Tricolor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  545
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tricolor

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gjennom-linsene.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  På landet
 • Hunderase
  Border collie
 1. Yeey, jeg har begynt med forsiktig vektnedgang. Havregrøt på morgenen er speed for meg. Er selvfølgelig forsiktig med hva jeg ellers putter i meg. Og da er det veldig motiverende at vekten plutselig er på nedadgående. Lurer på om havre er litt vanndrivende. Har ikke vann i kroppen på grunn av sykdom, mer på grunn av fett og betennelse i diverse muskler. Ulempen er at jeg må opp etpar ganger pr. natt, kunne ikke systemet mitt heller vært innstilt på mere dagtissing? Men jeg SER at legger og ankler er blitt tynnere. Magen er også mindre. Det har også hjulpet med ordentlig middag før kveldsvakt. Da blir jeg ikke så småsugen på mat når jeg kommer hjem midtnatt. Biola med 1 dl. havregryn, så er magen fornøyd.
 2. Jeg skjønner! Det har jeg ikke tenkt på, har bare undret meg over at du ikke kunne spise før hun kom, og tenkt på at det hadde noe med IV-væskebehandlingen å gjøre. Men selvfølgelig, spising setter jo i gang tarmperistaltikken. Du får få deg en stor spiker på solveggen, så du kan sette deg ut i solen med vannposen din
 3. Men hvorfor kan du ikke spise før hun har vært?
 4. De fleste nyutdannede sykepleiere jeg har vært i befatning med sier veneflon. Jeg hadde varebestilling som en av mine oppgaver da jeg jobbet i akuttavdeling. Vi bestilte Venflon. https://www.apotek1.no/produkter/bd-venflon-pro-iv-kanyle-22g-blaa-50stk-901343p Sånn, for example
 5. Enn da veneflon. Det heter Venflon og er varenavnet på et venekateter.
 6. Hva er greit program å laste den for å se DVD på pc?
 7. Den gang - DA, Hver gang - NÅR. Grei huskeregel fra oldtidens norskgramatikk. Noen få unntak hvor man skal bruke NÅR. Men en norsklærer får forklare det bedre.
 8. Mye, tror jeg Jeg skeiet ut i dag, ja. Fiskegrateng til middag. Og så var det bare sååå fristende med riskrem til dessert. Var på kafe, altså. Så da betalte jeg for dessert også. Men jeg hadde ikke gjort det hvis jeg hadde sett hvor megastor porsjonen med riskrem var. Og man kaster jo ikke mat. Jajasann. Har gått vanvittig mye på jobb i ettermiddag, har bare spist en God morgen Zero. Så derfor unnet jeg meg tre (3)konfektbiter og en banan da jeg kom hjem.
 9. Hjemme igjen etter jobb. Ble tilkalt på grunn av sjukdomsfrafall. Puuh, nå er det så travelt på min post at det går i ett.
 10. Jeg jobber med spørreundersøkelser Deler ut iPad til passasjerene på utenlandsavgangene (noen av dem i hvert fall). Befinner meg stort sett i salongen i andre etasjen, eller i den salongen ved tax free butikken Men jeg sjekket vaktplanen nå, men jeg var ikke på jobb 12. desember. Men det hender at jeg har litt tidlige dager også da Blir en tur igjen i februar. Men det er bare innenlands. Får se godt etter dame med Ipad
 11. Hva slags jobb har du på flyplassen? Mener bestemt at jeg så deg der en dag i desember Men jeg vet ikke hvordan du ser ut Morgen den 12.
 12. Nessj. Søt, snill Trultemor.
 13. Jeg vil bare være SST
 14. Mitt første steg mot ny vektnedgang er å begynne med havregrøt igjen til frokost. Bruker denne oppskriften: 1 dl. havregryn, 1,5 dl. vann. Middels effekt i micro i 2 minutt. NB, fare for overkoking, så jeg stopper gjerne litt og rører i grøten før resten av koketiden.. Kanel, Canderelpulver. Gjerne litt raspet eple. Det smaker faktisk ganske godt.
 15. Sikker på at det ikke var registerremmen som skulle skiftes?