Jump to content
Hundesonen.no

Blodsporgjeng :)

Recommended Posts

Finnes det en blodspor gjeng i området? Gjerne noen som trener frem mot prøver.

Savner noen å trene målrettet med :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har lurt på akkurat det samme!

Jeg sendte senest i dag forespørsel til en i SRJF med samme emne.

Har en ti uker gammel wachtelvalp som etter planen skal være godkjent som ettersøkshund til neste jaktsesong, og en treningsgruppe å jobbe sammen med hadde vært supert. Har begynt å legge de første sporene til ham.

Skal dog legge til at jeg er nybegynner på sporfronten, og jeg hadde sikkert hatt tusen spørsmål til de andre i en slik gruppe... Dersom dette går an å akseptere, er jeg veldig gjerne med.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg hadde tatt en telefon til han som driver kennel jær dach:) en kjempe mann og jobbe sammen med som driver posetiv trening :) om jeg ikke husker feil var han i mangen år leder for Rogaland dachshund klubb:)

Viste ikke helt om det er lov og si navn derfor sier jeg bare kennel navn men om dere søker på Google finner dere nettsiden deres me all info:)

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi har gått litt vanlig spor, men blodspor er helt nytt for oss. Vi skulle på kurs neste helg, men det ble avlyst :( Om vi skal trene, så hadde det vært kjekt å trent med noen som hadde som mål å starte i konkurranse, så man kan støtte og hjelpe hverandre :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heisann.

Jeg har samme ønsket om en liten gjeng å trene med. Jeg trener blodspor et par ganger i uken. Jeg har skjønt det ikke er noen etablert gruppe å trene med. Mange trener alene. Hvis noen er gira så ta kontakt også kan vi avtale et sted å møtes.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Er det noe sted hvor en nybegynner kan gå for å komme litt inn i spor? Har litt lyst å prøve med pelsen, men har ingen erfaring.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er selv interresert i dette for nybegynnere. Hadde vært fett å få gå sammen med noen. Gjerne trene i lag. Har bare trent vanlig sporing til nå på egenhond men ønsker å få til litt blodsporing etterhvert:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har begynt såvidt å trene spor nå, men jeg trener bruksspor, ikke blodspor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg gikk på kurs med dachshundklubben, de holdt et veldig greit kurs på sviland, og jeg mener de nevnte at de hadde fellestreninger der også.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nå har jeg droppet blodspor og gått tilbake på menneskespor igjen... ikke fordi hunden ikke fikk det til, men jeg hater å holde på med det blodet :P

Så desverre ble det dårlig med målrettet blodsportrening. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Gikk tur igjen idag i bånd, og da bydde schæferen opp til lek. Men Milo avslår så hardt og brutalt, at det virker som de misforstår hverandre. Vi skal møtes med en felles bekjent som er hundetrener imorgen og få litt tips på hvordan vi kan gå frem videre, da vi er litt usikre selv og ikke vil gjøre mer skade enn nytte😅
  • Takk for svar 🙂 Har bare prøvd å forholde oss til råd som vi har lest i diverse valpeartikler. De passer nok ikke for alle. Det har også vært veldig dårlig og kaldt vær, som gjør at hun fort har blitt litt kald og utilpass (har hatt på regndekken). Men da skjønner jeg at vi kan prøve å være ute lenger med henne 🙂
  • Hadde noen av våre valper (ikke jakthunder) blitt avspist med så lite utetid, hadde de gått på veggene ! Det er ikke snakk om å gå lange turer, men å være ute, sulle rundt i lett terreng og bruke nesen og kroppen, bli tatt med i andre miljøer og bli vant til nye inntrykk, bli ekt med og trent på enkle basic lydighetsøvelser.  Hunder er skapt for å være i bevegelse og være ute, så kom dere ut med valpen ! Vil hun ikke roe seg inne, gjør som andre her har sagt, legg henne på avsperret område eller bind henne på hvileplassen. Lykke til, det går seg til etter hvert.
  • Jeg tenker også at dette er en aktiv rase som har mye energi. Har hatt settervalp i huset og den måtte få løpe og leke mye pr.dag. Ut og lek, og den få løpe mye, om du trenger tips til hvordan du kan leke med den kan jeg tipse deg om No Limit Obediens sin blogg, eller Doglife sine filmer. 
  • Takk for utfyllende svar, Tyttebæra 😊 Hun sover fra ca kl 22-23 til kl ca 06.30. Ligger på et teppe eller i hundesengen sin nedenfor senga vår. Hun våkner og må ut å tisse/bæsje to ganger om natten (begynner å tasse rundt og hoppe på senga). Legger seg greit til å sove igjen, men kl 06.30 er hun lys våken og har mye energi. På dagen sover hun kanskje 4-5 timer fordelt utover dagen. Hun legger seg sjelden ned og sover av «fri vilje». Må sette henne i grinda/ignorere henne til hun velger å legge seg ned. Vi må da prøve å være stille, hvis ikke spretter hun opp igjen. Vil helst at hun skal få den etterlengta søvnen. Sammenlagt sover hun ca 11-13 timer hvert døgn. Ok, har vært redd for å overstimulere henne. Hun peser ikke i våken tilstand, men puster ofte tungt og fort når hun sover. Jager av og til hale og biter på labbene. Leser flere steder at valper kun skal være ute 10-15 minutter per gang i den alderen. Vi skal prøve å være ute lenger vertfall en gang om dagen 👍🏻 Forhåpentligvis gjør det henne litt mer sliten og fornøyd!  
 • Nylig opprettede emner

×