Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Brekninger hos labrador 2 år

Recommended Posts

Som alle labradorer hiver hunden vår i seg mat før han rekker å se på den, og dette går som regel greit. Det hender han har brekt seg litt etter måltidene, men det er ikke ofte og et par ganger har alt kommet opp igjen. 

Igår skjedde det derimot en endring, etter måltid brakk han seg kanskje 15 ganger, men det kom ingenting ut. Dette har også skjedd i dag etter begge måltidene, og det skjedde også når han drakk litt vann. Han brekker seg mange ganger og lenge, men ingenting kommer ut. Det skjedde også nå på stuegulvet uten at han spiste/drakk noe, og det er en stund siden mat. 

Hva kan dette være? Han harker ikke sånn som han har gjort til vanlig hvis han har spist maten litt for fort.. Allmenntilstanden virker helt normal, og han er ikke forstoppet og går på do som vanlig. Han virket litt redd når det skjedde på stuegulvet isted og da kjente jeg at jeg ble skikkelig bekymra.

 

Noen med erfaringer? Tenker å ringe dyrlegen å høre i morgen, men vil helst sove ikveld også (og helst ikke i hundesenga med vennen vår) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Håper natta har gått greit og at du har fått snakket med veterinæren i dag. Hvordan er formen hans i dag?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Har du spurt oppdretter? De bruker å lære opp til stell og klipp på raser som trenger det kjenner ikke til rasen, men når jeg googler den ser det ut som de fleste er klippet med saks. Pass på øynene når du klipper en vilter valp + lurt å gjøre det når den er trøtt, mest mulig rolig. 
  • Ser det er snakk om puddel, puddler er en rase som et veldig smart (er vell nummer to, med border collie som nummer en). Derfor krever puddel mental trening for å ha det bra, vis ikke kan den få problematferd, ødellege ting, bjeffe mye. Ang. varsling er det vistnok litt forskjellig på avlslinjene. Min mellompuddel varsler når det kommer folk, men det er ikke "gneldrete" bjeffing. En herlig rase om den får rett stimuli, også slipper man røyting 🙂 
  • Ring dyrelege på tirsdag du 😄
  • Hei,    Jeg er ny på det forumet her. Så hei til alle sammen! 😀  Jeg har et lite problem med 2 hunder.  Det er en tispe (mops 2 år) og gutt (golden labrador retriever 1 år)  Dem har bodd sammen siden juni i fjor, og det har aldri vært noe problem før den siste uka her.  Tispa har fått løpetid og han har blitt helt gærn. Han klikket helt etter igår. Vi var ut i skogen og skal jeg være helt ærlig så er ikke jeg sikker om dem har hatt samleie.   Og idag så virker han helt andeledes. Han går etter hun, bjeffer, lukter, sikler, heeelt gærn. (Veldig irriterende også)    Så nå er jeg veldig redd at hun ikke er gravid. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.    Kan noen gi meg noen råd? Skal jeg kontakte dyrlegen? Hva koster å ta abort for hund? Kan tispa dø av å være gravid? 
  • Ehhhh.. dere andre her som har hannhund se her (og dere med tisper får være glad for å slippe denne problemstillingen).  Milo lå nettopp i dypeste søvn da det plutselig begynte å dryppe fra penis. Mye, men ikke urin. Etterhvert svulmet den skikkelig opp og fortsatte å dryppe mens han var i drømmeland. Etter noen min gikk den tilbake til normalen. Er dette vanlig?🥴
 • Nylig opprettede emner

×