Tricolor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  547
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tricolor

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gjennom-linsene.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  På landet
 • Hunderase
  Border collie
 1. Har en pasient her hjemme. Hoster til han spyr. Grønn gugge. Vil ikke spise. Feber. Og han pleier aldri å være sånn typ syk mann. Fikk bekreftet min mistanke om diagnose pneumoni da vi var på legevakta. Heldigvis er 20-åringer lettere å få tabletter i enn 90 årige personer med demens. Uheldigvis er morshjertet like bekymret for ungen som da han var 1. Jeg burde lære meg å slappe av.
 2. Ikke stress med språket. Hun høres helt "normal" ut. At hun er ekstremt sent ute språklig sett må være en ren overdrivelse. Hvor mange barn har rene ord når de er 1,5 år? Når hun forstår så mye som du beskriver, så mener ihvertfall jeg at du kan ta det helt med ro.
 3. For et sjokk for dere! Håper dere har noen som kan ta vare på dere i tiden fremover. All min medfølelse!
 4. Da var gratis fôr bestilt her også
 5. Ikke at jeg er allergispesialist. Men bør du ikke vurdere å få deg noe allergimedisin? Det er jo ikke en "normal" reaksjon på et myggstikk.
 6. Jeg har vært på jobb i hele ettermiddag og kveld. Overrasket meg selv med å bli rørt til tårer av hestene ved slottet. Jeg har aldri hatt noe særlig forhold til hester. Men da de stod der og leet på ørene og så så snille ut, da begynte jeg å sippe. Er vel alderen, sikkert. Jeg har ikke fått is i dag. Sukk.
 7. En hai.
 8. Haha, nei, det er de ikke. Jenter er innviklede. De er ikke til å forstå seg på.
 9. Fin strikkegenser til baby i ull til salgs. Jeg skal gå tur med hunden i ulltrøye, ullsokker, regntøy og sydvest.
 10. Jeg synes det er fint at folk fra andre land bruker sine lands flagg 17. mai. Det blir litt sånn "jeg er fra .... og på mitt lands vegne gleder jeg meg sammen med dere".
 11. Hurra! Jeg har fått tilbud om fast jobb med home office og 38500 i lønn pr. måned minimum, attraktivt bonussystem, fleksibel arbeidstid. Fordi noen er imponert over min bakgrunn. Vet dere hva? Jeg slettet mailen i tilfelle jeg skulle bli så fristet at jeg klikket på linken deres. Akkurat nå er jeg lei av min nåværende jobb. Føler meg utslitt av for stor ansvarsbyrde, så jeg føler meg konstant uutsovet. Så jeg er truendes til litt av hvert.
 12. 8. mai er da en fin dato. Frigjøringsdagen etter 5 tunge år.
 13. Hjemme fra jobb. Er ikke bare hundene som blir daffe i varmen, de gamle på jobb har også vært daffe og tildels dårlige. Så jeg er tappet for energi i dag. En utfordring å få i de væske. Beina kjennes som tømmerstokker. Nå har jeg først spist pølse i pølsebrød, så slukte jeg en Toppris og en Mokkatrøffel. Hadde glemt hvor godt det er med Mokkatrøffel. Men halvvarm kaffe var IKKE godt!
 14. Jeg er ihvertfall inderlig lei av alt det folk deler fra Sosialsiden eller hva det nå heter. Usannsynlige historier og overdramatiserte saker. " Hun skulle gi hunden mat - så skjer dette". "Du vil ikke tro det, denne mannen våknet til live igjen 3,5 timer etterat han døde". Osv-osv.
 15. Bare for at tråden ikke skal forsvinne i mengden