Gå til innhold
Hundesonen.no

Tricolor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  555
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Tricolor last won the day on 4. September

Tricolor had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1,286 Excellent

Om Tricolor

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gjennom-linsene.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  På landet
 • Hunderase
  Border collie
 1. Akkurat nå, oktober 2018

  Noen som vet om Emil i Lønneberget ligger ute på nett noen steder. Uansett om det er betalingssted eller ikke? Mine gamle beboere på jobb vil se 😆
 2. Den store baby- og barntråden 2018

  Kyssesyken med en 8 måneder gammel propell var enda mer slit. Mange år siden nå, men du har min største medfølelse. Jeg var mer død enn levende. Andre måtte ta seg av ungen. Var høysensitiv i måneder etterpå, tålte ingen høye lyder, og den massive trettheten, da. God bedring, hvis du i det hele tatt orker noe, så la alt det uvesentlige være og gjør det aller nødvendigste og nesten ikke det en gang.
 3. Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg skal være barnepasser noen få dager i måneden, og i dag har jeg vært lissombestemor 😄
 4. Akkurat nå, september 2018

  Flekkefjord er en nydelig by. Og husene rundt der * Moi, Sira osv) er vel forholdsvis rimelige etter hva jeg har forstått.
 5. Robotstøvsuger. Yey or ney?

  Elsker fortsatt min Roomba med gummihansker. Kan anbefale robot på det varmeste.
 6. Akkurat nå august 2018

  😄
 7. Akkurat nå august 2018

  Vår Toyota er 20 år. Og da den første gang ikke gikk gjennom EUkontroll, så kjøpte vi en delebil. Så vi har reservedeler for noen år fremover.
 8. Akkurat nå august 2018

  Er det noen Mjøsinger som kan hjelpe meg. Hva heter dette stedet?
 9. Gaver som støtter veldedige organisasjoner. 🎁

  Jeg hadde heller ikke satt pris på slike "gaver". Hadde tatt det som en fornærmelse å bli påtvunget å "gi" gave til flere av de nevnte organisasjonene. Kreftforeningen kunne gått an, kanskje.
 10. Akkurat nå august 2018

  Ja, jeg skulle få en pakke levert på døren i dag. Har ikke sett noe til det. Har da svart på nytt at det passer å hente på fredag. 3 ganger fylte jeg ut svarskjema og sendte inn for sikkerhets skyld. Så får vi nå se, da. Hvorfor bruker folk og firma postnord når de er så ubrukelige?
 11. Akkurat nå august 2018

  Merrell er gode sko som passer mine føtter også 😊 Jeg hentet etpar pensko, Gabor, på posten i dag. Bestilte fra Brandos. Bestilte størrelsen jeg pleier å bruke, men de var faktisk for store. Så da pakket jeg de pent inn i esken igjen, selv om de var så fine at jeg ønsket å gå på de hele kvelden 😊 Så nå har jeg bestilt et halvt nr. mindre og skal sende de her tilbake.
 12. Akkurat nå august 2018

  Forbrukerinspektørene hadde et program om sprayrengjøring for noen år siden. Det var ikke hyggelig å se, verken hva spray gjorde for lungene, eller hvilken mengde bakterier som lå igjen etter sprayrengjøring. Jeg har ikke kjennskap til KLAR sine sprayer, men hvis de kan etse i stykker komponenter i gusjhodet, så har nok ikke lungene så godt av de heller.
 13. Akkurat nå august 2018

  Tenk på hvordan det blir i lungene når spraytåka pustes inn. Hilsen microfiberentusiasten.
 14. Akkurat nå, juli 2018

  Noen her som har greie på hva man har rett på i forbindelse med flyforsinkelser? Når du blir booket om til et døgn frem i tid. Er det rimelig kompensasjon med hotellrom og 370 kroner i kostgodtgjørelse? Hvis det ikke er rimelig ( Litt lite mat med hotellfrokosten som selvsagt følger med rommet), hvordan går man frem ved klage? Kom hjem et døgn etterat vi egentlig skulle vært hjemme.
 15. Akkurat nå, juli 2018

  Lurer på om det var en Sonenvalp jeg hilste på i går i Trondhjem? 8 uker gammel tollerhannvalp. Nydelig liten sak som gjerne ville smakt på isen min og peip etter meg da jeg gikk en annen vei 💙
×