Justisia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,371
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Om Justisia

 • Rang
  Vanedyr

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.meialucinor.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Sånne svarte og brune som er ganske søte
 1. Jeg har et lite ønske om at Marcus ryker i dag jeg. Hang jør jo at man har lyst til å skru av tv'n med alt preket sitt.
 2. Forskjellen på pølse og kjøttboller er kun at det ene er pølseformet og det andre er kjøttboller. Mer praktisk for de med mindre hunder å slippe dele opp pølsene, men, litt søl er verd prisen an sparer på å kjøpe pølser. Synes jeg i alle fall For meg med mine så er det hipp som happ om jeg fórer med tørrfor eller v/H, men har valgt v&h fordi hundene fungerer meget bra på det. De får fra tid til annen tørrfór i tillegg, for litt variasjon og fordi de liker det. De får da Genesis Pure Canada, som er kornfritt. 88kr, eventuelt 176,-/mnd om du velger fullfóre på v&h er jo ikke så mye, og velger du å kjøpe i større kvanta, vil du få prisen noe lavere.
 3. Gjesper jeg her i huset så flyr bikkjene rett bort til soveromsdøra, for da mener de at jeg er trøtt og skal legge meg. Og farta dem har fra sofaen og til døra er ikke spesielt rolig
 4. Utrolig at jeg ikke fikk med meg det da han kom inn i går da. Thank you
 5. Hvem av dem bor i Skiptvet?
 6. Eldste tispa i huset her vet når guttungen kommer hjem. Hun legger seg på armlenet på sofaen, spisser øra og stirrer intenst mot døra. Jeg titter på klokka, tenker at hun må høre naboen eller noe, for D skal ikke komme hjem nå, men plutselig er han der. Hun går ikke etter klokka med unntak av på kvelden og det er (mener hun i alle fall) på tide å legge seg, og på morgenen når det er på tide å vekke guttungen. I helger og ferier hvor D er hos faren sin venter hun ikke på han. Men dagen han kommer hjem, da reagerer hun noe tid før bilen til faren svinger opp her.
 7. Jeg synes han var lekker. Litt "stiv" i bevegelsene, men i mine øyne en nydelig hund.
 8. AN frister det lite å dra til Leto i morgen. Kan ikke si det frister å løpe venstresving med dumme beinet.
 9. Er så dritt lei "i know it all innenfor min rase ass siden jeg har hatt den i et par mnd og da må jeg stille spørsmål og kommentere alt som har med avl på denne rasen å gjøre fordi JEG VET ALT!" Sorry! Men du vet nada! Du vet noe du har tillært deg gjennom å lese litt her og lese litt der. Men i bunn og grunn vet du like lite om rasen som du vet om å bygge sommerfuglereder til Kardinalsommerfuglene i Mai. At du hele tiden går ut og insinuerer at du sitter inne med så himla mye kunnskap om rasen du nettopp har skaffet deg, men ikke klarer se din egen hunds svake og sterke sider. Det burde jo si sitt, ringe noen bjeller noen steder hos deg, med tanke på hvor flink du er til å se feil alle andre steder ... Bare sånn generelt dritt lei. Ikke noe rasespesefikt.
 10. Erfaringer, generelle erfaringer rett og slett. Om noen hadde erfaringer med Steinerskolen. Burde kanksje selvsagt lagt til: Om du har, kan du være så snill å dele, enten det er positivt eller negativt. Tusen takk
 11. Noen med erfaringer fra/om Steinerskolen? Om du har, kan du være så snill å dele, enten det er positivt eller negativt.
 12. Synes min er tørker veldig kjapt jeg. Kjører den på 40 grader, uten skyllemiddel, presser ut eventuelt overflødig vann etter jeg har tatt den ut av maskinen og henger den så til tørk i dusjen. Tørr til dagen etter, om ikke før.
 13. Er veldig fornøyd med Zoopermarked.no Kjapp levering og greie priser.
 14. Akkurat nå så kan det virke som at Petter snakket om semifinalen og ikke hvem som vant finalen. And he did