Gå til innhold
Hundesonen.no

Poter

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,625
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3,616 Excellent

4 følgere

Om Poter

 • Rang
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Jaktlabrador

Nylige profilbesøk

12,961 profilvisninger
 1. omsorstvist

  Om det er et kontraktsbrudd eller ikke kommer jo an på om dere har hatt en skriftlig kontrakt eller ikke. På meg virker det som at dere ikke har hatt det og da er det ikke noe brudd. Selvsagt er hundens ve og vel viktigst, men ikke bestandig så lett å få gjort noe med når man ikke har skriftlige avtaler eller annen dokumentasjon Får håpe det hjelper å melde til Mattilsynet. Ellers et tips: ikke skriv offentlig noe sted, som her, at du kaller din egen datter for psykopat eller morderisk. Det kan slå tilbake på deg og ikke være til hundens beste. Og om datteren din er plaget/syk, håper jeg hun også får hjelp. Har du snakket med Dyrebeskyttelsen, kanskje de har noen råd?
 2. Den store baby- og barntråden 2018

  @Krilo Fin med spalte! Har selv spalte, så synes det er koselig å se andre med det samme
 3. Påmelding hundesonens snap

  Jeg kan ha den onsdag i neste uke. Kanskje noen andre lager kalender?
 4. AD Ringlets Forest "Eine"

  Ja, det er det virkelig! Han er uvurderlig! Logringen hans, de glade snøftene han lager, den varme hundekroppen, en grunn til å komme seg ut...
 5. Katten vår Max

  Takk for klemmene Det er rart å miste et dyr jeg har hatt i over femten år. Et familiemedlem. Der er så stille uten ham, mer tomt. Nå er det jo bare Eine og jeg igjen også, siden jeg går igjennom en skilsmisse.
 6. AD Ringlets Forest "Eine"

  Skilsmisse, savnet etter Max og andre ting tar på, så jeg har ikke vært her inne på ei stund. Noen ganger, litt for ofte her, er livet som et godstog som kommer dundrende mot en. Eine har det heldigvis bra!
 7. Katten vår Max

  Min elskede Max sovnet stille inn i armene mine i juli. Han ble syk og jeg fikk en varm og solrik juli sammen med ham før han vandret videre. Det er tungt og vondt uten ham. Jeg er glad og takknemlig for alle de fine årene jeg fikk sammen med ham. Sov godt, lille venn, til vi sees igjen.
 8. AD Ringlets Forest "Eine"

  Noen bilder av finingen! På siste bilder ser vi at Eine mener at sommeren skal vare litt til!
 9. Annen hunderase enn den du har.

  Nåværende: jaktlabrador Tidligere: husky og aussie Alternativ: jaktgolden, curly, kninesisk nakenhund eller løwchen
 10. AD Ringlets Forest "Eine"

  Ja, men ser heldigvis ut som at det er på bedringens vei nå. Veldig
 11. Marvin

  Så søt og så liten! Tipper du ikke har fått den tilbakemeldingen før
 12. Student 2017-2018

  Nå er jeg også blitt student! Det er mange år siden jeg studerte sist, så jeg er veldig spent på hvordan det blir å komme inn i det å lære, lese faglitteratur på engelsk og alt det der. Jeg tar biologisk psykologi i høst, første steg på veien for å få fullført bachelorgraden min i psykologi. Om dere har noen tips til studieteknikk, tanker om å være voksen student og andre tips, så tar jeg hjertelig i mot dem! Jeg vet jo ikke hvordan jeg lærer nå som voksen. Det jeg kjenner foreløpig er at motivasjonen er en annen og roen rundt hvilket fag/studie jeg skal ta er også en annen. Jeg føler meg ikke like mye som en hodløs høns som jeg gjorde da jeg startet på Universitetet første gang. Konsentrasjonsevnen min er heller ikke som den var en gang, men jeg håper den kan trenes opp. Spent og glad!
 13. AD Ringlets Forest "Eine"

  Her var det lenge siden jeg hadde oppdatert! Eine er blitt 8 år siden sist og er fortsatt en skikkelig goding Smertemessig har han hatt en lang, lang god periode, med litt tilbakefall nå på sensommeren. Ellers er det bare han og meg nå. Siden påske er jeg separert og nå for et par uker siden måtte jeg si farvel til Max. Familien min er halvert og det er tøft. Skal komme med flere bilder senere, legger ved et jeg tok av pelsklingen i dag:
 14. Built For Speed`s første kull!

  Gratulerer!
×