Gå til innhold
Hundesonen.no

Overvåke hunden når alene hjemme

Recommended Posts

Jeg trenger litt hjelp fra datakyndige 😝

 

Jeg har i dag en gammel ipad hvor jeg overvåker hundene når jeg er på jobb via en app som snakker mellom min iphone og ipad. Pad'en begynner og bli gammel og jeg har derfor tenkt at det er bedre å bruke 1000kr på et webkamera enn 5000kr for en ny pad. 

 

Appen jeg bruker i dag lager en logg led når hundene gir lyd fra seg. Så dvs at selv om jeg ikke har sett på dem med kamera på tre timer så kan jeg likevel gå inn og se om de har vært urolige. Dette ønsker jeg , og lurer på om er mulig med et webkamera. 

Noen erfaringer?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det var nettopp lignende spørsmål i en oppdrettsgruppe på FB, og da var det noen som hadde et overvåkingskamera fra CO som kunne sende epost/SMS ved utslag (lyd eller bevegelse), om jeg forsto det riktig. De kunne også ha kontinuerlig filming via app på mobilen, for å følge med i valpekassa. Så kanskje du ikje trenger webkamera, men se mer på innbruddssikring og den type utstyr?

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har et kamera jeg ikke kan røre på, men som står i ene enden av leiligheten og dekker stue og deler av gangen - kostet meg rundt 300 kr. Finnes en app til det også, så kan se på mobil eller på pc skjermen. Jeg har en tidligere versjon av dette: https://www.elkjop.no/product/foto-og-video/sikkerhets-og-overvakningskamera/DCS932L/d-link-webkamera-dcs-932l-hvit

Søster har dette (som rører på seg) og er veldig fornøyd:
https://www.elkjop.no/product/data/nettverk-og-routere/DCS5000L/d-link-dcs-5000l-wifi-overvakningkamera

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har også et TP-link-kamera fra Clas Ohlson. Tror det kostet 500kr. Litt usikker på om det lager logg over lyd, men tror i hvert fall jeg kan få en slags notifikasjon når det er lyd i leiligheten. Bruker ikke den funksjonen, så er litt usikker på hvordan det fungerer. Men er i hvert fall veldig fornøyd med kameraet og appen. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Jeg var mest fornøyd med denne fra Motorola: Link.

Kjøpte den på netthandelen til 1 kroner eller noe. Appen man bruker heter Hubble. Du kan velge hvilken grad den skal fokusere på bevegelse og lyd. Man kan også snakke til hunden via appen. Den har også nattmodus, og den hviser hvor mange grader det er i rommet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • De fleste adopsjonsorganisasjoner hevder at de bruker seriøse veterinærer. Selvfølgelig. Det er også dessverre nordmenn involvert i disse organisasjonene, så det er heller ingen garanti. Så selv om hunden din ikke har bodd på gaten så gjør det ikke nødvendigvis ting noe bedre, dessverre. Men håper du får en bra hund uansett, når du først har tatt dette valget. Det er jo heldigvis ikke slik at alle adoptivhundene kommer med store adferdsproblemer og smittefarlige sykdommer, selv om risikoen gjør det uønsket. Men kan jeg spørre om hvorfor du har valgt å adoptere en hund fra utlandet, i stedet for fra Norge?
  • Nå vil jeg først og fremst si at denne har aldri vært gatehund. Hun ble gitt vekk fordi hun ikke ble gravid og de drev puppy mill. Hun bor i privat fosterhjem og har mer enn nok av vaksiner og papirer fra vetrinær. Alt har gått gjennom ei norsk dame men klart at å ta med seg gatehunder uten skikkelig vetrinær, vaksiner etc er jeg også imot
  • 8 år og ikke fylt 2 år.  Bonden sjøl har hatt de ute sammen igjen, da enset de ikke hverandre. Og nå når det blir mer gjeterarbeid så får de brukt hodet og blir forhåpentligvis mer tilfredse.
  • Det høres ut som du har et meget deterministisk syn på begrepet "bevist". Vi sier det samme, men du er bare ute etter å finne feil hos meg og derfor rope ut om at det er ikke bevist, det er en teori. Jeg beklager erbødigst om det var et overgrep på ditt livssyn at jeg brukte begrepet bevist i en debatt som handler om virale bilder av hunder som menneskliggjøres til å se ut som små barn. Var ikke klar over at vi egentlig var på en høyere vitenskaplig korrekt linje hvor begrepet "det finnes overveiende bevis for" skal brukes framfor bevist. I min forståelse av verden er det slik at hunder nedstammer fra en ulve(liknende) stamme som var flinkere enn andre til å tilpasse seg mennesker, og det er det verdenssynet jeg går ut i fra   Om du mener hund stammer fra primater og at de kan smile må du gjerne informere mer om det.
  • Vi har litt forskjellige hunder innom hos oss for pass, og da er det våre regler som gjelder. Hundene går løs i leiligheten, får være i møblene så lenge de oppfører seg (ressursforsvar osv).  Nå skal det sies at ingen av de hundene vi pleier å være passere til, har eiere med spesielle regler de vil vi skal overholde.
 • Nylig opprettede emner

×