Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Valp på nyåret?

Recommended Posts

Hei!

Noen i Stavanger-området som har valp/skal få valp på nyåret som har lyst til å treffes og gå en liten tur med hundene? Evt. møtes i en park og bare la hundene leke litt? Vi trenger noen nye hundevenner som vi kan bli kjent med!

Vi får et nytt familiemedlem rett etter nyttår, en liten yorkshire terrier. Hyggelig om noen dere ute har lyst til å treffes :ahappy:

Tina

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har en 11 uker gammel Chihuahua,og blir veldig gjerne med på treff :aww:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Sorry tregt svar.. Jeg har møtt en annen på Canis som også har en liten valp (King charles spaniel). Vi hadde et lite treff nå i helgen. Kanskje du også kunne vært med en dag om du har lyst? Vi har møttes på Forus, der er det en ganske åpen plass uten mye trafikk rundt som vi har latt valpene leke på :getlost:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg vil også være med på treff. :getlost:

Men da i begynnelsen av februar, litt dumt å dukke opp uten valp. :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • De er vel ikke pålagt å stenge med mindre vedkommende er smittet da..?  Ikke sett noen andre klinikker ha stengt?  Ser på Facebooksiden deres at det virker som om det er ryggplager som er utfordringen, ikke korona? 
  • Jeg liker katter, altså, generelt veldig dyreglad 😄 er mer den at vi har en lov på disse hundene, men katter som da også er et såkalt "problem" på sine områder får fritt spillerom både på eiendommer og natur 😁
  • Haha! Så du er en av «dem» 😛  Jeg er vel en av dem som tenker at katter er koselige dyr som mange har stor glede av og derfor er jeg villig til å se gjennom fingrene med slike bivirkninger. Har så mye annet jeg irriterer meg over at det må bare ta slutt en plass, tror jeg ...   Men når det gjelder at de dreper fugler så mente jeg ikke at det var uproblematisk altså - det er ornitologer som har ropt varsko i mange år. Det er bare av en litt annen natur enn det hunder kan stelle i stand.
  • Mener du at det ikke er en grei andel bevisstløse hundeeiere i Norge? Og poenget er jo at bevisstløse hundeeiere er dårlige på risikovurdering. Jeg har ikke møtt en eneste som har blitt irritert over «signaleffekten». De har blitt irritert over det de mener er uansvarlighet som vil føre til dyrs død. Når det er sagt så kan signaleffekt av å bryte båndtvangen nok være et argument, men da tenker jeg først og fremst ute i det virkelige liv. Når noen slipper hunden sin på et turområde følger gjerne andre etter. Noen steder er det nærmest anarki på tross av at det er båndtvang hele året. Plasser jeg - når jeg ikke unngår dem - selvsagt alltid holder hunden i bånd. Selvsagt er poenget med loven at folk ikke skal vurdere selv. Det er jo det  jeg argumenterer - til en viss grad - mot. At det blir for sort/hvitt når en og samme dato og lov gjelder for hele landet - uansett vilttetthet, beitedyrtetthet og enorme variasjoner i når hekkesesongen starter, feks. Ergo tror jeg bedre bruk av kommunale båndtvangsregler og håndheving av både disse og det generelle aktsomhetskravet i loven vil gjøre andelen bevisstløse hundeeiere mindre, og at både folk, hunder og andre dyr vil komme bedre ut av det totalt sett.
  • Velkommen
   Kjekt å se at du har tatt til deg en dp ❤️ 
    
 • Nylig opprettede emner

×