Jump to content
Hundesonen.no

Suxa

Medlemmer
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Suxa last won the day on June 16

Suxa had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About Suxa

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Suxa

  Akkurat nå juni 😊

  Har gjort dette når vi forsøkte å få tak i en lite utbredt rase. Oppdretter oppga at de allerede også hadde flere andre på listen før de hadde helt konkrete planer. Oppdretter tok kontakt med oss når kombinasjonen var bestemt for å høre om vi fortsatt ville stå på liste. Tenker det er ok hvis det er en oppdretter eller tipse du gjerne vil ha avkom fra.
 2. Tror du ikke det er straff nok for de involverte å vite nettopp at hunden LED unødig? Klinikken har tapt omdømme, endret sine rutiner og jeg vil tro tatt det økonomiske tapet. Og gjennom mediasaken er det også en påminnelse til andre dyreklinikker om at dette er noe det må jobbes med systematisk ved hver eneste operasjon. Innen helse både for dyr og mennesker så er det heldigvis ikke frykten for straff som gjør at mennesker gjør sitt beste. Det er frykten for å ikke gi tilstrekkelig/riktig hjelp eller skade mennesket eller dyret en behandler som er drivkraften. Det er godt dokumentert at frykten for straff i tillegg innen helse gjør at mennesker handler utifra prinsippet om å dekke sin egen rygg og dermed potensielt ikke gi riktig behandling til de han/hun har ansvaret for. Likevel har jeg forståelse for at de som er midt i sorgen og frustrasjonen kan følge på behovet for en personlig konsekvens.
 3. Suxa

  Trygging

  Jeg oppfatter det som tvangspasifisering som får hunden til å gi opp. Det gir ingen god relasjon og hunden vil ikke se opp til mennesket som leder. Skal ikke pårope meg å være atferdsekspert, men kjenner ikke til noen arter hvor lederdyret befester sin posisjon med maktmisbruk.
 4. Hvilke reaksjon mener du er riktig?
 5. Men lurer på hva du mener er riktige følger?
 6. Har lest artikkelen og uttalelsen fra klinikken er at de beklager på det sterkeste og at de har endret sine rutiner. Som du leser lengre opp så burde diff.diagnosen operasjonskomplikasjon være noe flere av veterinærene som var involvert skulle ha vurdert.
 7. Hvilke følger? De sier de har endret rutinene sine for å hindre at det skjer på nytt. Uten at jeg kjenner saken så vil jeg også tro at klinikken tar alt det økonomiske forbundet med saken. Ufattelig trist for eierne, men de vil jo uansett aldri få tilbake hunden sin. Så at andre følger vil hjelpe dem ser ikke jeg umiddelbart.
 8. Å glemme kompresser er mulig, men at dette ble oppdaget tidligere i utredningene er litt merkelig.
 9. Absurde priser på finn.no om dagen. Så dvergpuddel valper uten stamtavle i går til 30 000 kr. Det er nesten det dobbelte av hva jeg betaler for en valp fra seriøs oppdretter.
 10. Suxa

  Valpegjengen 2020

  Hurra, vi får hente en whippet-valp i august 🤩
 11. Suxa

  Vorte??

  Under magen? Ser ut som en brystvorte.
 12. Her er link til noen videoer https://m.youtube.com/channel/UC5_qKCdLMlPDp8h_UxiVbWg/videos
 13. Boken hverdagslydighet fra valp til voksen gir en god steg for steg innføring uten at det blir for overveldende for hverken valp eller eier. Det viktigste i starten er at valpen blir trygg på sine nye omgivelser før en begynner med sosialisering og miljøtrening i nye omgivelser.
 14. Suxa

  Diabetes hos hund

  Det hørtes enklere ut. Vi er instruert i å måle 2-3 ganger daglig, samt hver 2 time på dagtid i helgene under oppstart.
 15. 10 år siden siste valp her, og siden hverdagslydigheten satt og tiden har vært knapp så har jeg brukt lite tid på systematisk hundetrening i mellom tiden. Føler derfor at det meste er glemt, så har funnet frem igjen hundebøkene. Liker særlig: Hverdagslydighet fra valp til voksen Puppyperfect Puppies for dummies mfl.
×