Justisia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,357
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Justisia

 • Rang
  Vanedyr

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.meialucinor.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Sånne svarte og brune som er ganske søte
 1. Hadde jeg solgt og. En valp på 3 mnd som ikke klarer ligge alene hjemme i buret hele dagen uten å klage. Makan!
 2. Falt ikke i god jord å nevne at det er trist at disse hundene ikke er de eneste som tilbringer opp mot 18 timer i "den lille hulen" hver dag gitt ...
 3. Fra Dyrehjelperne på Facebook: Ringsaker-kvinne har vært i Mattilsynet sitt søkelys siden 2010. Hun har 50-60 hunder oppstallet i små transportbur og 32 var miniatyrhunder. Oppstalling i små bur som vist på bildene i opptil 18 timer er i strid med dyrevelferdsloven. Så hvorfor fjerner ikke Mattilsynet alle hundene umiddelbart? De har krav på mosjon , meningsfulle aktiviteter hver dag. Mattilsynet var første gang hos kvinnen i 2010 og har siden den gang vært på seks inspeksjoner. Så hvorfor har ingenting skjedd? Mattilsynet sier de har "PRØVD" å få til reduksjon av antall hunder. De sier også at de har hatt tilstrekkelig tilgang til mat og vann. Mattilsynet "SKJERPER NÅ" tonen overfor kvinnen for å sikre dyrevelferden. Nå får hun etter minst 6 år lov til å ha ca.20 hunder. Det er også mulig hun ilegges forbud mot avl. Kvinnen har frist til 31. januar med å rette seg etter krav fra Mattilsynet. En advokat skriver til Mattilsynet at kvinnen har redusert med 8 hunder siden de var på tilsyn i oktober i fjor. Nå ber advokaten om at fristen blir utsatt. Kvinnen har igjennom årene ikke fulgt Mattilsynet sitt pålegg om å redusere antallet. Om ikke Mattilsynet ivaretar dyrevelferden i dette landet vårt hvem skal gjøre det da? Noen må være dyrenes talerør.? ---- Artikkelen er å finne i Østlendingen.no, men det er en + reportasje.
 4. Jarl tør ikke velge Lothe. Han er feig og går for Tore eller Petter, kanskje Lavrans.
 5. Panelet tror det er Sana som får hovedrollen i neste sesong av Skam
 6. artikkel One of the dogs in the upcoming film "A Dog's Purpose" desperately resisted shooting a risky scene, but chilling footage shows filmmakers apparently forcing the animal into rushing water.
 7. Veldig forskjellig. Selv dekker jeg forsikring på hunder jeg har ute på fóravtale, da vet jeg at den er forsikret i alle fall.
 8. Jeg skal kanskje opp og stille gjestevalpen vår den 21. Men tror ikke jeg drar om veien er glatt og guffen.
 9. AN lurer jeg på følgende: Noen som vet hvor mange strå det lønner seg å ha i sædbanken til NKK? Er det noen som har "innskudd" der?
 10. Jeg har vært i kontakt med et par dyretolker. Nå skal det sies at disse ikke har vært ferdig utdannet og tilbød gratis samtale med hunden for å øve seg. Jeg fikk vite at det klødde masse i tennene på den ene hunden og at den ville ha noe å bite på, gjerne noe kaldt. Det var en stor overraskelse for meg, siden dette var en hund på 4,5 mnd og som var i tannfelling ... En kunne fortelle meg at hunden var så glad for at den hadde kommet til meg. Den hadde ikke hatt det så bra tidligere i livet, men nå var den lykkelig siden den bodde hos meg. Dette var en hund som var født i stua mi og som ikke hadde vært hos noen andre. Ble også fortalt at en hund var full av liv og glede, den ønsket å gjøre noe nyttig, den ønsket å bruke nesa si for å finne mennesker eller farlige stoffer. Det var en sprudlende hund, så full av liv (dette ble gjentatt flere ganger). Hunden hadde vært død i fire år og var i grunnen aldri sprudlende og full av liv, den hadde smerter og ble derfor avlivet. Men hvem vet, kanskje den var sprudlende nå som den var smertefri. En kjent dyretolk (muligens samme som er nevnt ovenfor her) fortalte en bekjent av meg da h*n var der for tredje gang med hunden sin, at den var urolig fordi den ofte fikk besøk av den forrige hunden som vedkommende hadde. For den avdøde hunden til vedkommende var på besøk hver natt for å se til sin tidligere eier. Min bekjent ble temmelig forvirret, for h*n hadde aldri hatt hund tidligere. Personen brukte ikke mer penger på vedkommende etter dette. Samme dyretolk ble forresten sur på meg på D4A for noen år tilbake, da h*n spurte om jeg ville være med på foredrag, få tolket hunden min osv og jeg svarte: Vel, ingen kan snakke med dyr slik du sier du kan. Det har nemlig hunden min fortalt meg ... Ellers var ei venninne av meg på besøk hos oppdretter til hunden sin. Denne hadde vært i kontakt med dyretolk i forbindelse med at ene katten var borte og hadde vært vekke en stund. Dyretolken kunne fortelle at den var ved et rødt hus, at den hadde lagt seg der fordi den var trett av livet og hadde funnet ut at det var på tide å trekke inn årene. Oppdretter hadde brukt dyretolken flere ganger, og stolte på denne. Min venninne fant katten i hagen til oppdretter, død, mest sannsynlig drept av oppdretters egen hund eller nabohunden. Lagt til: Mens jeg så "hundpratarnas bluff ..." kom jeg på at ei venninne hadde med fuglen sin, hunden sin og edderkoppen sin til en dame som snakket med dyr og holdt kurs slik at andre kunne lære seg dette. En på kurset kunne fortelle at edderkoppen lengtet tilbake til naturen. Den glemte å nevne at den var klekket ut hos min venninne. Og hunden til min venninne, den stjal fra søppelet fordi den hadde så stor interesse for mat og ville gjerne lage mat. Den hadde et intenst ønske om å være kokk. Fuglen husker jeg ikke helt hva hadde fortalt til de kommende dyretolker, men det var ikke alt som hang på greip der heller.
 11. "Du kan gå korte turer, men ikke tro du er bra bare fordi du ikke har vondt, for smertestillende gjør jo at man ikke kjenner smerten så godt." Blæh! Nå som jeg var kommet inn i en god rutine med fast timestur på formiddagen.
 12. AN lurer jeg på om jeg skal ringe legen i morgen eller ikke. Datt på lørdag og har hatt vondt i kneet siden da. Vondt når jeg får press på innsiden av kneet og vondt når jeg strekker ut beinet. Hva kan legen gjøre liksom? Det burde jo gå over av seg selv ...
 13. Sier seg selv at det er noe suspekt med et hus hvor det bor en giraff.
 14. Lars liksom? Det var nå en smule feigt av godeste Jarl. Spesielt når han sier at han vil velge den sterkeste og tøffeste utfordreren. Jeg ville nå sagt det var Lothe jeg. Men men ...
 15. Fy så bedritent gjort! Jeg har hatt kull hvor ene valpen som var lovet bort til noen utviklet seg langt bedre eksteriørmessig enn den jeg selv skulle beholde. Men kommende eier til valpen hadde hilst på den, navngitt den - gjort alt som din venninne har gjort (unntatt å betale, det ble gjort ved henting), og det kunne ikke falt meg inn å beholde den og tilby den andre.