Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Skottbekkens Prinsesse A-Keela

Recommended Posts

Da kan jeg lage meg en tråd her :ahappy:

Jeg har bestilt en finsk lapphund jente fra kennel Skottbekken.

Hun er født 22. Februar og er i et kull med 5 andre valper. 2 jenter og 4 gutter.

Og hun blir hentet enten 18. eller 19. april! :D

Gleder meg sykt mye! :D

Har kjøpt inn tekstilbur, leker, tepper. Ellers har besten min matskåler, bånd og børster.

Så nå er jeg klar, og må bare vente på den store dagen.

Og dagene er plutselig blitt så laaange..av en eller annen rar grunn :D

Har meldt henne på valpekurs også :P

Bilder av bamsejenten min <3 (ca 4-6 uker her)

post-3491-1207573020_thumb.jpg

post-3491-1207573032_thumb.jpg

post-3491-1207573053_thumb.jpg

post-3491-1207573125_thumb.jpg

post-3491-1207573137_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mm, veldig flaks, det begynner jo når jeg får henne ;)

Ellers måtte jeg utenbygds for å finne et.

Neida, jeg skal ha henne helt for meg selv ;):)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Søteste :whistle:

(OT: Vi kan møte dere i 6 tiden i dag hvis du kan :whistle: Skal til Svandalen nå, så er ikke hjemme før 4-tiden. )

Kos deg med søteste valpen :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så utruleg skjønn ho var!

Har sjølv ein finsk lapphund-gutt på 1 år frå Lappejentas kennel, så eg MÅTTE jo berre kommentere på bildene dine :icon_redface:

Keela ser forresten akkurat ut som min Heino då han var så liten. Akkurat samme fargane! Han har imidlertid mørkna mykje med tida, men slik er det jo med finske lapphundar - dei forandrar jo eindel på fargen etterkvart som dei veks til! :P

Lukke til med kvalpen, de kjem nok til å få det moro :P Du har iallefall valgt ein hunderase som er både ufatteleg nydeleg å sjå på, som kan brukast til absolutt alt, og som er verdens snillaste! :P hehe..

Uansett så er det artig å "treffe" fleire lapphundeigarar her på nettet - det er altfor få av oss!

..Heino har forresten eiga heimeside, så er det berre til å stikke innom dersom du har lyst til å sjå bilete av han eller lese om kva me driv på med! (http://heino.awardspace.com)

-Kristina

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • MÅL 2020 ❌ Få fikset meldingene i søk - tja... Det kom seg, så kom det seg ikke likevel. Litt igjen 🙈 ✔ Bli ferdig med rehabilitering etter korsbåndsoperasjon - feires enda! Friskmeldt i mai!  ✔ Mørkerundering NRH - bestått i april!  ✔ Feltsøk NRH - bestått i april!  ✔ Orientering NRH - bestått i april!  ❓ Mer lp og evt starte diverse prøver vi får lyst til. - tja... Det har blitt lite lp, både trening og stevner. Startet IBGH1 med tittel, startet rally som resulterte i 2 ganger direkte opprykk, og fått seg RL1 tittel. Skulle starte mer, men avlyst pga en viss pandemi...  MÅL 2021 - A-godkjenning ettersøkning (Oi. Det var ekstremt skummelt å skrive ned og si høyt... Men den som gir seg er en dritt) - RL2 tittel  - IBGH2  - Levere bacheloroppgave
  • Her er vi sliitne i kveld! Hatt en utrolig morsom dag på hinderinnlæringskurs, herregud for en kul hund jeg har! 😁I kveld skal det slappes av med god mat og godteri foran tven, og lades opp til ny kursdag i morgen. 
  • Vi har en sheltievalp på 7 mnd. 
   Han har hatt en del trøbbel med magen siden han var liten, noe som har ført til at vi har prøvd litt forskjellige typer fôr. Da han var liten var han et skikkelig matvrak som ikke kunne få maten sin fort nok. Etter hvert som han har blitt eldre, har han blitt mer kresen (tror vi). Hver gang vi har byttet fôr, har han de første dagene vært skikkelig gira og spist maten sin, før han etter hvert ikke er interessert lenger. Han kan gå en hel dag uten å spise. Han får ikke særlig mye godbiter heller, men er alltid veldig gira på og jobber gjerne for godbiter. 
   Høres dette ut som en kresen hund, eller kan det ligge noe annet bak? Han er ikke undervektig eller tynn, men vi bekymrer oss likevel for at han ikke får i seg det han trenger. 
  • Takk for info 👍 Jeg har sikkert sett litt for lett på dette med HD. Begge mine hunder er sjekket, og har A-hofter, som jeg forventet. Nå har rasene jeg har heldigvis lite problemer med HD, men jeg burde kanskje ikke bare forventet A-resultater 😇 (nå vet jeg bedre)
  • Mål 2020
   - Ettersøksgodkjenning ❌
   - Utstillingstrening og evt. stille på en utstilling. ❌
   Dette ble det ikke noe av pga. pandemien. Vi har det ikke travelt, så tar det når situasjonen roer seg.
   - Jakt ✔️
   Det har det blitt og er heller ikke ferdige i skogen for i år. Dyktig hund allerede og gleder meg til å se hvordan hun utvikler seg i årene som kommer. Mål 2021
   Eneste målet vi har er å få ettersøksgodkjenningen i boks til høsten. Alt annet av organiserte aktiviteter avventer jeg til koronapandemien er et tilbakelagt kapittel.
 • Nylig opprettede emner

×