Jump to content
Hundesonen.no

Calina

Medlemmer
 • Content Count

  2031
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Calina

 1. Calina

  Jeg kan gi valpen dette?

  Forer Essentials selv, lett å få fatt i her i Norge😊 Petgarden har det inne f.eks, og er superkjappe på levering, alltid god service. 👍
 2. Calina

  Håpet er lysegrønt?

  Gratulerer så masse med de 3 små! Kjekt med navn fra Modern family De skal nok vokse seg til, og bli fine bernere!
 3. Calina

  Håpet er lysegrønt?

  Jeg bygget valpekassen slik at isoporplatene som lå i bunn ble lukket inne av veggene jeg bygget til kassen,og jeg spikret på plass alt sammen. Jeg har kull så sjeldent at jeg har bygget ny kasse hver gang. Denne gang ble da bunnen hevet av isoporen men jeg laget veggene litt høyere slik at det ikke ble så lavt at de små kunne kravle ut for tidlig. Hadde jeg allerede hatt en kasse, hadde jeg nok gjort slik som du tenker - å bygge en treramme rundt så ikke det sklir noen vei.
 4. Calina

  Håpet er lysegrønt?

  De isolasjonsplatene er gull verdt! Jeg bor selv i kjellerleilighet uten gulvvarme,og det trekker litt fra vinduene. Jeg brukte 6 plater fordelt på gulv/vegg ut, og alle de gangene jeg sovnet i valpekassen våknet jeg lunt og godt. Til gulvet var det kanskje litt "overkill" å bruke 5 cm plater, men det gjorde jeg nå. :-) Igjen masse masse lykke til! Her hjemme blir det lenge til neste kull så å følge med her på sonen er utrolig kjekt.
 5. Calina

  Håpet er lysegrønt?

  Gratulerer så masse! Krysser fingre og tær for at alt nå går bra.
 6. Beklager - jeg tenkte feil - det skulle være kennel ARASHI...haha! ;-)
 7. Det er en på Askøy, de er veldig OK mennesker - jeg mener kennelnavnet er Welincha. Hundene raker ofte med seg i ringene, og er trivelige de jeg har møtt.
 8. Takk for at du la til et nytt krisescenario oppi hodet mitt...! hahah ;-) Hva skal jeg si? Jeg må krysse den broen om jeg kommer til den. Og skulle det noensinne skje at en av mine valper ble kupert uten gyldig grunn godt dokumentert, så kommer det til å bli et sant *******. Jeg tør ikke tenke på hvor langt jeg er villig til å dra det ******* Enn så lenge så er de som har fått ja til å kjøpe her, godt undersøkt via via, og de er alle oppegående sunne mentalt mennesker. Et neste kull her blir ikke før om 2 år etter planen, og land som Ukraina har og fått kuperingsforbud med eiere/intresserte som godtar dette fint. Folk kan tenke litt lenger enn en haletupp heldigvis.
 9. Masse rart der ute. Jeg har blitt tilbudt gode penger for å kupere en i valpekassen her, sånn bare under bordet - de kjente noen som kjente noen. Franskmenn - de vil helst ha doberene sine helkupert enda virker det som, det er jo lov å halekupere der enn så lenge. Og så melding på messenger: "Hello, I want male puppy. Price." Noen dager har jeg mest lyst til å finne meg en hytte i skauen og beholde allesammen selv...
 10. Calina

  Kennel Fastback's første kull

  Gratulerer så mye med et flott kull - alltid trist å la noen få sove, men sånn er det jo. Og så ble det jo ikke helt hannhund år allikevel! Jeg fikk 4 + 4, og hos deg er jo jentene i klart overtall. Må være utrolig spennende å vente på farger/tegninger, i tillegg til kjønn. Med såpass mye hvitt på disse, er det et pluss eller minus? Falt helt for tispen som har fått malt rumpen og halen, jeg... Ikke tid til resten! hahah!
 11. Calina

  Kennel Fastback's første kull

  Nei, jeg har ikke det. Det er ikke så mange dobermann elskere her på sonen. Pluss at det fikk veldig galt med sist kull, så jeg tror jeg kommer til å forbli søvnløs og tro at de faller om for hvert nys og hvert lille knirk jeg ikke umiddelbart klarer plassere, så å dele dem - tenk om noe går galt.? Jeg vet man skal nyte denne tiden, men jeg gjør det ikke. Jeg er livredd - helt grunnløst. Fødsel gikk som smurt, alle vokser, alle legger på seg, alle har alle deler, all er der de skal være. Men WHAT IF.
 12. Calina

  Kennel Fastback's første kull

  Vilje la på seg 8 kg under sitt svangerskap nå,og ut kom 8 valper som veide mellom 350-520 gr ved fødsel. Masse lykke til med Twiggy, gleder meg til bildespam! Og gled deg til valpelukt, knirkelyder og kooos... jeg er 8 dager inn i det - nå ser jeg neste fase begynne. Øyner ved å åpne seg...
 13. Calina

  Peneste hunderase?

