Gå til innhold
Hundesonen.no

ElinT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,494
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

34 Excellent

2 følgere

Om ElinT

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 25. Januar

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Like ved prix

Nylige profilbesøk

7,354 profilvisninger
 1. Pris på omplasseringshund

  En voksen helsesjekket og grunntrent hund kunne jeg personlig gjerne betalt mer en valpepris for. Og en frisk og godt skrudd sammen unghund er absolutt ikke mindre verdt enn en valp mener jeg. Det er tvert i mot enklere å vite hva man får i en unghund enn i en 8 uker valp. og 3-4 tusen synes jeg er helt fint selv om det er en blandingshund og den har diverse «diller». Men å ta 7-8 tusen for en hund som eier ikke rår med, som utagerer, som har separasjonsangst, voksen men ikke renslig osv som helt klart krever mye jobbing helst fra noen med erfaring, da synes jeg det er rart at penger har noe som helst å si. Det virker som at mange tror at prisen siler ut useriøse, men det er nok ikke nødvendigvis sånn. Å være ærlig i annonsen og fortelle om alt hunden sliter med og at den trenger trening og noen med erfaring + en lavere sum, det tror jeg siler bedre bort useriøse. For om jeg skulle hatt en hund til selv, så har jeg ingen problemer med å betale for en hund. Men jeg kan ikke se for meg å betale så mye for en hund som har store problemer i hverdagen. Det kan hende andre er det og det får man jo håpe for disse hundene sin del. At de får gode hjem hos folk som kan trene de riktig, men med så mange hunder på omplasseringsmarkedet så velger man kanskje da heller en som ikke har de største problemene.
 2. Pris på omplasseringshund

  Jeg driver og hjelper en som vil ha en voksen omplasseringshund. Derfor har jeg lest veldig mange annonser på finn og kontaktet endel eiere. Jeg er litt overrasket over prisen mange forventer å få for en voksen hund med diverse problemer. Veldig mange skal ha 7-8000kr og det også for blandingshunder og hunder med separasjonsangst, og fullstendig utrente og hunder med forskjellige problemer. Jeg mener ikke at hunder bør være gratis, men når en hund omplasseres fordi den er ett problem for eieren, eller de ikke har mulighet til å ha den lenger, så vil jeg tro det er vanskelig å få folk til å betale 7-8 tusen? Det går jo an å være nøye på hvem man omplasserer til uten å ta mange tusen for hunden. Hva tenker du er grei pris på en voksen omplasseringshund?
 3. Stiv og halt eldre hund

  Tusen takk for tips, det skal jeg prøve 🙂 hvor mye gir du om gangen ca ?
 4. Stiv og halt eldre hund

  Det er glukosamin er det ikke? Vil denne gjøre samme nytten? https://www.bole.no/tilskudd-eclipse-biofarmab-bioglucomin-hund-150-g?gclid=Cj0KCQiA0b_QBRCeARIsAFntQ9p3UHqKRpYFtUcM9zXQ5ZCLRhpkf9sDWtfkY-nOkYLC5nB9eQF69cEaAiMzEALw_wcB
 5. Stiv og halt eldre hund

  Hun har gått med back on track dekken de siste dagene, stort sett hele tiden 🙂👍
 6. Stiv og halt eldre hund

  Hun vegrer seg ikke for noen ting, hun er full av fart og leken. Hopper ut og inn av bilen uten problem. Men hun blir stiv når hun har vært i ro. Det går seg til når hun kommer i bevegelse igjen. Jeg tenker at det er ganske naturlig for en hund son begynner å bli gammel, men lurte som sagt på om noen har tips, feks tilskudd eller øvelser som kan bedre det. Jeg har begynt å bruke dekken mye mer på henne nå for at hun ihvertfall ikke skal bli kald.
 7. Jeg har ei tispe på 11 år. I det siste har hun blitt endel stiv etter tur når hun har lagt litt i ro, og også når hun reiser seg om morgenen. Hun er veldig energisk og sprek på tur. Etter en litt lang tur på lørdag så var hun så halt og stiv at hun ikke klarte å gå. Jeg ga henne rimadyl ett par dager og holdt henne helt i ro. Hun var fin igjen i går , men etter å ha løpt litt og lekt i hagen så var hun dønn stiv igjen. Er det noen som har noen tips til noe jeg kan gjøre for å bedre stivheten? Annet enn å holde henne helt i ro...
 8. Sterk kløvhund og familehund

