Gå til innhold
Hundesonen.no

Justisia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,505
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Justisia last won the day on 13. Desember 2014

Justisia had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,542 Excellent

Om Justisia

 • Rang
  Vanedyr

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.meialucinor.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Sånne svarte og brune som er ganske søte
 1. Hund til nytte og glede

  Tolker det som at hunden både er til nytte og til glede. Nytte i form av Førerhunder, politihunder, redningshunder, narkotikahunder, servicehunder, besøkshunder osv osv osv - alt hunder kan brukes til. Glede biten sier seg i grunnen selv: en hund gir tonnevis med glede for eier :-)
 2. Test av bilbur og -seler

  I denne testen fra Februar er Variocage med: Test av bur
 3. Blank - P3

  Jeg må helt klart være for gammel for dette her. Så nest siste episode av Blank nå, nest siste som er lagt ut altså, og leste kommentarene under klippet. Folk er så imponert. Både over skuespillerene og kjemien mellom de to karakterene og ene med det andre. Synes det er dønn kjedelig og platte karakterer og ikke spesielt bra skuespill. Så, er helt klart for gammel ...
 4. Reptiltråden

  Takk for super link og god info. Skilpadde er helt klart strøket fra lista her i heimen. Får lære meg mer om snokene og skjeggagamen.
 5. Reptiltråden

  Hvordan holder man best en skilpadde? Tenker da på landskilpadde. Den har vel behov for å bevege på seg? Det ligger en del annonser rundt om på skjeggagamer som trenger nye hjem. I en annonse stod det at den likte sitte på skulderen og være med rundt. Siden de da ikke er flokkdyr, så er det vel ikke et behov den har: å følge med ut tenker jeg. Hvor mye håndterer dere dyrene deres? Jevnlig sjekke er vel et must, men har dere dem ute og "koser" med dem? Hva er det du har i glasskrukka? Er det flis du har som underlag? Hva gjør du ved hamskifte? Skal de sprayes eller bader de eller bare går det naturlig uten noe form for hjelp? Og hva er en Morph? Takk for at dere gidder svare forresten Har veldig lyst på en reptil (slange eller øgle), men vet alt for lite og ønsker ikke anskaffe meg noen før jeg er bombe sikker på at dette er noe jeg vil ha og ta vare på i flere år. Hvor lenge lever slanger og øgler i fangenskap forresten?
 6. Norwegian forbyr flatnesede hunder

  norwegian har snudd De har dog med følgende på sine sider: «Dyr med flate snuter er ikke tillatt om bord på flyene våre.»
 7. Reptiltråden

  Er det reptilarter som trives sammen, altså å leve i par eller fler? Og hvordan er det med varme i rommet hvor terrariet står? Må det holde en viss temperatur eller er varmekolber eller hva som nå brukes i terrariet nok til å holde stabil temperatur?
 8. Akkurat nå Mai 2018

  Norwegian har skjerpet reglene sine vedrørende å reise med dyr. «Dyr med flate snuter er ikke tillatt om bord på flyene våre.» "Hunder: boston terrier, boxer (alle raser), bulldogg (alle raser), bull terrier, brussels griffon, chow chow, english toy spaniel, japanese spaniel/japanese chin, mastiff (alle raser), pekingeser, pitbull (alle raser), mops (alle raser) shih tzu, staffordshire terrier, shar-pei, affepinscher. Katter: perser, burmeser, exotic, himalaya, britisk korthår, scottish fold"
 9. Reptiltråden

  Takk for info. Man lærer mye :-) Hvordan er det med flere slanger sammen? Lever de i hovedsak alene eller er det arter som lever sammen?
 10. Reptiltråden

  Ser den Hvor mange har du? Hvordan er det med slanger og behov for bevegelse? Klatring? Spør fordi jeg har nada greie på det, men har jo sett de som har terrarie med tre ol til slanger.
 11. Amerikanske Bulldogger begjært avlivet.

  Dommen er falt Jeg lurer på om det vil få noen konsekvenser for IPO-figuranten som holdt ulovlige IPO-treninger med de dømte ...
 12. Reptiltråden

  Men blir ikke det kjedelig for deg? Å ha dem i plastbokser og ikke i vivarium? Med tanke på at reptiler ikke er kjæledyr, så har man dem jo for utseendes skyld (i tillegg til fascinasjon og interesse, avl og salg), og det er vel begrenset hvor mye man får sett når de er i plastboksene?
 13. Hvem er hovedaksjonær for Petworld pr i dag?
 14. Kjølematte og burvifte

  Jeg bruker kjølelementer som jeg legger som underlag i deler av buret. Ingen av mine liker å ligge på kjølematter uansett hvordan type det er. Har burvifter og oppladbare vifter som jeg kjøpte på ebay for et par år siden. De gir god sirkulasjon. De er plassert på hver sin side av burene, slik at de ikke blåser rett på buret, men rundt i bagasjerommet. Glemte helt bagasjekrok. Den er også suveren. Og som simira nevner: silvershade.
 15. Alternativ til V&H, råforing.

  Råforing-Prey Norge, han som ofte selger heter Jan Vegar Sæter
×