Jump to content
Hundesonen.no

ToneS

Medlemmer
 • Content Count

  3460
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ToneS

 1. ToneS

  Påmelding hundesonens snap

  Uke 18 (30/4-6/5) Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: @ToneS Søndag: Uke 19 (7/5-13/5) Mandag: @Sona Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: Søndag: Uke 20 (14/5-20/5) Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: Søndag: Jeg skal på utstilling i Australia i helga (mest sannsynlig søndag) og tenkte kanskje dere ville se? Men jeg trenger å få påloggingsinfo tilsendt. edit: Endret til lørdag pga forandring i planene. Takk til de som sendte passord
 2. ToneS

  Podcast!

  Denne var skikkelig bra syns jeg! Kommet godt i gang og liker den Jeg er så skuffa over at det (antagelig) ikke kommer flere episoder før til høsten... De om lager Tanis og The Black Tapes har kommet med en ny en: Rabbits. Kun en episode så langt. Men so far so good! Jeg liker konseptet.
 3. ToneS

  Mocca og hennes små kaffekopper - Saluki

  Gratulerer så mye! Gleder meg til å se flere bilder
 4. ToneS

  Fitbit tråden!

  Takk Ca hvilepuls: 60 Om natten: Alt mellom 50-70. Her går det mye opp og ned. Jeg har liten peil på puls og hva som er "vanlig" så dette sier meg egentlig ingenting heh
 5. ToneS

  Fitbit tråden!

  Jeg reklamerte på min Charge HR på mandag og fikk oppgradert til Charge 2 gratis Meget fornøyd så langt. Hvor finner du BPM som blir registrert i løpet av natten?
 6. ToneS

  Podcast!

  De aller fleste har streams fra hjemmesiden sin, som du finner ved å google. De fra NRK (Herreavd. Radioresepsjonen osv) finner du her https://www.nrk.no/podkast/ . Du kan også høre via iTunes, eller som jeg gjør og laste ned en app på telefonen. Jeg har Android og bruker Podcast Addict. iTunes og apper på telefonen kan du laste ned og høre offline. Sikkert flere måter å høre på også
 7. ToneS

  Podcast!

  Har begynt å gå tom for podcaster (ikke nok episoder i uka haha), så fant flere: The Message har kommet med mer som heter LifeAfter. Det er råbra! "Her meets Ex Machina" AI adventure, pondering the question of what happens to our digital identities after we pass, and what role AI can play in the grieving process." Archive 81 og The Deep Vault fra Dead Signals. Har ikke rukket å hørt så mye enda, så har ikke en bestemt mening om det. Men virker bra så langt. Archive 81: " A few weeks ago, my friend Daniel Powell dissapeared. Before he vanished, he sent me hours of audio he'd collected while working as an archivist for the HHCNYS. The tapes are... strange. I'm not etirely sure if they're real or not, but I'm posting them in the hope that someone can tell me what's happened to Dan." The Deep Vault: "'A serialized audio drama set in an almost-post-apocalyptic United States. The story follows a group of longtime friends as they journey from the uninhabitable surface world into a mysterious underground bunker in search of safety and shelter." Purk eller Skurk: "Hvem er Eirik Jensen? Hvordan endte en av Norges mest betrodde politimenn opp som hovedmistenkt i et kriminelt nettverk han selv jobbet med å bekjempe?" Jeg syns det er veldig interessant.
 8. ToneS

  Podcast!

  Begynte på denne i dag, spennende! Takk for tips!
 9. ToneS

  Podcast!

  My dad wrote a porno Det er så kleint og artig på en gang. Mange rare sammenligninger og en story som er helt tullete.
 10. ToneS

  Podcast!

  Har funnet (hehe) en ny podcast. Found : En podcast om ting man finner på gata. Alt fra handlelapper til babyer. Ikke så mange episoder enda (7). Veldig interessant, men man må like historiefortelling (sanne historier) for å like denne podcasten.
 11. Finn annonse: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=78622456&ref=ads&myad=78622456 En del serier og filmer selges billig. Kan sendes mot at kjøper betaler port10,- pr film20,- pr serie30,- pr uåpnet serie
 12. ToneS

  Fra to til en hund

  Jenta mi brydde seg ikke så hardt egentlig, hun elsker å være alenehund (det er eneste grunn til at jeg ikke har to hunder nå). Men hun hadde jo også bodd alene i 7 år før jeg fikk hund nr. 2.
 13. ToneS

  NKK Trondheim 2016

  Jeg skal ivei og i tradisjon tro skal jeg skrive begge dagene i år også
 14. ToneS

  Fitbit tråden!

  Jeg lader også mye oftere enn det står at jeg må.. Men ellers liker jeg den godt. Var på spinning og skulle få testet pulsmåleren skikkelig tenkte jeg. Det funket ikke så bra. Hvor måler dere pulsen best? Jeg måtte snu den helt rundt, sette den en håndsvidde unna håndleddet og stramme den hardt for at den skulle få med seg at jeg gikk opp i puls. Den målte jo tidligere også, men jeg hadde ikke en puls på 120 (som fitbiten foreslo) når jeg nesten ikke fikk puste, det tror jeg ikke på Til vanlig så syns jeg den måler puls bra (hvilepuls, tur osv) fra der den sitter til vanlig. Ellers er denne litt artig. "19 slightly odd things every fitbit user has done at some point"
 15. ToneS

  Fitbit tråden!

