Jump to content
Hundesonen.no

Malinka

Medlemmer
 • Content Count

  385
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Malinka

 1. Malinka

  Akkurat nå august 2018

  Killjoys synes jeg er gøy å se på. De tar jo litt av etterhvert, men jeg trives fortsatt med den.
 2. Jeg har Enter bilforsikring. Billigste alternativet og så langt fornøyd med kundebehandling, men har bare hatt behov for veihjelp så langt, så skal jo noe til for å være vanskelig der. Så vidt jeg har skjønt er det bare mulig å tegne forsikring gjennom forhandler når du kjøper bil, og da har de noen ekstra rabatter og så stiger de etterhvert. Forventer at banken min er rimeligst ved neste hovedforfall og da tar jeg nok en runde på forsikringer og skifter dit det er best løsning for meg.
 3. Malinka

  Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer så mye @Absolute Entertainer!!! En nydelig liten jente der. De er noen krigere disse som er ekstra små. Jeg har en kollega som er midt oppi det samme, var vel ca samme tidspunkt i svangerskapet hun fikk også. For henne så har nettopp første milepæl med dobling av fødselsvekt passert, ser frem til samme melding fra deg
 4. Malinka

  Akkurat nå APRIL

  Ring posten og spør hva du skal gjøre? De har jo oversikt over hvem som har postadresse på den opprinnelige adressen og evt flyttemelding hvis den har skjedd etter bestilling?
 5. Malinka

  Akkurat nå APRIL

  Toyota reklamerer jo med 12 års garanti på gjennomrusting, men det er kanskje ikke på det nivået enda? Det er i hvert fall verdt å nevne for dem, tenker jeg. Men det har du kanskje allerede.
 6. Malinka

  Akkurat nå APRIL

  @Poter Nå er det 16 år siden jeg ble skilt og mange regler og ordninger har nok endret seg så praktiske råd har jeg nok ikke på de områdene. Men, uansett hvor fortvilet alt virker nå så blir det bedre og du kommer til å klare deg fint Ta vare på deg selv oppi alt som skjer.
 7. Malinka

  Akkurat nå mars

  @Raksha
 8. Malinka

  Akkurat nå mars

  Jeg har da hatt en fin dag med besøk hos @Siri som har et stort!!! påskeegg med mye godt oppi. Og det er alltid gøy å treffe riktig med gaver Nå skal jeg straks åpne en dunk rødvin jeg kjøpte på svenskehandelen vi hadde i går.
 9. Malinka

  Akkurat nå mars

  Det er alt for tidlig å kjøre hjemmefra før kl 5 om morgenen! Siste gang jeg skal ta et fly kl 6.30, håper jeg. Nå sitter jeg på et hotell i Trondheim og har fått i meg en solid frokost så jeg har litt å gå på i dag og kl 16 sitter vi på scenen og skal gjøre vårt beste i årets NM for janitsjarkorps. Bare litt mer kaffe så jeg er våken gjennom øvingen vi snart skal ha og så satser jeg på å få sovet litt etterpå når jeg får tid til å være litt på hotellrommet.
 10. Malinka

  Akkurat nå mars

  @Perfect Image
 11. Malinka

  Akkurat nå, februar

  Gleden med løpetispe... man oppdager at alle nabohunder er hannhunder Vi ble møtt av en trivelig men veeeldig innpåsliten liten sak når vi skulle ta morgenluftingen. Heldigvis ikke verre enn at jeg kunne holde han og kommandere Lady bort på plenen for å tisse, men han ville jo helst være med oss inn også! Og når jeg da kom ut igjen og skulle på jobb så var han jo fortsatt der og skulle bare væte med meg og da kunne jeg jo ikke bare kjøre, jeg hadde jo kunnet kjørt på han. Så da sto jeg der og begynte på et fb innlegg i lokalgruppa, da eieren heldigvis kom. Han var på leting etter loppa og var veldig glad for å få tak i han igjen. Og fikk en forklaring på hvorfor huset vårt alltid var interessant når de var på tur.
 12. Malinka

