Tricolor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  547
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tricolor

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gjennom-linsene.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  På landet
 • Hunderase
  Border collie
 1. Bor i ødemarken, så hos oss er det ikke et tema engang.
 2. Det hadde vi på søndag. Jeg skammer meg ikke. I dag blir det fiskeboller i hvit saus. Med gulerøtter. Gleder meg til å mose alt sammen før jeg spiser. Jepp, babymat er godt innimellom.
 3. Den nye turstien langs Hafrsfjord. Sverd i fjell. Barnemuseet, arkeologisk museum og hermetikkmuseet. Ullandhaugtårnet og botanisk hage. Jernaldergården. Vålandstårnet.
 4. I morgen blir det lapskaus på lammekjøtt. Lapskausblanding fra frysedisken. 1 billigvariant og 2 Perfekt til lapskaus.
 5. Får ikke sove. Godt det er aftenvakt jeg har i morgen. Har fortært 1 banan og 2 paracet. Så nå får jeg prøve om de virker som de pleier å gjøre. Sikkert placeboeffekt.
 6. Klar for jobb. Pusse gebisset og ordne parykken først.
 7. Ikke plass den natten jeg evt. skal overnatte. Ellers hadde det vært det enkleste. Montana har også greie priser.
 8. Noe som kjenner til Montana vandrerhjem i Bergen? Er det overkommelig å spasere dit fra Haukeland U.S. i mørket?
 9. Så stor hun har blitt. Vips, så er hun tenåring.
 10. Min drar også avsted, men ikke på jakt i den forstand. De skal finkjemme heia for sau. Der ER godt å ha hele senga for seg selv iblandt.
 11. Hvis du hadde et impregneringsprogram, så har den kanskje ikke sentrifugert?
 12. Kylling og ris. Har en mengde med gulrøtter. Kanskje lage gulrotsaus med lime som tilbehør?
 13. Jeg har Bergans Birkebeiner 40. Lett og nett, og med praktiske lommer. Jeg har ikke fått den justert ordentlig, så første gang jeg brukte den fikk jeg brystremmen langt opp mot halsen. Går ikke å justere skulderremmene i bredde, men for meg er de passe. Min største skepsis er mot hurtigklemmene og glidelåshåndtaket ( det heter sikkert noe annet). De virker veldig spinkle. Det er bare strikk til å ta tak i npr glidelåsene skal åpnes og lukkes. Hofteremmen er også litt for kort for meg. Men det skyldes snarere mine brede hofter med polstring enn sekken. Det går an å åpne sekken i bunnen. Praktisk.
 14. Enkelt og greit: stekt grillpølse i lompe.
 15. Jeg TROR det må være noe med navnet. Navnebroren her i huset kunne ha gjort akkurat det samme. Han har hatt mange påfunn han også. Det ble f. eks. registrert yrkesskade på ham som 3,5 -åring. Han var med faren sin og "jobbet" og kuttet seg så han måtte inn på regionssykehuset og sys og få stivkrampevaksine. Godt vi ikke ble anmeldt for barnearbeid.