Gå til innhold
Hundesonen.no

Gullulven

Medlemmer
  • Innholdsteller

    473
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Finnmark
  • Hunderase
    Dobermann og gatemix
  • Mine dyr
    Dobermann hann (f.2010)
    Blandingstispe (f.2002)
    Norsk Skogskatt (f.2005)
    300L Akvarie

Nylige profilbesøk

7,757 profilvisninger

Gullulven's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

80

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ord kan ikke beskrive hvor høyt jeg elsket deg - takk for alle dager, måneder og år Ord kan ikke beskrive hvor dypt du er savnet - bak mine lukkede øyne ser jeg bare deg Ord kan ikke beskrive den dagen jeg mistet deg - tårene renner i strie strømmer Det jeg har igjen er en urne og dine potespor i hjertet - evig lever ditt minne
  2. Hei hvor det går :P

    1. tulip

      tulip

      fy fasan som det snør...

  3. I dag skal jeg hente mitt BOD superundertøy Gleder meg til å teste hvor godt BoT egentlig fungerer, vil jeg merke noe... Det var fint, hvor kjøpte du den?
  4. http://www.dyrebeskyttelsen-finnmark.net/33595009 jaha ja
  5. Underdosert? Hun er da ikke 50kg, da tror jeg du skal lese litt bedre i bruksanvisningen. At veterinæren ønsker at hunden skal ha mer er en annen sak, det anbefales IKKE over 4mg pr kg pr døgn (2x50mg = 25kg) i behandling over 7 dager, da bør dosen reduseres til 2mg pr kg pr døgn (0,5x50mg =25kg).... Og Debbie bør sjekek muligheten for å kjøpe 180 pk i stede for 30 pk. Jeg betalte rett under 2000.- for 180 tab (husker ikke mg, er ikke hjemme for å sjekke). Rimadyl er det evigheter siden jeg har sjekket pris på. Jada, de tingene man ønsker å gi leddhunder kommer i tillegg, samme med blodprøver for å sjekke at smertestillende ikke påvirker lever og nyrer. Det er dyrt, og man kan ikke forutse alle utgiftene som kan komme selv om foreldredyra er friske, folk med hund må innse at det ER dyrt å ha hund, og man er aldri sikret mot at det ikke blir KJEMPE dyrt. Jeg mener jo også at alle som avler på raser som kan være disponert for arvelige sykdommer skal fortelle om dette. Og som jeg skrev tidligere, det er ingen garanti for at alle valpene etter friske foreldre ikke får noen sykdommer, ei heller sikkert at valper etter HD/AD hunder får dette selv.. Edit: lagt til litt
  6. GG veier 40kg og en livsdose på Rimadyl til han vil være 1,5 50mg tab pr dag, dette koster ca.2200.- i året (grovt regnet). Og om jeg ikke husker feil så vil prisen på Previcox være rundt 1800.- i åre. Til en staff vil da begge disse medisinene ligge på rundt 1000.- i året. Husk at smertestillende over langtidsbehandling som regel er halvert dose (mg/kg) enn en kort kur.
  7. Hvorfor skulle hunden gå i behandling i flere år pga hd? Om ikke muskulaturen er stek og jevn nok til å avholde smerter ved belastning eller det oppstår mye forkalkning så blir hunden satt på livslang smertestillende, operert vekk hoftekule eller satt inn gull inplantat.. Jada, jeg vet, det er ikke billig det heller, men det tar da ikke flere år. Det er enten rundt 1000kr året i smertestillende eller en engangs sum på 35 -45.000 kr som enhver eier av hund med potensial for HD bør tenke på FØR de kjøper hunden. Edit: Selv om begge foreldre er HD/AD fri så kan faktisk "din" hund få det likevel...
  8. Hvis jeg ikke husker feil, så gjør ei av veterinærene på Groruddalen Dyreklinikk også kastrering av hund ved kikkhull..
  9. Tror jeg må begynne å lese innlegget 2 ganger før jeg svarer
  10. Huff det var trist Håper ikke dette har gitt deg skrekken til å ha hund senere.
  11. Gidder ikke lese hva andre har til middag i dag, da blir jeg sulten... Siste dag før lønnings spiser jeg det siste jeg har i kjøleskapet, i dag måtte jeg jaggu stjele fra bikkjene En svensk kjøttpølse (IKKE vomoghundemat), stekt sammen med gulerot, løk, paprika, brokkoli og egg.
  12. Jeg tenkte også Dobermann i starten av innlegget, men jo mer jeg leste jo mer vil jeg som eier av en stk, passer av et stk og kjenner en fløsj fraråde rasen. Grunnen til dette er: 1. jeg tror ikke en dober som får så lite trim og stimuli som beskrevet i flere av TS sine innlegg vil få nok. Det er mye hund med egne meninger, og vil de ikke trene den dagen er det nesten ikke vits å prøve. 2. Mange av de sikler, ikke sånn til vanlig, men GG sikler mer enn begge tulip sine GD'r, både når han har drukket vann og når han lukter noe godt (og da er det lange klyser). Milla sikler når hun blir stresset/nervøs. De er avlet i 2 forskjellige land og har 2 helt vidt forskjellige linjer, så jeg anser dette som meget normalt. På besøk hos andre med dober så hender det at man må gå i bue rundt mat og vannskåler for å ikke tråkke i sikkelvann. 3. Og det skremmer meg at TS vil ha en hund som "når den varsler er det på tide å se seg rundt" (fant ikke igjen innlegget TS skrev dette i). En dober har MASSE vokterinstingt og om eieren hopper opp hver gang den varsler så varsler den jaggu på vinden som blåser utenfor også, det er en veldig fin balansegang til å få en dober til å varsle på de rette tingen. Høres meget normalt ut om man lar den få lov til å vokte. Optimalt skal dober følge med og varsle først når noen overskrider dems grense, men den grensen er blitt mye videre ettersom de ikke brukes til å bare vokter eiendom lenger. De kan komme til å vokte/varsle alt som kommer dem i møte om man ikke er veldig bevist på dette. Selvfølgelig finnes det sikkert noen som har avlet bort litt av dette, men hva annet de da mangler tør jeg ikke tenke på (bitehemning kanskje)
  13. God bedring tips: om man ikke har saltvannsdråper hjemme, så kan camomille te brukes Det kan brukes for å sulle vekk all type øyegugge og kan lindre allergi. Lindrer kløe og er en smule antiseptisk
  14. Atter en gang, supert jobba Bombini du har gjort en stor forskjell for en uskyldig, håper det fortsetter i positiv retning.
×
×
  • Opprett ny...