Gå til innhold
Hundesonen.no

ToneS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,460
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1,361 Excellent

Om ToneS

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 27. August

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

9,094 profilvisninger
 1. Påmelding hundesonens snap

  Uke 18 (30/4-6/5) Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: @ToneS Søndag: Uke 19 (7/5-13/5) Mandag: @Sona Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: Søndag: Uke 20 (14/5-20/5) Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: Søndag: Jeg skal på utstilling i Australia i helga (mest sannsynlig søndag) og tenkte kanskje dere ville se? Men jeg trenger å få påloggingsinfo tilsendt. edit: Endret til lørdag pga forandring i planene. Takk til de som sendte passord
 2. Podcast!

  Denne var skikkelig bra syns jeg! Kommet godt i gang og liker den Jeg er så skuffa over at det (antagelig) ikke kommer flere episoder før til høsten... De om lager Tanis og The Black Tapes har kommet med en ny en: Rabbits. Kun en episode så langt. Men so far so good! Jeg liker konseptet.
 3. Mocca og hennes små kaffekopper - Saluki

  Gratulerer så mye! Gleder meg til å se flere bilder
 4. Fitbit tråden!

  Takk Ca hvilepuls: 60 Om natten: Alt mellom 50-70. Her går det mye opp og ned. Jeg har liten peil på puls og hva som er "vanlig" så dette sier meg egentlig ingenting heh
 5. Fitbit tråden!

  Jeg reklamerte på min Charge HR på mandag og fikk oppgradert til Charge 2 gratis Meget fornøyd så langt. Hvor finner du BPM som blir registrert i løpet av natten?
 6. Podcast!

  De aller fleste har streams fra hjemmesiden sin, som du finner ved å google. De fra NRK (Herreavd. Radioresepsjonen osv) finner du her https://www.nrk.no/podkast/ . Du kan også høre via iTunes, eller som jeg gjør og laste ned en app på telefonen. Jeg har Android og bruker Podcast Addict. iTunes og apper på telefonen kan du laste ned og høre offline. Sikkert flere måter å høre på også
 7. Podcast!

  Har begynt å gå tom for podcaster (ikke nok episoder i uka haha), så fant flere: The Message har kommet med mer som heter LifeAfter. Det er råbra! "Her meets Ex Machina" AI adventure, pondering the question of what happens to our digital identities after we pass, and what role AI can play in the grieving process." Archive 81 og The Deep Vault fra Dead Signals. Har ikke rukket å hørt så mye enda, så har ikke en bestemt mening om det. Men virker bra så langt. Archive 81: " A few weeks ago, my friend Daniel Powell dissapeared. Before he vanished, he sent me hours of audio he'd collected while working as an archivist for the HHCNYS. The tapes are... strange. I'm not etirely sure if they're real or not, but I'm posting them in the hope that someone can tell me what's happened to Dan." The Deep Vault: "'A serialized audio drama set in an almost-post-apocalyptic United States. The story follows a group of longtime friends as they journey from the uninhabitable surface world into a mysterious underground bunker in search of safety and shelter." Purk eller Skurk: "Hvem er Eirik Jensen? Hvordan endte en av Norges mest betrodde politimenn opp som hovedmistenkt i et kriminelt nettverk han selv jobbet med å bekjempe?" Jeg syns det er veldig interessant.
 8. Podcast!

  Begynte på denne i dag, spennende! Takk for tips!
 9. Podcast!

  My dad wrote a porno Det er så kleint og artig på en gang. Mange rare sammenligninger og en story som er helt tullete.
 10. Podcast!

  Har funnet (hehe) en ny podcast. Found : En podcast om ting man finner på gata. Alt fra handlelapper til babyer. Ikke så mange episoder enda (7). Veldig interessant, men man må like historiefortelling (sanne historier) for å like denne podcasten.
 11. Finn annonse: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=78622456&ref=ads&myad=78622456 En del serier og filmer selges billig. Kan sendes mot at kjøper betaler port10,- pr film20,- pr serie30,- pr uåpnet serie
 12. Fra to til en hund

  Jenta mi brydde seg ikke så hardt egentlig, hun elsker å være alenehund (det er eneste grunn til at jeg ikke har to hunder nå). Men hun hadde jo også bodd alene i 7 år før jeg fikk hund nr. 2.
 13. NKK Trondheim 2016

  Jeg skal ivei og i tradisjon tro skal jeg skrive begge dagene i år også
 14. Fitbit tråden!

  Jeg lader også mye oftere enn det står at jeg må.. Men ellers liker jeg den godt. Var på spinning og skulle få testet pulsmåleren skikkelig tenkte jeg. Det funket ikke så bra. Hvor måler dere pulsen best? Jeg måtte snu den helt rundt, sette den en håndsvidde unna håndleddet og stramme den hardt for at den skulle få med seg at jeg gikk opp i puls. Den målte jo tidligere også, men jeg hadde ikke en puls på 120 (som fitbiten foreslo) når jeg nesten ikke fikk puste, det tror jeg ikke på Til vanlig så syns jeg den måler puls bra (hvilepuls, tur osv) fra der den sitter til vanlig. Ellers er denne litt artig. "19 slightly odd things every fitbit user has done at some point"
 15. Fitbit tråden!

  Kjøpte meg Fitbit Charge HR i dag Den forje fitbiten min klikket for litt under et år siden, skal bli artig å ta det opp igjen.
×