  Kjøpte meg Fitbit Charge HR i dag Den forje fitbiten min klikket for litt under et år siden, skal bli artig å ta det opp igjen.
 16. ToneS

  Doctor Who -tråden

  Hva tror dere om den nye companion?
 17. ToneS

  Podcast!

  Jaa, liker det godt så langt! Welcome to night vale kommer forresten til Oslo! Vurderer å ta meg en tur Europe Tour: Ghost Stories Men det er så langt fremme i tid, vanskelig å planlegge. Noen andre som har hørt Skurk til kaffen? Bare to episoder så langt (over 4 mnd, så kjenner jeg har litt tvil på om det kommer flere) på hver 15-20 min. Kenneth Lemik snakker med Norges "værste skurker", blandt annet Sleggemannen.
 18. ToneS

  Podcast!

  Har du flere tips på podcaster som er i samme sjanger som disse? Har snart hørt alt.. For de som likte Mortify så er det en lignende podcast: Grownups read things they wrote as kids .
 19. ToneS

  Podcast!

  The Message har jeg ikke hørt om, skal prøves - takk!
 20. ToneS

  Podcast!

  Noen som har hørt We're Alive - A Zombie Story of Survival? Fant den i går kveld, men det er 100ogettellerannet episoder, så venter litt med å starte med den.
 21. ToneS

  Podcast!

  Har du hørt Limetown? Serial blandet med fiction. Jeg er bare halvveis ca, men liker det så langt
 22. ToneS

  Podcast!

  Jeg bruker Podcast Addict til min Android, veldig fornøyd med den appen. Enkel å bruke og tilpasse slik man vil ha den. Og jeg har aldri hatt noe problem med at den slutter å spille når man slår av skjermen. En podcast til jeg hadde tenkt å anbefale er denne: Sampler: Det er en podcast som anbefaler andre podcaster. Har bare en episode så langt. De anbefaler podcaster innenfor forskjellige sjangre, virker bra så langt og jeg har tatt de opp på to av anbefalingene deres allerede
 23. ToneS

  Podcast!

  Jo, jeg ser mye på serier også (Har ei liste med over 170 serier som jeg følger med på/vil begynne å se på ) Men jeg hører som oftest på podcast når jeg gjør ting i huset, ordner meg før jobb, før jeg legger meg, noen ganger på tur osv. Evnt. fra og til jobb. Det blir fort en time eller tre om dagen det
 24. ToneS

  Podcast!

  Jeg digger podcast. Hører ca 20+ timer i uka tipper jeg.. Per dags dato har jeg 48 stk som jeg "subscriber" til. Dere skal få slippe å få alle, men kan nevne de jeg tror noen kan like (og som ikke har blitt nevnt tidligere). Ask Me Another: For de som liker spørrekonkurranser. Can I Pet Your Dog? : Ja, det er hva det høres ut som. En podcast om hunder. Men dere er herved advart: Det er VELDIG amerikansk. En del hyling og den "amerikanske" måten å se på hund på. Jeg syns det er interessant fordi jeg syns det er interessant å se hvordan andre land ser på hund på mtp avl, turer, raser osv osv. (Selv om dette bare er tre personers syn på hunder og deres gjester) Criminal: Dette er en podcast med historier om folk som har gjort noe galt og de som har fått noe galt gjort mot seg. Noen skikkelig perler innimellom her. Hundepodden: Den nye norske podcasten om hund og alt som har med hund å gjøre. Bare en episode så langt, der de blant annet snakker med NKK, SAS og om Femundsløpet. De har også en utvalgt rase pr episode. Mystery Show: Starlee Kine (fra Gimlet) løser mysterier som ikke bare kan googles. Ganske bra, jeg liker den godt. Stuff to Blow Your Mind og Stuff You should Know: Navnet er ganske forklarende. The Mortified Podcast: Voksne leser fra sine barndoms dagbøker. Jeg ler ofte til jeg gråter når jeg hører på denne. Veldig morsom! The Moth: En podcast der mennesker forteller sine historier. Fantastiske historier som får deg til å le, gråte eller bli forbannet. Wait Wait.. Don't Tell Me!: Ganske lik Ask Me Another, spørrekonkuranser. Welcome To Nightvale: Vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal beskrive denne.. Så jeg quoter bare: "local weather" er musikk. Og det er bare så mye rart som skjer i denne byen. Morsomt/rart å høre på. Og det er en av tidenes mest behagelige fortellerstemme. Det var 11 anbefalinger fra meg (av mine 48 ). Jeg har lagt til noen av de lengre oppe her også, gleder meg til å høre på!
 25. ToneS

  Furry Paws - hundeoppdrett- og treningsspill

  Har en laaang pause. Har flere ganger tenkt å tatt det opp igjen, men kommer aldri så langt. Nå utsetter jeg sikkert til etter ferien (midten av oktober). Er litt lei, men vil samtidig oppnå nye ting osv
×