Tricolor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  550
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tricolor

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gjennom-linsene.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  På landet
 • Hunderase
  Border collie
 1. Nei og nei. Sikker på at du ikke vil ha besøk av en gammeltante fra bondelandet i sør?
 2. Hun burde få litt salt. Salte kjeks eller litt chips hvis du har. Man mister mye salter ved oppkast.
 3. Det er bra at hun vil drikke ihvertfall. Her i sør har det også vært sånn at flere unger har fått det om igjen. God bedring. Jeg får opp reklame for fertilitetsklinikk i Stavanger. Nei, altså, selv om det ikke er ventetid, så: 1: er jeg nok for gammel allerede, 2: hadde jeg ikke hatt råd til privatklinikk, 3: er veldig fornøyd med de 4 avkom jeg allerede har.
 4. Jeg kjøpte KT ullundertøy i høst på Outlet. Str xl passet fint til meg som er liten og rund. Overraskende nok. Og ullboxer var et funn.
 5. Men så er det det da, at det kan liksom ikke være noen tvil 😜 når alt er så tydelig.
 6. Det regner, det regner, vinteren er over.
 7. Du er i hvertfall i rute med trusene, i følge et innlegg lenger bak i tråden
 8. Vært 3 timer ute i tørr sne med bikkjeskrullen. Trodde han skulle være fornøyd for en stund. Men nei. Booououououo bouuuouououo. Løpetispe i nabolaget, kanskje?
 9. Men da er det lett som en plett. Kall henne Dew. Dju er jo nesten Du 🤣. Winter Dew. (Noen som aner at jeg er bittelitt mer enn bittelitt misunnelig)?
 10. Du SER vel at hun er en Luna?
 11. Du kan ønske deg gavekort i en dyrebutikk
 12. Dagens første kaffekopp. Hosthosthost. Ble visst smitta på jobb av ei som lå dårlig med lungebetennelse. Blir mye nærkontakt når de blir så syke. Jeg er ikke syk da, bare snue og hoste, og det er ganske upraktisk når man skal til med kakebaking.
 13. Hvis jeg kan regne all sovingen, så har jeg også en baby i huset. Søvndiagnose er noe herk.
 14. Det var et veldig gebrokkent språk på denne stemmen også. Og vedkommende snakket både på innpust og utpust. Nei, jeg skal ikke ha flere juleserviser. Jeg måtte bare legge på uten å få avslutte samtalen. Synes det er greit å si hadet, selv til telefonselgere. Men her var det ikke sjangs.