Gå til innhold
Hundesonen.no

Poter

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,614
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3,596 Excellent

4 følgere

Om Poter

 • Rang
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Jaktlabrador

Nylige profilbesøk

12,763 profilvisninger
 1. Sonens store Reisetråd!

  Det var jo synd!
 2. Sonens store Reisetråd!

  Gdansk har stått på lista, men direkterutene dit sluttet tidligere i vår. Det går jo likevel an å reise videre fra Oslo, så tror jeg må skrive det opp på lista. Det går heller få direkteruter fra Tromsø nå, annet enn charter. Takk for tips! Ja, litt av poenget er at det skal være heller rolig Jeg kan godt ha litt varme, bare det ikke blir så varmt at Eine ikke kan gå på asfalten og sånn eller uansett sånn at jeg kan ta hensyn til det midt på dagen f.eks. Det beste hadde jo vært om det var enkelt å komme seg dit, men når man bor her man bor, så er det jo sjeldent enkelt på denne tiden av året... Det er mulig TE blir med, så da går det an å leie bil evt. EDIT: Det går direktefly til Gdansk nå! Wii! Det må jo gå an å ta med seg Eine dit eller?
 3. Sonens store Reisetråd!

  Tenerife hadde passet meg helt perfekt, men det blir nok for varmt for Eine. Jeg bor forresten i Tromsø, så sørover i landet og nabolandene går også. Jeg vurderer Danmark, men usikker på hvor. Likte Aarhus! Sør i Sverige er jo også fint. Jeg sjekka ut Kalix nettopp siden så mange hundefolk skryter av området og Bottenviken. Men synes ikke det så så himla bra ut? Danmark er definitivt på lista! Går det direktefly til København fra Tromsø nå? Innom Oslo går greit det også i grunn. Har du noen tips om hvor i Danmark? Likte som sagt Aarhus, men hadde vært gøy å oppleve noe annet også.
 4. Sonens store Reisetråd!

  Jeg trenger å reise et sted for å hvile meg opp, hvor den største bekymringen er hvilken bok jeg skal lese. Eine må være med, han har alle vaksiner. Vil ha det passelig varmt, fine omgrivelser, kunne bade og sole meg. Om jeg har energi: bruke stand up paddle board og evt se på serverdigheter/museumer. Tar gjerne i mot helt konkrete forslag på bosted også. Svinger mellom å ville bo på et hotell med basseng eller strand eller på en loftsleilighet i en kul by. Sistnevnte gir vel ikke helt like mye hvile og bademuligheter. Skulle gjerne dratt all inklusiv til syden, men har ikke hundepass. Noen forslag?
 5. Firerbanden Blitz, Oscar, Happy og Cyan

  Gratulerer med fluffysaken
 6. Påmelding hundesonens snap

  @Kristin_nord Om jeg har sett rett, så er snappen ledig i morgen? Meldte meg på da og kan oppdatere dere på pus❤️ Blir antakelig også noe jakttrening med Eine.
 7. Påmelding hundesonens snap

  Takk for god bedringsønsker
 8. Hjelp meg å tenke utafor boksen

  Jeg har møtt flere kule kinesiske nakenhunder og har skikkelig sansen for dem! Minuset er så klart pelsen, eller mangelen på den Huden må også vaskes, smøres og stelles en del. Ellers tror jeg de har en del tannproblemer, men har skjønt det sånn at det skal være en relativt frisk rase. Når du ser på den størrelsen, ville jeg også sett på løwchen! Jeg har enda ikke møtt noen live, men har et veldig godt inntrykk av dem! De skal være en frisk rase. Jeg tror for deg (og meg) som har aussie og er vant til og liker det klovete vesenet, så tror jeg løwchen faller midt i blinken der! @MollyC driver oppdrett av dem, hun kan sikkert fortelle mer om rasen
 9. Det har jeg ikke tenkt på, takk for tipset. Skal søke og se hva jeg finner Både eier og jeg har trent mye hund, så det er ikke selve det treningstekniske som er hovedproblemet, det er vel mer hvordan eier skal få varslet hunden om at hun har besvimt... når hunden tilsynelatende ikke ser ut til å få det med seg. Både eier og jeg synes jo det er litt merkelig at hunden ikke "bryr" seg mer, hunden kan bare sove videre. Men det må jo kunne læres det også, og det å skille mellom når eier er på gulvet og trener (f.eks når eier ligger i avspenning etter yoga) og når hun faktisk er besvimt. Men skal sjekke facebook og se hva jeg finner
 10. Poe - en bedlington terrier

  Oioi, så søt hun er! Gratulerer så mye med valp!
 11. En hund, som ikke er utdannet servicehund, skal lære seg å legge pledd på eier når eier har besvimt. Hunden kan apport og selve den biten av atferden skal gå ganske greit, hunden kommer raskt med gjenstander til eier og et pledd vil nok også gå ganske fort å lære ham. Utfordringen, som jeg trenger tips til, er todelt: 1. Lære hunden dra pleddet over eier og ikke bare komme med pleddet (som ved en vanlig apport) 2. At hunden skal merke når eier har besvimt. Hunden bruker ikke å varsle besvimelsene og heller ikke respondere noe særlig på dem når eier ligger på gulvet. Hunden har nok både sett det uten å komme bort og også sovet og ikke fått det med seg på annet vis. Utfordringen blir at hunden, i hjemmet, skal få med seg at eier har besvimt. Man skulle jo tro at lyden av eier som faller i gulvet kan være et signal og noe som kan læres inn? Jeg vet ikke hvor mye lyd et slikt fall kan lage? Eier faller ofte slik at vedkommende ikke får noen skader, så jeg vil tro at vedkommende "sige sammen" på et vis som ikke skaper høye dunk etc. Vi har drøftet om det ville vært enklere om hunden kom og la seg ved siden av eier, men eier er usikker på om hunden vil bli liggende tilstrekkelig lenge og nært nok sånn at det kan gi varme og trygghet. Hva tenker dere?
 12. Påmelding hundesonens snap

  Haha, seriøst, så blind var jeg! Beklager!
 13. Påmelding hundesonens snap

  Om ingen vil ha snappen i morgen og ikke har noe i mot at jeg har den to dager denne uka, kan jeg sikkert ta den i morgen også?
 14. Påmelding hundesonens snap

  Lager liste for uke 25: Tirsdag 19. juni: Onsdag 20. juni: Torsdag 21. juni: Fredag 22. juni: Poter Lørdag 23. juni: Søndag 24. juni:
 15. Aktiv hund til turbruk i Nord-Norge

  Hvordan henger din med nedover fra toppturer på vinteren? En ting er jo at de fleste hunder fint kommer seg opp, men så skal de jo holde følge nedover. Det er noe for TS å tenke på også, hvor viktig det er å kjøre fort nedover, man må jo vente på hunden uansett hvilken rase det er.
×