Tricolor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  545
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tricolor

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gjennom-linsene.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  På landet
 • Hunderase
  Border collie
 1. Så fine barn, @Krilo
 2. Jeg er nok litt miljøskadd. Men hunden min kasta opp hvitt mageinnhold, fikk feber, ble behandlet for en infeksjon, og døde. I løpet av få timer. Jeg var på jobb. Håper det går greit med din.
 3. Jeg får angst. Jeg sier ikke at du SKAL komme deg til veterinærvakta, men jeg hadde gjort det. ASAP.
 4. Derfor det bare blir 87 kroner og 50 øre. Går ikke så mange halvannenliters i en sekk.
 5. Det blir 87 kroner og 50 øre.
 6. Nettopp kommet hjem fra jobb. Ryddet inn en bataljon med engangshansker på lageret. Tror de som har bestilt hansker og skooverdrag har bestilt for de neste 20 årene.
 7. @SFX Jeg vet ikke om noen andre som sovner av Paracet. Ja, altså, hvis jeg skal gjøre noe så holder jeg meg jo våken, men blir surrete og svimmel da. Så det er ikke en vanlig "bivirkning" (jeg synes jo at det er en positiv virkning, ta 2 Paracet på kvelden og sov). Jeg har respekt for Paracetamol, så jeg tar de ikke i hytt og vær. Men godt når kroppen krangler eller hodet er fullt av tanker etter travle aftenvakter.
 8. I dag krangler kroppen min. Muskelsmerter på begge sider av korsrygg og fremre lår. (Om det ga noen betydning). Og så er nakken og halsen smertefull. Ikke sånn halsbetennelsessmerter. Kjennes ut som revmatisme i hals- og nakkemuskulaturen. Vet jammen ikke om det er mulig å ha det, da. Pleier å ha revmatismesmerter i hofter, lår og kne når det blåser kraftig. Men i dag var det såpass ille at jeg måtte tvinge meg hjemover den siste bakken fra skogsturen. Jaja. Voltaren er min venn. Og litt Paracetamol. Sikkert ikke mange som sovner av Paracetamol. Men det gjør altså jeg. 1 gram, og Zzzzzzzzzzzzzzz. Etter 2 paracet setter jeg meg ikke bak rattet. Burde vært rød trekant på de eskene jeg kjøper. Men jeg vet jo hvordan jeg reagerer på de.
 9. Jeg har IKKE feber. Er bare litt snufset og litt hes i stemmen. Likevel har jeg spist 10-12 Kong Håkon-konfekt. Man har da lov til å feire Kong Harald? Vært 2 timer i skogen med bikkjedyrene. Tror valpelisensen til 1-åringen holder på å gå ut, for nå har Senior begynt å ta igjen når Junior henger etter tennene i øret hans.
 10. Så søt! God bedring. Og historien din ga meg flashbacks til den dagen vi mistet min kjære hund før jul. Jeg hadde aldri trodd at savnet etter en hund kunne være så sterkt.
 11. Veldig mye bedre. Slimet skal være blankt. Jeg sier ikke at du har lungebetennelse. Men det er en skummel sykdom som man kan ha uten å ha feber. Og den fargen du beskrev på slimet virker ikke så veldig lystig.
 12. Du kunne vært en kandidat for legevakttime i dag. Høres lungebetennelsesmistenkelig ut. Kom deg avsted.
 13. Det er 10% pr. fag. Btw, h*n er hjemme i dag også. Kan ikke gå spysyk på skolen. Det blir ikke fraværsmelding fra lege. Jeg orker ikke.
 14. Jo, men vi vet ikke hvordan dagene blir fremover. Og jeg synes ikke ungen skal ha en fraværsdag uten sykemelding når h*n virkelig er syk etter undersøkelse som gjøres i utredningsøyemed. Nå løste det seg fordi formen ble litt bedre utover dagen. Men fraværsreglementet er virkelig rigid, spesielt for de som har etpar timers reisevei, og jeg håper inderlig det blir moderert til neste skoleår.
 15. Hvis jeg er syk og ikke kan gå på jobb, så kan jeg levere egenmelding når jeg har blitt frisk igjen, eller så snart det lar seg gjøre. Blir jeg syk utover de 20 dagene hvor jeg kan bruke egenmelding, så må jeg til legen, ja. Men en elev på videregående må kreke seg opp uansett om det er norovirus, lungebetennelse eller hva det nå er. (Hadde jeg fått norovirus, så ville de ikke sett meg på jobb i det hele tatt før etter 48 timer). Om de hadde blitt innlagt med smittsom hjernehinnebetennelse, så håper jeg regelen hadde vært en annen. Og nei, det gikk ikke an å sykmelde på forhånd, siden man ikke kunne forutse om man ville få spinalhodepine dagen etter. Når ungen i tillegg har en kronisk sykdom, og til tross for sine plager møter opp på skolen så og si hver eneste skoledag, så er det ekstra uforståelig at man ikke kunne ha laget den regelen litt annerledes.