Gå til innhold
Hundesonen.no

Recommended Posts

Vil bare dele bloggen jeg har begynt på i dag, som har fokus på å skrive om ulike hundeprodukter. Det kommer innlegg om både klær til hundefører, godbiter, fór etc etc :)

Håper noen har lyst til å titte innom, og vi blir veldig glad for kommentarer og tilbakemeldinger. Vi blir og kjempe glad om noen tipser oss om produkter vi bør teste ut! Vi er åpen for det meste og kan godt ta et innkjøp som ikke koster skjorta for å teste ut :)

snute.org

Carpe diem! :icon_redface::)

Trine

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi har et lass med godbiter og Trym og Tilde vil veldig gjerne gi bort en overraskelse til noen der ute! Konkurransen skjer inne på snute.org, alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med navn :) Lykke til!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nye artikler postes jevnt og trutt!

To konkurranser er ute og går, hvor du kan vinne en godbitpakke, eller få en hjemmelaget ball, ring eller ringer, hvor du bestemmer størrelse og farge®. :) Søk på snute.org på Facebook! :)

post-12727-0-76762400-1403363802_thumb.j

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

I dag er siden oppdatert med tips til hva du kan bruke skattepengene på ;) Og forhåpentligvis i løpet av uka kommer det et gjesteinnlegg fra ei som har deltatt i VM i grenen IPO! Følg med :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Det hadde jo vært fantastisk om det var tilfelle, men jeg har mine tvil altså... vi har ikke drevet med noe som skulle tilsi at hun plutselig skulle få større muskler🤔 hun har fått lenger turer, og fått løpe litt mer løs bare. Jeg prøver å overbevise meg selv om at det er badevekta mi det er noe galt med😂 blir spennende når vi skal veie henne hos veterinæren om 2 uker😬
  • Det er (heldigvis) sjelden det blir sånn, men i dag var jeg rett og slett så sliten etter jobb at det ikke ble noe skikkelig tur, og ikke så mye annet heller. Har egentlig bare ligget i sofaen og vært lat mens samboer har vært borte. Tror ikke nødvendigvis Mio har vondt av sånne dager en gang innimellom, men får liksom litt dårlig samvittighet likevel. Trøster meg med at det er sørpe overalt her, og da er det uansett dyremishandling å gå tur i følge Mio. 
  • Har webmaster oger veldig fornøyd. Hun er en såkalt utbryter og dette er den eneste hun aldri har kommet seg ut av. Hun syns det er litt ekkelt å få den på seg men det er glemt så fort vi kommer ut døra. Heller det enn at hun vrenger seg ut av en annen sele og blir påkjørt eller noe. Hadde hun ikke vært en utbryter hadde jeg nok gått for en annen sele da jeg syns den er litt stor og «uhamslig»
  • Frustrert!! Etter en og en halv uke på slankern har bikkja lagt på seg 200gr. Fra 8 kg til 8,2. Jeg skjønner virkelig ingenting. Har vært super streng og konsekvent med maten. Det veies og hun får mindre mat dersom hun har fått godbiter/tyggebein. Godbiter er også kuttet kraftig ned på, til nesten ingenting.. og hun får ikke mat av oss lenger. Og hun har fått mer aktivitet enn før...🙄
 • Nylig opprettede emner

×