Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Lyder fra TV

Recommended Posts

Jeg sitter hjemme de neste ukene med valp 9 uker som sover mye! Og han vil være rundt meg når han sover. Det blir en del TV titting og jeg har lagt merke til at han reagerer på lyder selv om han sover. Ros og plystring under superhund episode og ihvertfall en del dyrelyder fra BBC earth etc. Bør jeg unngå sånt pga avbrutt søvn, forvirring, evt stress?(skrik fra dyr som blir tatt av løve etc) Eller er det noe han må venne seg til?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det går seg til etterhvert som hunden blir vandt med det. Milo (som nå er 2,5 år) reagerer ikke på noen lyder fra tvn utenom hundebjeffing. Dette gjelder om jeg ser en video på mobil eller pc, men sånn er det bare. Noen reagerer på det, andre ikke. Jeg ville bare ignorert hunden som om det er en helt vanlig ting, fordi det er det jo. I løpet av hundens liv så blir det mye tv lyder, så like så greit å bare ta den treningen/tilvenningen nå. Ville kanskje ikke hørt på tv på så høyt nivå at naboene hører det, men på et normalt lydnivå. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg vil tippe han skjønner rimelig raskt at TV bare er juks. Bare forhold deg helt likegyldig til det - lat som ingenting. Hvis du reagerer på at han reagerer, eller enda verre, ler eller oppmuntrer (å seee den fine hunden!) så kan det kanskje utvikle seg feil vei.

Min viser litt interesse når det er dyr (i bevegelse) og Lars Monsen på TV. Type gå bort og lukte litt på TVn. Hundebjeff kan få henne til å gløtte litt på TVn. Og når Lars Monsen snakker, roser eller roper på hundene sine så er hun helt med en liten stund :D Ingen reaksjon på det superhund-programmet. Det eneste som virkelig har utløst en reaksjon var en TV-reklame som gikk rundt jul hvor det ble ringt på en ringeklokke - helt lik den vi hadde. Sprang ned trappen i håp om besøk. Men det brente ut etterhvert som hun skjønte at det jo ikke skjedde noe.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Jeg tror jeg ville ha startet med den øvrige premieringen, jeg - jobbe dere gjennom klassene  i viltspor/rally og/eller LP. Hvis hunden kommer så langt i en/flere av dem at utstillingspremieringen blir et tema så ville jeg ha tenkt på det da.. (Det er vel ikke nøvendig å starte med utstillingspremieringen?)
   Hvis man på det tidspunktet synes titlene er verdt det, ja - da forsøker man seg på utstilling med den pelsen  man har. Hvem vet, noen dommere gir tilsynelatende aldri dårligere premiering enn blått såfremt ikke hunden biter eller halter... Elller "ofrer" noen måneder på å spare opp tilstrekkelig pels, da. Lykke til!
  • Jeg må bare følge opp denne tråden. Er det noen her som sliter med fiskelukt fra pels/munn? Vi har kjøpt oss fiskeolje (husker ikke merket i farta) med pumpetopp, og synes doseringen fungerer fint og at det er lite søl sånn sett. Men nå når hunden har gått på dette i noen dager føler vi det stinker fisk fra munnen hennes. Jeg er usikker på om det kommer fra pelsen rundt, eller fra ånden hennes. Andre som har dette problemet? Og noe man kan gjøre for å unngå det? Eller må jeg bare forvente at ulldotten har en eim av tran rundt seg?
  • Dette hjelper sikkert ikke så veldig ettersom jeg har en helt annen rase, men jeg har stilt min i "sportsklipp" og fått blått. Jeg ville bare prøvd, tror jeg. I verste fall går det i dass, men da vet du i hvert fall hva som kreves. 
  • Åja, ja, nei, jeg tror helt ærlig ikke at Valyria får så fryktelig mye mer merle enn Enzo. Hun skal jo vokse inn i kroppen sin og pelsen vil også bli lenger, men det er jo ikke det enkleste å se nå når de er så små heller 

   Tusen takk - det gjør jeg også ❤️
  • Hahaha, jeg var litt uklar 😅 Jeg siktet til Enzo, valpen har mer merle, eller det er i alle fall lettere å se. Jeg synes det er spennende med farger, men det er så mange måter de utvikler seg på! Sånn som de som begynner i en farge og gradvis endrer seg, og de som er relativt stabile. Valpene er kjempefine, gleder meg til å følge utviklingen deres
 • Nylig opprettede emner

×