Gå til innhold
Hundesonen.no

Mari

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,156
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  123

Mari last won the day on 15. Mai 2017

Mari had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

15,958 Excellent

Om Mari

 • Rang
  Whiskey Tango Foxtrot

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Null kamphoinn

Nylige profilbesøk

18,066 profilvisninger
 1. Barnebøker om å få hund

  Jeg lover å poste bilder om det er helt galemattias inni der
 2. Barnebøker om å få hund

  Husker da Hunden Blå ble utviklet og gitt ut faktisk Det er vel først og fremst et spill om jeg husker rett. Tror målgruppen er for yngre barn enn mitt på 7, han trenger heller noe å strekke seg etter om du skjønner? Men et veldig godt tips og et jeg helt hadde glemt
 3. Barnebøker om å få hund

  Er det noen som har tips til gode barnebøker om det å få hund? Jeg har reservert denne på biblioteket, men tar gjerne mot andre tips. Jeg husker Mazarino fra gamle diskusjoner om lederskap og whatnot og han hadde ikke beste ryktet. Samtidig kan jeg nok om hund til å nyansere der det er behov, så alt er av interesse egentlig.
 4. Tror de blir registrert, men med avlsforbud.
 5. Kanskje litt i grensa av rykter eller ei, men herfra: http://www.bbc.com/news/world-us-canada-43394952 "The attendant later said she did not know the dog was in the bag." men også: ""I witnessed a United flight attendant instruct a woman to put her dog carrier with live dog in an overhead bin," she told One Mile at a Time, a travel website. "The passenger adamantly pushed back, sharing verbally that her dog was in the bag."" Flyselskapet tar fullt ansvar står det i artikkelen.
 6. I de tilfellene hvor hunder har omkommet på fly tror jeg det er snakk om hunder som fraktes i cargo, fordi flyselskapene ikke klarer å kontrollere temperaturen godt nok når det er veldig varmt eller kaldt. Tror det er derfor noen flyselskap har cargoforbud mot enkelte raser på sommer og/eller vinter. I kabinen er jo forholdene noe annet, og det blir sannsynligvis ikke så annerledes enn en biltur. Jeg synes det blir vel mye spekulering å dra inn rase i dette tilfellet ut fra informasjonen som er gitt i artikkelen, og jeg er redd det kan ta vekk fra alvoret i denne saken og dermed lette ansvaret fra flyselskapet om du skjønner? Jeg bare ser for meg hvor lite luft som er tilgjengelig for en hund som for det første var inne i en bag med begrenset ventilasjon som igjen var stengt inne i en bagasjehylle med mer eller mindre ingen ventilasjon i tre timer. Slike bagasjehyller er jo ikke store sakene. Jeg er bare usikker på om det er grunnlag for å si at en sunnere konstruksjon på en hund av samme størrelse ville vært avgjørende. Stakkars, stakkars hund. Han må ha vært helt desperat der inne
 7. Jeg synes det er nok om ignoreringsfunksjonen blir bedre enn det den er. Som Line sier ser man fortsatt sitater, og innleggene dukker opp under "nye innlegg" oppe til høyre. Synes ikke man skal kunne blokkere enkeltpersoner fra å lese det en selv skriver.
 8. Ikke bare det, men jeg synes det allmennpreventive er så utrolig viktig i denne saken. Det blir kanskje to sider av samme sak egentlig.
 9. Dette er jo helt vanlige utfordringer for en forsvarsadvokat. Denne saken er ikke unik på noen måte. Slik type forsvarsstrategi er hverken uvanlig eller spesielt dum i en rettssal, det var hele poenget mitt. Hvorvidt forsvaret holder mål eller ei er opp til dommer. Dommere er langt mer kvalifisert til dette enn meg og deg på et hundeforum og lar seg neppe manipulere i noen som helst retning av en såpass utbredt strategi som forsvarsadvokaten kommer med.
 10. Det er ikke helt det jeg spør om. Du skrev at du undres over hvordan forsvarsadvokater sånn egentlig funker. Forsvarsadvokatens jobb er å tale de tiltaltes sak og det er noe av det mest grunnleggende i strafferettsystemet. De skal vareta klientens rettigheter og interesser. De vil altså generelt argumentere for en lavere straffeutmåling. Å velge å se hele hundeholdet og ikke bare lovbruddene synes jeg ikke er en merkelig eller uetisk strategi av en forsvarsadvokat i denne saken hvor tiltalte har innrømmet delvis straffeskyld på enkelte av punktene (og ikke straffeskyld på andre). Man kan være enig eller uenig i hvor mye vekt det bør tillegges, og det er uansett dommerens oppgave å vurdere, men jeg synes da advokaten fyller sin funksjon og rolle. Jeg tenker også at en slik type retorikk gir dommerene mulighet til å faktisk dømme strengere på bakgrunn av det allmennpreventive. Det er en risiko forsvarsadvokaten tar slik jeg ser det. Samtidig vet jeg ikke helt hvor mange reelle strategier forsvaret har å velge mellom i akkurat dette tilfellet.
 11. Hvordan da? Tenker du forsvarsadvokatem lyver eller hva er det du mener?
 12. Ah, dårlige google skills kanskje. Takk for link som har med forsvarets resonnement også. Blir spennende å se. Tenker at 2,5 år ubetinget er en ganske høy straff og et kraftig signal.
 13. Takk for oppdateringen. Jeg lette etter noe nytt her om dagen men fant ikke noe. Vet du når man kan regne med dommen faller? Hvor stor del av straffen blir ubetinget tro, jeg aner ikke hva som er vanlig. Eller om det finnes noe vanlig for den saks skyld.
 14. Tips til sjampo? Imponert over at du kun bruker saks altså. Vi kommer nok til å kjøpe en maskin, men jeg er livredd for å røske av ei lita nipple eller noe sånt 🙊 Sa til mannen at vi må bestille time til hundefrisør for opplæring. Mener det litt også ☺️ Ja, det blir spennede med en helt annen type hund enn det noen av oss har hatt før. Kanskje litt rart også, men vi skal da bli både kjent og vant etterhvert 😊 Gleder meg stort til en firbeint i hus igjen iallfall. Artig å følge med på Krølle i mellomtiden 😊
 15. Ja, det ser ut til at det kommer en bedlington hit også. Tør ikke si det 100% sikkert før valper er født og oppdretter har delegert oss en av de, men tispa er mistenkelig rund i kantene, så det er i det minste lovende sånn inntil videre🤞😊Pelsstell er skumle greier - og herregud for en jungel av produkter 😳- men det er vel litt læring etterhvert får man håpe. Har ikke så stort behov for at det trenger se så pent ut, men tips om å være to noteres definitivt 😄
×