Gå til innhold
Hundesonen.no

soelvd

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,627
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  14

soelvd last won the day on 7. Juli

soelvd had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

7,671 Excellent

Om soelvd

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hordaland
 • Hunderase
  Golden retriever
 1. Den store baby- og barntråden 2018

  Her begynner lillesøsteren i barnehagen i september. hun er da 2 år og 3 mnd. Det har vært en skikkelig logistikk, vi har hatt dagmamma to dager i uka (var heldig, en veldig nær venninne ville gjerne være dagmamma og har ei på samme alder), mannen har hatt ulønnet permisjon to dager i uken og fredager har jeg hatt "fri" (dvs jeg har jobbet inn fredagstimene andre tider på døgner/helg o.l.). Angrer forøvrig ikke, det har virkelig vært verdt det.
 2. Valpegjengen 2018

  Takk dere! Og bilder er ikke i nærheten av å beskrive hvor søt og rar hun er Takk! Hun er fra Solsvingen
 3. Valpegjengen 2018

  Nå har galskapen vært her i snart to uker og jeg tror jeg elsker alt ved henne! For det første er hun ekstremt stødig og trygg i møte med absolutt alle miljøer, mennesker, hunder, etc. Første dagen måtte hun rusle gjennom Oslo sentrum og gardermoen, alt med halen logrende i været. Hun har hilst på hester, kuer, mennesker i rullestol, barn på rulleskøyter, trillekofferter i alle retninger, lydprøver på konsert, etc. Absolutt alt har hun tatt på strak labb og ikke en eneste gang har hun vært redd. Samtidig hilste hun feks på politihunden Whiskey i går og han var svæææææær og syntes det var rart å leke med en så liten sak som Flee, men hun taklet det strålende, gikk rett i lek, litt ydmyk om han brumlet men bød gjerne opp til mer. Hentet jeg dralegen ville hun forøvrig heller trene og kampe selv om eieren til Whiskey gjorde alt for å distrahere. Ellers er hun ekstremt glad i mat og helt vanvittig på kamping og jaktlek, denne blir morsom å trene - og tror det er trygt å konkludere med at hun er en skikkelig råtass! Så tisser hun bare ute, sover fra 22 til 07 og har en helt magisk fin avknapp inne. For en hund, denne var verdt å vente i evigheter på Flee 9 uker:
 4. Valpegjengen 2018

  Hun har fått navn! Presenterer prinsesse Poppy, bare 6 dager igjen nå!
 5. Valpegjengen 2018

  Så gøy, hva skal du ha?
 6. Valpegjengen 2018

  Takk! Ja Foreløpig har hun mange likhetstrekk med pappaen og det gjør ikke noe om det fortsetter
 7. Valpegjengen 2018

  Frøken rosa blir min, akkurat som jeg håpet Forrige gang hadde jeg bulldoserhunden (Monti), det er spennende, men tungt å jobbe med til tider Denne gangen har jeg ønska meg den litt roligere valpen. Trygg, stødig og fin men ser litt mer tenkende ut. Så får vi se om det stemmer - spennende blir det i alle fall! Innmari søte er de også - bare en drøy uke igjen nå!
 8. Har veldig få planer, bare to konkrete som jeg kommer på: 1) Jeg synes det fungerer veldig fint å være litt i forkant når det kommer til leker og å tygge på ting. Vi prøver å være bevisste på å gi oppmerksomhet når de leker med egne leker og lage minst mulig fuzz ut av stjeling av andre ting. 2) Vi legger maks innsats i dotreningen med en gang. Ut hele tiden, lykkes masse med tissing ute så vi blir ferdig med den delen så fort som mulig. Dette er vel de to tingene jeg synes er stress med valp og som vi prøver å "ta ved rota" med en gang.
 9. Valpegjengen 2018

  Tida går fort altså. Hilste på disse på lørdag, drøyt 4 uker gamle. Tre uker igjen! Jeg holder en knapp på den til venstre, men tror begge blir innmari bra
 10. Hm, snålt. Gikk dere tilbake etterhvert? Han har fått høyenergifor i to uker nå men virker ikke som det gjør noen forskjell. Er jo lov å håpe på stress, men han virker jo på ingen måte stressa. Avføringsprøve skal tas - tenk om det kunne vært så enkelt som orm. Han her spiser også veldig mye rart.. Merkelig at de kan rase sånn ned i vekt. Særlig med Monti som har vært stabil i 7 år. Jeg vil tro det ikke er en av de vanlige blodprøvene? I så fall ikke sjekket. Takk! Han ble testet for Cushings for ca 4 år siden, men det kan vel utvikle seg. Leste om det, endel symptomer kan jo stemme, samtidig var det vektoppgang som var typisk ved cushing. Skal ha det i bakhodet. Takk for mange gode innspill, setter stor pris på det!
 11. Normal (bittelitt lav men innenfor normalverdi) thyroxin, er ikke det stoffskifte?
 12. Valpegjengen 2020, 2021, 2022, 2023, 2024?

  2024? Det er så lenge til at jeg nesten kan være med selv om jeg venter på valp nå
 13. Rundt påsketider begynte Monti å gå ned i vekt. Han er snart syv år og golden retriever. Vi syntes det var litt rart for han har alltid ligget stabilt på ca 34.5kg, men hadde nettopp hatt løpetispe på besøk så tenkte det var derfor. Vektnedgangen har bare fortsatt. Han får mye mer mat enn han fikk de første 7 årene i livet sitt, men det ser ikke ut til å hjelpe noen ting. Han har fått ormekur uten effekt. Blodprøver viser ingenting unormalt, nyreprøver viser ingenting unormalt. Røntgen av brust, buk, o.l. viser ingenting bortsett fra et litt stort hjerte (alltid hatt) og litt forkalkninger i ryggen og utelukket kreftsvulster (i alle fall på en størrelse man kan se). Normal CPR og temperatur.Han er like kvikk og fin som alltid, ingenting unormalt. Nå er han nede på 29.9 og jeg begynner å bli litt rådvill.. Han gikk fra 31.0 forrige mandag til 29.9 i går en uke etter. Urinprøve og avføringsprøve skal sendes inn. Noen forslag til hva som bør sjekkes? Med dette tempoet må han jo snart bli sykelig tynn, er redd han bare visner bort til slutt..
 14. Valpegjengen 2018

  Si hei til Flee/Fiken/Flix/Kokos/Java/Lava/Rips/Intility
 15. Valpegjengen 2018

  En av de to tispene
×