  Takk for svar 😊 Det høres ut som flotte hunder, men akkurat det med vakt kan jo bli ett problem til vårt bruk. Når vi bor i telt/lavvo på tur så er det jo ikke noe problem, men de gangene vi finner på å overnatte på DNT hytter så er det litt verre. Noen steder må man da sette fra seg hunden i vedbod, sikringsbu eller lignende, og da er det ikke så greit at hunden har ett høyt vakt instinkt... Hunden jeg har nå er helt perfekt sånn sett, hun kan jeg legge fra meg hvor som helst og hun ligger der rolig til jeg er tilbake. Selv om det kommer andre folk. Det er selvfølgelig endel trening også, men hun har lite behov for å varsle eller vokte, hun bare venter på meg.
 9. Sterk kløvhund og familehund

  Godt forslag, den skal med i vurderingene 🙂 Har også kikket på jaktlabrador og beauceron som mulige alternativ. Jeg er også litt nysgjerrig på Grosser Schweizer sennen hund, hvis noen har erfaring med den?
 10. Sterk kløvhund og familehund

  Alt over ca55cm skulderhøyde og ca25kg er av interesse. Er de mindre enn det så kan de ikke bære nok. Riesensnauzer er i utgangspunktet uaktuell for jeg har ikke likt noen av individene jeg har møtt. Litt sånn bulldoser og ikke klar over egen størrelse, det liker jeg ikke. Mulig de har trent lite på selvbeherskelse, men det er inntrykket jeg sitter med.
 11. En stor hund som skal brukes som kløvhund på lange og korte turer, være en tålmodig og god familiehund, ikke ha for mye viltinteresse og må kunne gå løs (altså ikke polarhund/jakthund). Erfaren hundeeier som har hatt hund i over 20 år og trent både LP, bruks og agility. Hvilken rase ville du anbefalt?
 12. Fjør-tråden :D

  Takk for svar! Ingen av de har rød kam egentlig, mer oransje?
 13. Fjør-tråden :D

  Lurer jammen på om flokken min på 6 kyllinger består av 5 haner og ei høne... Muligens litt tidlig å se enda, de er bare ca 5 uker, men 5 av de har tydelig kam og begynner å få hakelapper og siste har ikke antydning 🙃 De er mix av div store raser (brahma, faverolle, rir, wyandott, maran) og alle er ikke miks av alt, så da kan de kanskje utvikle seg veldig forskjellig eller?
 14. Stresset i løpetiden

  Takk for tips! jeg skal lese litt om iharmoni :-)
 15. Jeg har tidligere vært veldig veldig med at jeg omtrent ikke har merket på adferden til tispene mine at de har løpetid. Men nå har jeg ei tispe på 3,5år som blir veldig stresset. Til vanlig er hun en veldig harmonisk og fornøyd hund, men under løpetiden blir hun helt tullete. Fra ca dag 5 og i 3 uker så traver hun rundt inne hvis hun inne får jevnlig beskjed om å gå og legge seg. Gnir seg inntil møbler og vegger. Hun uler hvis jeg går fra henne i bilen, og er veldig på min andre hund. Hun vasker og rir på den andre tispa mi hvis hun går sjansen. Hun stopper når jeg snakker til henne,men det blir mye mas. Det jeg lurer på er om noen har noen gode tips til noe som kan hjelpe slik at hun får det litt lettere gjennom løpetiden. Hun får daglig mosjon og hjernetrim som ellers, eneste er at hun ikke får løpe løs.
×