Gå til innhold
Hundesonen.no

Midas

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,204
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  8

Alt skrevet av Midas

 1. Jeg har hatt tre hurtta treningsvester og egentlig vært fornøyd med de. Den ene har brodert Midas på ryggen og er litt sentimental å bruke, og den andre er helt gått opp i alle liminger og sømmer nå, så jeg må nok kjøpe ny etterhvert her. Hvilken treningsvest har dere og hvorfor liker dere den? Det er liker med hurtta er at de ikke er stive og at det er god plass i lommene pluss at jeg kan ta ut lommene på den ene. Den er lett i stoffet. Jeg føler mange er så stive og at man må ha tre størrelser for stor for å få plass til leker i rygglomma. Hva anbefaler dere?
 2. Valpegjengen 2018

  Så mange herlige valper/ungdommer Min lille krøllebass har blitt stor gutt han og! 6 mnd nå og helt herlig 😍
 3. Alene trening

  Valpen min på 6 måneder kan pipe hvis jeg går på et annet rom uten at han får bli med. Når han er helt hjemme alene kan han av og til småpipe litt, men han slutter fort. Han kan nesten være verre om jeg er på et annet rom enn når jeg er helt borte. Det er sutring for at han vil være med. Hab er overhodet ikke redd for å være alene. Jeg overvåker han når han er alene hjemme så jeg vet at han ikke er redd. Jeg ville startet med å øve når valpen er sliten og trøtt og kastet godbiter på gulvet som den er opptatt med når du går. Og så merker du om den piper for at den vil være med eller om den er hysterisk. Jeg ville bare ventet ut den litt, for det kan fort være at han roer seg når det har gått noen minutter. Valper kan ofte sutre litt hvis de er uenig uten at de er redde eller engstelig. Valpen din er ganske liten enda og da, så jeg ville ikke stresset så mye med alene trening enda annet enn korte perioder
 4. Instagram! ?

  Bare hund pwdmaui
 5. Hjelp, valpen min knurrer og glefser.

  Så bra at det løste seg! Valper trenger mye hvile og ro, og det er ikke alltid så lett for barna å la den søte valpen få sove i fred. Håper det fortsetter sånn!
 6. Hjelp, valpen min knurrer og glefser.

  Det ville jeg absolutt takket ja til. Det er mye verre å beholde han nå og bruke mye tid og krefter på å jobbe med dette og bli knyttet til han og så må han avlives/omplasseres etter en tid. Det er forferdelig å ha en hund man er livredd for skal plutselig klikke, spesielt om den omgås barn. Fint at oppdretter tar ansvar, selv om det er en selvfølge så er det ikke alltid det.
 7. Valpegjengen 2018

  Gratulerer @Malamuten Så søt hun er 💞
 8. https://www.nrk.no/hordaland/1000-tonn-sauekjot-vert-pelsdyrfor-1.14182466 https://opp.no/2018/08/landbruk/saukjott-blir-pelsdyrfor/
 9. Jeg tenkte på kortison i perioder han er tett, men ser han får det 😕
 10. Trekking av melketann og fuglespising

  Okei Jeg bestilte time til trekking og fikk time til i dag. I går falt de ut begge hjørnetennene etter litt kamplek når vi trente. I dag har han mistet to til. Tennene bare ryr ut og han virker mye mer tilfreds og avslappet nå.
 11. Nå har jeg hatt is i magen noen dager, men hjørnetennene oppi sitter bom fast til tross for rikking daglig. De nye har kommet ganske langt opp. Bestille trekking eller ha is i magen litt lenger? I tillegg spiste han (tror jeg) en fugl som har flydd seg på vinduet ute på terrassen i dag. Bør han få ormekur? Et dårlig bilde av tennene:
 12. Annen hunderase enn den du har.

  Australsk kelpie eller bc
 13. Valp som hater sele - Hjelp!

  Det er jo nettopp det jeg sier. Ho henne en positiv opplevelse med det og belønn/lek/gå tur. Samtidig tror jeg det har noe for seg at man som eier ikke synes synd på eller viser at en skjønner at det er trasig, men heller prøver å være positiv og bagatellisere det for hunden. Det hjelper ikke hunden at hun synes synd på den i situasjonen selv om man inni seg kanskje egentlig gjør det. Skjønner at det er vanskelig når hun blir helt handlingslammet, men hva om du tar en leke hun liker godt eller supergode godbiter? Vil hun da bevege seg med den?
 14. Valp som hater sele - Hjelp!

