Gå til innhold
Hundesonen.no

Symra&Pippin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,775
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  62

Alt skrevet av Symra&Pippin

 1. Akkurat nå APRIL

  Har sett dem på Hund som hobby på Lade
 2. Valpegjengen 2018

  Jeg har litt mareritt om at det er bare hanner inni der, eller at oppdretteren, oppdretterens søster og oppdretters datter bestemmer seg for å beholde en tispe hver!
 3. Valpegjengen 2018

  Så spennende! Her er det et par uker til fødselen til den valpen jeg drømmer om!
 4. Akkurat nå APRIL

  Hørtes veldig trivelig ut ja. Kanskje jeg skal rote fram grillen hvis været holder seg til helga.
 5. Akkurat nå APRIL

  Nope. Men det er veldig kaos i kjøleskapet, kanskje jeg får lete enda bedre. Nå er jeg hjemme, og på veien hjem kjøpte jeg en ny kartong.
 6. Akkurat nå APRIL

  Jeg kjøpte en liten kartong eplejuice på butikken for et par timer siden. Nå skulle jeg hente den i kjøleskapet, men der var den ikke. Heller ikke noe annet sted på personalrommet eller kontoret mitt.
 7. Akkurat nå APRIL

  Jeg bor 50 meter fra fjorden, det hjelper veldig. Det kan fort være veldig mye snø i Bymarka eller i Mostadmark, selv om det er helt bart her. Edit: Omfeladels for dobbelpostinga.
 8. Akkurat nå APRIL

 9. Akkurat nå APRIL

  Symra spiser, og det betyr picnic. Hun henter en munnfull tørrfor fra matskåla på kjøkkenet, tar det med seg opp i sofaen på spisestua og knasker det i seg. Og så tilbake for å hente mer. Sånn har hun alltid gjort det. Våtfor betyr at døra til spisestua må være lukket, heldigvis er gleden over våtforet større enn frustrasjonen over at hun ikke får dra på picnic.
 10. Akkurat nå APRIL

  Masse husarbeid og rydding unnagjort og Symra er børstet. Litt middag i skrotten, så skal vi gå oss en runde ut i våren etterpå.
 11. Akkurat nå APRIL

  Johoho, hvis man hører på lokalradio i bilen så. Jeg trøster meg med Nea radio. Nyheter, musikk og reklame for Ivars bilverksted og flatbrødbakekurs på Svorkmo. Koser meg jeg.
 12. Akkurat nå APRIL

  Det lønner seg å spandere på seg en skikkelig underspyling sånn etter vinteren, for å få bort veisalt. Men alle vaskeprogrammer har kanskje underspyling nå til dags?
 13. Akkurat nå APRIL

  Her er det skikkelig vårlig. Mildt og nesten ingen snø igjen. Vi har vært ute på en liten tur, etter det har jeg vært så flink! Jeg har vasket og skrubbet og stått i. Nå lukter det god gammeldags grønnsåpe her (det kan fortsatt brukes på flisgulv og skapdører nemlig, for tenk). Snart ut en tur igjen, og så besøk i ettermiddag.
 14. Hvordan var valpetida med hunden din?

  Pippin var slitsom men morsom. Jeg tror det som var mest slitsomt var all tissinga. Den gutten løfta på beinet og tissa på alt mulig fra han var en neve stor, jeg har merker på skap, dører og stolbein framdeles. Han beit også, mye og ofte. Jeg gikk med lange ermer på klærne det året. Ute så man bare hælene på han i en sving hvis man ikke passet på som en smed, du verden så rask og lur han var. Men som sagt, han var en morsom valp. En sjarmklump full av rampestreker, kort sagt. Symra var så utrolig mye enklere. Hun kunne ligge på fanget og kose. Man kunne gi henne en smask uten å bli bitt til blods på øyelokket! Hun stakk heller ikke av når vi var ute, holdt seg i nærheten. Jeg hadde veldig god kontakt med henne helt naturlig, uten at vi måtte trene på det. Hun gikk dit jeg gikk og fulgte med på meg. Hun ble også husren veldig fort, hvis jeg husker riktig.
 15. Akkurat nå APRIL

  Symra så at Bulle the bulldog (engelsk) gikk forbi nede på vegen. Nå vil hun ut, hun synes det er så gøy med Bulle the bulldog. Og vil han ikke leke så burde han i det minste få litt kjeft for å gå forbi på veien hennes. Helst både litt kjeft og litt lek.
 16. Akkurat nå APRIL

  Æsj. "Sendingen er ennå ikke mottatt av Bring". Jeg får den vel ikke på mandag heller da.
 17. Akkurat nå APRIL

  Jo, men leveringsmelding fra post i butikk, på pakke som ankom i går lissm? Mener at jeg har fått det på lørdager før, eller kanskje jeg tar feil. Må vel vente til mandag da, og jeg som skulle bruke den i morgen, på besøk.
 18. Akkurat nå APRIL

  Jeg hadde håpet så veldig at den nye parkasen min fra Didrikson skulle komme i posten i dag, men det ser dårlig ut gitt. Jeg er så spent på om jeg har bestilt passe størrelse og om den er offwhite, helt hvit eller grå. Fargen heter offwhite, men det kan bety litt av hvert. Helt hvitt blir jo fryktelig praktisk da, ikke.
 19. Lurer litt på hva som forventes av oss kvinner her. Bør unge jenter værsågod ta til takke med det som finnes av menn hvis de vil ha barn? Jeg kjenner damer som har valgt å få barn via sæddonasjon, ganske enkelt fordi de ikke fant noen de ville dele livet sitt med. Burde de slått av på kravene? Finne seg i å være omsorgspersoner og oppdragere ikke bare for barnet men også for mannen? Kan man bare glemme drømmen om et likestilt forhold mellom to likestilte individer hvis man ønsker barn?
 20. Akkurat nå APRIL

  Kan tenke meg at wheatenterrier egner seg bra ja. Rart at de ikke brukes mer. De tåler kulde godt, er pågående, utholdende, sterke og rimelig førerorienterte.
 21. Akkurat nå APRIL

  Ett eller annet sted har jeg sagt noe som gjør at det hagler inn med tilbud om valpekurs. Eller er det bare sånn generelt valpekurstid nå?
 22. Akkurat nå APRIL

  Herlig! Jeg skal hjem til Symra, og så skal vi gå oss en tur i finværet. Får besøk på søndag ettermiddag, men ellers har jeg ikke en eneste plan, og det er litt deilig. Vet bare at jeg skal være sammen med lille lurveleven hele helga!
 23. Akkurat nå APRIL

 24. Akkurat nå APRIL

  Kanskje en valpegrind som deler stua og sofaen i to, og med en åpning sånn at jeg kan sitte i sofaen akkurat på grensa, hadde vært noe? Da kan jeg leke med valp med den ene hånda og kose med Symra med den andre.
 25. Akkurat nå APRIL

  Jeg hater at det er håndballkamp på tv2 når jeg skal se nyheter. At jeg kan se dem på tv2 nyhetskanalen? Jammen alt skal være sånn som det pleier å være! Hilsen vanedyret.
×