Gå til innhold
Hundesonen.no

Mari

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,189
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  125

Mari last won the day on 21. Mai

Mari had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

16,095 Excellent

Om Mari

 • Rang
  Whiskey Tango Foxtrot

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Null kamphoinn

Nylige profilbesøk

18,200 profilvisninger
 1. Valpegjengen 2018

  Men altså. Disse snåle, rare hundene begynner å krype seg litt inn i hjerterota mi 😍 Får vite i løpet av uka hvilken av valpene som blir vår ❤️
 2. Fjerne hår i ørene

  Ah, så å ikke nappe er også et alternativ. Jeg skal ha samme rase som deg @Woola, så det noteres absolutt. @Yellow, åh er det så lite? Ha ha, jeg er så glad jeg spurte her inne 😆Jeg hadde jo ribba bikkja helt stakkar. Nå synes jeg at vi har kommet så langt i eksteriøravlen av hunder at vi kan begynne å avle fram sparsomt behårete øreganger altså. Priorities, people!
 3. Fjerne hår i ørene

  Helt enig med deg. Noen ganger trenger man bare andre til å si det som egentlig er ganske åpenlyst
 4. Fjerne hår i ørene

  Tusen takk for tips og rår, folkens. Dette hjalp veldig. Kjekt å vite at man kan vente litt med å begynne. Jeg tenkte at valpen bør bli vant med alt av håndtering helt fra den er bitteliten.
 5. Fjerne hår i ørene

  What? Du må kunne klassifiseres under kategorien snåling altså 😂 Hva slags pulver bruker du forresten?
 6. Fjerne hår i ørene

  Dette er gull. Takk takk takk! Når du sier inne i øregangen, da er vi på dette området? Beklager teskje altså, men jeg er helt ny på å skulle forholde meg til pels Lovet at jeg skal gjøre det når jeg får henne Evt når jeg vet hvem av tispene som skal til meg. 13 dager igjen 😍
 7. Fjerne hår i ørene

  Alt dette er helt nytt for meg også. Føler jeg har lært masse, men allikevel så lite. Litt skummelt med denne pelsen. Satser på at det går seg litt til etterhvert som hunden kommer i hus og at jeg lærer etterhvert som jeg prøver meg fram.
 8. Fjerne hår i ørene

  Takk! Skal sjekke ut
 9. Fjerne hår i ørene

  Sånne krøllepelsers hår i ørene vokser og vokser slik pelser gjør ellers på kroppen. Hårene kan stenge for slik at det blir tett og lite luft i øregangen. Dette igjen kan gi ørebetennelser. Så de vokser utover såvidt jeg vet, men siden de ikke røytes vil de bare fortsette å vokse.
 10. Fjerne hår i ørene

  Dukket ikke opp så mye på google hos meg, 4 hits totalt Hvor finner jeg en peang? Fant en billig en på ebay men hadde fått på review at den var hard å bruke. Er det litt produktets natur siden den er selvlåsende eller er det forskjell på de? For en jungel pels er ass! 😬
 11. Hvor ofte må man gjøre dette? Skal man bare røske til? Det høres veldig smertefullt ut, eller sitter ikke håret i ørene like godt? Jeg leste om noe pulver som skal lette jobben. Hvor godt virker slike pulver og hvordan funker de egentlig? Er det ellers noe utstyr man trenger? Vær så snill, lær meg om dette.
 12. Tygg til valp

  Tenker å gi rå kyllingvinger hvis hun klarer å tygge de godt nok, og/eller rå kyllingklubber til å gnage på. Og kong med diverse fyll og sånt. Jeg har ikke hatt så liten valp før som jeg får denne gangen, så det er litt vanskelig å se for seg hva som funker og ikke. Så vi tar det litt som det kommer også tenker jeg
 13. Student 2017-2018

  Ok ok, få hodet over vannet nå, Mari... Damn det er stress med eksamen.
 14. Faktisk.no: "Det er ikke riktig at forskning viser at én hund er like ille for klimaet som to store SUV-er. " ... "Nyere forskning tyder derimot på at klimautslippet fra én hund er flere ganger lavere enn én bil av normal størrelse. Nettavisen har beklaget saken og endret sin tittel." https://www.faktisk.no/faktasjekker/pVq/forskning-viser-at-en-hund-er-like-ille-for-klimaet-som-to-store-suv-er Uansett bra med bevisst rundt dette tenker jeg.
 15. Ja, det er mitt inntrykk også. Admin sitter sikkert på tallene og det hadde vært interessant å se fasiten Edit: Februar AN hadde 96 sider og januar hadde 138 Lurer på om det er samme tendens på resten av forumet som omhandler hunder. AN skal i prinsippet ikke være hunderelatert.
×