  Å belønne noe er ikke det samme som at jeg mener at hun skal sette seg ned og grine sammen med hunden Jeg er helt enig, ikke lat som det er noe greie med det. Ta på selen og lek med henne eller gå en tur. La henne gå med selen på. Dette er en tilvenning. Hun synes det er ekkelt fordi det er uvant, men hun må venne seg til sele og halsbånd, ellers blir det problematisk. Utstrål at det ikke er noen sak, det er bare en sele.
 15. Trekking av melketann og fuglespising

  Ja, Midas spiste så mye lemen den første sommeren sin at jeg knapt hadde fôrutgifter da gav jeg ikke noen kur for det virket ikke som han hadde orm og det gikk fint. Jeg får høre med de i morgen om det er nødvendig. Han spiser mye rart han karen her og 🙄
 16. Trekking av melketann og fuglespising

  Jeg vil ikke vente lenger med tennene. De sitter veldig godt til tross for daglig rikking og drakamp. Spør veterinæren samtidig om han bør få ormekur. Hva mener du med at han skal ha ormekur om en mnds tid? Han har fått en runde med ormekur etter jeg fikk han pluss det han fikk før jeg fikk han. Skal de ha ormekur ved 6mnd alder uavhengig av symptomer på orm? Aldri gitt det uten grunn etter den første runden så lenge det ikke har vært grunn til mistanke om orm.
 17. Trekking av melketann og fuglespising

  Ja, jeg har bestemt meg for å trekke de i morgen. De sitter så vanvittig godt og de nye presser skikkelig på så jeg tror det er ubehagelig for han og.
 18. Valp som hater sele - Hjelp!

  Belønn og belønn. Belønn når du tar den på og ha den litt løs så den ikke strammer noe sted. Bare la henne ha den på korte perioder gjennom dagen så hun venner seg til å ha den på.
 19. Valpegjengen 2018

  Åååh Jeg begynte med en gang å trene på det. Han får bare hilse på og leke med faste venner løs. Han er veldig sosial så det er vanskelig å forstå at han ikke får hilse på alt og alle 😅
 20. Tisseflekker

  Bare vann og litt såpe, men om den tisser flere ganger på samme sted kan det være lurt å vaske med eddikvann for å fjerne lukt.
 21. Hundepark og godbiter/leker

  Hundepark er utelukket i utgangspunktet i mine øyne. Jeg orker ikke å utsette hunden min for å måtte forholde seg til tilfeldige hunder av alskens mentalitet som befinner seg i sånne parker. Uansett så er det å be om konflikt å kaste godbiter eller leker i hundeparker. To ganger var jeg i sånn park med Midas, begge gangene møtte jeg usikre hunder som utagerte. Den ene gangen var den redde og fryktaggressive hunden i bånd mens de andre løp rundt. Selvfølgelig ble det en håpløs situasjon for alle parter, og når jeg sa fra til eier så fikk jeg bare beskjed om at hunden ble trent til å være med andre hunder på denne måten. De erfaringene jeg har gjort meg, og tanken på at alle hunder uavhengig av kjønn, alder, mental tilstand og helse skal kunne leke løs sammen gjør at jeg holder meg langt unna. Å blande denne tikkende bomben med godis og leker i tillegg? Så langt i fra en god idé. Jeg lar også hundene mine leke med andre hunder, men da er det hunder de blir godt kjent med, vi går tur sammen og de får leke. Bare det å stå i ro et sted og la hunder leke kan være nok til å bygge opp en konflikt. I hundeparker overlater man faktisk ansvaret for ens egen hund sitt velbefinnende til andre menneskers vurderingsevne i forhold til om hunden deres er i stand til å tolerere og respektere alle andre hunder. Og så stor tiltro har jeg ikke til alle hundeeiere. Finn faste lekekompiser til hunden og gå tur sammen, det er den beste måten å sosialisere på synes jeg.
 22. Aska, schæferhund :)

  Gratulerer! 😃 Gøy å lese!
 23. Akkurat nå august 2018

  Angrer jeg for at jeg kjøpte meg en sort dørmatte på IKEA når jeg kom over denne på nett 😁
 24. Dagens hundetrening!

  Ja, da trodde jeg riktig 😃 Jeg bor i Strindheim ☺️
 25. Dagens hundetrening!

  😅 samme her! Da vet vi det neste gang 😃 Koslig å treffe deg og hundene ☺️ Jeg må bli flinkere til å hilse på folk 🙈
×