Tricolor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  547
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tricolor

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gjennom-linsene.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  På landet
 • Hunderase
  Border collie
 1. Synd det er en gynekolog jeg har time hos i dag. For det første, så byttet jeg bort forrige time fordi jeg skulle på et møte som jeg selvsagt glemte å gå på. Da kunne jeg jo like så godt ha brukt den timen likevel og vært ferdig med den forhatte, men nødvendige prøven. For det andre, så kjennes brystbeinspissen min betent ut. Eller muskulaturen rundt. Og det tror jeg ikke en gynekolog har noe særlig råd for. Jaja, skal krenke meg på jobb etterpå også, er vel bare å ikke kjenne etter.
 2. 3 fluer har fest på meg. Hvor er fluesmekkeren?
 3. I natt hadde jeg @Raksha og Ida på besøk, det var en annen sonis også her med et barn på samme alder, men jeg husker ikke hvem det var. Og Ida måtte sitte på fanget mitt fordi Raksha måtte sove i ei seng som var i et rom som ikke finnes her. Og hun andre lå med ungen sin i en annen seng i det rommet som ikke finnes. Ida syntes visst at jeg var veldig så hyggelig, for hun ville ikke hjem. Og det var helt i orden, for da kunne Raksha sove enda mer, så da de egentlig var reiseklar, gikk hun likegodt og lå seg igjen. I grunnen var jeg bittelitt skuffet da jeg våknet. Det var koselig med Idabesøk.
 4. Dere som bruker Tapatalk, hva er fordelen, og hvordan fungerer det?
 5. Jeg lurer VELDIG på hvordan spyfjeset jeg klikket påkan omformes til et hjertefjes
 6. Pføyyy
 7. Det kunne nesten være meg tidligere i dag. Jeg rotet meg nemlig inn på et anleggsområde. Lille meg mellom lastebiler, traktorer, gravemaskiner og dumpere. Har nesten angst enda. Fikk heldigvis snudd og kommet meg i sikkerhet.
 8. Jeg har bilde av min på bankkortet. De første gangene etterat han døde brått, kvapp det fælt i meg når jeg skulle betale noe med kort. Ennå er det vemodig å se på det bildet, men det har blitt litt mer vane. Det er ca et halvt år siden vår ble bråsyk og døde. Vi må ha ny hund til gjeting, men jeg tror ingen hund kan bli gullet i mitt hjerte på samme måte.
 9. Gratulerer med dagen! Så koselig der ser ut hos dere!
 10. Har ikke skrevet noe her på lenge, knapt nok lest. Lest 12 sider i augusttråden.Nå har jeg ihvertfall overholdt meldeplikten. Det regner, regner og regner. Jeg er deppa fordi sommeren snart er over. Jeg har kjøpt meg ny mobil. En ny verden.
 11. Jeg har til og med vært med i det laget som etterlyste slektningene. Det fantes jo ikke mobiltelefon, vi visste ikke hvor vedkommende var, og det hastet med å få gitt beskjed. Der og da syntes vi ikke det var det minste rart. Husker at de opplyste biltype og reg. nr. utenom navn på vedkommende som de etterlyste.
 12. Makrell i tomat (såfremt det er Stabburet sin) kan spises rett fra boksen, på brødskive eller som middag sammen med kokt spaghetti. Beste pålegget ever. Kjøp 20 bokser, jeg skal ikke glo om jeg står bak deg i kassakøen
 13. Vet ikke hvordan tranen låter. Men lyden fra et hegrereir (som bygges høyt oppe i grantre) er uforglemmelig.
 14. Trompetertrane, fugleart i tranefamilien. Den er større enn vår trane, hvit med svarte vingespisser og rød hodeflekk. Vingespennet er ca. 2,5 m. Den er en av Nord-Amerikas mest sjeldne fugler, og de siste restene av bestanden hekker i det nordvestlige Canada. *Klippet fra Store norske leksikon. Det er nok en gråhegre. Den er ihvertfall ganske lik alle gråhegrene som er rundtomkring her hos oss.