Jump to content
Hundesonen.no

Piglet

Medlemmer
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

88 Excellent

About Piglet

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Piglet

  Hvor mye veier valpen din?

  Min golden retriever tispe var da hun var 12 uker 12,5 kg, nå er hun 4 år gammel og veier ca 30 kg.
 2. Piglet

  Akkurat nå mai

  Ikke min favoritt heller... Drittnatt her også med mye kvalme og jeg har en avtale i dag jeg må på også. Min ble gradvis overvektig (helt flaut når jeg tenker på det). Hun har i dag en passe vekt og får 300 g pr dag (det høres så lite ut, men hun får godis og noe å tygge på i tillegg så det blir litt ekstra kalorier, hun er også kastrert). Jeg gikk ned til 260 g pr dag og fylte på med ekstra grønnsaker, hun gikk ned 10 kg på 10 mnd. Hun fikk vanlig mosjon. Jeg tenker jeg ville gått ned bittelitt på V&H, så lenge hun har gått ned litt så er det jo i riktig retning. Beklager hvis det ble surrete for det er hodet mitt også
 3. Piglet

  Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  Hadde det ikke vært for at hun jeg har nå skal få lov til å være alenehund så.
 4. Piglet

  Hvor lang nattesøvn har hunden din?

  Jeg trenger mye søvn (er kronisk syk) og er i senga opp til 11-12 timer, hunden sover så lenge jeg gjør det. Hun maser bare hvis hun må ut. Hvis jeg skal noe tidligere enn vanlig og står opp i 7-8-tida skjønner hun ikke poenget med å stå opp og fortsetter gjerne å sove i senga
 5. Piglet

  Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  Og akkurat nå som jeg har så lyst på valp, og synes Ninja er sååå vakker Lykke til!
 6. Litt godt å se at så mange har det samme problemet Det verste er at min akkurat som @Nimbus sin elsker bæsj, og sånn bortsett fra det åpenbart ekle ved det er jeg bekymret for smitte av et eller annet. Hun har også nå funnet ut at det lønner seg å sluke det så raskt som mulig, for hun vet at jeg ikke liker det. Så jeg prøver å være i forkant, men hun får hver dag i seg noe. Hun er alltid på jakt etter noe å spise. Jeg ser på henne når hun får ferten av noe og klarer å hindre noe. Går heller ikke i konflikt med henne, gjør så lite som mulig ut av det hvis hun først har fått tak i noe og jeg ikke vurderer det som farlig. Har også vurdert munnkurv til tider Så å være i forkant, gjerne med en la-det-være-kommando og ha en skikkelig god slipp-kommando er nok det beste (sier jeg mens jeg ser på hunden min og ler )
 7. Dyr da, men god kvalitet og jeg synes den går godt bak armhulen. http://dyrenesvalg.no/hundesele/haqihana-h-sele-dobbel/haqihana-dobbel-h-sele-gronn/
 8. Piglet

  Når fikk din tispe første løpetid

  Svarte på min nåværende tispe på første spørsmålet, hun fikk løpetid da hun var 9,5 mnd gammel og hadde intervaller på 6-7 mnd. Min forrige tispe var 11-12 mnd og hadde litt mer variasjon på intervallene, mellom 9-12 mnd.
 9. Jeg vil tro at det som oftest gir seg utslag i at de blir mer barnslige. Min ble som hun var i den rolige perioden mellom innbilt og neste løpetid.
 10. Man fjerner jo alt av kjønnshormoner, og progesteron har jo bl.a. en beroligende effekt, så det kan jo hos noen virke negativt.
 11. Jeg ventet i 14 dager før hun fikk rusle i hagen, etter en mnd lot jeg henne løpe litt alene og 2-3 uker etter det fikk hun leke med andre hunder. Selv om alt er grodd utenpå, tar det lengre tid før det gror innvendig. Men min hadde operasjon med åpen buk, med kikhullsoperasjon tar det vel litt kortere tid. Jeg ville være sikker på at alt var i orden, og var kanskje litt vel forsiktig, men better safe than sorry. Absolutt ikke den eneste
 12. Min var veldig stresset rett før løpetid, under løpetida, etter løpetida og når hun hadde innbilt. Hun er en veldig forsiktig, litt usikker hund og alt ble så veldig forsterket at det var umulig å jobbe med. Hun hadde 1-2 mnd mellom hver løpetid jeg fikk tilbake hunden min og så var det på igjen. Jeg så det an i 4 løpetider, men da regna jeg med at det var sånn ting kom til å være at jeg kastrerte henne. Jeg har virkelig ikke angret, hun er mye roligere, selv om hun har sin personlighet og fortsatt er litt usikker, så har vi kunnet trene og vi har kommet så langt når hun slipper å bli så påvirket av hormoner og har fått kontinuitet i ting. Ulempen jeg har merket er dårligere pelskvalitet, mer sult og behov for færre kalorier, men det er absolutt ikke noe problem. Inkontinens er det jo økt risiko for etterhvert og enkelt kreftformer visstnok, men hun har det så mye bedre nå at jeg ikke er i tvil om at jeg ville gjort det igjen.
 13. Piglet

  Akkurat nå - Mars

  .
 14. Jeg er også en av dem som må spise kjøtt for å overleve. Jeg har sinnsykt mange intoleranser, og har et veldig begrenset kosthold. Jeg var veganer tidligere, men måtte begynne å spise animalske produkter da vekta nærma seg et kritisk punkt. Jeg skulle gjerne holdt meg unna kjøtt, men prioriterer min egen overlevelse.
 15. Piglet

  Treningsgodbiter

  Enig, min digger dem (men nå er hun en golden da, så alt går i grisen liksom, men hun har disse som en av sine favoritter), de er semimoiste (er det et ord?) og er greie å dele ved behov. Kommer også i praktiske pakninger så de holder seg godt.
×