Jump to content
Hundesonen.no

ToneS

Medlemmer
 • Content Count

  3460
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by ToneS


 1. Uke 18 (30/4-6/5)

  Mandag:

  Tirsdag:

  Onsdag:

  Torsdag:

  Fredag:

  Lørdag: @ToneS

  Søndag: 

   

  Uke 19 (7/5-13/5)

  Mandag: @Sona

  Tirsdag:

  Onsdag:

  Torsdag:

  Fredag:

  Lørdag: 

  Søndag: 

   

  Uke 20 (14/5-20/5)

  Mandag:

  Tirsdag:

  Onsdag:

  Torsdag:

  Fredag:

  Lørdag: 

  Søndag: 

   

  Jeg skal på utstilling i Australia i helga (mest sannsynlig søndag) og tenkte kanskje dere ville se? :)  Men jeg trenger å få påloggingsinfo tilsendt.

   

  edit: Endret til lørdag pga forandring i planene. Takk til de som sendte passord :) 

  • Like 3

 2. On 22.1.2017 at 10:30 PM, Lola Pagola said:

  Driver og hører på The Bright Sessions, liker det godt!
  Er en psykolog som har såkalte atypicals som pasienter. Folk med spesielle evner som tankelesning og evnen til å reise i tid. Anbefales.

  Denne var skikkelig bra syns jeg! Kommet godt i gang og liker den :thumbs:

  On 23.2.2017 at 7:18 PM, Teserere said:

  Hørte ferdig "purk eller skurk" på 2 dager, veldig interessant! Liker best de podcastene fra virkeligheten hvor man ikke helt vet sannheten og belyser flere sider av en sak. Prøvd å høre på litt mer sånne fiktive historier, og ikke funnet noen som fenger veldig enda.

  Jeg er så skuffa over at det (antagelig) ikke kommer flere episoder før til høsten...

   

  De om lager Tanis og The Black Tapes har kommet med en ny en: Rabbits. Kun en episode så langt. Men so far so good! Jeg liker konseptet.  


 3. 19 timer siden, Elisabeth00 skrev:

  Leser det av grafen selv :) kan trykke på min og få opp tall. 

  Takk :)  
  Ca hvilepuls: 60
  Om natten: Alt mellom 50-70. Her går det mye opp og ned. 

  Jeg har liten peil på puls og hva som er "vanlig" så dette sier meg egentlig ingenting heh


 4. Jeg reklamerte på min Charge HR på mandag og fikk oppgradert til Charge 2 gratis :D  Meget fornøyd så langt.

  På 3.1.2017 at 3:59 AM, Elisabeth00 skrev:

  Hva ligger deres gjennomsnittlige hvilepuls på i forhold til det laveste som blir tracket i løpet av natten?

  Jeg ligger på 52-60 om natten. Den kalkulerte hvilepulsen min er 67-72.

  Hvor finner du BPM som blir registrert i løpet av natten?


 5. På 22.1.2017 at 9:21 PM, Djervekvinnen skrev:

  Har aldri hørt på podcast før 😳 kan man laste ned å høre offline?

  De aller fleste har streams fra hjemmesiden sin, som du finner ved å google. De fra NRK (Herreavd. Radioresepsjonen osv) finner du her https://www.nrk.no/podkast/ . Du kan også høre via iTunes, eller som jeg gjør og laste ned en app på telefonen. Jeg har Android og bruker Podcast Addict. iTunes og apper på telefonen kan du laste ned og høre offline. Sikkert flere måter å høre på også :P  


 6. Har begynt å gå tom for podcaster (ikke nok episoder i uka haha), så fant flere:

  The Message har kommet med mer som heter LifeAfter. Det er råbra! "Her meets Ex Machina" AI adventure, pondering the question of what happens to our digital identities after we pass, and what role AI can play in the grieving process."

  Archive 81 og The Deep Vault fra Dead Signals. Har ikke rukket å hørt så mye enda, så har ikke en bestemt mening om det. Men virker bra så langt.
  Archive 81: " A few weeks ago, my friend Daniel Powell dissapeared. Before he vanished, he sent me hours of audio he'd collected while working as an archivist for the HHCNYS. The tapes are... strange. I'm not etirely sure if they're real or not, but I'm posting them in the hope that someone can tell me what's happened to Dan." 
  The Deep Vault: "'A serialized audio drama set in an almost-post-apocalyptic United States. The story follows a group of longtime friends as they journey from the uninhabitable surface world into a mysterious underground bunker in search of safety and shelter."


