Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Noen som vil være med å trene i Rogaland?

Recommended Posts

Hei.

vI har 2 bc'er og masse sauer. Jeg savner noen å trene med, så har du lyst å trene hunden din på sau så er du/dere hjertelig velkommen til oss. Det er mine svigerforeldre sin gård men den minste bc tispa der er mi og hun er ca 1 år. Jeg står også for treningen av elstemann som nå begynner å bli godt oppi årene. Sauene er så og si mine og er tilgjengelige for meg døgnet rundt, året rundt :) Vi har flate marker, både store og små, vi har utmark i all slags mulig terreng som det kan trenes på. Vi har også små innhegninger for helt ferske hunder. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heihei!

jeg er muligens ganske interresert i å være med å trene. Bor for øyeblikket i Alta, meen når eg kjem heim til Jæren igjen rundt mai engang. Kan eg kanskje være med på noen treninger :] .

Har ei Border collie tispe, som er trent minimalt på sau. Men har veldig lyst å gjete:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heihei!

jeg er muligens ganske interresert i å være med å trene. Bor for øyeblikket i Alta, meen når eg kjem heim til Jæren igjen rundt mai engang. Kan eg kanskje være med på noen treninger :] .

Har ei Border collie tispe, som er trent minimalt på sau. Men har veldig lyst å gjete:)

Så kjekt! :) Hadde vært kjekt å ha noen å trene med :) Bare skrik ut når du kommer hjem.

Send meg en PM når du har kommet hjem så er du hjertelig velkommen til å trene med oss :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Heihei. Er tilbake på jæren igjen. Dersom du forsatt ønsker noen å trene med, så hyl ut! :) . Hadde vore kjekt og laget ulike fellestreninger etc i tilegg til å bare trene alene osv ;O) .

PS; kan også sende meg mail på silje_labby@hotmail.com . (Er ikke så ofte innom forumet)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det sitter langt inne å lage sånn tråd, men etter jeg har innsett at jeg ikke finner noe glede i hunden min lengre må jeg bare lufte tankene. 
     6 år gammel hund av ukjent opphav, noe terrier og minst halvt puddel. Ekstremt engstelig fra valp, kom til oss 6 uker gammel. Aldri blitt kvitt angsten, men vi lærte oss å leve med hunden fordi vi ikke vil gi opp. 
     Kan ikke sove alene (ikke på gulv, må ha kroppskontakt), kan ikke være i annet rom, kan ikke være hjemme alene. Redd andre mennesker og dyr, spesielt dyr. Redd lyder, spesielt vind. Redd for alt ukjent, nye turstier, ukjent bil på p-plass, nye sko i ganga. Er ofte glad på tur, men møter vi folk går resten av turen over i frykt. Tåler ikke nødvendig stell av pels, negler osv. Sliter med hormonene når tisper er i nærheten som gir utslag i eskalering av problematferd kombinert med hyppige fluktforsøk. 
     Reaksjonene varierer fra angrep og bjeffing (andre hunder) til skjelving, pesing, piping og overdreven kløe (klør og biter til blods). Aldri hatt en dag uten denne adferden. Delvis bedring av stress ved kjemisk kastrering. 
     Ingen helseproblemer og lite utbytte av hundetrener så langt. Bruker Adaptil hjemme og i bil. Har tidvis mestret korte økter hjemme alene, og opphold i annet rom i huset over natten. Kan være alene i bil en arbeidsdag. 
     Vi har to barn under 3 år og derfor behov for å virkelig kjenne på hva vi får ut av hundeholdet vårt, siden det krever mer ressurser enn begge barna. Og ikke minst hva slags liv hunden har. Vi har ikke uendelig ressurser å gi dette prosjektet, verken økonomisk eller psykisk. Hvor går vi herfra? Er det noen som har noen gode råd? Lignende situasjoner? 
  • Takk for svar. Vår valp blir en springer spaniel.
  • Valpen kan gå på tur fra du får den, så lenge det er i valpens tempo, og den får anledning til å snuse og oppdage omgivelsene. Den første tiden blir det ikke så lange turer før valpen blir sliten av alle inntrykkene. En totimers gåtur kan være mye forskjellig, men jeg tenker at valpen bør være 4-5 mnd ihvertfall. Så kommer det helt an på hvor man går, og tempo. Så lenge man lar hunden gå i eget tempo og tar pauser innimellom så kan det være den kan gå når den er yngre eller eldre, alt etter individ og rase.
  • Hvor gammel bør valpen være før den kan være med på tur?  F.eks en  totimers gåtur.
  • Jeg tilsetter ris, grønnsaker eller bær, hvis ikke blir hun steinhard i magen. Bruker mye raspede gulrøtter. 
 • Nylig opprettede emner

×