Jump to content
Hundesonen.no

Poter

Medlemmer
 • Content Count

  5679
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Poter last won the day on March 11

Poter had the most liked content!

Community Reputation

3679 Excellent

4 Followers

About Poter

 • Rank
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Jaktlabrador

Recent Profile Visitors

13531 profile views
 1. Poter

  Akkurat nå mars

  Haha, ja, det er det jeg har sagt at vi har skikkelig godt karantenevær! 😄😅
 2. Poter

  Akkurat nå mars

  Her snør det så tett at jeg tror det bare er spesielt interesserte som er ute på tur 😅 Folk holdes naturlig inne i karantene 😁
 3. Poter

  Akkurat nå mars

  Ser at Anneli holder åpent👍🏻
 4. Poter

  Akkurat nå mars

  Ganske stor alvorstund å se på direktesendingen fra statsministerens kontor. Jeg er glad de setter inn strenge tiltak nå. Likevel veldig rart og litt skremmende, må jeg si.
 5. Poter

  Akkurat nå mars

  Synes det blir litt skremmende nå som flere og flere ting "stenges ned" i forbindelse med koronaviruset. Jeg har hele tiden tatt det alvorlig, men det blir noe ekstra når det blir så tydelig ute i samfunnet. Jeg er glad det blir en mer streng linje fordi jeg kjenner flere som er i risikogruppen. Får bare håpe dette kommer til å gå best mulig.
 6. Poter

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Jeg holder kortene litt tett inntil brystet enn så lenge når det gjelder rasevalg😊
 7. Poter

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Ja, godklumpen❤️ Vi har et helt spesielt bånd. Tvers igjennom❤️
 8. Poter

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Det går heldigvis bra med Eine. Han er glad og i god form og jeg merker ikke noe på ham. I kveld har han vært kvalm, men jeg vet ikke om det er pga smerter eller at han fant noe ute i skogen i dag. Jeg har så smått begynt å se meg om etter nestemann og håpet er at de kan overlappe hverandre. Det er en ganske emosjonell prosess, for det blir så tydelig at nestemann skal "erstatte" Eine. Den prosessen ville jeg jo uansett ha gått igjennom om noen år, om han hadde vært frisk, men jeg kjenner på det likevel, at det kommer for tidlig. Man er vel aldri klar uansett. Samtidig er jeg takknemlig for at han er så glad og i såpass god form at vi kan gjøre det vanlige.
 9. Poter

  Når hunden har diarè og man må på jobb...

  Tror jeg ville lagt ut noen håndduker ved ytterdøra og andre strategiske plasser og håpet hunden ville gjort i fra seg på dem. Også ville jeg vært stressa hele dagen på jobb!
 10. Poter

  "Lille Fluff" aka Tiffy (Löwchen)

  Så fin hun er!
 11. Poter

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Jeg er glad jeg har fått ni år med ham, men skulle gjerne hatt enda flere år! Det er dette som er det værste med å ha hund... Akkurat nå er jeg bare glad han virker i fin form og er glad og fornøyd, så prøver jeg å nyte tiden så godt det går ❤️ Synes også det er skrekkelig urettferdig. Skal passe på å lage flere gode minner denne tiden. Takk, håper også det blir en god tid ❤️
 12. Poter

  Akkurat nå februar

  Takk dere❤️❤️
 13. Poter

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Jeg fikk dessverre dårlige nyheter hos veterinæren i dag. Kreften har spredt seg til lymfekjertlene og det er ikke noe mer å gjøre. Veterinæren og jeg er enige om at så lenge han har så god allmentilstand som nå, så skal vi nyte dagene sammen også får vi ta det når den dagen kommer. Hvor lenge han har igjen, vet jeg ikke. Hjertet mitt er knust.
 14. Poter

  Akkurat nå februar

  Det var dessverre dårlige nyheter. Kreften har spredt seg til lymfekjertlene. Veterinæren og jeg er enige om at så lenge han har så god allmentilstand som nå, så skal vi nyte tiden sammen også får vi ta det når den dagen kommer. Hvor lang tid han har igjen, vet vi ikke.
 15. Poter

  Akkurat nå februar

  Spennende! Hvem har kurset? ——- Jeg venter på at veterinæren skal ringe og fortelle om CT resultatene. Det så visst dårlig ut, så jeg forventer ikke gode nyheter...
×