Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Tikka og Gina

Recommended Posts

Gina er min hund, hun er blanding av Golden Retriever og Puddel (altså en Goldendoodle), født 17. juni 2007, snart 7 år. Tikka er hunden til kjæresten min, hun er en Beagle, født 3. juli 2013, snart 1 år. Planen er at Tikka skal bli en supergod jakthund på rådyr, hare og rev (er altså kjæresten min som driver med jakt). :D Mens Gina er et kosedyr. :ahappy:
Disse to jentene er verdens skjønneste og har blitt bestevenner. :wub:

Her er noen bilder:

gina.jpg
Slik så Gina ut da vi fikk henne i april 2008, 10 måneder gammel.

tikka-1.jpg
Tikka i september 2013, 11 uker gammel.

ginatikka-1.jpg
September 2013

2-3.jpg

Mai 2014

9-2.jpg
Gina

tg-1.jpg
Tikka

 • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så morsomt å se nesten helt det samme drakamp bilde av Tikka som valp og deretter som voksen :D Kjempestilig!

Fine hunder :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herlige drakampbilder! :wub: Tikka har vokst litt siden det første bildet ble tatt ja!

Hvordan er pelsen å holde på Gina? Ser ut som om dere klipper henne? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Tusen takk! :D

Bones: Ja, jeg klipper Gina ca hver fjerde måned. Pelsen hennes vokser hele tida og kan bli ganske lang (er vel som med en puddel), kan nok klippe sjeldnere og men da bør man nok børste ganske ofte når pelsen er lang for at den ikke skal tove seg rundt omkring. Da synes jeg det er bedre å klippe, bruker ca to timer og hun ligger og holder på å sovne mens jeg gjør det. Blir ikke så pent med en gang da men etter noen dager har det vokst litt igjen og da ser det greit ut. :ahappy: Virker som hun liker seg best med kort pels. :)

Bilder fra før og etter klipp (og dusj) fra september i fjor:

1272554_10151592415866150_1516964470_o.j

1292892_10151592416216150_1099421188_o.j

1292834_10151592416496150_1567615266_o.j

1268753_10151592416676150_812541020_o.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ååå, så skjønne :) Det lyser harmoni av begge to :heart: Alle hunder trenger en bestevenn!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ååå, så skjønne :) Det lyser harmoni av begge to :heart: Alle hunder trenger en bestevenn!

Aaw, takk! Mhm :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Dette må me også i gang med - men ja, det er vanskeleg! Driv og set opp gjerde rundt ein stor del av hagen as we speak, og tenkjer faktisk det er lettare å starte med åleinetid ute i garden enn inne. Han er VELDIG glad i å vere ute, nemleg, og er kjempegod til å aktivisere seg sjølv i hagen... 
   Tankar om det? 
  • Linus-guten, 12 veker 😊🧡
  • Vi har fitbark2 på begge hundene 😊 Syns det er morsomt å følge med på, spesielt siden de tilbringer en del tid i hagen hvor han ene greier å få inn noen kilometer enkelte dager 😅 Ifølge reklamen kan den oppdage separasjonsangst og alt mulig rart, og så smart er den ikke, altså. Skal veldig lite bevegelse til før den mener hunden er aktiv. Men som en artig dings som forteller ca hvor mye aktivitet og hvile hundene får, funker den fint. Du ser antall timer hvile, rolig aktivitet og løping i løpet av døgnet. Den har ikke gps, så du ser ikke hvor hunden har vært, bare hvor aktiv han har vært. Du kan se aktivitet i løpet av en dag, en uke eller en måned og følge med på hvordan trenden utvikler seg. F.eks. "nå har vi ikke nådd målet vi har satt mer enn 16 dager denne måneden, da må vi øke aktiviteten eller vurdere å justere målet".  Syns det er litt dumt at den bør henge på halsbåndet, for vi brukte ikke halsbånd på noen av hundene før. Den skal jo være på hele dagen, så det funker ikke å sette den på selen. Vi tar av halsbåndene om natta, da.  Den ene hunden vår er veldig glad i å bade, og jeg er imponert over at reklamen stemmer der, den har tålt å bades med! Her er hvordan en dag ser ut, delt opp i timer. "Poengene" er en slags skritteller for hunder, den måler hvor mye den beveges i løpet av en dag. Hvor nøyaktig den er kan nok diskuteres. Mistenker at eurasieren vår som har en stivere chow chow-aktig gange mister noen poeng på det, mens tolleren vår som beveger seg mykt og ledig i alle retninger samtidig kanskje får litt ekstra poeng på det. Men man ser jo trender likevel, hvor mye hvile og aktivitet hundene får i en gitt periode 😊
  • Det er noe jeg ville hatt i bakhodet. For noen tisper plages veldig, og her høres det ut som det ligger på linjene.   Er det noen som kan forklare meg regler for kjøp av ting fra utlandet- feks Sverige- svært enkelt... Jeg lurer på å kjøpe en sele fra Sverige- som er over 300,- blir det ekstra?? Hva med bøker fra utlandet??  Hundeutstyr??  
  • Jeg synes det er litt sent å starte sosialiseringen etter at valpen er blitt 12 uker. Sosialiseringsperioden varer til valpen er ca 14-16uker.. Deltok på valpekurs med hunden min når hun var 10 uker. Gikk veldig bra. 
 • Nylig opprettede emner

×