Gå til innhold
Hundesonen.no

Abcewaitwhat

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om Abcewaitwhat

  • Bursdag 12/05/1986

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Interesser
    Hunder, Katter, Tarantellaer og Reptiler.
  • Mine dyr
    3 Tarantellaer.

Nylige profilbesøk

1,420 profilvisninger

Abcewaitwhat's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har ingen egene hunde linker så tenkte jeg skulle linke denne om katter
  2. Yepp tenkte jeg skulle gjøre noe slik etterhvert Takk for innbydelsen Laikamor Jeg har ikke bil så blir nok ett lite problem med det første men kan sende en PM en gang om innbydelsen er åpen så kan vi avtale kanskje .
  3. Hei Jeg har vært veldig interresert i hunder de siste årene. Spesielt Husky rasene. Jeg lurer på om det er noen som vil ha en tur partner mens de er ute å går tur med hunden ? Jeg har ikke hund enda, men har planer om å skaffe en til neste år. Kan veldig lite om hund, men har veldig lyst til å lære så mye jeg kan, så hva bedre enn en å gå tur med som har hund . Jeg sykkler mye om sommern og liker en 1-2 timer eller mer gå tur hver dag. Jeg bor i vågsbygd området per i dag, men kan muligens reise for å dra på noen fine turer i skogen. 26 år gammel og er mann. Er det noen som er interresert i dette er det bare å skrive noe nedenfor eller send meg en PM. Tempo, Tid, varighet og alt annet bestemmes av deg mvh ABC
  4. Hehe ser den Enits jeg kan ta det bort vettu
  5. Hehe ja somregel er det maten de trenger som folk ikke klarer =P Bare å spørre om du vil prate med noen om Tarantellaer når/hvis den tiden kommer =)
  6. Hehe ja de er kjempe fine =D. Jeg er ikkeno fan av de standar mørke brune fargene selv så derfor passer den kjempe fint i min sammling =) De trenger ikke mye mat men kvalitet mat er best =) jeg bruker Dubia Kakerlakker som mat, så om du klarer kakkiser i huset så er det bare å skaffe en etter litt lesing om opphold!.
  7. Uff så synd ja er veldig viktig å holde dem unna slike ting =( Som slings blir dem oransje og svarte som er ganske kult hehe. RKspider på dette forumet http://www.reptilfreaks.no/forum/ er han jeg kjøper mine av som du er interresert i å starte igjen Ja det hadde vært kjempe kult å gjøre søker etter noe slikt nå.
  8. Hei Jeg er helt ny på dette forumet og med hunder, så ser ut til at jeg kan lære mye her Jeg bor i Kristiansand og har per i dag 3 Tarantellaer: P. Ornata http://hicsabi.comyr.com/images/other_ornata04.jpg L. Violaceopes http://4.bp.blogspot.com/_GotqJR18ep0/TJ5g4d-MsBI/AAAAAAAAABI/hozZPjmmgsY/s1600/lampropelma-violaceopes.jpg C. Cyaneopubescens http://www.reptilepetsdirect.com/images/Green%20Bottle%20Blue%20Tarantula.jpg (Bildene er ikke av mine siden de fremdeles er juvinile eller slings som ikke er mye ute i lyset enda og jeg har bare ett fryktlig dårlig mobil kamera) Interessen min har for det meste vært hos katter, Tarantellar eller Reptiler, men de siste årene har jeg hatt mer og mer kontakt med hunder og nå har jeg bestemmt meg for å skaffe en(blir nok ikke i år). Min hunde rase er nok Husky siden jeg liker alt de er, tilogmed røytinga hehe og passer mine fremtids planer. Når jeg registrert meg her på forumet ble jeg anbefalt å ta kontakt med wednesday og dette angrer jeg ikke på Fått gå tur med Wednesday og hennes 2 Basenji hunder som er virkelig fne!. Jeg har prøvd å kontakte dyrebeskytelsen her i Kristiansand for å se på mulighetene til å gå en tur med dems hunder, men det viser seg at hunder ikke er noe stort problem her i norge når det kommer til å finne dem ett hjem. Jeg er veldig glad i å gå turer og sykkler mye om sommern igjennom skogene i Vågsbygd området. Er det noen som er interessert i en gå partner eller hunde passer stiller jeg gjerne opp Om det er noen hunde shows her i kristiansand området er jeg også veldig interessert i dette. Jeg har sett det har foregått hunde trening like ved her jeg bor, men fikk aldri spurt om det er generelt eller bare en gangs tilfelle. Er det noen som har noe info huskies jeg burde lese eller om alt mulig rart takker jeg gjerne for det =). mvh ABC
  9. Haha genial hund da ! jeg hadde vært så stolt!
  10. Tviler sterkt på at den komemr til å glemme deg Godt eksempel
×
×
  • Opprett ny...