Poter

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,505
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

5 følgere

Om Poter

 • Rang
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Jaktlabrador

Nylige profilbesøk

12,363 profilvisninger
 1. Fluffy, vel! Ehm.. skal se om jeg kan komme med noen mer seriøse forslag: Balder Timon Timmy Brakar (Bra-Kar) Lille Mio Sjoko Latte Gullet Hvilke typer navn liker dere? Har dere lyst på norske eller engelske navn eller på andre språk? Liker dere menneskenavn? Har dere noen interesser, hobbyer eller fag dere liker? Det er litt lettere å komme med forslag om dere har noen preferanser
 2. Jeg ser den! Men det gjør vel egentlig ingenting, sånn egentlig? Heller for mye kjærlighet enn for lite Håper jeg får anledning å møte en av krysningsprosjektet en dag. Hadde vært interessant å møte dem live!
 3. Mulig du har det, altså
 4. Hun er så fin! Morsomt å se bilder av de andre også, kjempefine!
 5. Max har forresten blitt mer interessert i lek nå. Jeg tror han trengtes å "vekke" litt sånn at han fikk opp interessen igjen. Det blir vel litt som når vi selv har hatt en lengre pause fra trening, så blir vi trøtt og daffe og ikke helt ivrige på å sette i gang igjen. Det som er mest spennende for ham nå, er å leke med gavebåndet og med tauene fra slyngen min! Sistnevnte er jo kjekt for min del også, så kan jeg leke med ham mens jeg pauser mellom settene!
 6. Det spørs vel hvor lang tid mannen din trenger for å finne ut om han reagerer? Om det er snakk om noen uker, vil jeg tro det er flere som vil kunne være interessert i det i forbindelse med feriereiser og slikt.
 7. Haha, ja «Max the catstronaut» må være det morsomste uttrykket jeg har hørt på lenge!
 8. Forresten! Max fikk så mange hyggelige tilbakemeldinger da jeg hadde snappen, så jeg tenkte det var på tide at gamlingen fikk skinne litt selv, så jeg har opprettet ham en instagramkonto! Crazy cat lady og alt det der Følg ham gjerne!
 9. Hahaha, jeg ler meg skakk!! Jeg synes jeg ser det for meg! Tenk for et rykte jeg kommer til å få!! Nå som det er vinter kunne jeg jo hatt ham i sånn vogn bak meg på ski
 10. Eines oppdretter drev oppdrett av curly i mange år, men sluttet fordi det ble for få som avlet på jakteegenskaper. De kjenner nok til miljøet fortsatt, så går an å kontakte dem og høre? Det er Ringlets kennel i Sverige.
 11. For noen søte kosegriser hele gjengen!! Når staffer er hvite i hodet, rundt ørene og øynene, kan de bli plaget med syn og hørsel da? Regnes det som en overtegning, eller hva det heter?
 12. Berner med ett blått øye må jo være noe av det mest sjarmerende som er?! Tro hvordan det ser ut som voksen? I dag koser jeg med å ha Hundesonen-snappen. Trivelig med flere hyggelige tilbakemeldinger
 13. Er det ikke en svensk hundefyr som nå forsker på kulde og når hundene fryser? Synes jeg husker han ba om data her for en tid tilbake siden, hvor man blant annet skulle kjenne på hundens poter før, under og etter tur. Det blir interessant å se hva han kommer frem til!
 14. Opplevde det samme med Max! Da vi flyttet i ny leilighet, la han sin elsk på garderobeskapet og sneik seg inn dit så fort han hadde mulighet. Vi visste ikke det helt til å begynne med og lukket jo igjen skapdørene etter oss. Kunne ikke skjønne hvor han hadde blitt av. Visste at han ikke hadde kommet seg ut og leiligheten er jo ikke SÅ stor, så hvor kunne han ha blitt av? Han svarte ikke når vi pusa på ham heller, så vi lette og lette og til slutt fant vi han godt fornøyd inni skapet, sovende på noen av ullklærne mine Det har skjedd SÅ mange ganger siden, så i en periode måtte vi sjekke skapet før vi dro noe sted sånn at han ikke skulle være innesperret. Nå har vi lært
 15. Det var jo et passende kulltema! Jeg fulgte spent med på snappen