  Purk eller Skurk: "Hvem er Eirik Jensen? Hvordan endte en av Norges mest betrodde politimenn opp som hovedmistenkt i et kriminelt nettverk han selv jobbet med å bekjempe?" Jeg syns det er veldig interessant. 


 7. På 6.10.2016 at 10:12 AM, Mirai skrev:

  Fikk tips fra @mushi og har snart hørt ferdig "In the dark", den minner litt om Serial :) . Ganske mye kortere, da. Handler om en gutt som ble bortført og drept på 80-tallet, og at politiet gjorde elendig arbeid. Journalisten forteller historien og prøver å finne ut hvorfor. Behagelig å høre på!

  http://www.apmreports.org/story/2016/09/07/in-the-dark-1

  Begynte på denne i dag, spennende! Takk for tips!

  • Like 1

 8. My dad wrote a porno   

  Sitat

  Imagine if your Dad wrote a dirty book. Most people would try to ignore it and pretend it had never happened - but not Jamie Morton. Instead, he's decided to read it to the world in this hilarious comedy podcast. With the help of his friends, James Cooper and BBC Radio 1's Alice Levine, Jamie reads a chapter a week and discovers more about his father than he ever bargained for.

  Det er så kleint og artig på en gang. Mange rare sammenligninger og en story som er helt tullete. :lol:

  • Like 1

 9. Har funnet (hehe) en ny podcast. 

  Found :  En podcast om ting man finner på gata. Alt fra handlelapper til babyer. Ikke så mange episoder enda (7). Veldig interessant, men man må like historiefortelling (sanne historier) for å like denne podcasten.

  • Like 2

 10. Jeg lader også mye oftere enn det står at jeg må.. Men ellers liker jeg den godt.

  Var på spinning og skulle få testet pulsmåleren skikkelig tenkte jeg. Det funket ikke så bra. Hvor måler dere pulsen best?
  Jeg måtte snu den helt rundt, sette den en håndsvidde unna håndleddet og stramme den hardt for at den skulle få med seg at jeg gikk opp i puls. Den målte jo tidligere også, men jeg hadde ikke en puls på 120 (som fitbiten foreslo) når jeg nesten ikke fikk puste, det tror jeg ikke på :P Til vanlig så syns jeg den måler puls bra (hvilepuls, tur osv) fra der den sitter til vanlig.

   

  Ellers er denne litt artig. "19 slightly odd things every fitbit user has done at some point"


 11. På 28.4.2016 at 10:52 AM, Lola Pagola skrev:

  Noen som hører på Alice isn't dead?

  Samme folka bak Welcome to nights Vale. Men mer realistisk og creepy på en måte. Liker den kjempegod. 

  Jaa, liker det godt så langt! 
  Welcome to night vale kommer forresten til Oslo! Vurderer å ta meg en tur :P Europe Tour: Ghost Stories  Men det er så langt fremme i tid, vanskelig å planlegge.

  Noen andre som har hørt Skurk til kaffen? Bare to episoder så langt (over 4 mnd, så kjenner jeg har litt tvil på om det kommer flere) på hver 15-20 min. Kenneth Lemik snakker med Norges "værste skurker", blandt annet Sleggemannen. 


 12. På 21.2.2016 at 9:28 PM, Aymee skrev:

  Jepp, hørt alt! og The Message også. Jeg har hørt en del mens jeg strikker, så da går det fort unna... :)

  Har hørt noen episoder. Litt ræva voiceacting til tider, og jeg sliter litt med at to hovedkarakterer har VELDIG like stemmer, men den fenger innimella. Den funker for øyblikket iallefall...

  Har du flere tips på podcaster som er i samme sjanger som disse? Har snart hørt alt.. :P 

   

   

  For de som likte Mortify så er det en lignende podcast: Grownups read things they wrote as kids  . 


 13. På 21.2.2016 at 9:28 PM, Aymee skrev:

  Jepp, hørt alt! og The Message også. Jeg har hørt en del mens jeg strikker, så da går det fort unna... :)

  Har hørt noen episoder. Litt ræva voiceacting til tider, og jeg sliter litt med at to hovedkarakterer har VELDIG like stemmer, men den fenger innimella. Den funker for øyblikket iallefall...