  Bortsett fra et fint eksemplar av egen rase, så kjenner jeg hjertebanken når jeg ser en Thai Ridgeback. Herlighet, de er lekker - kidnappet nesten en blå hannhund på utstilling sist sommer
 14. Calina

  Oppdrettere av Riesenschnauzere?

  Jeg har hvertfall kun møtt trivelige hunder herfra: http://www.schnauzerhill.com/
 15. Calina

  Lett håndterbar fiskeolje

  Jeg kjøper ikke fra dyrebutikk men fra helsekost - jeg husker ikke merket akkurat nå og er ikke hjemme til å se, men mine hunder får ikke mer enn 2 kapsler pr dag av den jeg har. Den ene hunden gikk ikke optimalt på dem, så hun får nattlysolje - også 2 kapsler pr dag. Disse er dog noe dyrere, men helt greit for min del, fremdeles billigere enn dyrebutikk og kvaliteten er super.
 16. Calina

  Lett håndterbar fiskeolje

  Hva med fiskeolje i kapsler fra helsekost? Nå er det litt for tidlig til at hodet mitt funker helt her, men jeg mener jeg kjøpte en boks med 100 stk i, hvor Diz på 42kg skulle ha to kapsler pr dag. Billig, og mye enklere enn Obersten som da var i dyrebutikk. Nonstop sin fiskeolje er nå kommet i apoteker flaske (tuten er det hvertfall), og da skal det visst være nettopp med tanke på mindre griseri, og enklere dosering.
 17. Calina

  Krillolje/selolje

  Bare en brainstorming her..men hva med nattlys olje? Dette er fullt i omega 3, og Antarktis lider ikke av det.
 18. Calina

  Kennel Fastback's første kull

  Løpetiden rett rundt hjørnet 23 juli - da er disse sjønnhetene paret nå? Masse masse lykke til ! Flott at du har vurdert som du har,og er åpent om det.
 19. Calina

  Parklasse - for hvem og hvordan?

  På vår IDC (Internasjonal Dobermann Club), er det i parklasse ingen løping nei, selv om jeg skulle ønske det - det er det kjekkeste med hele greien ja, å få to hunder til å løpe i takt. :-) Men vår IDC er generellt et kaos av hysteriske hunder/eiere/flygende objekter/skriking/skråling/mer kaos...hahah ;-)
 20. Calina

  Parklasse - for hvem og hvordan?

  Jeg har gått parklasse med to hunder alene - det gjorde vi allesammen på AMSTW sist jeg var der og stillte. Også på rasespesialer har det vært en som har holdt begge hundene, men der har det og vært dobbelthandler på hvert par og kun oppstilling, ingen bevegelsesfremvisning.
 21. Calina

  Hundeseng

  Jeg digger Hunter sine senger. Noe stiv pris, men min ene har nå vart i 3 år her, med flere bikkjer i hus. De har en serie som er impregnert på en slik måte at alt preller av - helt genialt! Den jeg har, har og stått ute lenge uten å ha tatt skade av det. *s*
 22. Robur kan bestilles via Min Beste Venn butikkene men må forhåndsbetales. Ikke noe problem å få fatt i. Selv forer jeg 50/50 på Essential Foods og VoH. Skulle gjerne gitt 70/30 med hovedvekt på VoH, men har ikke fryseplass. Essentials er supert,bruker det som treningsgodbiter utenom vanlig foring.
 23. Calina

  Kennel Fastback's første kull

  Å herregud...! Masse lykke til med ditt første kull - hadde ikke dobermann vært innerst inne i hjerteroten, hadde det nok blitt staff her. Glade artige og allsidige hunder. Edit: hjertet mitt ble ikke til hjerte så måtte endre
 24. Calina

  Bruker dere flåttmiddel?

  Best å kjøpe ny da ja. :-)
 25. Calina

  Bruker dere flåttmiddel?

  Har du nettopp trekt ut den plastsnoren? Den skal blinke kun etpar ganger, ikke kostant. Etter oppstart, skal den ikke blinke før den som sagt er ved å dø,og det skal jo helst være mndr unna. :-)
×