Gå til innhold
Hundesonen.no

Siljus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  312
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  6

Siljus last won the day on 27. November 2016

Siljus had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1,654 Excellent

Om Siljus

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 07/31/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Finsk lapphund
 1. Akkurat nå Mai 2018

  Bare fordi
 2. Jobbsøking

  Det er tåpelig, de kunne nesten spart seg de mailene når de blir sendt ut så lenge etter! Ja, det var overraskende! Takk! Jeg er råfornøyd, så krysser fingrene for at jeg får jobb der etterhvert, det er drømmejobben!
 3. Jobbsøking

  Ja, jeg lo godt når jeg fikk den mailen, det var ganske tydelig at jeg ikke fikk den liksom Søker på alt innen varehandel, så butikk, hotell, restaurant f.eks Sendte en søknad til en jobb i dag, og fikk faktisk mail om førstegangsintervju bare noen timer etterpå! Holdt på å ramle av stolen, jeg trodde helt oppriktig ikke at jeg kom til å komme SÅ langt engang, og ihvertfall ikke så fort!
 4. Akkurat nå Mai 2018

  Flytter på sørsida av Trondheim igjen! Direktebuss til jobb så å si utenfor døra, skogen rett ved, lov med dyr og mulig å sykle til jobb! Det er det ikke nå for min del, siden jeg bor på helt motsatt side av jobben for øyeblikket. Jeg gleder meg! Og lykke til med intervjuet, håper du får jobben!
 5. Jobbsøking

  Hey, tråden "min" jo! Denne her trengte jeg, etter noen år med jobbsøking. Har forsåvidt en jobb, men den er ikke noe å leve av. Det er 6.5 timer i uka, og det ugjør ikke levbar lønn, dessverre. Så jeg søker på det som er relevant for meg (dvs, alt innenfor varehandel); bortsett fra butikker jeg vet jeg ikke passer inn i. Typ klesbutikker, tror ikke du finner noen som bryr seg mindre om klær og mote enn jeg gjør, og da blir interessen for en slik jobb veldig lav, naturlig nok. Drømmen er jo å få en 80% som jeg kan kombinere med jobben jeg har nå, og det aller meste innenfor varehandel er aktuelt for min del. Så jeg søker og søker og søker og søker, og jobber med CV og søknad med jevne mellomrom som jeg får hjelp til. Fremdeles ikke noe napp. Eneste jeg har fått av tilbakemelding, var en butikk som kanskje trengte sommerhjelp, men når jeg var innom noen uker senere så hadde de funnet andre, de hadde glemt meg.. Ja, og den butikken som sendte mail om at jeg ikke fikk jobben, 2 mnd etter oppstart.. Skjønte jo fort at jeg ikke fikk den da
 6. Akkurat nå Mai 2018

  Det tok tid, men neste helg flytter jeg!
 7. Akkurat nå APRIL

  Ingen trøndersoniser som tilfeldigvis vurderer finsk lapphund og lyst til å låne en ei helg? Evnt noen som vil passe en fjompete lapphund selv, helga i uke 19?
 8. Planning/planlegging (hobby)

  Drar opp denne igjen jeg! Siden boka fra personlig almanakk er snart ferdig, fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på en bullet journal igjen. Så da ble det en Leuchtturm1917, og jeg digger den foreløpig! Den ghoster en del, men det var jeg klar over (og en av grunnene til at jeg kjøpte den boka faktisk), og hittil er det kun 1 blekk jeg har som kommer igjennom. Så nå er det på tide å bli mer kreativ! Fikk forresten på vinyl-pynt i går, som jeg er SÅ fornøyd med! Ellers er jeg ivrig bruker av Pinterest for idèer, for jeg er ikke helt kreativ nok på egen hånd enda
 9. Akkurat nå mars

  Var utrolig kjedelig! Takk, fått knaska saltkjeks, så nå er formen helt fin igjen! Men tar ikke sjansen på å gå utendørs i dag, sånn som jeg lekte fontene i natt
 10. Akkurat nå mars

  Hadde planlagt å nyte denne helga, til og med fiksa hundefri! Skulle ut på byen for første gang på årevis (bare fordi), og bare kose meg! Nope, det skjer ikke.. Blitt bestevenn med bøtta Jaja, slipper å styre med bikkja i helga da ihvertfall, så det er da noe?
 11. GRØSS og GRU! tråden ( film/bøker)

  Takk! Jeg vurderte sterkt å se hele filmen på nytt, for å se om jeg hadde missa et avgjørende sekund! Den var råbra, helt til den ikke var det lenger
 12. Akkurat nå, februar

  Har midlertidig boplass, men det er litt kjipt det og, jeg vil ha noe eget som er litt større enn 10 kvm Ja, håpet er jo å få noe greit, både størrelsesmessig og prismessig, ganske fort sånn sett. Men, får vel se Takk!
 13. Akkurat nå, februar

  Det er liksom ikke bare-bare få finne seg leilighet med hund, uten bil, som man i tillegg har råd til..
 14. Akkurat nå, februar

  Jeg har lyst på is. Masse is. Typ drukne i is! Og snus..
×