Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Tur-og treningskompiser i Stavanger/Sandnesområdet

Recommended Posts

Heisann!
Jeg håper ikke det er kjipt at jeg starter en sånn tråd som dette, men de andre i kategorien virket mest som leke/sosialiseringstråder for viltre valper/unghunder :)

Jeg har nå flyttet hjem til Stavanger etter å ha studert i Bergen. Jeg ska studere videre senere, men tar en pause og er her nå. :) Og jeg ønsker flere folk og gå tur med og kanskje lydighet/andre ting med! :)

Noen som er interessert? Jeg pleier å gå mest i Sørmarka, på Sviland, Bråstein eller Hellestø når jeg får låne bilen til mamma. Men ellers er jeg åpen for nye steder!

Dixie er en gammel dame som er litt skeptisk til store hunder til å begynne med, men det pleier å gå fint etterhvert som de blir kjent og den store respekterer henne og ikke bøller. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koman jeg vet det er folk fra området her :sleep: Er det ingen som vil gå tur med oss?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei! Og velkommen hjem :D Har ikke du vært i Australia da??

Takk! :) Haha joda, men nå er jeg jo hjemme :lol: Er du og Hera med på tur? :innocent:

EDIT: Ops, Carina her (orca), fikk en kompis til å lage seg profil og glemte at det var han som var innlogget på dataen og ikke jeg :icon_redface: Skal logge inn på min egen

Edited by ArneSylvester
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Haha! lurte på hvem Arnesylvester var :P

Ja, vi blir med på tur/trening Nå vet jeg ikke helt hvordan ukene ser ut fremover, skolestart for ungene på mandag. Jeg og Hera begynner litt fra "scratsj" på treningsfronten. LP og spor blir byttet ut med Rally og blodspor for å se om det er noe vi begge kan trives med :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg blir kanskje med, bikkjedyret trenger sårt trening ute og med distraksjoner!
Får se hvilke muligheter jeg har når jeg er hjemme igjen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • De er vel ikke pålagt å stenge med mindre vedkommende er smittet da..?  Ikke sett noen andre klinikker ha stengt?  Ser på Facebooksiden deres at det virker som om det er ryggplager som er utfordringen, ikke korona? 
  • Jeg liker katter, altså, generelt veldig dyreglad 😄 er mer den at vi har en lov på disse hundene, men katter som da også er et såkalt "problem" på sine områder får fritt spillerom både på eiendommer og natur 😁
  • Haha! Så du er en av «dem» 😛  Jeg er vel en av dem som tenker at katter er koselige dyr som mange har stor glede av og derfor er jeg villig til å se gjennom fingrene med slike bivirkninger. Har så mye annet jeg irriterer meg over at det må bare ta slutt en plass, tror jeg ...   Men når det gjelder at de dreper fugler så mente jeg ikke at det var uproblematisk altså - det er ornitologer som har ropt varsko i mange år. Det er bare av en litt annen natur enn det hunder kan stelle i stand.
  • Mener du at det ikke er en grei andel bevisstløse hundeeiere i Norge? Og poenget er jo at bevisstløse hundeeiere er dårlige på risikovurdering. Jeg har ikke møtt en eneste som har blitt irritert over «signaleffekten». De har blitt irritert over det de mener er uansvarlighet som vil føre til dyrs død. Når det er sagt så kan signaleffekt av å bryte båndtvangen nok være et argument, men da tenker jeg først og fremst ute i det virkelige liv. Når noen slipper hunden sin på et turområde følger gjerne andre etter. Noen steder er det nærmest anarki på tross av at det er båndtvang hele året. Plasser jeg - når jeg ikke unngår dem - selvsagt alltid holder hunden i bånd. Selvsagt er poenget med loven at folk ikke skal vurdere selv. Det er jo det  jeg argumenterer - til en viss grad - mot. At det blir for sort/hvitt når en og samme dato og lov gjelder for hele landet - uansett vilttetthet, beitedyrtetthet og enorme variasjoner i når hekkesesongen starter, feks. Ergo tror jeg bedre bruk av kommunale båndtvangsregler og håndheving av både disse og det generelle aktsomhetskravet i loven vil gjøre andelen bevisstløse hundeeiere mindre, og at både folk, hunder og andre dyr vil komme bedre ut av det totalt sett.
  • Velkommen
   Kjekt å se at du har tatt til deg en dp ❤️ 
    
 • Nylig opprettede emner

×