soelvd

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,594
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  13

Om soelvd

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hordaland
 • Hunderase
  Golden retriever
 1. Høres ut som en håpløs kamp. Selv ettåringen her tramper som noe annet rart, litt rar gange.. Vi herjer, leker og tøyser mye i løpet av en dag (har heldigvis unger som lett roer seg ned igjen), det er jo sånn det er med barn. Nå bor ikke vi over noen heller, men jeg tenker det er en del av pakka når dere bor under noen.. Men snakk med de, det går jo an å gjøre de oppmerksomme på det.
 2. Oi - jeg har vært så lenge borte ja! Spennende tid dere går i møte
 3. Står på liste på ett kull i år og to neste år - så nå MÅ det vel bli valp på oss Monti ble 6 år i sommer, så gleder meg til å starte litt på scratch igjen!
 4. Snikleser her i blant, men blir ikke mye tid til å skrive med to små og ny fulltidsjobb Må fortelle om Tuva (5 år i februar), som nesten hver dag kommer hjem og forteller stolt om hvem hun så som ikke hadde noen å leke med og som hun da inviterte med i leken Ellers har paranoiaen tatt meg fullstendig her, jeg kan sverge på at jeg har kynnere og bekkenet verker som besatt, men bare negative tester (og strengt talt har vi ikke prøvd å lage noen unge heller), fantomspark er velkjent her, men fantomkynnere? Hm Gratulerer @Maren, ikke fått med meg at dere venter en liten. :-) n
 5. Tanken er at de aller, aller fleste små og mellomstore bedrifter skal klare å føre regnskapet sitt selv, ja. Generelt er programmet med et mer hverdagslig språk som alle skal forstå, vi har fjernet de typiske regnskapsuttrykkene, lagt inn sperrer så man feks ikke kan sette et salg på en kjøpskonto, o.l. Det skal være intuitivt og enkelt. Men vi har ikke støtte for RF-1177, næringsoppgaven for landbruk, så det kan man ikke gjøre fra Fiken, dessverre. Allikevel har vi endel bønder som er kunder, da :-) Alle nye kunder får en måned prøvetid, så det er bare å logge seg inn og ta en kikk evt (Også er supporten vår ekstremt mye kjappere til å svare enn jeg er på hundesonen for tiden )
 6. Hmmm, mon tro om jeg flytter meg til 2017
 7. Har fulgt med dere i stillhet, nå måtte jeg bare titte innom. Hei vakre Henrik! Fint navn, nydelig gutt Jeg er helt fanget i småbarnslivfella og har ca ingen minutter til overs i livet for tiden Det neste året blir rart, Tuva er i barnehagen og Anne skal være to dager hos dagmamma hos en god venninne, to dager hjemme med pappaen og en dag hjemme med meg sånn at hun kan vente med barnehagestart til hun er drøye to år. Begynner 100% neste uke og kjenner litt på det, men heldigvis er jeg hjemme og kan kose litt på henne de dagene pappaen er hjemme med henne. Ikke har vi rukket noe særlig i sommer heller, men en tur til dyreparken for å sjekke ut hakkebakkeskogen ble det
 8. Så dukka det opp et spennende tollerkull igjen, da. Valp 2018 blir det i alle fall garantert!
 9. Haha, lenge siden jeg var her tydeligvis. Men i Fiken tar vi godt vare på deg ;-)
 10. Så herlig! Foreldrene mine har en hannhund fra Vivian, 2 år gammel. Mye futt men fin hund
 11. Jeg har også bodd i sokkelleilighet, i murhus. Helt fryktelig. Hadde en spray som skulle drepe de med en gang på 1m avstand. Jeg stod helt oppi de og holdt sprayen inne mens edderkoppene krabbet og krabbet... Kjenner fortsatt følelsen av den som krabbet oppover leggen min... Jeg flytta faktisk, orka ikke. Jeg har et par venninner som sverger til en slags klikker? Usikker på hva de mener, kanskje du finner hvis du googler. Hun ene har en på badet som lager en klikkelyd i alle fall.
 12. Her er det sinnsykt travelt for tida Vi har kjøpt nytt hus, så nå har vi god plass og et soverom hver til ungene. Det gjør livet lettere Så har jeg kapret drømmejobben (takk for anbefaling, @Enits), som for meg betyr masse fleksitid de neste årene og 100% hjemmekontor. Fantastisk barnevennlig og det gjør at ungene og dagene deres kan prioriteres de neste årene i stede for 8-9 timer i barnehage og etterhvert SFO hver dag. Fantastiske dager
 13. Morsomt! De har en rå kundeservice, veldig fornøyd med de Gøy med barnehagesvømming. Jeg har blitt kontaktet av et par barnehager, så vi jobber med å se om vi kan stille instruktører og lage opplegg for de.
 14. Klubben.no og tress.no har mye ålreit Vi får overraskende mange voksne på baby- og småbarnssvømming som ikke kan svømme (litt logikken med "jeg lærte det aldri, men det skal i alle fall barna mine gjøre" og det går helt fint det. Men du må ut i bassenget for å lære å svømme
 15. Nei, det vil det på ingen måte. Forskjellen ligger i aktive og passive hjelpemidler. De aktive, som pølser, brett, o.l. er hjelpemidler der barna selv må være aktive og holde seg oppe for ikke å havne under vann og styrker evnen deres til å klare seg selv. Baderinger og armringer, passive hjelpemidler, gjør det motsatte. Barna kan være passive og allikevel holder de seg oppe. Lite heldig for selvstendigheten i vannet og fører i veldig mange tilfeller til utrygghet. Barn som får ta ansvar for å holde seg flytende selv bygger mye mer selvtillit og trygghet i vannet Kjøp pølse eller brett?