Gå til innhold
Hundesonen.no

Fått valpekull, hvilken pris kan jeg selge de for?

Recommended Posts

Dokka mi har fått sitt første kull, 3nydelige valper, 2jenter og 1gutt:)

Dette er første gang, så jeg er veldig usikker på hvor mye jeg kan selge valpene for når den tid kommer? Den ene vil jeg beholde selv:) 

Mammaen er 50%chihuahua og 50%shitzu, pappaen er 100%jack russell. 

Jeg betalte selv 10.000 for mi jente selv om hun er blanding. Jeg er jo ikke opphengt i dette med pris, men vil da ta sånn noenlunde "normal" pris for de når jeg annonserer. 

Setter pris på tips :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Med et utgangspunkt i at du har blanding:
Ta 5-6 tusen for valpene. Ferdig chippet, og ormekuret, og med helseattest. 

Unntak som gjør at man kan kreve mer, uten å virke grådig:
Foreldredyrene er helsesjekket, ut fra hva som er normalt for rasene (f.eks. patellasjekk, øyelysing etc.), og er friske.
Altså ikke den årlige sjekken i forkant av vaksine bare. 

Greia er at du kan ta ganske mye mer enn det jeg skriver her...
Men personlig ser jeg ingen grunn til at noen skal ta seg fett betalt for blandinger, om de er planlagte eller uhell. 
Man kan si mangt og mye om raseavl, og det finnes useriøse oppdrettere der også, men de useriøse ødelegger virkelig for de som prøver å gjøre noe for rasen sin. 
Uansett hva du velger å ta, så håper jeg du finner gode hjem til valpene.
Masse lykke til!

 

 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gratulerer med små!

Jeg synes at du burde følge med litt på Finn.no for å se hva andre tilsvarende blandinger blir annonsert for og så ta omtrent det samme. Hvis du selger dine for 5.000,- mens andre selgersine for 15.000,- vil det jo være en kjapp fortjeneste for hvemsomhelst å kjøpe en av deg for å selge den med enorm fortjeneste dagen etter på Finn og det ville jo vært ganske kjipt...

Hvis man da synes at man er nødt til å selge valpene "for dyrt" så kan man alltids gi valpekjøperne utstyr, fôr, evt. kurs, betale for helseundersøkelser, vaksine, betale første års forsikring, etc.

:-)
Susanne

 • Like 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

En blanding av små raser går for ca 10.000 kr på finn og dette er prisen jeg ville ha tatt. Husk at de må chippes, vaksineres og få ormekur flere ganger (som blir inkludert i valpeprisen). Du kan også sette sammen en valpepakke med tørrfor, leker, en sele, godbiter og lignende hvis du ønsker dette :) Veldig hyggelig for de som kjøper valpen.

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Jeg er  tilbøyelig til å si at det er fordi folk trenger en syndebukk, noen å skylde på. Og de med dårlig selvtillit trenger noen å hate.
  • Oppsøk han der han bor da... Han kan ikke løpe unna problemene sine for evig heller...  
  • Det går ikke an å snakke med han. Han bare går sin vei. 
  • synes hele ulvedebatten er vanskelig. Og man begynner å få "ulv på hjernen" - på begge sider. Det virker å være veldig vanskelig å holde seg til saken, debatten sporer til stadighet av og debatteknikken går stadig mer ut på å rakke ned/drite ut motpartene enn å holde seg saklig. Jeg har falt av lasset for lengst, og blir en blanding av irritert, oppgitt og lattermild.  Hvordan ulven har fått så innmari stor plass i rovdyrdebatten forstår jeg ikke... de står for en utrolig liten andel av det tap til rovdyr.  Hvorfor fokuseres det ikke mer på å senke det totale tapet - som ikke bare gjelder rovdyr? Alt fokus går på rovdyr, spesielt ulv. Men hva med Påkjørsler, skader, fluelarver, forgiftninger, osv.  De fleste dyra omkommer tross alt pga det.  En skal visst ikke forstå alt.     
  • Lenge siden jeg har hvert her inne nå  men her går ting rimelig i ett om dagen, frøkna storkoser seg på storavdeling som hun begynte på etter sommerferien, og lillebror koser seg videre på sin avdeling, nå som en av de største der   han ble også hele 2 år for 1 mnd side han går, løper og klatrer overalt og er rimelig aktiv, og heldigvis ikke så mye som vitner om at hoftene en gang var ute av ledd. Fortsatt kontroller hver 6 mnd. har også hatt logoped kontroll pga av spaltene og logopeden var veldig imponert over han, så trenger ikke noe ekstra oppfølging der enda. Og det kommer stadig fler og fler ord, er oppe i over 40, og gjerne avanserte som gravemaskin, brannbil, lastebil osv, han er veldig glad i kjøretøy  (pga av spaltene er det ikke forventet at han skal  ligge helt på samme nivå som andre 2 åringer, men han var ikke særlig annerledes enn andre sa logopeden, er de typiske bokstavene for spaltebarn som fortsatt er vanskelig som p og b som krever litt ekstra kraft i uttalselsen enn m..) storesøster er ei aktiv frøken og veldig god motorisk, så skal prøve å finne en organsiert fritidsaktivitet til hun etter nyttår, tror hun hadde likt å få utfordret og utfoldet seg litt   hverdagen med mer enn full jobb, 2 unger i tett alder, hund og hjem er rimelig hektisk. Men veldig mye moro og kos.  
 • Nylig opprettede emner

×