Jump to content
Hundesonen.no

Blodsporgjeng :)

Recommended Posts

Finnes det en blodspor gjeng i området? Gjerne noen som trener frem mot prøver.

Savner noen å trene målrettet med :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har lurt på akkurat det samme!

Jeg sendte senest i dag forespørsel til en i SRJF med samme emne.

Har en ti uker gammel wachtelvalp som etter planen skal være godkjent som ettersøkshund til neste jaktsesong, og en treningsgruppe å jobbe sammen med hadde vært supert. Har begynt å legge de første sporene til ham.

Skal dog legge til at jeg er nybegynner på sporfronten, og jeg hadde sikkert hatt tusen spørsmål til de andre i en slik gruppe... Dersom dette går an å akseptere, er jeg veldig gjerne med.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg hadde tatt en telefon til han som driver kennel jær dach:) en kjempe mann og jobbe sammen med som driver posetiv trening :) om jeg ikke husker feil var han i mangen år leder for Rogaland dachshund klubb:)

Viste ikke helt om det er lov og si navn derfor sier jeg bare kennel navn men om dere søker på Google finner dere nettsiden deres me all info:)

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi har gått litt vanlig spor, men blodspor er helt nytt for oss. Vi skulle på kurs neste helg, men det ble avlyst :( Om vi skal trene, så hadde det vært kjekt å trent med noen som hadde som mål å starte i konkurranse, så man kan støtte og hjelpe hverandre :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heisann.

Jeg har samme ønsket om en liten gjeng å trene med. Jeg trener blodspor et par ganger i uken. Jeg har skjønt det ikke er noen etablert gruppe å trene med. Mange trener alene. Hvis noen er gira så ta kontakt også kan vi avtale et sted å møtes.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Er det noe sted hvor en nybegynner kan gå for å komme litt inn i spor? Har litt lyst å prøve med pelsen, men har ingen erfaring.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er selv interresert i dette for nybegynnere. Hadde vært fett å få gå sammen med noen. Gjerne trene i lag. Har bare trent vanlig sporing til nå på egenhond men ønsker å få til litt blodsporing etterhvert:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har begynt såvidt å trene spor nå, men jeg trener bruksspor, ikke blodspor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg gikk på kurs med dachshundklubben, de holdt et veldig greit kurs på sviland, og jeg mener de nevnte at de hadde fellestreninger der også.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nå har jeg droppet blodspor og gått tilbake på menneskespor igjen... ikke fordi hunden ikke fikk det til, men jeg hater å holde på med det blodet :P

Så desverre ble det dårlig med målrettet blodsportrening. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Samme vi tenker, vi har også hørt at f eks passeringstrening, som vi har jobbet mye med, kan bli mye værre. Men vi tenker som deg at da vet vi ihvertfall hva vi har å jobbe med, og slipper denne berg og dalbanen av medgang og motgang hele tiden.  Det skjedde brått så mye her hjemme at vi har ikke kommet lenger i selve prosessen, men det som skjedde var at løpetiden kom ca en månede før vi forventet denne gangen. Rett etter jeg skrev denne tråden, og da altså like etter perioden med innbilt hadde gitt seg. Vi hadde vel rett under en uke som var rolig før løpetiden var i gang. Det gjorde oss mye sikrere på at kastrering er riktig. Nå er løpetiden akkurat over, og hun er tilbake til sitt glade selv, elsker å trene og være med på alt som er gøy. 😊  Åh, høres ut som drømmen. Håper det er den veien det går her også 😊
  • Håper denne blir riktig, får ikke til og Quote.    Uke 42: Mandag - @Kristin_nord Tirsdag - @LinsorCollie Onsdag - @Kaja Torsdag - @Ozzy Fredag  @Tine Kristine Lindbeck Lørdag Søndag - @Vvoffen   Uke 43 Mandag  @LinsorCollie Tirsdag  Onsdag Torsdag  Fredag Lørdag Søndag   Uke 44 Mandag  Tirsdag  Onsdag  Torsdag  Fredag Lørdag Søndag   Uke 45 Mandag Tirsdag  Onsdag  Torsdag  Fredag - @Tins Lørdag - @Kristin_nord (da skal vi på utstilling i letohallen
  • Er det sterke jaktinnstinktet som er det største utfordringen for oss. Vil ha en hund som kan være løs ute på gården sammen med oss, noe som fort blir vanskelig hvis jegeren er for fremtreden.  Håper det kommer border terrier til rasetorget på dogs4all, hadde vært interessant å snakke med noen eiere. Har vært fascinert av rasen lenge, så vil gjerne vite mer om de før jeg helt legger de vekk.  Hvilke andre "mykere" terriere tenkte du på? Tar gjerne i mot tips 😊
  • gyldenlykke.fieldgolden
 • Nylig opprettede emner

×