  Akkurat nå, februar

  Feilt sitat, men. Hvis ikke du er kvitt de til påske så kan jeg godt ta maten, så har jeg en grunn til å tusle meg på besøk også. Hadde vært koselig, er noen år siden sist så hvis det passer kommer jeg gjerne på besøk uansett altså.
 13. Malinka

  Akkurat nå, februar

  Men heller ha reklame for diverse single damer fra forskjellige land? Ville heller hatt reklame for ski, tror jeg @Annik Dekkverkstedet fant hullet og fikk det plugget for 250kr, så slapp jeg å kjøpe nye dekk med en gang.
 14. Malinka

  Akkurat nå, februar

  Du tegner et abonnement hos Eurosport og så streamer du det. Der ligger tidligere sendinger og du kan også se direktesendinger. Det er gratis første måneden nå pga OL. Bare husk å si opp abonnementet før du må betale.
 15. Malinka

  Akkurat nå, februar

  Takk for gode ønsker! Fikk luft i dekket men hullet er så lite at han ikke klarte å finne det. Jeg måtte av gårde så jeg hadde ikke tid til at han skulle skru av dekket og sjekke mer nøye, så da får jeg ta meg tid i ettermiddag til å få sjekket det hos dekkfirmaet der jeg har dekkhotell. Etter det har jeg vært til OL frokost på et hotell her i byn, var eneste med bare 1 feil på quizen så jeg vant en OL-genser! Får ta det som et tegn på at hellet er i ferd med å snu, og så håper jeg at det etiske regelverket her i fylket gjør at jeg får beholde genseren.
 16. Malinka

  Akkurat nå, februar

  Våknet til flatt dekk og siden reservehjulet ligger under hundeburet og jeg uansett ikke har skiftet dekk på ett tiår, så venter jeg nå på veihjelpen. Han skal være her ganske snart. Passer jo fint å måtte kjøpe nye dekk nå... når alt annet også går min vei.
 17. Malinka

  Akkurat nå, februar

  Jeg fikk priser fra 4000-5500. Endte opp med å få korpset mitt til å ta det på dugnad for 3000. Det er vanskelig å få dugnader for korps, idrettslag osv, så det er et alternativ å spørre noen lokale der.
 18. Malinka

  Tregt forum

  Jeg får prøve litt da... men da kom det opp disse tidsangivelsene som er vist tidligere, som %d. Men det er ikke noe stort problem, så jeg får teste dette litt.
 19. Malinka

  Tregt forum

  @RAH jobbes det med å få sonen til å virke på Tapatalk? Jeg får verken logget inn eller lest uten å være logget inn. Kommer inn på første side med oversikt men når jeg skal gå inn på en tråd så får jeg feilmelding.
 20. Malinka

  Tregt forum

  Får ikke logget inn på sonen der lenger....
 21. Malinka

  Akkurat nå, februar

  Jeg har også brukt liker knappen mer enn jeg har kommentert, men vi får prøve en stund uten da. Det var litt mer uvant at det var blitt så lite farger her Men gidder jeg å lete litt så finner jeg nok en løsning på det også
 22. Malinka

  Akkurat nå, februar

  Mynte!
 23. Malinka

  Akkurat nå, februar

  Er det slik at hunder blir frekkere med alderen? Lady sto nettopp i sofaen ved siden av meg og strekte seg frem for å vaske tallerkenen min enda bra jeg ikke gikk fra maten slik jeg av og til gjør, det pleier nemlig ikke å være et problem. Sent from my iPhone using Tapatalk
 24. Malinka

  Akkurat nå, februar

  Teller plastpotteplanter? I så fall har jeg to Jeg har konkludert med at jeg kan holde meg til buketter, de står ca like lenge hos meg
×