Justisia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,408
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Om Justisia

 • Rang
  Vanedyr

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.meialucinor.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Sånne svarte og brune som er ganske søte
 1. Jeg har en boks blodpulver stående. Den er vel 4 år nå. Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Ikke noe galt med den enda *banker i bordet*.
 2. Jeg fórer rått, men på turer og steder hvor det er upraktisk å ha med rått, får de tørrfór. Har testet mye og endte til slutt opp med Genesis Pure Canada. Det er det som fungerer best på dem både med tanke på avføring, pels, hold - ja, i grunnen alt.
 3. Frontier
 4. Hørt om flere med kinesere som har bellyband på hannhundene. De har sagt de ikke blir renslige. Men har et inntrykk av at de har et stort markeringsbehov og at det her ikke går på rensligheten. Har hørt fra et par med Engelsk bulldog at disse gjerne tisser der de føler for det, gjelder begge kjønn. Blodhund er like ens fikk jeg høre av en tidligere oppdretter. De kunne fint ligge i senga si og bare la "vannet renne". Lundehunden?
 5. Gratulerer
 6. Synd å si det, men det hadde ikke overrasket meg om NHL etter hvert godkjente doodler. Alianz (som NHL er medlem av) anser Labradoodle som en rase ...
 7. Blir beste junior kvalifisert til Crufts om de kun får flat rød?
 8. Du kan sende melding her inne. Øverst har du en bjelle og en konvolutt. Der finner du meldingen jeg sendte til deg i går, og der kan du også sende meldinger til folk. Eller så kan du holde pekeren over brukernavnet mitt og da får du opp en rute hvor du kan velge å sende melding. Ellers er mailadressen min kennel@meialucinor.com
 9. Rottweiler
 10. Synes han er et flott eksemplar av rasen jeg. Holder seg godt til snart å være 9 år gammel og. Og som 2ne skriver kan en ett overvektig hund være både rasetypisk og korrekt. Og lett overvekt kan enkelt fikses, verre med dårlige vinkler, trange fronter ol. Tispa som ble BIM fikk i kritikken at topplinja trenger bli sterkere. Men dommeren så helt klart kvalitetene som ligger i henne og fant henne bedre for dagen enn de andre tispene. Slik han fant hannhunden bedre enn de andre for dagen. Men det er klart, når det kommer til denne hunden er det nok mange som hvisker "trynedømming".
 11. Har ikke fått noe svar på meldinger her inne. Men fikk du varsling fra Hundesonen på mail, kan du ikke svare på den. Den komme rikke til meg da. Du må svare på meldinger her inne.
 12. AN lurer jeg på om det er greit og om det er lov ihht NKK sine utstilingsregler å kaste ball inne i ringen. Altså, man står oppstilt sammen med alle i ringen, man har ball som belønning for hunden og kaster denne. Ikke bare opp i luften foran hunden, men også ned på bakken litt foran hunden. Noen som har regler i hodet ang dette?
 13. Lurer på det samme som Pringlen Har sendt deg PM også