Poter

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,463
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

5 følgere

Om Poter

 • Rang
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Jaktlabrador

Nylige profilbesøk

12,192 profilvisninger
 1. Ok, da tar jeg gjerne torsdag
 2. @Kristin_nord Om torsdag eller fredag fortsatt er ledig, kan jeg ta en av dagene
 3. De skulle vel lage en skibakke på havneterminalbygget der ute, så kan turistene gå/stå på ski.
 4. Ja, og om man vil bo "rett over haugen" i Kaldfjorden, fungerer jo det også. Ikke så langt å gå til bussen derfra. Men spørs om det ikke blir 30 minutter pendling en vei uansett, med buss? @Vims Nå bygges det mye i Workinnmarka og Hamna, så vil tro at det finnes en del der å få tak i. Ikke de bililgste, men om man ikke kun har studentbudsjett, kunne det gå bra.
 5. Virker som leiemarkedet er tøft nå også, men enklere om man kommer utenom høsten eller i januar. Vil også tro det er lettere om man har råd til mer og også om man har bil og vil bo lengre unna sentrum.
 6. Så trist! Jeg føler med deg
 7. Grattis med 3 åringen!
 8. Synes de lyse kremfargene deres er så fine!
 9. Ooooh, har dere sett dette?? http://www.huffingtonpost.com/entry/arya-scene-game-of-thrones_us_598b529ce4b0a66b8bb0a846?utm_campaign=hp_fb_pages&utm_source=main_fb&utm_medium=facebook&ncid=fcbklnkushpmg00000063
 10. Drager kan vel spise fisk? Kommer masse hval og spekkhuggere hit på vinteren, tenk for en turistmagnet det hadde vært å grille dem! Hvalene, altså. Ikke turistene. Selv om det siste hadde jo vært litt morsomt det også
 11. Flyttet for ett år siden med 14 år gammel katt og han trengte lengre innetid nå enn han har gjort de andre gangene vi har flyttet når han var yngre. Han er mindre sikker på seg selv og selv om han i alle år har elsket å være lenge ute, så holder han seg fortsatt helt i nærheten. Så min erfaring er faktisk at eldre katt trenger lenger tid på seg for å tilpasse seg. EDIT: Har blitt anbefalt 3-4 uker og har brukt det de gangene før vi har flyttet.
 12. Der fikk vi forklaringa på hvorfor Bran var så tilbakeholden! Han er ikke Bran mer! Jeg synes Sansa begynner å komme seg, at karakteren hennes ikke er så kjedelig. Hadde hun vært mann ville man vel knapt reagert, mens taus dame med makt er kjedelig.
 13. Hva har dere kommet frem til angående tema?
 14. Husker ikke om jeg har skrevet det, men Sam er jo en skikkelig fining! Ble bare enda mer bekreftet i denne sesongen, synes jeg. Jaja, han dør vel snart, da! Forresten, holdt på å le meg skakk ta Tormund kom ned på plassen og kastet blikket sitt på Brienne!