Jump to content
Hundesonen.no

Poter

Medlemmer
 • Content Count

  5672
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Poter last won the day on December 16 2019

Poter had the most liked content!

Community Reputation

3656 Excellent

4 Followers

About Poter

 • Rank
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Jaktlabrador

Recent Profile Visitors

13454 profile views
 1. Poter

  Fra bølle til bestevenn

  Jeg og fikk vondt i meg av å se Antons måte å gå og bevege seg på 😕 Håper de har fått ordnet opp i det siden innspillingen. Ble rørt av å se fremgangen til bc`en! Stusser litt på treningen av Pippilotta, at de ikke tar tak i utageringen hennes ute på gata, men mer fokuserer på hula i jobbsituasjonen.
 2. Ubrukt kennel sele selges da den ikke passer til Eine. Den har refleks og er veldig fin. Størrelse L. Pris 180kr + porto.
 3. Poter

  Hvordan gjøre turene morsommere?

  Ja, det hadde vært koselig😊 Eine er snill med valper, men kan være grisete med tisper. Da har jeg ham bare i bånd, så går det fint.
 4. Poter

  Hvordan gjøre turene morsommere?

  Gikk der i kveld, det var supre forhold! Hadde stien helt for meg selv Vi kan jo se over jul om vi finner tid
 5. Poter

  AD Ringlets Forest "Eine"

  For en koselig kommentar❤️ Helt enig i at det er noe med disse labradorene❤️
 6. Poter

  Akkurat nå, desember

  Egentlig veldig fasinerende hvor mange ord og setninger hundene lærer seg!
 7. Poter

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Nå er gullet heldigvis bra i magen igjen! Vi har også fått prøvesvar og det viste seg at de har fått fjernet hele tumoren. Det har også grodd veldig bra. Den dårlige nyhetet er at kreften vil komme tilbake, når det vet vi ikke. Kirurgen sa det kan ta 6 måneder eller 6 år, så han anbefalte meg å bare leve som vanlig og nyte Eine, noen garantier har man jo aldri uansett. Jeg skal prøve og ikke bekymre meg for mye. Så lenge han er glad og virker smertefri, er det lettere.
 8. Poter

  Hvordan gjøre turene morsommere?

  Ja, det området er jo rimelig tett med skiløpere. Jeg går der den del selv og møter ikke noen sure miner, heldigvis, men jeg går på ski, så det kan kanskje ha noe med saken å gjøre. Mitt inntrykk er at man oftere får sure miner når man går til fots, MEN det er kjørt opp et felt på ene siden av løypa som skal være til gående (til og fra UNN(UiT), så der skal man kunne gå uten at noen har rett til å komme med sure miner! Har du prøvd å gå på stiene som er utenom? Det er ofte opptråkket sti mellom Workinnmarka og bortover mot Tromsøhallen, altså på nedsiden av skiløypene. Det er også noen løyper etter guider som går med turister på truger, nedenfor Charlottenlund og området der. De er gode å gå til fots på. Jeg kan godt vise deg en dag, om du vil?
 9. Poter

  Hvordan gjøre turene morsommere?

  Går du til fots eller på ski? Kanskje hun synes det er morsommere på ski, i flexi? Litt mer fart og spenning, da. Synes ellers at jeg får variert turene godt på vinteren. Er det er nysnø er løypene best, når det har vært opphold ei sund, er stier og stier etter truger gode å gå på. Samt at det rundt Prestvannet ofte er gangbart (og mer å lukte på). Godbitre er poppis her. Bruker å finne ett eller to tre i løpet av turen hvor jeg gjemmer godbiter langs stammen og greinene også snuser han seg fram til dem der. Fint, alternativt godbitsøk! Liker hun apportering? Smale stier er fine å trene rette søk ut på. Ei jeg kjenner bruker å sende hunden sin opp på snyhauger og diverse og skryte av henne på toppen. «Du er verdens fineste», «Hvem er den beste hunden? Det er deg, det, også navnet på hunden». Hun fortalte at det virkelig nådde inn på hunden og hun ble så stolt og kry.
 10. Poter

  Akkurat nå, desember

  Eine er kaaanskje bedre i magen i dag. Må ikke like ofte på do og det har ikke vært noe blod i avføringen i dag. Håper han er over det værste nå!
 11. Poter

  Omega 3 kapsler.

  Jeg har brukt fra Calanus oil, til både meg og Eine og er kjempefornøyd! Han som er tynnpelsa, fikk tykkere pels. Oljen er fra hoppekreps og skal visst være fra bærekraftig høsting, hentet fra kysten utenfor Nord-Norge.
 12. Poter

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Takk, får håpe på det beste! Takk for klemmen. Venter enda på prøvesvar. Eine er i fin form, men har fått en skikkelig omgang med blodig diaré... EDIT: Har tett kontakt med veterinæren
 13. Poter

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Eine har kreft 😥 Sist vi var hos veterinæren sjekket hun analkjertlene hans fordi de har vært noe betente i høst og da oppdaget hun en kul rett innenfor. De tok vevsprøve av kulen som viste at det er kreft. På tirsdag ble han operert og kulen er nå sendt inn til analyse. Jeg prøver og ikke bekymre meg for mye før prøvesvaret på den kommer, men det er så klart vanskelig. Kulen hadde blodårer til seg, så vi vet ikke om det har spredt seg via dem eller hvor aggressiv kreften er. Usj, altså 😥
 14. Synes denne var interessant! Det er ikke det å ha hund som påvirker helsa eller overlevelse, men hvilken rase. Blandingshunder utgjør visst ingen forskjell! https://www.psychologytoday.com/us/blog/animals-and-us/201910/do-purebreds-not-mutts-reduce-dog-owner-death-rates Hva tenker dere?
 15. Poter

  Instagram! ?

  Eine har egen konto: einethelabrador
×