Jump to content
Hundesonen.no

Poter

Medlemmer
 • Content Count

  5691
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Poter last won the day on March 11

Poter had the most liked content!

Community Reputation

3688 Excellent

4 Followers

About Poter

 • Rank
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Jaktlabrador

Recent Profile Visitors

13656 profile views
 1. Poter

  Akkurat nå mai

  Jeg kan fortelle det når jeg vet helt sikkert at det blir den😊
 2. Poter

  Akkurat nå mai

  Uten at det har vært planlagt, har jeg hatt aussier i tjueårene, jaktlabrador i tredveårene og nå i førtiårene blir det mest sannsynlig en annen rase igjen. Jaktlabrador føler jeg virkelig er min rase, men pga helsa skal jeg gå litt ned i størrelse og aktivitetsnivå denne gang.
 3. Poter

  Pusser dere tenna på hunden?

  Ja, pusser tennene hans, men burde gjort det oftere! Synger «Puss, puss, så får du en suss» samtidig😄
 4. Jeg vet det kan være vanskelig, men du trenger ikke forklare deg for andre, fremmede, mennesker hvorfor du gjør som du gjør med din egen hund Det holder å si "Nei, vi hilser ikke" og så gå derifra. Det ligger mye egenomsorg i det også og vil kanskje gjøre det lettere for deg å ikke bli redd eller opprørt (du har god grunn til å bli det, for det er jo ikke noe særlig når fremmede hunder kommer på sånn!). Det er ikke bestandig du trenger å si noe heller, bare ta henne med deg og gå. Det er hun som er hovedfokuset, ikke de andre, de får passe på seg selv Jeg lar ikke min hund hilse på fremmede hunder heller og har hatt det som regel siden jeg fikk ham som valp (nå er han snart 10 år). En og annen gang har vi gjort det hvis jeg har sett at den andre hunden virker okei og at det virker som de vil gå overens. Noen ganger har det gått bra, andre ganger ikke. Jeg har heller lagt hovedfokuset på at han har noen få venner som han treffer jevnlig også har han lært seg at hunder vi møter på tur, de går man bare fordbi, da blir det ikke noe kaving. Som unghund så var det så klart vanskeligere, men Eine hadde ikke det problemet som Trix møter på, så det kan ikke sammenlighes helt, men tanken bak tror jeg kan være det samme: at fremmede hunder går man bare forbi og de som kommer, beskytter mor meg mot.
 5. Enig i det med laser! Seniorkatten min Max hadde svært stor effekt av det! Han ble som en ungkatt igjen etter behandlingene😍
 6. Eine gikk over til Galliprant, fra Metacam, og jeg merket en stor forskjell på ham. Kanskje verdt å prøve et medisinbytte? Ellers sverger jeg til ull både før, under og etter tur. Nå har jo Eine kreft og det kan ikke helt sammenlignes med problemstillingen din, likevel har jeg tro på at dyrene våre sier i fra den dagen det er nok. Da vil vi vite det. Ganske vagt svar, jeg vet, men når vi lever så tett sammen med dem, tror jeg vi vet det den dagen det kommer, når nok er nok.
 7. Poter

  Akkurat nå mai

  I et sameie/borettslag skal det vel også være regler/tidsrom det ikke skal være bråk etter. Tror vi har etter 22 og frem til 07. Å holde på med oppussing helt til midnatt er ikke innafor. Har du et styre der du bor du kan kontakte også kan de ta det opp?
 8. Poter

  Stille, stødig liten rase?

  Jeg kjenner ikke havanaisen så godt, men jeg har inntrykk av at de er av de mer stille småhundene. Det er vel nesten det kriteriet man må gå etter også på de små, "mest mulig stille". Jeg tror ikke det er noen som er stille, sånn typ retriever eller spaniel stille. Det er jo cavalieren, da, men de er det vel fortsatt vanskelig å finne friske individer av, eller hva @Wilhelmina?
 9. Poter

  Berner Sennen og friluftsliv

  Det spørs med toppturer i snø... altså nedover. En tung hund vil falle mye mer igjennom i løssnøen og ha det tyngre enn en lettere hund. Uansett må du kjøre mer langsomt ned med hund enn uten, men det vil kanskje gå enda mer langsommere med en tung hund som berner. En mer langbeint sak får det lettere. Når det er sagt, ei lita berner tispe er kanskje mulig? Personlig synes jeg maksgrensa ligger på 30 kg når det gjelder vintersport utenfor tråkka løyper. Og da med en langbeint hund. Der synes jeg mine 20 kg aussier hang mye bedre med!
 10. Poter

  Stille, stødig liten rase?

  Havanais, kanskje?
 11. Poter

  Akkurat nå mai

  Har sett det, men ikke blitt fristet med tanke på folkemengder, men skjønner jo at tidlig er greia!
 12. Poter

  Akkurat nå mai

  Her har vi fortsatt over en meter med snø og jeg er iiiikke værsyk i det hele tatt. Niks!
 13. Poter

  Akkurat nå, April

  EFIT, ja! Det er det lenge siden jeg har gjort! Jeg tar den på Eine sin Instagram 😊
 14. Rekker du å være ute på forhånd og averge det hele? At du starter å gjøre noe gøy f.eks 50 m før der han bruker å stoppe, sånn at dere kan trene dere fordbi "det kritiske punktet". Gå fri ved fot, gjøre triks, bære noe etc. Det som er hans favoritt-ting å gjøre. Eller ta frem favorittleka og leke dere gjennom hele strekningen. Så får han forhåpentligvis tankene om på noe annet og dere får snudd det hele til noe koselig. I stedet for å være " det kritiske punktet" blir det "det morsomme stedet"
 15. Poter

  Akkurat nå, April

  Et godt liggeunderlag sånn at det ikke blir så kaldt fra bunn, kanskje myggnetting også er det fint med en presenning etc. over.
×