Gå til innhold
Hundesonen.no

Poter

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,620
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3,605 Excellent

4 følgere

Om Poter

 • Rang
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Jaktlabrador

Nylige profilbesøk

12,843 profilvisninger
 1. AD Ringlets Forest "Eine"

  Noen bilder av finingen! På siste bilder ser vi at Eine mener at sommeren skal vare litt til!
 2. Annen hunderase enn den du har.

  Nåværende: jaktlabrador Tidligere: husky og aussie Alternativ: jaktgolden, curly, kninesisk nakenhund eller løwchen
 3. AD Ringlets Forest "Eine"

  Ja, men ser heldigvis ut som at det er på bedringens vei nå. Veldig
 4. Marvin

  Så søt og så liten! Tipper du ikke har fått den tilbakemeldingen før
 5. Student 2017-2018

  Nå er jeg også blitt student! Det er mange år siden jeg studerte sist, så jeg er veldig spent på hvordan det blir å komme inn i det å lære, lese faglitteratur på engelsk og alt det der. Jeg tar biologisk psykologi i høst, første steg på veien for å få fullført bachelorgraden min i psykologi. Om dere har noen tips til studieteknikk, tanker om å være voksen student og andre tips, så tar jeg hjertelig i mot dem! Jeg vet jo ikke hvordan jeg lærer nå som voksen. Det jeg kjenner foreløpig er at motivasjonen er en annen og roen rundt hvilket fag/studie jeg skal ta er også en annen. Jeg føler meg ikke like mye som en hodløs høns som jeg gjorde da jeg startet på Universitetet første gang. Konsentrasjonsevnen min er heller ikke som den var en gang, men jeg håper den kan trenes opp. Spent og glad!
 6. AD Ringlets Forest "Eine"

  Her var det lenge siden jeg hadde oppdatert! Eine er blitt 8 år siden sist og er fortsatt en skikkelig goding Smertemessig har han hatt en lang, lang god periode, med litt tilbakefall nå på sensommeren. Ellers er det bare han og meg nå. Siden påske er jeg separert og nå for et par uker siden måtte jeg si farvel til Max. Familien min er halvert og det er tøft. Skal komme med flere bilder senere, legger ved et jeg tok av pelsklingen i dag:
 7. Built For Speed`s første kull!

  Gratulerer!
 8. Sonens store Reisetråd!

  Det var jo synd!
 9. Sonens store Reisetråd!

  Gdansk har stått på lista, men direkterutene dit sluttet tidligere i vår. Det går jo likevel an å reise videre fra Oslo, så tror jeg må skrive det opp på lista. Det går heller få direkteruter fra Tromsø nå, annet enn charter. Takk for tips! Ja, litt av poenget er at det skal være heller rolig Jeg kan godt ha litt varme, bare det ikke blir så varmt at Eine ikke kan gå på asfalten og sånn eller uansett sånn at jeg kan ta hensyn til det midt på dagen f.eks. Det beste hadde jo vært om det var enkelt å komme seg dit, men når man bor her man bor, så er det jo sjeldent enkelt på denne tiden av året... Det er mulig TE blir med, så da går det an å leie bil evt. EDIT: Det går direktefly til Gdansk nå! Wii! Det må jo gå an å ta med seg Eine dit eller?
 10. Sonens store Reisetråd!

  Tenerife hadde passet meg helt perfekt, men det blir nok for varmt for Eine. Jeg bor forresten i Tromsø, så sørover i landet og nabolandene går også. Jeg vurderer Danmark, men usikker på hvor. Likte Aarhus! Sør i Sverige er jo også fint. Jeg sjekka ut Kalix nettopp siden så mange hundefolk skryter av området og Bottenviken. Men synes ikke det så så himla bra ut? Danmark er definitivt på lista! Går det direktefly til København fra Tromsø nå? Innom Oslo går greit det også i grunn. Har du noen tips om hvor i Danmark? Likte som sagt Aarhus, men hadde vært gøy å oppleve noe annet også.
 11. Sonens store Reisetråd!

  Jeg trenger å reise et sted for å hvile meg opp, hvor den største bekymringen er hvilken bok jeg skal lese. Eine må være med, han har alle vaksiner. Vil ha det passelig varmt, fine omgrivelser, kunne bade og sole meg. Om jeg har energi: bruke stand up paddle board og evt se på serverdigheter/museumer. Tar gjerne i mot helt konkrete forslag på bosted også. Svinger mellom å ville bo på et hotell med basseng eller strand eller på en loftsleilighet i en kul by. Sistnevnte gir vel ikke helt like mye hvile og bademuligheter. Skulle gjerne dratt all inklusiv til syden, men har ikke hundepass. Noen forslag?
 12. Firerbanden Blitz, Oscar, Happy og Cyan

  Gratulerer med fluffysaken
 13. Påmelding hundesonens snap

  @Kristin_nord Om jeg har sett rett, så er snappen ledig i morgen? Meldte meg på da og kan oppdatere dere på pus❤️ Blir antakelig også noe jakttrening med Eine.
 14. Påmelding hundesonens snap

  Takk for god bedringsønsker
 15. Hjelp meg å tenke utafor boksen

  Jeg har møtt flere kule kinesiske nakenhunder og har skikkelig sansen for dem! Minuset er så klart pelsen, eller mangelen på den Huden må også vaskes, smøres og stelles en del. Ellers tror jeg de har en del tannproblemer, men har skjønt det sånn at det skal være en relativt frisk rase. Når du ser på den størrelsen, ville jeg også sett på løwchen! Jeg har enda ikke møtt noen live, men har et veldig godt inntrykk av dem! De skal være en frisk rase. Jeg tror for deg (og meg) som har aussie og er vant til og liker det klovete vesenet, så tror jeg løwchen faller midt i blinken der! @MollyC driver oppdrett av dem, hun kan sikkert fortelle mer om rasen
×