Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Brekninger hos labrador 2 år

Recommended Posts

Som alle labradorer hiver hunden vår i seg mat før han rekker å se på den, og dette går som regel greit. Det hender han har brekt seg litt etter måltidene, men det er ikke ofte og et par ganger har alt kommet opp igjen. 

Igår skjedde det derimot en endring, etter måltid brakk han seg kanskje 15 ganger, men det kom ingenting ut. Dette har også skjedd i dag etter begge måltidene, og det skjedde også når han drakk litt vann. Han brekker seg mange ganger og lenge, men ingenting kommer ut. Det skjedde også nå på stuegulvet uten at han spiste/drakk noe, og det er en stund siden mat. 

Hva kan dette være? Han harker ikke sånn som han har gjort til vanlig hvis han har spist maten litt for fort.. Allmenntilstanden virker helt normal, og han er ikke forstoppet og går på do som vanlig. Han virket litt redd når det skjedde på stuegulvet isted og da kjente jeg at jeg ble skikkelig bekymra.

 

Noen med erfaringer? Tenker å ringe dyrlegen å høre i morgen, men vil helst sove ikveld også (og helst ikke i hundesenga med vennen vår) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Håper natta har gått greit og at du har fått snakket med veterinæren i dag. Hvordan er formen hans i dag?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Jeg hae nylig begynt med kokos og ikke fått flått på hunden med det hittil, men har glatthåret hund som ikke tiltrekker seg så mye flått også.  Min forrige hund tiltrakk seg det mer, og brukte spray av kokt rosmarin og litt sitron flere år med godt hell, fikk aldri noe flått så lenge jeg sprayet annenhver dag. (Anbefaler å teste et lite område først isåfall, enkelte hunder kan være allergiske mot sitrus etc.) Brukte en sommer en elektronisk jager til han, han fikk det ikke så lenge det fungerte, men batteriet sluttet å fungere etter en ukes tid eller to 2 ganger på rad, så ga det opp (men finnes jo flere merker, sikkert noe som er bedre enn dette jeg brukte for flere år tilbake).  Ravhalsbånd og Catandogs-brikke er også noe man kan sjekke ut. Brukt sistnevnte forrige sommer og halve denne sommeren uten å finne noe på min, men tester altså nå ut bare kokos for å se om det holder.  
  • Fant for første gang på rundt 15år som hundeeier flått på bikkja idag, og siden vi går mye tur i skog og mark og bikkja har mengder med pels så vurderer jeg nå hva jeg evt skulle begynne å bruke for å unngå flått. Ser at endel snakker om kokosolje, noen her som har prøvd det og sett god effekt? Evt. andre giftfrie alternativer som fungerer? Ultralyd/elektronisk flåttjager, noen som har erfaring med slike?
  • I dag er super Prima 6 år:) HURRA HURRA for verdens beste lykkepille  
  • Takk for linkene, skal sjekkes ut. 😊 Mener selv at alle operasjoner kun skal gjøres for dyrets eget beste og aldri helt unødvendig. 
  • Ja enig, syns også det er merkelig🤔 Håper jeg også, ingenting foreløpig! 
 • Nylig opprettede emner

×