Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Turkompis?

Recommended Posts

Heisann!

Har en ca 2,5 år gammel kastrert "rottmann" som den siste tiden har blitt litt tøff mot yngre hunder. Ikke noe biting eller alvorlige ting, han er absolutt ikke aggresiv! Men kan i møte med enkelte mindre eller yngre hunder fremstå som litt "bøllete",jage dem rundt, eller legge dem i bakken selv om de underkaster seg. Dette er ikke et stort problem foreløpig , men ble tipset av hundepasseren/treneren vår om å forsøke å sosialisere ham med større, rolige hunder feks irsk ulvehund, grand danoise eller litt store rottistisper. Dette for å lære ham litt bedre "manerer", han er nemlig vant med å ofte være den størst og blir dermed ofte litt "høy på seg selv". Vi har også kanskje skjemt ham bort med at i møte med andre hunder, er det bare lek og moro, så han har desverre liten trening i å være rolig sammen med andre hunder. I møte med større, trygge, eldre hunder er han svært underdanig og rolig, så håper noen kunne tenkt seg å tatt noen turer med oss både i bånd og mens de var løse. Var desverre så uheldig at han ble bitt av en eldre stor hannhund for ca 1 uke siden,(uprovoset) så jeg vil gjerne gå sammen med noen som er sikre på at hunden deres ikke kan finne på å være aggresiv. Trenger rett og slett noen som kan være en god "rollemodell". Dersom noen kunne tenke seg en tur med oss, så send en mail, så kan vi avtale nærmere.

hilsen Elvis og Melissa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • @Turb har kelpier 😊 
  • Takk for tagginger! Har lest en del i trådene her (både nye og gamle), men ser mange anbefaler å treffe dem litt utenfor arbeidssituasjon. Kelpien er i øverste enden av skalaen for hvor mye intensitet/arbeidslyst jeg tror passer inn hos oss, men interessant å treffe og se om det er verdt å bruke mer tid på å vurdere rasen eller om det blir mye hund for oss. 
  • @Mariehar Skessa. Lisa (@janson) er ikke her inne lengre, men på forumet på modhund.no, hun er på sin 4. nå. @Whoopsis har kelpie, usikker på hvor i verden hun er for tida. @Wrigglebuttshar en (utenfor Oslo, men ikke så altfor langt). Ellers er det mange tråder på forumet her, men regner med du har funnet dem.  
  • Noen i Oslo-området med kelpie som kunne tenkes å treffes så jeg kan hilse på hund og snakke litt om rasen? 
   En av flere raser jeg er interessert i, men som jeg dessverre ikke kjenner så mye til annet enn på papiret og observert under trening/konkurranse. Ser for meg at de er av den sorten det er kjekt å hilse på for å føle litt på væremåte og intensitet. 
  • Cyster, kanskje?  Har selv hatt cyster på eggstokkene, og det er fryktelig vondt om en sprekker. Sånne ting kan også medføre ubehag ellers også.  Vil ikke veterinæren utrede, og du ønsker svar, så bytt veterinær. Det kan være noe helt annet, men UL er raskt, enkelt og rimelig. Ser ingen grunn til å ikke sjekke 😊
 • Nylig opprettede emner

×