Gå til innhold
Hundesonen.no

Brekninger hos labrador 2 år

Recommended Posts

Som alle labradorer hiver hunden vår i seg mat før han rekker å se på den, og dette går som regel greit. Det hender han har brekt seg litt etter måltidene, men det er ikke ofte og et par ganger har alt kommet opp igjen. 

Igår skjedde det derimot en endring, etter måltid brakk han seg kanskje 15 ganger, men det kom ingenting ut. Dette har også skjedd i dag etter begge måltidene, og det skjedde også når han drakk litt vann. Han brekker seg mange ganger og lenge, men ingenting kommer ut. Det skjedde også nå på stuegulvet uten at han spiste/drakk noe, og det er en stund siden mat. 

Hva kan dette være? Han harker ikke sånn som han har gjort til vanlig hvis han har spist maten litt for fort.. Allmenntilstanden virker helt normal, og han er ikke forstoppet og går på do som vanlig. Han virket litt redd når det skjedde på stuegulvet isted og da kjente jeg at jeg ble skikkelig bekymra.

 

Noen med erfaringer? Tenker å ringe dyrlegen å høre i morgen, men vil helst sove ikveld også (og helst ikke i hundesenga med vennen vår) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Håper natta har gått greit og at du har fått snakket med veterinæren i dag. Hvordan er formen hans i dag?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Hurra! Gratulerer til Dexter og deg med "fruen"
  • Ja, hun ble veldig stor. Sånn for rasen sin del er jo ikke det et ønske scenario. Det skal jo ikke være en svær hund, men noen ganger blir det sånn. Får liksom ikke gjort så mye med det, og hun er ikke avlet stor med vilje og da synes jeg det er mer greit. Hun passer i utgangspunktet bra til meg da, siden jeg er så lang. Så hun ser ganske normalstor ut ved siden av meg 😅  Nemi var egentlig ikke så liten, hun var bare veldig smal. Så mer ut som en malle i kroppen. Hun var 28 kg og 57-59 i manken, så godt innenfor standard. 
  • Nå har jeg vært hos vet så tenkte bare å komme med en oppdatering, tilfelle noen kommer over denne tråden og undrer seg. Høst 2017 så ble han tidligere diagnotisert med ovefladisk akutt pyodermi men årsak er fortsatt ukjent. Vet sa nå at han ligger mest sannsynlig midt mellom allergi og hudproblemer, så verken det ene eller andre. Han sa at så lenge shampoo fungerer så skulle jeg fortsette å bruke den fordi den hjelper til på hudbarrieren. Samtidig fikk jeg også ny dose bravecto, fordi en sårbar hud har ikke så godt av flått eller evt. lopper om det skulle forekomme😊 De små klumpene ville han ikke bekymret seg om og han sa potene var veldig fine, ikke noe tegn på hudproblemer innimellom tredeputene. Forverrer det seg, så tar vi nok en allergitest/blodprøve for utendørs ting, som feks pollen og gress.
  • Det finnes ventilator du kan ha integrert i taket også, altså at den felt inn i taket. Kanskje det er et alternativ? Jeg har ikke erfaring med det selv, så hvorvidt det funker bra aner jeg ikke.
  • Noen som har benkeventilator eller ventilator integrert i platetoppen på kjøkkenet? Drømmer om det når vi en gang skal bygge oss kjøkken, men ser at det er ganske dyrt. Fungerer det bra? Er det verdt de ekstra pengene for å unngå å ha ventilator hengende fra taket? Drømmer om kjøkken øy med platetopp, så synes aldri den ventilatoren over passer inn da. 
 • Nylig opprettede emner

×