Tricolor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  547
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tricolor

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gjennom-linsene.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  På landet
 • Hunderase
  Border collie
 1. Dere er fornuftige som ikke stresser med leggetider. Her skulle jeg være politisk korrekt med førstemann og legge kl. 19.00. Det var hyl og skrik flere kvelder på rad helt til vi gav opp. Jeg forsikrer dere om at de som ikke hadde fast leggetid forårsaket mindre stress enn den der skrikingen. Ikke så ofte jeg var ute på kveldene når de var små, men da var ungene med meg.
 2. For en super fyr, @Krilo Skikkelig pågangsmot. Tenker han skal bli sterk i armene etterhvert.
 3. Kommer ikke til å bruke den sånn. Men kanskje jeg kan bruke den til å feste flexihåndtaket i kroken på Jägeren trekkbelte.
 4. Kjøpte meg ny Flexiline i dag. (ja, det er fordi jeg skal slippe bikkja mi bort til ALLE fremmede hunder for å hilsenot)Kjøpte den nye typen med flat line. Der hang det en tynn line med ring i begge ender festet til kroken. Hva i allverden skal den brukes til?
 5. Lader opp til jobbehelg. Gidder ikke gjøre en tøddel med husarbeid. Kaffe, heklenål og garn. Ja, og så har jeg visst starta opp med havregrøtfrokost igjen. Kiloene sniker seg på, får snart ikke på meg jobbuksene. Så nå må det hard skyts til.
 6. Typisk reveangrep er å bite over hodet. Lammet kan ha vært dødt av andre årsaker, og så spist på av rovdyr eller rovfugl.
 7. Jeg har fått melding om 10 kg. hundemat. Bollen veier vel 20 kg og er overvektig, så han trenger vel ikke mer den neste måneden.
 8. Jeg har heller ikke fått melding. Men den kommer nok.
 9. Noen av dere som har webmail. fra NextGenTel? (Mail.Broadpark.no) Jeg får ikke komme inn i mailen. Siden låser seg når jeg klikker på passordet. Er det bare hos meg?
 10. Jeg skjønner egentlig ikke at han får spalteplass.
 11. Min medfølelse. Jeg gruer meg til august, har time da. Men har jo fått gjort det noen ganger etterhvert, så er ikke første gangen akkurat.
 12. Da jeg flyttet hit for snart 25 år siden, hadde svigermor en fin hage med masse lupiner i fine farger. Nå er det ikke en eneste lupin igjen. De har forsvunnet helt av seg selv. Så jeg skjønner ikke at de skal være så "farlige". Hos foreldrene mine døde de også ut av seg selv.
 13. Jeg har spist lungemos til middag. Med kålrot og potet. Kjempegodt!
 14. Det smakte fortreffelig uten tilsetning
 15. Det var iallefall på halvliters brusflaske, så jeg går ut ifra at det var beregnet for konsum. Jeg lever enda 😃