Jump to content
Hundesonen.no

Idagm

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Idagm

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aob: Og yapyard frarådet deg ikke rasen selvom du ikke hadde erfaring med riesen fra tidligere? ?
 2. Tusentakk for svar! Det stemmer at du skrev i tråden min om Riesenschnauzer som førstegangshund. Har nå bestemt meg for at det blir en riesen. Veldig gøy å høre at du er så fornøyd!?? jeg har sendt Mail til både yapyard og riesen artic nå for å høre litt om når de planlegger kull (med tanke på at det helst bør klaffe litt med en ferie) håper på svar raskt og at jeg ender opp med en av de hvertfall! Det er jo lang vei, men det er verdt det tenker jeg☺️☺️☺️
 3. Aha, er ikke kjent i området men da går det jo an?? Takk!
 4. Takk for svar? Ja, skal jo innrømme at det er riesen artic og yapyard jeg har hørt mest om, men siden det er 9-10 timer å kjøre så ville jeg høre litt om de andre også. Oppfølging og besøk på forhånd kan bli vanskelig når det er så langt unna..
 5. Takk for svar alle sammen! Er det noen av dere som har noe erfaring/ kjennskap til kennel nigra lupens, kennel stormvind, giantero eller andre som ligger rundt/ utenfor Oslo? Greit å sjekke ut litt, selv om jeg såklart er villig til å kjøre langt for å hente hund, om det skulle være det beste valget.
 6. Har du erfaring med oppdretter av Riesenschnauzere? Del gjerne dine erfaringer og tips ang oppdretter og hvordan velge riktig. ?
 7. Tusentakk allesammen! Jeg leser så mye som mulig om rasen og gleder med til å etterhvert finne en god oppdretter og besøke. Jeg føler meg motivert for å ta de utfordringene som måtte komme og selvfølgelig kommer jeg til å søke råd og hjelp om det skulle bli nødvendig? Dere alle har vært til stor hjelp!
 8. Og det er derfor jeg skriver at jeg kommer til å ta den med i alle slike situasjoner. Hjem på besøk til andre, oppsøke steder hvor det er både mennesker og andre hunder, barn, få besøk hjemme og trene på alle disse tingene helt fra den er liten. Det høres jo ikke ut som dette er gjort med din hund kanskje.. men jeg føler jo selv at jeg er bevisst på disse tingene selv om jeg er ny..
 9. Takk for erfaringer alle sammen! Jeg er såklart innstilt på mye jobb og trening med hunden. Jeg går gjerne kurs med den også. Som sagt bor jeg alene, så utenom jobb så prioriterer jeg gjerne resten av tiden min på å jobbe og trene med hunden. Jeg vet jo at jeg må skaffe den i forbindelse med ferie slik at jeg er hjemme de første ukene. Ellers har jeg også mulighet til å dra hjemom i pausen min når tiden kommer for jobb igjen. Jeg har også mulighet til å få litt hjelp om det skulle vise seg å bli problematisk. Jeg er fullstendig klar over at det kommer til å bli hardt å kreven
 10. Takk for svar. Det med allergi er testet ut ja, så schnauzer går fint sånn sett. Det jeg egentlig lurer på er jo om det er mulig å få en fin hund ved å gjøre de tingene jeg skriver over her. Passe på fysisk aktivitet, mental trening, sosialisering, være konsekvent fra dag 1 osv? Jeg har jo lest en del av det som er å finne om rasen på nett så jeg har jo skjønt at det er en krevende rase, men er det umulig bare fordi jeg ikke har erfaring med en sånn krevende hund? Jeg er jo innstilt på å få den til og på at det er mye jobb.
 11. Jeg er oppvokst med hunder av mindre rase som ikke krever like mye. Og jeg velger den ikke bare fordi den er nydelig, det var kort fortalt fordi jeg vet mange er negative så jeg gadd ikke skrive så utfyllende. Jeg ønsker en stor hund som er noe allergivennlig (pga nære familie med allergi) og en treningskompis. Bor alene, kort vei til fine turområdet i forskjellig terreng. Hunden ville få fysisk og psykisk trening hver dag. Lange gåturer, løpeturer, være med på sykkelturer, skiturer på hytta, turer i fjellet osv. Jeg ønsker å trene lydighet (uansett hvordan hund jeg skulle ende opp med)
 12. Kom gjerne med din erfaring! Ja jeg har lest dens dårlige rykte og hørt at jeg absolutt ikke må velge denne rasen, men jeg klarer ikke å komme forbi denne nydelige hunden..
×
×
 • Create New...