Gå til innhold
Hundesonen.no

Justisia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,508
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Justisia last won the day on 13. Desember 2014

Justisia had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,555 Excellent

Om Justisia

 • Rang
  Vanedyr

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.meialucinor.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Sånne svarte og brune som er ganske søte
 1. Akkurat nå august 2018

  Fem Går tirsdager og torsdager slik jeg har forstått det. Også kan man se det på D-Play. Det er helt klart et program for intellektuelt påfyll.
 2. Akkurat nå august 2018

  "Vi hadde ikke sex sex, men det var penetrering ..."
 3. Akkurat nå august 2018

  Så på første episode nå. PH er jo barne TV i forhold til dette her. Jeg mener WOW. Hun ene er litt i overkant drama. Det verste er at jeg bare må se neste episode og
 4. Erfaringer med Rottweiler som familiehund

  Det er som du skriver jma, viktig å finne seriøse oppdrettere. I tillegg til å finne oppdrettere som, mener i alle fall jeg med tanke på at Rottweiler i hovedsak er en brukshund, en oppdretter som ikke har avlsdyr med for store drifter all den tid man ønsker å ha en familiehund. Selv om man kommer til å være aktiv med tur, spor og lydighet, så trenger man ikke de største driftene hos rasen for dette. Jeg er også av den mening at man ikke kun burde låse seg på oppdrettere i nærområdet pga lang reisevei osv, men heller finne en oppdretter som har hunder tilpasset det formål man ønsker og reise litt lengre enn i "nabolaget". Og kanskje ikke se seg blind på "fine flotte annonser". Ønsker man i tillegg en hund man vil stille ut, burde man lese seg opp på den ny oppdaterte rasestandarden (som dessverre var nødvendig pga utviklingen hos rasen, da med tanke på hode/snute), og så titte på foreldredyrene.
 5. Hente valp i Sverige.

  I tillegg risikerer man anmeldelse og anmerkning på rullebladet. Noe som ikke er så gunstig om man senere vil til USA eller andre land som krever plettfri vandel ...
 6. Akkurat nå august 2018

  Løp og kjøp!!! "Fine hvalper selges, født ute i den store hagen i regnvær 20. juni 2018, under et thuja-tre. Har enda ikke vært innendørs, men er meget friske og trives meget godt. Selges for 4000,- kr. pr. stk., kontant betaling. Blanding av labrador, risensnauser, collie, border collie, etc. Leveringsklare ca. 20. august 2018. Ikke vaksinert."
 7. Utstyrtilhund.no

  Skrivefeil?
 8. Ditt siste kjøp,ikke hunderelatert.

  Hellenutten for en skjønn liten sak da
 9. Ditt siste kjøp,ikke hunderelatert.

  Hellenutten, 5cm er ikke mye Har du bilde?
 10. Akkurat nå, juli 2018

  Tusen takk
 11. Akkurat nå, juli 2018

  Noen som vet om bonuspoengene fra SAS er personlige? Altså, kan jeg bruke mine poeng til å bestille flybilletter til sønnen min og moren min, eller må jeg bruke dem på meg selv? Noen som vet?
 12. Akkurat nå, juli 2018

  Så enkelt er det.
 13. What The Fluff

  Kanskje Sissel Grana kan spørre hundene hva de synes om det, så får vi svar fra de som blir utsatt for denne spøken vi som ikke er så møblert i hodet finner underholdende? "Eier Oslo Hundehold"
 14. Hund til nytte og glede

  Tolker det som at hunden både er til nytte og til glede. Nytte i form av Førerhunder, politihunder, redningshunder, narkotikahunder, servicehunder, besøkshunder osv osv osv - alt hunder kan brukes til. Glede biten sier seg i grunnen selv: en hund gir tonnevis med glede for eier :-)
 15. Test av bilbur og -seler

  I denne testen fra Februar er Variocage med: Test av bur
×