Jump to content
Hundesonen.no

Poter

Medlemmer
 • Content Count

  5662
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Poter last won the day on July 14

Poter had the most liked content!

Community Reputation

3640 Excellent

4 Followers

About Poter

 • Rank
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Jaktlabrador

Recent Profile Visitors

13377 profile views
 1. Synes denne var interessant! Det er ikke det å ha hund som påvirker helsa eller overlevelse, men hvilken rase. Blandingshunder utgjør visst ingen forskjell! https://www.psychologytoday.com/us/blog/animals-and-us/201910/do-purebreds-not-mutts-reduce-dog-owner-death-rates Hva tenker dere?
 2. Poter

  Instagram! ?

  Eine har egen konto: einethelabrador
 3. Poter

  Hundesonens snaphjørne!

  Du står helt fritt til å vise alt hunderelatert Eller du kan jo selvfølgelig vise alt du vil, men sånn siden det er en hundesnap, tenker jeg på😄
 4. Poter

  Kjæledyr hårfjerner

  Så bra å høre at du har gode erfaringer med den! Har du link til ebay hvor du kjøpte den? Aha, det er derfra jeg har det! Synes det var noe kjent med den! Om jeg husker rett, hadde ene tanta mi sånn.
 5. Har noen av dere prøvd denne?https://kjaeledyrplaneten.com/collections/frontpage/products/epilateur-pour-animaux-domestiques Den ser jo helt super ut, men funker den?
 6. Poter

  Kona vil ha hund, jeg vil helst ikke

  Synes du har fått mange gode svar. Tror du at du er typen som vil bli glad i hunden om dere får en? Eller vil du bare tolerere den? Dyr har jo en tendens til å krype under huden på en og de blir og skal være familie. Det blir som å adoptere et barn med fire bein og pels 😄 Men om du ikke ser for deg at du kan bli glad i den, så er det ikke rettferdig for noen, synes jeg. En ting er alt det praktiske med et dyr, hvem som skal gjøre hva, røyting, skitt, kostnader... noe annet er om man kan åpne hjertet sitt for et nytt familiemedlem. Å passe en hund et par uker vil kanskje ikke kunne gi deg svar på det. Det er noen annens hund, kanskje har man ikke kjemi og da blir man ikke glad i dem eller like knyttet til dem. Eller så har du flaks og passer en som du klikker med, som blir en god fotvarmer eller som får deg til å le og da vet du 😍 Det er vel noe med å kjenne etter om du kan kjenne ømmhet og varme for en hund. Kan du det, tror jeg mye er gjort. Alt det andre er praktiske ting dere kan finne ut av.
 7. Poter

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Takk😊 Ja, det er veldig godt når smertene slipper og pelsklingen igjen har det bra!
 8. Poter

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Eine hangla litt her tidligere i høst og vi tok en full sjekk hos veterinæren. Han har jo den skaden sin, så tok røntgen for å se om det var noe artrose og det var det ikke! Han var kjempefin både foran og bak😃 Blodprøvene var også fine, så da gjenstod det ørene og i det ene var det mellomørebetennelse. Stakkars har nok hatt en del vondt pga det. En antibiotikakur senere, så er han tipp topp tommel opp😄
 9. Poter

  EFIT 1.oktober 2019

  Koselig med EFIT😊
 10. Poter

  Kattetråden!

  God bedring til puselusken! Hvordan gir man forstøverapparat til katt?
 11. Poter

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  Det vet jeg ikke. Vet at en av de syke hundene ikke var en jakthund, men det viste seg at det ikke var samme bakterie(r) og ikke denne sykdommen, så vidt jeg skjønte.
 12. Poter

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  Er det blitt to nå, ja. Huff 😕
 13. Poter

  Labrador retriever

  Om jeg ikke husker helt feil, ble Sångfågelens kennel i Sverige anbefalt til slike kriterier. Er noen år siden jeg sjekket det ut for en bekjent, så det kan være jeg blander, men kanskje verdt å sjekke ut likevel?
×