Jump to content
Hundesonen.no

Tricolor

Medlemmer
 • Content Count

  559
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tricolor last won the day on September 4 2018

Tricolor had the most liked content!

Community Reputation

1295 Excellent

About Tricolor

 • Rank
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gjennom-linsene.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  På landet
 • Hunderase
  Border collie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ser at mange bruker pølse til belønning. Men i mange pølser er det løk. Har en hund som har hatt forgiftningssymptomer for mange år siden. Vet ikke hva han hadde fått i seg, eller om det virkelig var forgiftning. Syk var han ihvertfall. Det er derfor jeg lurer på om det som er giftig i løk blir deaktivert ved koking.
 2. Tricolor

  Akkurat nå, januar

  Kjøpte 2 hunder i fjor. Den ene har vi ikke enda sendt inn eierskifte på. Skal stamtavle også sendes med? Er det mer som skal sendes nkk? Selger ordnet dette på den andre bikkja, og jeg husker ikke gangen i det.
 3. Tricolor

  Akkurat nå, november

  Sikkert jeg som er på trynet og kanskje derfor bikkja ikke skjønner bæret. Hva er "på plass" eller "gå fot" på engelsk? 🙈
 4. Tricolor

  Akkurat nå, november

  4 år gammel hund som kun er trent på gjeting. Vel, da har vi trent "go heel" innendørs. Jobbet godt for små biter med svele. Ellers fornøyd med den nyeste investeringen på gården. Rolig, ukomplisert, vennlig. Ligger strekk ut ved kjøkkenbordet når vi spiser, ingen tegn til tigging. Er jo ikke noen ulempe heller at hun behandler sauene fint.
 5. Tricolor

  Akkurat nå oktober

  Takker for innspill på mine spørsmål.
 6. Tricolor

  Akkurat nå oktober

  Takk😊vet ikke om guttene kommer til å være fornuftige noen gang. De så helt henførte ut når de fikk hilse på henne på utsiden av gjerdet da vi kom hjem med henne. Eddikvann var en god idé, det skal jeg prøve når hun bør være fri for fjøslukt🤭
 7. Tricolor

  Akkurat nå oktober

  Når dere først er inne på løpetid: Hvor lenge holder dere tispe og hannhund adskilt? Har ny, voksen tispe og vil ikke ha valper før neste år på denne tiden sånn ca. Vi overtok henne sånn ca dag 2 eller 3, og nå er hun ca dag 17-18. Litt stusselig for henne å ikke få hilse på "stebrødrene" sine. Hun aktiviseres på andre måter, men ser at hun kunne hatt godt av lek med dem. Torsdag sist uke var ene hannen løs ved en feiltakelse, da var han helt koko etter å få komme inn der hun var. I går virket de fremdeles veldig interessert i hverandre, men vet ikke om det akkurat var paring de var gira på. Holder dere de adskilt i 3 uker? Et annet spørsmål: finnes det noe ála tørrsjampo til hunder, trenger å få bort lukt i pelsen uten å bade henne?
 8. Tricolor

  Akkurat nå august

  Bare så det er sagt: jeg liker best den lyse , varme årstiden. Men så er det jo litt positivt å kunne gå med hundene uten å være redd for ormebitt. Opphevet båndtvang er heller ikke å forakte.
 9. Tricolor

  Akkurat nå, juli

  Satt og søkte på Finn etter gjeterhund, og ble forundret over annonser der hannhundeier skriver at hunden stilles til tjeneste for avl. Ærlig talt, noen har ikke stamtavle, ingen (så vidt jeg kunne se) var aktive gjetere, hadde helseattest og så videre. Hva er det som får folk til å tro at deres middelmådige hund er så ettertraktet som valpefar? En var priset til 6000 kroner. Dette gjaldt border collie, en rase som det kryr mer eller mindre bra hunder av. Mulig jeg stakk hånden inn i et vepsebol nå, men det får så være. Var godt å få ut litt frustrasjon.
 10. Tricolor

  Akkurat nå, juli

  Ja, folkens, vi er altså i juli. Temperaturen er som oktober. Jeg er våken i natta, fikk ikke sove på grunn av restless legs. Så då kunne jeg likeså godt gjøre noe nyttig, dvs starte julitråden.
 11. Tricolor

  Akkurat nå juni

  Anton, Alfred, Emil, Ruben, Reidar, Oddvar, Torstein, Reinert.
 12. Tricolor

  Akkurat nå april

  I år har vi ikke hatt behov for veterinærhjelp i lammingen. Bank i bordet. Alle har ikke poppet ut enda.
 13. Tricolor

  Akkurat nå april

  3. april og ingen apriltråd. Det måtte jeg bare gjøre noe med.
 14. Tricolor

  Akkurat nå - Mars

  Ville prøvd å forhindre pinnespising så langt det lar seg gjøre. Ihvertfall type material-biter. Hadde en som fikk verkebyll etter å ha fått en flis i tannkjøttet. Mistenker at det var impregnert tre han prøvde å mette seg på.
 15. Tricolor

  Akkurat nå - Mars

  Titter innom for å overholde meldeplikten😃
×