  The Message har jeg ikke hørt om, skal prøves - takk! :) 


 14. 19 timer siden, Aymee skrev:

  Jeg er litt kresen på podcasts. Jeg fikser ikke sånne "vi sitter og prater skit sammen"-greier, og foretrekker fiction. Serial funka, men min nye favoritt er The Black Tapes. Jeg er i overkant glad i overnaturlige historier, så denne er perf for meg. Eneste bakdelen er at det går utover nattesøvnen siden jeg bare MÅ høre en til. :P

   

  Har du hørt Limetown? Serial blandet med fiction. Jeg er bare halvveis ca, men liker det så langt :) 


 15. Jeg bruker Podcast Addict til min Android, veldig fornøyd med den appen. Enkel å bruke og tilpasse slik man vil ha den. Og jeg har aldri hatt noe problem med at den slutter å spille når man slår av skjermen.

  En podcast til jeg hadde tenkt å anbefale er denne:

  Sampler: Det er en podcast som anbefaler andre podcaster. :P  Har bare en episode så langt. De anbefaler podcaster innenfor forskjellige sjangre, virker bra så langt og jeg har tatt de opp på to av anbefalingene deres allerede :) 


 16. 10 timer siden, Krutsi skrev:

  Når får dere tid til å høre på podcaster? :-/ 

  dere følger kanskje ikke med på x antal TV-serier kanskje :P:lol: 

  Jo, jeg ser mye på serier også :P (Har ei liste med over 170 serier som jeg følger med på/vil begynne å se på :blink:) Men jeg hører som oftest på podcast når jeg gjør ting i huset, ordner meg før jobb, før jeg legger meg, noen ganger på tur osv. Evnt. fra og til jobb. Det blir fort en time eller tre om dagen det :) 


 17. Jeg digger podcast. Hører ca 20+ timer i uka tipper jeg.. Per dags dato har jeg 48 stk som jeg "subscriber" til. Dere skal få slippe å få alle, men kan nevne de jeg tror noen kan like (og som ikke har blitt nevnt tidligere).

  Ask Me Another: For de som liker spørrekonkurranser.

  Can I Pet Your Dog? : Ja, det er hva det høres ut som. En podcast om hunder. Men dere er herved advart: Det er VELDIG amerikansk. En del hyling og den "amerikanske" måten å se på hund på. Jeg syns det er interessant fordi jeg syns det er interessant å se hvordan andre land ser på hund på mtp avl, turer, raser osv osv. (Selv om dette bare er tre personers syn på hunder og deres gjester)

  Criminal: Dette er en podcast med historier om folk som har gjort noe galt og de som har fått noe galt gjort mot seg. Noen skikkelig perler innimellom her.

  Hundepodden: Den nye norske podcasten om hund og alt som har med hund å gjøre. Bare en episode så langt, der de blant annet snakker med NKK, SAS og om Femundsløpet. De har også en utvalgt rase pr episode.

  Mystery Show: Starlee Kine (fra Gimlet) løser mysterier som ikke bare kan googles. Ganske bra, jeg liker den godt.

   Stuff to Blow Your Mind og Stuff You should Know: Navnet er ganske forklarende.

  The Mortified Podcast: Voksne leser fra sine barndoms dagbøker. Jeg ler ofte til jeg gråter når jeg hører på denne. Veldig morsom!

  The Moth: En podcast der mennesker forteller sine historier. Fantastiske historier som får deg til å le, gråte eller bli forbannet. 

  Wait Wait.. Don't Tell Me!: Ganske lik Ask Me Another, spørrekonkuranser.

  Welcome To Nightvale: Vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal beskrive denne.. Så jeg quoter bare: 

  Sitat

  WELCOME TO NIGHT VALE is a twice-monthly podcast in the style of community updates for the small desert town of Night Vale, featuring local weather, news, announcements from the Sheriff's Secret Police, mysterious lights in the night sky, dark hooded figures with unknowable powers, and cultural events.

   "local weather" er musikk. Og det er bare så mye rart som skjer i denne byen. Morsomt/rart å høre på. Og det er en av tidenes mest behagelige fortellerstemme. 

   

  Det var 11 anbefalinger fra meg (av mine 48 :lol: ). Jeg har lagt til noen av de lengre oppe her også, gleder meg til å høre på!

  • Like 4
×