Jump to content
Hundesonen.no

siljestokka

Medlemmer
 • Content Count

  1235
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

7 Followers

About siljestokka

 • Rank
  Hundegalskap
 • Birthday 08/08/1991

Contact Methods

 • MSN
  silje_labby@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Klepp
 • Interesser
  ...
 • Hunderase
  border collie mix
 • Mine dyr
  Hund(1)

Recent Profile Visitors

12121 profile views
 1. siljestokka

  Agility ved nærbø (Rogaland) spørsmål

  Hei! Landhandel dyrefor har laget til en innegjerdet agility bane man bestiller time og betaler for en time ( husker ikke om det er 50 eller 100 kr) da får man trene alene eller sammen med di man ønsker. Sjekk facebook siden dems
 2. siljestokka

  Tråden for tegning

  Lenge siden jeg har tegnet så gikk inn her for inspirasjon fikk skribbla ned disse 2. Ønsker meg tegnebrett . Noen som bruker og kan anbefale et godt tegnebrett til nybegynner =) .
 3. siljestokka

  Linus - border collie

  Fiiiiiiiiiin han var =)
 4. Hei! Har hørt at det har kommet en agility bane i nærheten av Nærbø.? Noen som har informasjon om dette. Åpningstider og pris per gang? Forstod det slik at man selv bare kan komme og trene mot en viss sum som man betaler =) ?
 5. siljestokka

  Dyrlegeassistent/sekretær spørsmål

  Takker for svar . er interessant og høre erfaringer synes det er synd at det er så lav betaling. Selv med utdannelse som dyrepleier så virker det som at lønna er ganske lav.. En skal jo kunne mye forskjellig når en jobber på klinikk.
 6. siljestokka

  Dyrlegeassistent/sekretær spørsmål

  Ok . Takk for svar. Jeg ønsker bare å forhøre meg litt =) Dersom noen jobber med dyrerelaterte yrker, kan dere si noe om hva dere tjener i timen og hva dere jobber med =) Hadde vore kjekt å vite. Eller det trenger heller ikke være dyrerelaterte yrker. Jeg er bare nysgjerrig =) Jeg jobber nå som pakkerimedarbeider Timelønn 180 kr + skifttilegg (husker ikke hvor mye dette er)
 7. siljestokka

  Dyrlegeassistent/sekretær spørsmål

  Hei! Er det noen her inne som jobber som dyrlegeassistent/sekretær? Fikk dere jobb uten utdanning.? Hvor mye er timelønn på? Angrer du på valget om å bli assistent =) Fortell gjerne om din hverdag =)
 8. siljestokka

  Tråden for tegning

  Åh så fin JJa, jeg skal prøve meg på et av dem Meen kan nok ta litt tid før ferdig. Siden jeg har det litt travelt for tiden
 9. siljestokka

  Tråden for tegning

  Takk Jeg finner heller aldri på noe å tegne lenger. Da jeg var liten tegnet jeg akkuratt det jeg hadde lyst til for at det var gøy. Ikke for at det skulle bli fint . Jeg kan gi deg en utfordring ? Hva liker du å tegne. Utfordrer deg til å tegne noe du har lyst til å bli flinkere til å tegne + noe du liker å tegne + kanskje yndlingshunderasen din . Ønsker å prøve meg på portretttegning av hund =) Noen som har en hund jeg kan prøve meg på? =)
 10. siljestokka

  Sita - Border Collie

  Takk ! Bildene er gamle. Ikke så ofte jeg tar bilder lenger, men må få meg til å ta fler..
 11. siljestokka

  Tråden for tegning

  Hei! Tenkte jeg skulle senge inn noen bilder =) Bored Collie.. ;P
 12. siljestokka

  Sita - Border Collie

  Hei! Tenkte å lage en liten tråd om min Sita. Sita er min lille sære skrue. Relativt rolig Border Collie. Hun er nå 8 år gammel, og brukes ikke til noe spesielt. Hender vi trener litt på triks, lydighet, agility, spor, gjeting etc... Men det er bare for gøy, og stort sett for oss selv. Så det er ikke noe konkurranse eller målrettet trening. Skal prøve å følge opp tråden med flere bilder av og til. Men er er nå noen:
 13. siljestokka

  Trekkhundtråden

  Aaaw . Jeg hadde Ask som en av valpene i 11/12 . Kjempefin hund !
 14. siljestokka

  Barbere ned hund- negativt?

  Min gamle hund får veldig lett floker etc. Så da pleier jeg å klippe mage, bakbein/lår og hale. Du trenger jo ikke klippe hele hunden, men ta det der den er mest utsatt for at dritt skal feste seg. Tispen har jeg aldri klippet, fordi hun får ikke floker og pelsen er ganske selvrensende. Synes hun er finest langhåret, så klipper aldri visst det ikke er nødvendig ;o)
 15. siljestokka

  Gjetetrening av Islandsk Fårehund

  Hei! Jeg har en blandingsborder collie hanne, som er med å slipper ut hestene hver dag. Da går han med meg og jager de ut ved å bjeffe å løpe etter de. Hestene våre er vandt til at hundene løper mye rundt dem, så de er ikke særlig redde. Han er mye bedre enn den renrasede border collien, fordi hun bare løper rundt i ring og "frister" hestene ved å nappe i hale etc. Så når det er hester så synes jeg at det er en fordel at hunden bjeffer og går litt mot dem. Hunden jeg har går også mye løst på tomten, og han lar hestene være i fred helt til de skal enten inn eller ut. Da er han med. Men han følger mer på hva jeg har si om saken, enn hun andre. Jeg har ikke prøvd han på sau, men han sirkler ikke på samme måten som bc-er ofte gjør. Tispen jeg snakket om, hun løper å "gjeter" litt på egenhånd visst hun får være løs. Hun finner seg som regel en hest som hun bestemmer seg for å sirkle rundt å bite i halen. Og når hestene løper etter henne, så synes hun det er kjempegøy. Vi lar henne ikke være lenge løs alene på grunn av at hun finner på jobber til seg selv hele tiden.
×