Den der har jeg oså testet, og ble ikke sånn innmari imponert egentlig..! Den ble litt... vel, slimete..! Men det blir jo fort sånn av fiberhusk
Jeg er ikke en ekte lavkarboer, men jeg spiser ikke korn av noen som helst slags form fordi kroppen syns det er barnslig. Blir lurvete i form og mage av det, så like så greit å la det være. Kroppen er teit og liker ikke melkeprodukter heller, så alle disse fløteoppskriftene smaker mums, men hjelper ikke mest når kroppen sier næææh, trokke det!
Dagens middag:
Bakte brød, opprinnelig oppskrift:
3 egg
75g smøreost
110g malte solsikkefrø
1ss fiberhusk
1ts bakepulver
litt salt
Bland sammen og stek på 175 grader i 20 min.
Mariannes variant:
3 egg
en boks med Tine kremost (er det ikke det de heter, de små 4kantede boksene med div smaker?) Brukte ihvertfall den med kryddersmak
110 gram malte solsikkefrø (funker fint med sesamfrø også, blir litt mer "loff")
1 ts fiberhusk
4 ts bakepulver
Salt + frisk basilikum og dill.
Den må steke litt lengre, men smaker desto bedre Lurt å ha i bakepapir i en ildfast form, det blir ikke store brødet. Ha på litt bakepapir over brødet mot slutten, så det ikke blir brent.
Så lagde jeg noe som ligner litt på hummus, men også modda av min kjære:
En boks med kikerter
Hvitløk
Salt + pepper
Garam masala
Olje
Litt sitron-skvis. Bruk gjerne frisk, jeg får ikke puste av det
Ha i frisk basilikum mot slutten.
Mos alt med stavmikser (utenom basilikum) og smak til med krydder. Sorry ingen mål på ting, her går det på slumpene løs, eller noe..
Dette er MUMS og en av mine favoritter, kan brukes til myyyyye! Vet ikke helt hvordan kikerter er på karboer, men godt er det
Brukte kikert-greia som et tykt lag med "smør" og stekte bacon og hadde oppå, DET var godt det