Gå til innhold
Hundesonen.no

Tricolor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  552
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1,267 Excellent

Om Tricolor

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gjennom-linsene.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  På landet
 • Hunderase
  Border collie
 1. Akkurat nå juni 2018

  Vært på jobb i dag. Sitter og cooler ned litt, hjernen er som regel litt i høygear etter jobb. Plutselig får jeg en rar følelse i halsen, som når hjertet slår en ekstrasystole. Kjenner på pulsen, ingen ekstrasystole, men hjertet hopper over et slag flere ganger. Litt ekkelt. Men nå har det kommet i rytme igjen. Hadde tidligere anfall med puls oppi 120 og gjerne høyere. Men det er flere år siden sist. Jaja, kanskje tegn på at jeg begynner å bli gammel.
 2. Akkurat nå juni 2018

  En tredel av juni forbi. Tiden flyr 😮
 3. Akkurat nå juni 2018

  Første jeg ville ha oppsøkt, siden du er utredet, er en kiropraktor.
 4. Den store baby- og barntråden 2018

  Minstebarnet her er 18 år 🙄🤔 Hvor ble tiden av?
 5. Akkurat nå juni 2018

  Fint med sol og varme. Men myggen eter på meg hver natt. Nå ser jeg ut som en dalmatiner med røde prikker. Hvor er myggsprayen, tro?
 6. Akkurat nå Mai 2018

  Tor med hammeren henger rett over her og truer med å bryte løs. Så varmt at til og med jeg synes det er for hett. Har sprunget etter et lam som har kommet seg på veien. Men jeg risikerer ikke hjertet mitt for et lam, så det får være til den ene ungdommen kommer hjem. Bikkja er på fjellet med en flokk sauer. Så den har vi ikke hjelp av. Fikk til og med gnagsår av løpingen.
 7. Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer med bittelille Leah. Håper det går bra.
 8. Den store baby- og barntråden 2018

  Altså. Epiduralbedøvelse er en fin oppfinnelse. Det hadde jeg med 3 siste av 4 fødsler.
 9. Den store baby- og barntråden 2018

  Strikker prematurteppe til gutt som plutselig kom i uke 28. Koselig å kunne bidra med noe. Vær glade for alle dagene fosteret holder seg innabords frem mot termin.
 10. Akkurat nå Mai 2018

  Behøver ihvertfall ikke være redd for hoggorm når man er på tur med bikkja 😉
 11. Hunder begynner å krangle

  Vi har samme problemstilling, hundene er bare litt eldre. Og unghunden erter opp den eldre ved å bjeffe og lekebite. De er ikke innendørs, men står adskilt i hundegård. De kan "slåss" gjennom nettingen. Jeg lufter de hver for seg etterat senior skadet den unge ganske stygt. Han bet også over snuten. Jeg hadde trodd at de ville funnet sin plass i rangordningen. Så jeg følger interessert med i denne tråden.
 12. Den store baby- og barntråden 2018

  Hvis jeg sammenligner med min jobb, så ville det vært underlig om vi skulle fått gaver fra pårørende når beboerne flytter eller faller fra. Fra beboerne har vi ikke lov til å ta imot gaver. Vi har vår lønn og gjør jobben vår. Nå kommer det jo aldri til å bli en problemstilling for meg🤣 Men jeg synes forventningspresset bør dempes. Det er dyrt nok å ha barn i barnehage.
 13. Akkurat nå APRIL

  Det går jo alltids an å ta en prat med naboen.
 14. Kjole eller skjole?

  Men sånn til en annet språklig ukultur. Hva synes dere om: I tradisjonen tro Takk, i like så Han er lik på faren sin
 15. Kjole eller skjole?

  Er jo det som er det rare. De sier skjære til kjære, skjole til kjole, skjino til kino. Men så heter det kjørt når det er skjørt som skal sies, kjip for skip. Skulle gjerne hatt en kampanje mot uttalefeil😋
×