Justisia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,418
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Om Justisia

 • Rang
  Vanedyr

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.meialucinor.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Sånne svarte og brune som er ganske søte
 1. Ja, det hadde jeg syntes. For da hadde jeg jo fått bekreftet at du syntes jeg var så pass kul og grei at du ville ha meg med på moroa Og jeg vet at bryllup koster, det er begrenset hvor mange man kan invitere. Så den hadde jeg syntes hadde vært helt fair. Dessverre vil det nesten alltid noen som tar seg nær av ting da.
 2. Det synes jeg er en klar og fin invitasjon jeg.
 3. Det kommer helt an på hvor nær jeg er bruden eller brudgommen. Skulle f.eks en jeg kun har truffet et par ganger på utstillinger, men snakket masse med på nett osv invitert meg i utdrikningslaget sitt, så hadde jeg ikke forventet å bli invitert i bryllupet. Hadde en god venninne invitert meg, hadde jeg vel regnet med at jeg ble invitert i bryllupet og.
 4. Jentene er vel 15-16 år gamle. Tenåringer DeLux! De har havnet i media, såååååå mye oppstyr. Aviser, tv og radio som vil snakke med dem. Da blir det fnising da. Sier i grunnen seg selv. Dessuten er latter en form for avreagering for mennesker. Latter brukes når man er sint, redd, stresset, glad osv. Så om jentene har fått med seg hva som skjer i media, lest hvordan folk er blitt truet på livet, kanskje de er blitt truet selv, da forstår jeg fnisingen veldig jeg! Slik enkelte her inne skriver om hvordan vi mennesker setter oss selv så himla høyt, hvordan vi tror vi er overlegne, hvordan vi ikke godtar eller vil leve side ved side med naturen osv, så håper jeg ikke disse har drept en stakkars pissemaur som har bitt dem fordi de ble skremt og følte seg truet!
 5. Ville vel prøvd å vaske med svamp først og sjekket om det funka. Om du bløtlegger hele saken er det i alle fall viktig å impregnere teltet etterpå. Det ville jeg vel gjort uansett tenker jeg. Ikke Wunderbaum nei
 6. Tror nok eddik er løsningen. Vaske teltet med vann og eddik. Lukta av eddik forsvinner jo etter hvert. Kan jo henge opp noen granbarsduftende Wunderbaum og
 7. Jeg fikk i dag høre følgende: "Dersom brorparten av hundeeiere er som enkelte på sonen, så forstår jeg veldig godt at så mange ikke ønsker hunder i fjellene ..." Ja jeg vet, totally OT.
 8. Artikkel Et tomt bur rullet ut på bagasjebåndet på Gardermoen. Lille Bamse (7) er borte etter at flyet han var på landet fra Spania ved midnatt.
 9. Nytt for meg. Men jeg har testet AlphaSpirit sitt, og det fungerer helt greit. Opplever mindre avføring og mindre lukt ved bruk av det enn ved bruk av kornfritt tørrfór som Genesis Pure Canada, Canagan ol. Men jeg fórer stort sett rått, det er kun på campingen og reiser hvor det blir en del tørrt.
 10. Den ser jeg Er ei buhundtispe som er flink på å bruke stemmen om det er noe, så kan ikke skryte på henne at hun er like stille som whippeten Takk for svar
 11. Synd det ikke er tillatt med hund der. Har ei venninne som er på jakt etter leilighet i Tønsberg, men hun har hund.
 12. Du har vel kontrakt som du kan legge frem? Hvor det står at han som først overtok hunden ikke kan selge/gi den bort videre uten at du er blitt informert? Og du har registreringspapirene på hunden, som viser at den står i ditt navn? Da kan du informere vedkommende som har kjøpt hunden om at du ikke kommer til å skrive under på noe omregistrringspapirer da første kjøper har brutt avtalen dere hadde, at du vil ha hunden tilbake og at han får kontakte politiet for å få hjelp til å få tilbake pengene sine. Gjør ellers som politiet sier: kontakt Forbrukerrådet.
 13. Da får han kontakte politiet og anmelde han som solgte han hunden din ...
 14. Fra Felleskatalogen: Avbrytelse av løpetid: 2-4 tabletter daglig i 3-4 dager, deretter 1-2 tabletter daglig i 12-14 dager. Promon Vet Jeg har ikke testet det selv, men vet flere som det har fungert bra for. Men et par med hannhund har sagt at den var like ille selv om tispa ikke blødde. Så er nok individuelt. Håper der fungerer for dere, for en biltur med høyløpsk tispe og en "gal" hannhund unner jeg ingen (nesten ingen i alle fall).
 15. https://www.skk.se/sv/hundraser/vostochno-evropeiskaya-ovcharka/ Den er ikke svart da, men rett i ryggen ...