Jump to content
Hundesonen.no

Piglet

Medlemmer
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

86 Excellent

About Piglet

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dyr da, men god kvalitet og jeg synes den går godt bak armhulen. http://dyrenesvalg.no/hundesele/haqihana-h-sele-dobbel/haqihana-dobbel-h-sele-gronn/
 2. Piglet

  Når fikk din tispe første løpetid

  Svarte på min nåværende tispe på første spørsmålet, hun fikk løpetid da hun var 9,5 mnd gammel og hadde intervaller på 6-7 mnd. Min forrige tispe var 11-12 mnd og hadde litt mer variasjon på intervallene, mellom 9-12 mnd.
 3. Jeg vil tro at det som oftest gir seg utslag i at de blir mer barnslige. Min ble som hun var i den rolige perioden mellom innbilt og neste løpetid.
 4. Man fjerner jo alt av kjønnshormoner, og progesteron har jo bl.a. en beroligende effekt, så det kan jo hos noen virke negativt.
 5. Jeg ventet i 14 dager før hun fikk rusle i hagen, etter en mnd lot jeg henne løpe litt alene og 2-3 uker etter det fikk hun leke med andre hunder. Selv om alt er grodd utenpå, tar det lengre tid før det gror innvendig. Men min hadde operasjon med åpen buk, med kikhullsoperasjon tar det vel litt kortere tid. Jeg ville være sikker på at alt var i orden, og var kanskje litt vel forsiktig, men better safe than sorry. Absolutt ikke den eneste
 6. Min var veldig stresset rett før løpetid, under løpetida, etter løpetida og når hun hadde innbilt. Hun er en veldig forsiktig, litt usikker hund og alt ble så veldig forsterket at det var umulig å jobbe med. Hun hadde 1-2 mnd mellom hver løpetid jeg fikk tilbake hunden min og så var det på igjen. Jeg så det an i 4 løpetider, men da regna jeg med at det var sånn ting kom til å være at jeg kastrerte henne. Jeg har virkelig ikke angret, hun er mye roligere, selv om hun har sin personlighet og fortsatt er litt usikker, så har vi kunnet trene og vi har kommet så langt når hun slipper å bli så påvirket av hormoner og har fått kontinuitet i ting. Ulempen jeg har merket er dårligere pelskvalitet, mer sult og behov for færre kalorier, men det er absolutt ikke noe problem. Inkontinens er det jo økt risiko for etterhvert og enkelt kreftformer visstnok, men hun har det så mye bedre nå at jeg ikke er i tvil om at jeg ville gjort det igjen.
 7. Piglet

  Akkurat nå - Mars

  .
 8. Jeg er også en av dem som må spise kjøtt for å overleve. Jeg har sinnsykt mange intoleranser, og har et veldig begrenset kosthold. Jeg var veganer tidligere, men måtte begynne å spise animalske produkter da vekta nærma seg et kritisk punkt. Jeg skulle gjerne holdt meg unna kjøtt, men prioriterer min egen overlevelse.
 9. Piglet

  Treningsgodbiter

  Enig, min digger dem (men nå er hun en golden da, så alt går i grisen liksom, men hun har disse som en av sine favoritter), de er semimoiste (er det et ord?) og er greie å dele ved behov. Kommer også i praktiske pakninger så de holder seg godt.
 10. Har tenkt tanken selv, og har kommet fram til at jeg i så fall vil gi bikkja også.
 11. Piglet

  X og Y navn 🐶😊

  Yeehaw? X-ceeds limitations? X-traordinary journey? Dårlig på det her altså...
 12. Piglet

  Aktivitetsnivå før operasjon

  Min hadde bukoperasjon og da kan det være skummelt med krumspring jo. Min brukte body, i vårt tilfelle bekymret jeg meg for at stingene kunne gå opp ,min hadde indre sting som man jo naturlig nok ikke ser som også bruker lenger tid på å gro. Hun skulle heller ikke hoppe opp og ned av sofaen, men bare gå i rolig gange. I litt lenger bånd eller langline vil hun ikke bare gjøre det, tro meg Men en øyeoperasjon er jo noe annet, det vet jeg ikke noe om så der skal jeg ikke si noe (leste ikke at det var øyeoperasjon med en gang).
 13. Piglet

  Aktivitetsnivå før operasjon

  Jeg gjorde ikke noe utenom det vanlige, hun fikk sine vanlige turer løs. Etter operasjonen når hun hadde kommet seg ble det endel hjernetrim i tillegg til økende turer i kort bånd, det gikk greit, men hun fikk en skikkelig raptus når hun endelig kunne løpe løs igjen @JTT det er stor forskjell for min å gå i kort bånd uten å kunne gjøre noen krumspring og gå i 5 meter langt bånd evt. langline.
 14. Veldig enig i dette. I tillegg ville jeg kanskje prøvd med Adaptil en periode, det gjorde flyttingen for min litt usikre hund mye greiere enn jeg tror den ville gjort uten.
×