Jump to content
Hundesonen.no

Poter

Medlemmer
 • Content Count

  5704
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Poter last won the day on March 11

Poter had the most liked content!

Community Reputation

3700 Excellent

4 Followers

About Poter

 • Rank
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Jaktlabrador

Recent Profile Visitors

13848 profile views
 1. Poter

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Flott, takk😊
 2. Poter

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Det rette individet der kunne nok ha passet😊 Hvilken Facebook gruppe anbefaler du?
 3. Poter

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Uten at jeg kan alt for mye om det, er det raser som er trygge og sosiale og uten for mye vokt som brukes. Vet om staff, retrievere, spaniel og storpuddel. Ja, også var det vel ei her på sonen som brukte/bruker en mastiff.
 4. Poter

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Takk❤️ Dere her inne forstår hva jeg snakker om❤️ Huff, ja, det er ikke noe man vil tenke på❤️ Takk, håper også jeg får ha ham glad og fornøyd så lenge som mulig. ——- Angående neste hund, så leter jeg fortsatt etter det rette individet, men kriteriene har forandret seg litt. Jeg ser nå etter en som kan egne seg til å bli terapihund. Jeg studerer spesialpedagogikk og har lyst å bruke terapihund i jobben min. Det vil være en drøm som går i oppfyllelse😊
 5. Poter

  AD Ringlets Forest "Eine"

  I dag er det ett år siden Eine fjernet en kul i endetarmen og den ble sendt inn til analyse. Svaret på den var at det var kreft, men at beliggenheten ikke var så farlig og at dette var noe han kunne leve med ei stund. På kontrollen i januar var det derimot andre nyheteter, kreften hadde spredt seg til lymfene og prognosene var svært dårlig og ikke minst kort. Ingen av oss trodde vel at han skulle holde til påske... Men han er her enda, glad og fornøyd og med god allmenntilstand. Jeg er så glad og takknemlig for det! Førsorgen er fæl, men jeg prøver å fokusere på tiden vi har sammen og det går stort sett greit. Selv om jeg er ganske sikker på at han vil gi beskjed når tiden er inne og jeg også vil vite det, så synes jeg likevel at det ansvaret er helt surrealistisk. At jeg skal bestemme når et annet individ skal dø. At jeg skal bestemme når min elskede venn skal dø. Jeg tror ikke folk som ikke har hund vet hvordan det er. De kan ikke vite det, tror jeg. Det er ansvaret vi påtar oss når vi får et kjærledyr, men det er likevel nesten helt umulig. Om et tobeint familiemedlem blir kreftsyk, er det leger og sykepleiere og et helt apparat rundt som støtter både pasient og pårørende, mens når den firbeinte blir kreftsyk, er det liksom ingen der og heller ikke særlig med medfølelse å få fra andre. Det blir et ensomt og tungt ansvar å bære.
 6. Poter

  Akkurat nå - november

  Jeg har begynt å gjøre det nå, ja. Var en snartur innom et kjøpesenter i formiddag og hadde ikke med meg munnbind og fikk nesten fnatt fordi folk var så ekstremt dårlige til å holde avstand! Mest av den eldre garde. Skjønner ikke det der. Så ja, det blir munnbind på butikker nå fremover og prøve å handle når det ikke er som mest med folk.
 7. Poter

  Akkurat nå - november

  Jeg har også hengt opp adventslys ute, synes det ble så koselig. Også er det så fint å se flere og flere gjøre det. Blir så symbolsk i denne tida❤️
 8. Poter

  Akkurat nå - november

  ❤️❤️❤️
 9. Har hørt flere oppdrettere av ulike raser si at de har hatt en enorm pågang.
 10. Poter

  Akkurat nå - november

  Han har kreft. Han fikk diagnosen i januar og veterinæren gav han svært kort tid igjen. Men han er still going strong❤️ Han er glad og fornøyd med god livskvalitet, noe jeg er veldig takknemlig for!
 11. Poter

  Akkurat nå - november

  Jeg synes også det å ha eksamen hjemme er godt! Også er jeg glad jeg får være mye med Eine nå som han er syk og jeg ikke vet hvor lenge han har igjen. Jeg har utviklet litt seperasjonsangst fra ham!
 12. Poter

  Akkurat nå - november

  Jeg likte det også i starten, men merket etter hvert at jeg særlig savna å drøfte med de andre studentene og å ha et fellesskap. Vi har funnet litt alternative måter, men jeg håper vi kan være mer på campus neste semester.
 13. Poter

  Akkurat nå - november

  Ja, mange av de jeg studerer sammen med er førsteårsstudenter og ny i byen. Det er ikke bare bare å sitte alene på en liten hybel! Jeg som har studert før og har bodd lenge i byen merker det også, så kan bare tenke meg hvordan det er for en 19-åring. Jeg er også spent på om det blir mer frafall. Det burde ha vært mer oppfølging.
 14. Poter

  Akkurat nå - november

  Jeg studerer og har hatt alle forelesningene i høst på Zoom. Alle eksamener blir også digitale. Det er litt stusselig på den sosiale fronten, merker jeg. Er veldig glad jeg har Eine!
 15. Poter

  Akkurat nå - november

  Jeg er også veldig glad jeg har Eine i disse tider❤️
×