Tricolor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  546
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tricolor

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gjennom-linsene.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  På landet
 • Hunderase
  Border collie
 1. Reklamen på sonen lurer på om jeg vil gå ut med en dame som er mye eldre enn meg. Næææh. Verken eller, snarere tvert imot.
 2. Den ene vår er 16 måneder. Han spiser fortsatt pinner, gresstuster og diverse andre ting. I natt våknet jeg av en hylelyd i det ene øret. Svimmel og kvalm i morges. Greide nesten ikke å gå beint. Har tatt etpar ingefærtabletter mot kvalme. Skal bli spennende å finne ut om jeg greier de få timene jeg skal være på jobb. Sjanglende hjelpepleier. Jaja.
 3. Her sier vi hundunger på dialekt. Og for å gjøre listen komplett: Alpakkaens unge heter cria.
 4. Jeg har også det objektivet, og det gir veldig skarpe bilder.
 5. Jeg er helt enig. Kjøp heller noe lyssterkt optikk. F. eks. 50mm f1,8. Jeg har et kamerahus til 10000. (Nikon D7200) Om jeg ikke hadde lest meg opp i manualen, hadde det ikke blitt bedre bilder med det enn med det billige Nikon D60.
 6. Jeg har vært på kveldsvakt og skal på tidligvakt i morgen. Hipp hurra for kortere natt. Not.
 7. Min eldste fikk grøt rett før 4 mnd. Det skulle hjelpe på søvnen. Jomen sa jeg smør. De to i midten fra 6 mnd., og hun minste begynte med grøt da hun var 9 mnd. Jeg kan ikke se at han eldste har så mye mer fortrinn av å ha fått grøt så tidlig. Egentlig var det bare kluss, jeg hadde nok melk. Jeg tror egentlig at folk (Les: besteforeldre og tanter) synes det er stas for hvert utviklingstrinn ungen gjør (han er STOOOR, han spiser grøøøøt), mer enn at de synes det er nødvendig. Om du så fullammer til 9 mnd., så får du ihvertfall min fulle støtte
 8. Hva, er ikke jeg normal?
 9. Kroppen samler vann før et migreneanfall. Når anfallet slipper, så blir det mye tissing. Ble bekreftet av en foreleser på et hodepinekurs. Så systemet ditt er kanskje litt forvirret av migrene. Hvis det kan være noen trøst, så er jeg oppe 4-5 ganger pr. natt for å tisse. Og jeg har ikke migrene. Inkontinens, derimot... Når det migreneplagede barnet vårt hadde hatt anfall, så var det alltid masse dospringing i etterkant. Bekreftelsen på at det hadde vært anfall og ikke Noro.
 10. @2ne, lammingen tar til i begynnelsen av april @Siri, jeg leser grisefort
 11. Det skjer fremdeles ikke noe sensasjonelt å melde herfra. Teller ned dagene til lamming, da. Vært på gjetertrening med bikkjeskrullen, fikk mange gode tips og (hunden) fikk masse skryt. Noen ville til og med kjøpe stankelbeinet. Og så fikk jeg vite av en slektning (med masse godt hundevett)? at bikkjeskrulla aldeles ikke måtte få bestemme over det han skal få ta og spise (Les: Han tok tyggebeinet fra sin eldre firbeinte medbeboer). For hvis han får holde på sånn (Nei, han får ikke det sånn til vanlig, men medbeboeren har egentlig aldri brydd seg særlig om tyggeting), så ville han dominere hele flokken (les: mor, far, 4 skrikerunger (hehe, de er ganske voksne etterhvert), sauer, kuer, katt og kanin, og bli en skikkelig drittbikkje som ikke var til å ha i hundegarden engang. Jeg får mange gode lattersalver av å lese her inne. Dere kunne skrevet en hel komibok. Så jeg takker for et underholdende kvarter!
 12. Bare innom for å overholde meldeplikten. Intet sensasjonelt å skrive om her i ødemarka.
 13. Er jo så mange som påstår at alle hunder kan gjete. Så slutt å være så hårsår. Bare begynn på gjeterkurs
 14. EU-kontroll på bilen. Bare én liten feil som vi kan fixe sjæl. 14 år gammel bil. Det er Toyotaen sin, det.