Gå til innhold
Hundesonen.no

Tricolor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  551
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1,253 Excellent

Om Tricolor

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gjennom-linsene.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  På landet
 • Hunderase
  Border collie
 1. Kjole eller skjole?

  Men sånn til en annet språklig ukultur. Hva synes dere om: I tradisjonen tro Takk, i like så Han er lik på faren sin
 2. Kjole eller skjole?

  Er jo det som er det rare. De sier skjære til kjære, skjole til kjole, skjino til kino. Men så heter det kjørt når det er skjørt som skal sies, kjip for skip. Skulle gjerne hatt en kampanje mot uttalefeil😋
 3. Den store baby- og barntråden 2018

  Heier på deg.
 4. Akkurat nå APRIL

  8 år og ikke fylt 2 år. Bonden sjøl har hatt de ute sammen igjen, da enset de ikke hverandre. Og nå når det blir mer gjeterarbeid så får de brukt hodet og blir forhåpentligvis mer tilfredse.
 5. Akkurat nå APRIL

  Jeg tror det kommer til å gå seg til når unghunden blir litt eldre. Og akkurat den dagen de smalt ordentlig sammen, var det nok litt ressusforsvar, for jeg ville leke med unghunden. Så gamlingen burde ikke vært ute. Men lett å være etterpåklok.
 6. Kjole eller skjole?

  Det blir jo akkurat som når de sier "oss skal gjøre"... "oss har spist"... osv. Selv om det sikkert er korrekt på den dialekten, gremmes jeg. Hører det stadig på radio.
 7. Kjole eller skjole?

  Har en slektning som heter Kjersti, og vi uttaler det helt bokstavrett. Hva når nyhetsopplesere snakker om sjuar som har gjort innbrudd i sjerka?
 8. Akkurat nå APRIL

  Da blir det en kur med antibiotika øyedråper på urostifteren. Vil de aldri finne sin plass på rangstien 😣😤
 9. Akkurat nå APRIL

  Den ene er like hel. Den andre fikk litt mer juling. Veterinæren skulle komme innom, blir vel en kur med øyedråper. Alltid skjer sånn når jeg skal på jobb.
 10. Akkurat nå APRIL

  De brydde seg ikke om tyggetingene, derfor slapp jeg begge ut for å lufte dem. Gikk ikke å skille de heller, for jeg var alene. Jeg vurderer å få satt opp en tett skillevegg mellom gardene så de ikke skal få ase seg opp mot hverandre. Men vet ikke om det vil hjelpe. Blir nok å lufte de hver for seg heretter.
 11. Akkurat nå APRIL

  Når du er så dum at du gir hundene hver sin tyggeting og tror at det går greit. Det ble slåsskamp, kan man si. Så da har jeg visst lært ei lekse.
 12. Akkurat nå APRIL

  Hadde han vært trent på sau, så hadde jeg slått til på rappen. Men btw så er vel ikke 3 hannhunder sammen noen høydare. Og jyplingen lager så mye bråk for å få fart i gamlisen, jeg må vel snart skaffe meg hørselvern. Men altså, jeg ville nok slått til dersom vi ikke allerede hadde kjøpt jyplingen. Ihvertfall hvis gjeterinstinktet var på plass.
 13. Akkurat nå APRIL

  Jeg bruker hvittpulver på det meste. Opplevde en gang at rødt farget av på hvitt tøy så den fine rød/hvite babydressen til ene gutten ble ødelagt. Fargetpulveret forårsaket at rødfargen festet seg skikkelig. Så på tøy som er farget/hvitt, bruker jeg kun hvittpulver.
 14. Akkurat nå APRIL

  Det måtte selvfølgelig dukke opp en orm midt i veien da jeg gikk tur med seniorhunden i dag. Jeg troooor jeg begynner å foretrekke vinter, altså.
 15. Akkurat nå APRIL

  God temperatur her, men skikkelig vind. Vært tur med hundene en god time, herlig å gå på bar vei. Men etterpå var jeg sjakk matt og slokna litt på sofa. Har sikret meg et lager med allergitabletter. Stort bjerketre med masse rakler rett utenfor vindu på jobb. Og så bor vi jo i skauen. Det merkes i halsen. Er på besøk hos min gamle mor på sjukeheimen.
×