Gå til innhold
Hundesonen.no

Maria_

Medlemmer
 • Innholdsteller

  76
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

74 Excellent

Om Maria_

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 23. September

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Akershus
 • Hunderase
  Venter på neste :)
 1. Valpegjengen 2018

  Hmm ja, du har vel kanskje rett.. Da skal vi se om vi finner noen tissematter! Eller så er voksduk et supert tips Da blir det litt farting rundt i dag. Hun ligger greit i bur i bilen, så vi prøver å kjøre bil litt anhver dag så hun fortsetter å like det
 2. Valpegjengen 2018

  Så bra å høre at det fungerer for dere, virker som dere har løst det veldig fint! Takk for tips, da prøver vi det. Vil ikke bruke tissematter, men vetbed burde jo gå. Kanskje jeg burde skru på alarm i løpet av natten, så hun får lufta seg. Hvor får man kjøpt slike kompostgjerder? Får sende samboern ut for å kjøpe det i dag Lulla her tygger bare på kjøleunderlaget, så her fungerer ikke det, men det virker heller ikke som hun plages mye med varmen, så det er jo bra.
 3. Valpegjengen 2018

  Nå har vi hentet valpen vår, og det går kjempebra! Vi går ut etter hvert måltid og når hun har sovet, men det skjer fortsatt noen uhell inne. Jeg tenkte før vi hentet henne at hun skulle få sove i sengen med oss, men hun er så liten at jeg ikke tør å la henne gjøre det. Hun kan fort falle ned, eller vi kunne legget oss på henne. Dette har jeg da løst med at jeg sover på gulvet på madrass og har sengen hennes ved siden av meg. Problemet er da at hun bare vil ligge oppå min pute, som for så vidt er greit det, men hun tisser også i min seng, på min madrass i løpet av natten. Det går jo ikke. Jeg vet ikke om jeg bare sover så tungt at jeg ikke hører henne, eller om hun tror det er ok å tisse der så hun bare sniker seg dit i løpet av natten. Jeg burde jo våkne uansett, men det gjør jeg ikke... Noen som har noen tips? Prøver jeg å legge meg i sengen min piper hun og vil opp hele natten, uansett hvor mange ganger jeg stikker hånden ned. Skal jeg bare holde ut det et par netter? Hun tisser ikke i sin egen seng. Tar gjerne imot tips! Begynner å bli litt lei av å våkne i tiss hver morgen.
 4. Tispenavn på O?

  Opal ?
 5. Hente valp, mange timer med bilkøring.

  Jaaa takk! Veldig lettvint når det var så tydelig at det var buret hun ville ligge i 😁 Superfint vær her, blir definitivt flere turer vestover !
 6. Hente valp, mange timer med bilkøring.

  Takk for alle gode tips 😁 Nå er vi over halvveis! Det har gått fint hittil, hun har egentlig sovet hele veien, våkna for å tisse og drikke vann, og nå har hun fått litt mat. Hun vil IKKE ligge i fanget. Det er visst bare tull. Hun vil ligge i baksetet i buret sitt og sove. Så da får hun lov til det 😁 Så da var det mye enklere enn jeg hadde sett for meg!
 7. Hente valp, mange timer med bilkøring.

  Så bra å høre! Da skal jeg ta med noe å tygge på Det høres ut som å ha den i forsetet er det beste. Dere mener det er ok uten sele da? Kan jo evt stoppe å kjøpe en på veien i morgen, men veldig vanskelig når jeg ikke vet heeelt størrelse på valpen.. Helt nydelig bilde Gleder meg helt sinnsykt! (edit: har vanlig sele, men ikke bilsele) Jeg har heldigvis fått beskjed om at hun har vært trygg i bil, men det kan jo forandre seg når ikke søsknene er der. Takk for tips! Tror vi prøver uten, så får vi se hvordan det går.
 8. Hente valp, mange timer med bilkøring.

  Vi er to som henter, heldigvis! Jeg har tenkt mye på å ha valpen på fanget foran, men er ikke det utrygt? Har selvfølgelig ikke kjøpt sele :/ Men er det greit å ha den foran på fanget uten? Ja vi kommer til å ha en del pauser, så turen kommer jo til å ende opp på mer enn 8 timer.. Åh, kjenner jeg gruer meg litt altså. Takk for tips! Et par ruller med tørkerull er pakket.
 9. Jeg skal hente valpen min på tirsdag. Det er rundt 8 timer å kjøre, så vi reiser ned i morgen og sover over før vi altså da henter og kjører hjem på tirsdag. Har dere noen tips for å gjøre turen mest mulig behagelig for valpen? Har sikra buret i baksetet, sånn at noen kan sitte bak hos henne hele tiden. Har lagt et vetbed i buret, og tenker å ta med et ekstra teppe, evt vetbed. Valpen har kjørt litt bil med oppdretter, men dette er jo fryktelig langt Tenker vi tar med noen leker som vi kan ha inni buret, er det lurt med godbiter i tillegg? Redd for at den skal bli bilsyk eller dårlig i magen.. burde jeg ha med bilsyketabletter i tillegg? Har noen erfaring med å kjøre så langt med ny valp? Tar gjerne i mot alle tips dere har!
 10. Lettvekts trimmebord

  Hmm, kan hundensbutikk.no ha? Ellers så jeg et på Pets, Liertoppen. Det var ikke lilla da
 11. Ny valp, hvor skal jeg begynne?

  Anncathrinshundekurs har hengt opp lapper ved matbutikken jeg handler i! Har hørt mye bra om det, men ser ikke ut som de har fler valpekurs i år. :(, det er fryktelig teit. Takk for tips om at jeg skal unngå de, kan jeg spørre hvorfor? Jeg er nysgjerrig bare.
 12. Ny valp, hvor skal jeg begynne?

  Skal sjekke ut disse, tusen takk! Jeg tenker å rett og slett gå et vanlig valpekurs først, og så følge på med forskjellige videre kurs, så da kan jo det første du linket være bra!
 13. Jeg vil vel tro at de fleste generelt vet hva som er ok og ikke. Man trenger jo ikke reagere på den minste ting, men som det står lenger opp i tråden er det jo snakk om ting som å slå og generelt mishandle hundene sine. Jeg tenker at hvis det er noe som er i grenseland får man heller se an situasjonen.
 14. Ny valp, hvor skal jeg begynne?

  Takk for tips! Det er ca en time unna, og blir litt dyrt med bompenger osv tror jeg. Ang håndtering så er jeg absolutt opptatt av at det er noe vi skal øve på fra dag 1. Jeg skal ha en rase som trenger ekstremt mye pelsstell, og har planer om å stille ut litt, så det er jo veldig viktig! Og like viktig at hunden liker det, som du sier Åh, dette høres jo utrolig bra ut! Men er redd over 1 time hver vei er litt langt å kjøre... Men det kommer jo helt an på hvor lenge kurset varer og hvor ofte det er osv. Høsten passer jo bra, siden jeg får valp i juni/juli. Man kan vel som jeg har skjønt begynne ganske tidlig med klikkertrening? Ingen som har noe litt nærmere meg å anbefale? Bor i Asker !
 15. Dette kan jeg forstå. Det er ofte vanskelig å dømme en situasjon uten å vite hele bildet. Men når man vet det da? Feks når du ser det så tydelig fordi det er nær familie eller venner. Jeg føler en plikt til å si ifra om at dette ikke er greit. Jeg klarer i hvert fall ikke gå rundt med god samvittighet. Og så tenker jeg at jo fler som sier i fra, desto mer må jo folk høre etter.
×