Justisia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,366
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Om Justisia

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.meialucinor.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Sånne svarte og brune som er ganske søte
 1. Er så dritt lei "i know it all innenfor min rase ass siden jeg har hatt den i et par mnd og da må jeg stille spørsmål og kommentere alt som har med avl på denne rasen å gjøre fordi JEG VET ALT!" Sorry! Men du vet nada! Du vet noe du har tillært deg gjennom å lese litt her og lese litt der. Men i bunn og grunn vet du like lite om rasen som du vet om å bygge sommerfuglereder til Kardinalsommerfuglene i Mai. At du hele tiden går ut og insinuerer at du sitter inne med så himla mye kunnskap om rasen du nettopp har skaffet deg, men ikke klarer se din egen hunds svake og sterke sider. Det burde jo si sitt, ringe noen bjeller noen steder hos deg, med tanke på hvor flink du er til å se feil alle andre steder ... Bare sånn generelt dritt lei. Ikke noe rasespesefikt.
 2. Erfaringer, generelle erfaringer rett og slett. Om noen hadde erfaringer med Steinerskolen. Burde kanksje selvsagt lagt til: Om du har, kan du være så snill å dele, enten det er positivt eller negativt. Tusen takk
 3. Noen med erfaringer fra/om Steinerskolen? Om du har, kan du være så snill å dele, enten det er positivt eller negativt.
 4. Synes min er tørker veldig kjapt jeg. Kjører den på 40 grader, uten skyllemiddel, presser ut eventuelt overflødig vann etter jeg har tatt den ut av maskinen og henger den så til tørk i dusjen. Tørr til dagen etter, om ikke før.
 5. Er veldig fornøyd med Zoopermarked.no Kjapp levering og greie priser.
 6. Akkurat nå så kan det virke som at Petter snakket om semifinalen og ikke hvem som vant finalen. And he did
 7. De sendte live fra finalefesten, og der sa Petter hvem vinneren var. Men håper han snakket om en annen finale.
 8. Litt irritert på Petter nå etter nyhetene gitt. Får håpe han bare klovna.
 9. Nå skjønte jeg hva Isak mente da han sa til Emma at hun lignet på han gutten i Stranger Things. Spennende serie, men må ta pause for å se på Farmen finalen. Støverdyret har store ører.
 10. Venter på sesong 2 jeg og håper den kommer fort.
 11. Den var søt
 12. TV2 klipper jo litt slik som de vil, og det er ikke uvanlig at de klarer fokusere på stereotyper, slik de har gjort med Tore og Lothe, og antagelig de andre og. Synes de er en grei trio i finalen, men ville helst sett Linnie eller Vendala der i stede for Ida. Lothe har jo gjennom hele tiden bidratt og støttet oppunder de andre. I konkurransen i går lot han Vendela bruke hans separator. Han har nok bidratt langt mer enn vi får se på skjermen. Ellers lurer jeg på hvorfor gutta måtte sage tre kubber og jentene bare én. Hvorfor fikk ikke jentene en lettere hinderløype f.eks, dersom TV2 mener gutta er så overlegne jentene? Hadde likt om Petter vant.
 13. Jeg fikk en del spørsmål da jeg hadde henne med på Leto for noen helger tilbake om hva hun var for noe. En mann nekta plent da jeg sa det var en bernerstøver. De så nemlig ikke sånn ut, mente han, og pekte på en bernersennen og sa at sånn så dem ut. @Line Det var nettopp det han mannen sa og
 14. Svjv er det kun én som er registrert. Men han som har den tispa fortalte at en kompis av meg hadde en søster av denne eller noe sånn. Så da skal det være to her, men bare én som er registrert i NKK. Ja, er snart under registrering denne her og da.
 15. Berner