Justisia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,376
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Om Justisia

 • Rang
  Vanedyr

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.meialucinor.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Sånne svarte og brune som er ganske søte
 1. For en diskusjon
 2. Tviler ikke.
 3. H*n har visst ikke blokkert deg, påstår h*n. Det må være du som har blokkert i følge h*n
 4. "Nå vet vi ikke hvordan hunden kom løs da. Den kan ha slitt seg, den kan ha åpnet døren og kommet seg ut ol." Unnskyldningene er mange til forsvar for hunden har jeg lest på ulike fora. Nesten sånn at man er fristet til å svare: "Vi vet ikke forhistorien her. Kanskje rådyret hadde plaget og ertet hunden ...", sånn som det skrives i debatter hvor en hund har bitt et barn.
 5. https://www.document.no/2017/04/10/analfiksert-nrk-med-hijab/#.WOvDCZk7f5Y.twitter
 6. Litt lengre enn planlagt ja :-p
 7. Sesongstart var litt bob-bob synes jeg. Vet ikke helt hva jeg hadde ventet meg, men kanskje "noe mer".
 8. Investerte i en dehydrator til 299,- fra Jula jeg Og finstrimlet alt jeg fant frysetørket i bunnen av fryseren Resultatet var hunder som sirklet rundt kjøkkenet på jakt etter godis. Selv om jeg ikke selv kjente lukte fra godiset som lå til tørking, gjorde hundene det. 299,- er 1mnd med godispakke. Fort spart inn og fort sunnere godis som jeg lager selv. Og leker og dill, vel, det kjøper jeg billig rundt om på. Vil man "overraske" hunden med pakke: tørk eget godis, pakk det inn sammen med en leke og en rull bæsjeposer, og vips har du en goodiebag for hunder
 9. Med tre hunder i hus, hvor av den ene er stappa full av hvite små stikkhår som fester seg på så og si alt, vurderer jeg å skaffe meg ny sofa. Men, hva er best? Hva er lettest å holde rent? Den må ha litt størrelse, hjørne eller med sjeselong. Skinn får visst riper, og skinn er ikke spesielt behagelig om mot bare legger og lår, særlig ikke på sommerstid. Noen som har tips/anbefalinger? Ja, hundene er i sofaen.
 10. Kan du fjerne teppet? I så fall ville jeg gjort det i første omgang. Eventuelt sperret av slik at han ikke kommer seg til teppet. Fortsetter han med å gjøre fra seg, så ville jeg sovet på samme rom som hunden slik at jeg hadde våknet og kunne fulgt hunden ut dersom den våknet og måtte ut på do. Om det har med helsen hans å gjøre må nesten en veterinær svare på, men om hunden er frisk og fin, så kan det være han rett og slett er blitt gammel og ikke klarer holde seg like lenge lenger. Men det vil du finne ut om du sover med han og tar han ut, om han må på do eller om det er en form for markering som han driver med.
 11. Jeg har et lite ønske om at Marcus ryker i dag jeg. Hang jør jo at man har lyst til å skru av tv'n med alt preket sitt.
 12. Forskjellen på pølse og kjøttboller er kun at det ene er pølseformet og det andre er kjøttboller. Mer praktisk for de med mindre hunder å slippe dele opp pølsene, men, litt søl er verd prisen an sparer på å kjøpe pølser. Synes jeg i alle fall For meg med mine så er det hipp som happ om jeg fórer med tørrfor eller v/H, men har valgt v&h fordi hundene fungerer meget bra på det. De får fra tid til annen tørrfór i tillegg, for litt variasjon og fordi de liker det. De får da Genesis Pure Canada, som er kornfritt. 88kr, eventuelt 176,-/mnd om du velger fullfóre på v&h er jo ikke så mye, og velger du å kjøpe i større kvanta, vil du få prisen noe lavere.
 13. Gjesper jeg her i huset så flyr bikkjene rett bort til soveromsdøra, for da mener de at jeg er trøtt og skal legge meg. Og farta dem har fra sofaen og til døra er ikke spesielt rolig