Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Ikke akkurat hunde treff så mye som tur partner :)

Recommended Posts

Hei

Jeg har vært veldig interresert i hunder de siste årene. Spesielt Husky rasene. Jeg lurer på om det er noen som vil ha en tur partner mens de er ute å går tur med hunden :) ?

Jeg har ikke hund enda, men har planer om å skaffe en til neste år.

Kan veldig lite om hund, men har veldig lyst til å lære så mye jeg kan, så hva bedre enn en å gå tur med som har hund :).

Jeg sykkler mye om sommern og liker en 1-2 timer eller mer gå tur hver dag.

Jeg bor i vågsbygd området per i dag, men kan muligens reise for å dra på noen fine turer i skogen.

26 år gammel og er mann.

Er det noen som er interresert i dette er det bare å skrive noe nedenfor eller send meg en PM.

Tempo, Tid, varighet og alt annet bestemmes av deg ;)

mvh

ABC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du kan jo ta kontakt med en hundeklubb i nærheten, komme og se på treninger? Kanskje de arrangerer fellesturer du kan være med på også? :)
Du kan gjerne komme til Flekkefjord og hilse på både min, og sikkert flere i klubbens hunder om du vil. Kanskje litt i lengste laget å kjøre, men ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yepp tenkte jeg skulle gjøre noe slik etterhvert :)

Takk for innbydelsen Laikamor :D Jeg har ikke bil så blir nok ett lite problem med det første men kan sende en PM en gang om innbydelsen er åpen så kan vi avtale kanskje :).

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det hørtes ut som en ryddig prosess 😊 Vi håper karantenereglene ser litt annerledes ut innen 10 Juli, men det får vi bare ta som det kommer.  Tusen takk for det og takk for informativt svar!  Lykke til med valpen ☺️
  • Vi har nettopp hentet valp i Sverige, og oppdretter var veldig klar på gjeldene regler ved grensepassering, både om ormekur, og at hunden må ha eget pass. Dette bestilte oppdretter time til i forveien, som vi betalte(1000kr) for da vi hentet. Veldig ryddig og greit. Hvis ikke oppdretter selv nevner noe om det når det nærmer seg så ville jeg spurt oppdretter om hvordan de pleier å gjøre det i forhold til dette, sånn at temaet kommer opp, uten at det virker masete. Og ja nå fikk vi også karantene etter retur til Norge, men kanskje disse reglene endres etterhvert. Tollklareringsreglene kan også være greit å sette seg inn i på forhånd. Masse lykke til😊👌🏻
  • Foretrekker egentlig hannhund og har hatt det de siste 12 årene. Men denne gangen blir det tispe grunnet størrelse og fordi jeg er litt lei at hannhunden marker på alt utendørs når han er løs. Gruer meg imidlertid til løpetid, innbilt svangerskap og alt slik jeg husker fra tidligere tisper.
  • Jeg tror eurasier kan være et godt valg for deg, dersom du ikke ser på det som et (stort) problem at rasen enten gjerne er overlegen til fremmede mennesker og enkelte også skeptiske, varierer nok på linjer også hvor mye, så er nok noe du kan vektlegge i vurdering av valg av oppdretter/foreldredyr. Min erfaring er begrenset til å kjenne to individer av rasen godt, men møtt en del og inntrykket mitt er at det ikke er noen høyaktiv rase akkurat generelt (men er nok med på det meste, så lenge det ikke er for varmt), og selvsagt må man jo like spisshundgemyttet.
  • Heisann. Vi skal hente valp i Sverige i Juli, og lurer på dette med bendelormskur. Ser Mattilsynet skriver at valpen skal være vaksinert 24-120 timer før innførsel til Norge. Må vi spesifikt be oppdretter sørge for at dette blir gjort, eller gjøres dette som en «standard» hos seriøse oppdrettere? Noen med erfaringer her? Kan selvfølgelig spørre oppdretter direkte, men føler vi har spurt om så mye mtp corona-situasjon osv, så vil helst ikke mase mer 😅 
 • Nylig opprettede emner

×