Symra&Pippin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,713
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  49

Alt skrevet av Symra&Pippin

 1. Genialt. Jeg var inne på tanken å bruke puter, bøker er mye bedre!
 2. Skrekk og gru! Så bra at det gikk fint. Må jeg virkelig innse at den aller siste delen av sengemonteringen ikke er mulig å gjøre alene? Jeg tror jeg kommer til å brekke istykker noe hvis ingen holder mens jeg skrur. Jeg vil få til sjøl! En liten luftetur nå, så i seng.
 3. Jeg har en knaggrekke uti gangen med hundeutstyr på. Der har det samlet seg dekkener, dresser, halsbånd og liner gjennom mange år, et kjempetykt lag! Nå tok jeg ned alt og sorterte ut det som var Pippin sitt og det som var utslitt og stygt. Nå henger det bare et par - tre dekkener, langlinen, noen halsbånd og kobler, hodelykt og en godbitpose der. Ordnung muss sen! Edit: Jepp, jeg vet at det heter ordnung muss s-e-i-n, men det var det faktisk ikke lov til å skrive. Bare prøv!
 4. Det er stort sett bare datter Sara som pleier å sove der, og hun kan få bli så lenge hun vil!
 5. Jeg har hevet ut den gamle senga på gjesterommet og vasket under den. Der var det et mikroliv som sikkert var verneverdig i all sin mangfold, men den slags får heller folde seg ut andre steder enn under mine senger. Da gjenstår bare litt skruing på den nye senga. Lurer på om jeg skal sy et sengeteppe og noen puter? Det er jo lov til å ha det litt koselig på gjesterom også?
 6. Den da kanskje?
 7. Helt enig @TonjeM, det er sånn omtrent det jeg har prøvd å uttrykke også.
 8. Jeg avslutter diskusjonen her 2ne, jeg har prøvd å uttrykke meg ganske klart og tydelig.
 9. Takk! Alle innspill mottas med takk. Den Honda cr-v'en jeg har/har hatt i kikkerten ser ut til å ha vært i butikken i et par måneder og blitt satt ned i pris en gang, det gjør meg mistenksom, denne typen bil ligger som regel veldig kort tid på FINN. Hvis det ikke er snakk om to identiske biler da. Uff, det er så mye å ta hensyn til.
 10. Uff. Suzuki eller Honda? Suzukien har så lite bagasjerom at jeg må ha baksetene liggende nede hvis jeg skal ha to mellomstore hundebur i bilen. Men hvor ofte sitter det folk i baksetet mitt, et par ganger i året? Suzukien er et par år nyere og har mye mindre dilldall (ryggekamera og gud vet hva), jeg liker ikke å betale for dilldall som jeg klarer meg fint uten. Jeg var gift med en mann som hadde greie på bil i fjorten år, men hvor er han når jeg virkelig trenger ham? At det er hunden(e) som kjøper seg bil er det i alle fall ingen tvil om.
 11. Helt enig, men sånn til daglig så er det vel mange av oss som ikke merker så mye til de strukturene. Det var bare det jeg mente.
 12. Det har jeg svart på etterpå, med en liten henvisning til seksualitetens historie.
 13. Men når man ser seksualitet i historisk sammenheng så er jo ikke det noe rart. Menn har undertrykt og brukt kvinner i tusen år, og strukturene ligger der, rett under den siviliserte overflata fortsatt.
 14. Jeg synes altså da at det må være en privatsak så lenge det er frivillig fra begge parter.
 15. Men hva mener du hun har gjort som er galt?
 16. Jeg har spist over halvparten av mitt! Som @Line sier: Dette har ikke noe med maktstrukturer å gjøre. Guttungen hadde høyst sannsynlig ikke noen formening om at det kunne lønne seg å gjøre det, hun var høyst sannsynlig ikke av den oppfatning at hun kunne forsyne seg av lammekjøtt siden hun var en politiker høyt på strå. Jeg er faktisk av den noe frilynte oppfatningen at voksne mennesker kan ha seg så mye de vil så lenge det er frivillig fra begge parter og begge er over den seksuelle lavalderen. Da er det faktisk en privatsak som ikke har noe i mediene å gjøre.
 17. Takk for tips! Magen min har bestemt seg for å oppføre seg nå, heldigvis.
 18. Jeg tok meg sammen og gikk opp og skiftet på senga. Glemte i farta at da må jeg jo dusje også. Nå har jeg gjort det også. Da ble det jaggu en liten kopp kakao som premie.
 19. Midlertidig fiksing i boks! Den burde repareres for 5000, men det skjer ikke. Nå er jeg utslitt og skal tilbringe resten av dagen under et ullteppe i sofaen, mens jeg drikker Biola for å se om det kan blidgjøre magen min litt.
 20. Katter som har funnet et sted med mat er umulige å bli kvitt. Lurer på hvor mange ganger det plutselig sto en fremmed katt innenfor vinduet der matskåla til mine katter sto. Det mest ekstreme var likevel en gang moren min sto og renset sild på kjøkkenet og det kom en katt opp en stige og inn badevinduet i andre etasje! Helt enig. Å koble sammen ledninger selv bak en komfyr som skal stå med kontakten i døgnet rundt høres helt uforsvarlig ut! Jeg har hatt magesjau i hele natt og føler meg fullstendig utlada. Er hjemme fra jobb i dag også, men skal lure meg avsted til verksted med bilen. Det føles veldig feil, men jeg hadde seriøst ikke klart en hektisk arbeidsdag i dag! Magen er roligere nå, men jeg håper kundedoen er lett tilgjengelig på verkstedet.
 21. Midlertidig fiksing er alt jeg håper på. Jeg trenger sannsynligvis denne bilen bare noen dager til, men du verden så tungvint å kjøpe ny bil når man ikke har noe å farte rundt i.
 22. Jeg får prøve å kjøre mens det dingler, håper inderlig at det ikke detter av midt i veien da.
 23. Sist jeg var ute og kjørte med bilen så hørtes den ut som en traktor. Regna med at det var eksosanlegget, og nå så jeg at det hang jo nærmest og dingla. Da er spørsmålet om det er mest straffbart å kjøre med dinglende eksosanlegg eller helt uten. Det virker nesten som at jeg kan vri av den delen som dingler. Må kjøre noen få kilometer i morgen tidlig for å få bilen på verksted. Dersom dette blir dyrt så skroter jeg bilen i stedet for å reparere. Den har vært en trofast træl i mange år, men nå er det hele tiden noe som ikke funker.