Poter

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,471
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

5 følgere

Om Poter

 • Rang
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Jaktlabrador

Nylige profilbesøk

12,282 profilvisninger
 1. Så vakker hun er!
 2. Jeg vet om en som nærmer seg åtti og har bruksschæfer han konkurrerer med og en i begynnelsen av tjueårene som har chihuahua han blir trukket overende av, så det der er individuelt, ja!
 3. Gratulerer! Trist hunder ikke opereres for leppespalte.
 4. Det blir spennende å se hva som kommer! Hva tror du om fargefordelinger?
 5. Helledussen, så skjønn hun er! Får jo bare lyst å klappe på den magen
 6. Hva tenker dere om at White walkerne gikk i formasjon av ulven til Stark da de gikk gjennom muren?
 7. Ja, men de skal visst ha ganske like klær også og noen mener de ligner utseendemessig.
 8. Hva tror dere om denne teorien, at Tyrion har forrådt Dany? http://www.huffingtonpost.com/entry/there-may-be-a-dark-reason-tyrion-made-that-look-in-the-game-of-thrones-finale_us_59a0aaf3e4b05710aa5c4ae8?ncid=fcbklnkushpmg00000063&utm_campaign=hp_fb_pages&utm_source=main_fb&utm_medium=facebook
 9. Hm, det høres jo ikke bra ut! Lenge siden du leste disse testene? Har et håp om at teknologien har utviklet seg.
 10. Men HVORDAN skal vi greie å vente et helt ÅR til neste gang? *lete desperat etter ny serie*
 11. Takk for tips! Var jo ikke så ille pris på den og den hørtes jo grei ut i funksjon. Litt synd at man må fjerne den selv når den er ferdig, hadde vært så praktisk å sette den på når man går ut også kunne den kjøre til ladestasjonen når den var ferdig, sånn som robotstøvsugeren gjør. Kanskje andre modeller gjør det? Men om klutene er der, så er de jo der... Har du kun vann i kammeret eller er det noe såpe der også? Hvilke typer kluter er det, har de såpe i seg? Man trenger vel strengt tatt ikke så mye såpe/vaskemiddel nå til dags, mener å ha lest at det til hverdags holder å vaske med vann. Jeg ser med robotstøvsugeren vår, så trenger vi ca en gang i måneden eller noe sjeldnere, å gå over med en vanlig støvsuger for å få tatt ordentlig ved lister etc. Er det sånn med vaskeroboten også, at man bør vaske manuelt innomellom? Storvask/rundvask er så klart en annen ting. Hvor godt tar den i kriker og kroker, rundt stolbein og sånt?
 12. Jeg bruker å ha den på når jeg er ute og går tur eller når jeg gjør ærender, noen ganger på kvelden når vi har lagt oss. Med tanke på brannsikkerheten er det viktig at den ikke står å lader når man sover eller ikke er hjemme, det blir med som ladere til mobiltelefoner. Litt dumt det, for man har jo en app man kan starte den med og man kan forhåndsprogrammere den til å gå ved et visst tidspunkt (og da må den være ladet), men svigerfar som er gammel brannmann anbefalte det ikke. Det kan jo være produsenten anbefaler noe annet, men for å være på den sikre siden gjør vi det på denne måten. Uansett er det jo ikke mye styr å lade den mens man er hjemme og sette den på i det man går ut Det er en Neato botvac.
 13. Er fortsatt kjempefornøyd med vår Neato!! Kan anbefales på det varmeste!