Poter

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,367
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

5 følgere

Om Poter

 • Rang
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Jaktlabrador

Nylige profilbesøk

11,937 profilvisninger
 1. Aaww, så gode de er med hverandre
 2. Takk! Krysser fingrene for gode svar.
 3. En luftrenser hadde kanskje vært noe. Interessant med den shampoen også. Akkurat nå tør jeg nesten ikke bruke noe, for jeg bare reagerer på det. En krem jeg har brukt i flere år, fikk jeg en reaksjon på i går, så gudene vet. Men nå har jeg endelig fått time for utredning, så da får jeg kanskje noen svar snart!
 4. Ja, det er jo noe med det at hvis det ikke skader, så kan man jo prøve. Nå reagerer jeg på nye ting hver dag, så er usikker på om jeg kan komme til å reagere på selve petal cleansen i tillegg.
 5. Takk for forståelsen! Det er virkelig slitsomt. Jeg reagerer på noe nesten hver dag. Her om dagen var det acrylmalingen jeg jobber med, i går svevestøv mens jeg ventet på bussen og i dag gjærbakst til heving. I dag såpass mye at jeg måtte sitte ute på verandaen i nesten en halvtime samtidig som jeg gjennomluftet leiligheten. Immunforsvaret mitt har tydeligvis flyttet til Nord-Korea.
 6. Ikke stå og vent ham ut i kontakttrenkngen. Det kan være selvforsterkende for ham å se på noe annet. Dessuten er det vanskelig å skjønne at man skal stirre eieren i fjeset. Prøv baklengsmarsj som Sprettballen foreslår. Ta også og ha ham i utgangsstilling og belønn for mer og mer kontakt. Det blir som med bli trening; bygge det langsomt oppover. Ser han bort, bryter du bare og starter på nytt.
 7. Ja, jeg håper virkelig det lar seg ordne med medisiner!! De er jo familie OM det må bli omplassering er det jo ikke så lett heller, Max er 15 og Eine er 7 år med skade. Nei, uff, jeg greier ikke tenke tanken!!
 8. Ja, dette er virkelig ikke noe særlig! Takk for klemmen!
 9. Foreløpig har jeg ikke hørt om noen med astma reaksjoner som har god effekt av det, så det spørs vel.. Nei, det er vel det som aner meg, at det ikke fungerer så bra. Hadde det faktisk utgjort en forskjell, ville vel Astma og allergiforbundet reklamert for det.
 10. Som noen av dere sikkert har lest, så fikk jeg en kraftig allergisk reaksjon i påsken og måtte på sykehuset. Siden da har ikke Eine og Max vært hjemme siden jeg fikk en ny reaksjon da jeg kom hjem fra sykehuset (allergener i leiligheten). Nå har vi vasket og luftet til den store gullmedaljen og jeg kan være hjemme uten å reagere på selve leiligheten. Jeg venter på utredning som selvsagt har lang ventetid. Jeg har blitt lovd å komme inn før slutten av juli, så det kan jo ta sin tid dette her... Lang tid til å gruble på hva dette egentlig er og se for seg fæle scenarioer med omplasseringer... Jeg håper immunforsvaret får tid til å roe seg og at det er noen medisiner jeg kan bruke sånn at begge to kan forbli her hos oss. Det er jo litt av en skvis også, for de som passer dem kan ikke ha særlig Eine så skrekkelig lenge, uten at de har satt noen frist på det, men helt til slutten av juli + + skal vel noe til. Men så er det om det er så lurt å ta Eine hjem før jeg har noen sterkere medisiner enn Zyrtec. Jeg har ikke reagert på Eine, kun på Max, men akkurat nå reagerer jeg på det meste, det noe nytt omtrent hver dag, så immunforsvaret mitt fyrer alle veier. Det er nå vi skulle bodd i et stort hus og kunne delt av mellom etasjene, og ikke en liten leilighet. Nei, dette er virkelig kjipt!
 11. Her har energien vært ganske bra i vinter og jeg har stort sett fått gjort det jeg har villet. Så i påsken fikk jeg en kraftig allergisk reaksjon og etter det har jeg vært ganske dårlig. Veldig slapp og svak med nye allergiske reaksjoner nesten hver dag og problemer med pusten. I dag er vel første dagen jeg har kjent at jeg har hatt litt energi igjen. Verken Max eller Eine er hjemme og jeg vet ikke når jeg kan ta dem hjem og heller ikke om det er de som er årsaken til allergien/astmaen eller om ting vil roe seg. Venter fortsatt på utredning (de synes visst ikke det er akutt nok). Jeg håper bare jeg kan få dem hjem igjen snart!
 12. Jeg bruker ligg i lp/bruks og legg deg til hverdags.
 13. Ok, er ikke inne på fargenavn Synes det ser fint ut!
 14. Hvordan er det med Petal Cleanse, fungerer det virkelig? Jeg leste på innholdet i det og ble ikke særlig klok på hva den egentlig består av, noen som vet? En ting jeg har tenkt siden den kom på markedet, er at det er vel så mye det at man børster og vasker over hunden en gang i uken som gjør det blir færre allergenerer og ikke minst at hunden blir ren, ikke så mye produktet i seg selv. Jeg tar gjerne feil, altså, for jeg står nå i den situasjonen at jeg kanskje ikke tåler verken Eine eller Max, og jeg prøver gjerne produktet i tilfelle, men må jo si at jeg har mer tro på riktig type medisiner. Kanskje Petal Cleanse fungerer for de som har lett til mild allergi? Type tett nese og kløe i øynene? Er det forsket noe på virkningen? Jeg ser de skriver at ved luftveisproblemer, så vil det ta ca 3 uker før produktet virker ordentlig. Jeg kunne sikkert bedt de som passer dem om å begynne behandlingen av dem nå, så er den i hvert fall i gang til de kan komme hjem igjen. Så spørs det vel om jeg tåler selve Petal Cleansen, da... For ordens skyld så venter jeg på allergiutredning og blir å støtte meg til den og anbefalingene de kommer med der. Tenker likevel at det må gå an å flere tanker i hodet samtidig.