Gå til innhold
Hundesonen.no

Piglet

Medlemmer
 • Innholdsteller

  51
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

66 Excellent

Om Piglet

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Golden retriever
 1. Sorterer du smågodt?

  Kan da ikke blande sjokolade og annet smågodt??? Da blir jo begge deler ødelagt.
 2. Berner sennen vs golden retriever - pelsstell

  Da høres det greit ut med blåser hvis det tar over et døgn å tørke, min golden er vel tørr på 5 timer.
 3. Berner sennen vs golden retriever - pelsstell

  Takk for input. Hilseglede er helt greit altså, misforstå meg rett. Min golden har etterhvert lært seg å ha beina på bakken når hun hilser, så det er ikke noe problem. Jeg liker den type hunder, men det er bare når jeg har ekstra dårlige dager at det ikke helt matcher med meg. Jeg regner med jeg vil ha en tispe, liker de best, og det er vel ikke fullt så mye pels som hanner. Sånn som det er nå dusjer jeg henne ca 1 gang i mnd med shampoo, sjeldnere om vinteren. Hun er som goldener flest veldig glad i alt som er vått, og bader i vann av ymse kvalitet, så hun trenger jevnlig dusj. Er det en fordel å blåse de tørre? Min golden lufttørker, har ikke noe problem med våteksem.
 4. Den store baby- og barntråden 2018

  Hun er så søt altså Så godt at det går så bra med henne, hvis jeg skal bedømme ut fra det siste bildet ser hun ut som en fighter!
 5. Jeg har for tiden en golden retriever, tidligere har jeg hatt en retriever-blanding. Jeg har en forkjærlighet for retrievere, men har alltid hatt lyst på en berner sennen. Jeg liker godt lynnet og væremåten, men det som har stoppet meg er helsen og forventet levealder. Men jeg kan ikke gå gjennom livet uten å ha en tror jeg. Jeg trives godt med golden retriever, jeg liker godt den happy-go-lucky væremåten, selv om jeg kanskje kunne tenkt meg å dempe den voldsomme gleden i forhold til alt på to og fire bein en liten smule. Aktivitetsnivået til hun jeg har nå passer meg godt, hun får daglig litt over en times tur i tillegg til tisseturer og noe søk av et eller annet slag utenom. Vi er veldig glad i å gå spor, fordi jeg er kronisk syk blir det mer i enkelte perioder enn andre. Av og til lengre turer, gjerne med kløv. Jeg innbiller meg at aktivitetsnivået vårt kunne passe en berner også? Men jeg er ikke overvettes glad i pelsstell... Middels pelsstell som på golden er greit, utenom røyteperioder får hun gjennombørsting en gang i uka, i røyteperioder daglig, blir dusjet ved behov og klippes/stusses. Hvordan er pelsstellet på en berner i forhold? Det er ikke aktuelt med ny hund helt enda, men planlegging er vel halve moroa?
 6. Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer med lille, vakre Leah!
 7. Tror det er litt individuelt, men min var en av de to største tispene i kullet og hun er som voksen fortsatt stor.
 8. Hvis hun ikke er veldig tynn ville jeg ikke gjort noe, det går over. Min spiste lite i perioden med innbilt, og hun er en golden som spiser alt til vanlig.
 9. Valpegjengen 2020, 2021, 2022, 2023, 2024?

  Her kan jeg også være med! Foreløpig holder det med en hund, men hvis formen blir bedre har jeg lyst på en til. Hun jeg har nå har også litt små-issues, så det skal ingen valp i hus foreløpig. Men, hvis formen blir bedre og vi får jobbet enda mer med hun jeg har så kanskje. Evt så er det jo så langt fram i tid at det kan hende det er på tide med en da, for å si det sånn. Har lyst til å teste ut en ny rase, men spørs om jeg klarer å holde meg unna retrievere gitt.
 10. Hvordan fange løs hund?

  Jeg passet en gang en hund som kom seg løs. Han var veldig usikker på ukjente mennesker, og kjente meg ikke igjen på avstand da jeg fant han igjen, og han gikk unna meg hvis jeg kom for nære. Ting jeg vanligvis ville gjort, som å finne noe veldig spennende på bakken, løpe i motsatt retning, lokke med godbiter, være klovn og ha lys stemme fungerte ikke på han og ville bare gjort at han stakk. Han hadde imidlertid lært tidligere på turen at jeg hadde godbiter i lomma. Jeg måtte gå i stoor bue rundt han med siden til og uten å se på han, da ble han der han var uten at det ble for skummelt. Jeg satte meg da ned på huk med siden til han og så vekk mens jeg rota i lomma. Han ble da nysgjerrig og kom saaakte nærmere, men ombestemte seg stadig og gikk litt unna igjen. Etter det som føltes som en evighet, kom han nære nok til å kjenne igjen lukten min og da var det hurramegrundt fordi han ble så glad.
 11. Hvor har du godbitene?

  Bruker treningsbelte eller har de rett i lomma. Hundejakka blir vaska rimelig ofte, for det blir jo ganske grisete. Så latskapen min med å gjøre det enklest mulig å bare ha de i lomma slår jo litt tilbake på meg selv når det blir mer klesvask.
 12. Fremmedlegeme ved råfóring.

  Det er jo små beinbiter i V&H, men skjønner ikke at det skal skape noe problem. Min fant en pølsebit på grusen her om dagen, men da kom den grusen hun fikk i seg ut igjen dagen etter, den ble ikke igjen i magen liksom. Hvorfor vil ikke beinbiter også bare gå igjennom systemet på samme måte?
 13. Unghund på tur

  Min hadde også noen sånne perioder som unghund. Det gikk over!
 14. Var omtrent et halvt år uten hund mellom forrige hund og den jeg har nå. Gikk tur et par ganger, men det føltes så meningsløst og ensomt. Jeg elsker jo å gå tur, men det må være med hund. Å ha hund er utrolig viktig både for min fysiske og psykiske helse.
 15. Vi som liker blekk!

  Fikk beskjed av tatovøren om å ha på plast i 3-4 timer. Nå har jo forskjellige tatovører forskjellige meninger, men jeg synes det høres litt voldsomt ut å dekke den til så lenge, det blir jo så tett. Jeg vasket den noen ganger om dagen og smurte med bepanthen.
×