Gå til innhold
Hundesonen.no

Piglet

Medlemmer
 • Innholdsteller

  72
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

83 Excellent

Om Piglet

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Golden retriever
 1. Veldig enig i dette. I tillegg ville jeg kanskje prøvd med Adaptil en periode, det gjorde flyttingen for min litt usikre hund mye greiere enn jeg tror den ville gjort uten.
 2. Når jeg var sikker på at min ikke måtte ut så tidlig lenger, så begynte jeg bevisst å stå opp bare når hun var rolig og lå og sov/slappet av. Det skjedde ingenting annet enn at jeg snudde meg og sov videre hvis hun bjeffet eller gjorde andre sprell. Da gikk det ganske fort så skjønte hun at det lønte seg å sove til jeg bestemte at vi skulle stå opp.
 3. Favorittbamse?

  Tidligere ble alt maltraktert og gjerne spist, nå finnes det ikke interessant. Hun har andre leker da, men de blir bare bært rundt når vi får gjester.
 4. Valp som angriper sengen sin

  Min var også sånn da hun var valp, hun tok helt av hvis hun fikk lov. Jeg fjerna senga, hun fikk en dyne istedenfor og det gikk mye bedre. Når hun var større (7-8 mnd?) fikk hun seng igjen og da gikk det helt fint.
 5. Stiv/støl valp etter tur

  Vil bare nevne at begge foreldrene til min er HD-fri, min er også det, men to av søsknene har E.
 6. Vi har kun en kort tissetur om morgenen fordi jeg bruker tid på å få kroppen i gang, så 1-1,5 timers tur på formiddagen. Da varierer vi hvor vi går, den firbente synes det er stas å gå gatelangs og i sentrum og lukte og se på alt som skjer, jeg synes ikke det er like stas så vi går også i skogen eller til et vann hvor hun kan gå løs og løpe i litt mer ulendt terreng. På turene gjør vi gjerne litt annet også, som å balansere/hoppe på ting, innkalling, kontakt og ha godbitsøk på en trestamme. Så har vi 15-30 minutter søk i hagen på ettermiddagen, og 20-30 minutters kveldstur. Jeg mener det ikke går an å sette en fasit på hva en hund bør få, men så lenge hunden er fornøyd regner jeg med at aktivitetsnivået er passe. Men jeg synes allikevel at en hund bør få minimum 1 time utenfor hus/hage hver dag.
 7. Lotta - Field spaniel

  Lotta er den fineste fielden jeg noen gang har sett altså, hun er så utrolig vakker
 8. Fjernet snuten på labrador

  Bare...nei.
 9. Hva kan gis for å få mykere avføring?

  Jeg gir min rå eller kokte grønnsaker, bær og olje, hvis ikke blir avføringen hennes omtrent til støv når jeg plukker den opp.
 10. Sunlily's Kull II

  Decibel, for et sinnsykt kult navn! Digger aussier, de virker som så kule hunder og i tillegg er de vakre. Hvis jeg blir frisk en gang og får masse energi skal jeg ha en som skal få være med og teste ut litt forskjellig av hundesporter og kanskje trene mot å bli redningshund. Lov å drømme ikke sant?
 11. Golden Retriever/Welsh Corgi i leilighet?

  Jeg bor med min golden i en leilighet på ca 40 kvadrat og det går helt fint. Inne ligger hun stort sett og slapper av, det er jo ute hun er aktiv. Så lenge de får den aktiviteten de trenger kan en golden absolutt bo i en leilighet, veldig fine og greie hunder.
 12. Ting du har gjort feil

  Første hunden stressa så enormt før vi skulle ut på tur og det førte jo selvfølgelig til at hun var sånn når vi kom ut også, så det var jeg veldig obs på at jeg ikke ville skulle gjenta seg med neste, så hun jeg har nå er superrolig før vi skal ut og legger seg ned mens jeg ordner meg. Hun jeg har nå har ikke lært å være rolig rundt mennesker vi møter ute og det er innmari slitsomt. Vi har heller ikke hatt voksne rollemodeller for henne, den eneste hunden hun har hatt jevnlig kontakt med er en jevnaldrende, og to tenåringer som skal oppdra hverandre går heller dårlig Så hun er ganske uhøflig og andre hunder betyr full fart hvis hun ikke er i bånd, hun er innmari intens. Så før jeg får neste valp skal jeg skaffe meg hundevenner Så for å si det kort: sosialiseringsbiten skal være bedre med neste. Og tannpuss... Men hunder er individer og ting blir vel aldri perfekt, i tillegg til at ting kan skje som gjør at ting ikke blir som planlagt, men som Quack sier man får prioritere det man synes er viktigst og gjøre det beste man kan
 13. Bytteforsvar hos valp

  Min hadde ressursforsvar ovenfor andre hunder fra hun var liten valp, ikke i forhold til oss tobeinte. Jeg har vært bevisst på å unngå å ha leker og godis framme i nærheten av andre hunder, så det er en stund siden en sånn situasjon har dukket opp. Men et par ganger i voksen alder har hun funnet en veldig verdifull pinne på tur og det har da vært samme reaksjon som hun hadde som valp.
 14. Passaktig skritt

  Min passer mye mer i båndtvangstiden. Denne sommeren har jeg brukt langline mye og det har hjulpet endel, men hun bruker jo ikke kroppen sånn som hun gjør løs. Hvert år når båndtvangen er over går det ikke lang tid før hun beveger seg bedre og da går hun sjelden i passgang.
×