Gå til innhold
Hundesonen.no

Piglet

Medlemmer
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

59 Excellent

Om Piglet

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Golden retriever
 1. Unghund på tur

  Min hadde også noen sånne perioder som unghund. Det gikk over!
 2. Var omtrent et halvt år uten hund mellom forrige hund og den jeg har nå. Gikk tur et par ganger, men det føltes så meningsløst og ensomt. Jeg elsker jo å gå tur, men det må være med hund. Å ha hund er utrolig viktig både for min fysiske og psykiske helse.
 3. Vi som liker blekk!

  Fikk beskjed av tatovøren om å ha på plast i 3-4 timer. Nå har jo forskjellige tatovører forskjellige meninger, men jeg synes det høres litt voldsomt ut å dekke den til så lenge, det blir jo så tett. Jeg vasket den noen ganger om dagen og smurte med bepanthen.
 4. En tråd for meg også. Jeg sliter med mye av det samme, har også ME, jeg går ned i vekt i perioder og er ganske undervektig. Sliter med matintoleranser og mye kvalme og har problemer med å få i meg nok mat. Drikker næringsdrikker innimellom, men det er så dyrt at jeg har ikke råd til å kjøpe det så mye som jeg egentlig trenger. Vet det er mange ME-pasienter som sliter med vektnedgang/oppgang. Vet ikke hvor du bor, men fylkeslaget her jeg bor har ihvertfall yoga for ME-pasienter jevnlig. Ellers så er Youtube veldig fint, som Pringlen nevner. Og Qi Gong (ikke helt sikker på hvordan det skrives) er visst veldig fint for avspenning. Har hatt veldig lyst til å prøve det som er i regi av ME-foreningens fylkeslag, men har ikke hatt råd enda. Har så lyst til å trene, men formen er ikke så bra at jeg kan det, men litt enkel yoga ser jeg for meg kanskje hadde vært noe.
 5. Oooops... Eller "#¤%&/(&%¤!!!

  Nei, oppdrett er nok ikke noe for meg heller
 6. Oooops... Eller "#¤%&/(&%¤!!!

  For noen øyne på noen av de Hadde hatt problemer med å oppdra de der altså
 7. Enmannshund

  Min golden er litt "mot normalt". Joda, hun kan godt få kos av andre mennesker, men hun er tydelig min, selv innad i familien. Det er liksom oss to. Jeg har ikke vært i jobb på flere år pga sykdom, så vi har tilbragt det meste av tiden sammen. Vi har et veldig sterkt bånd, og det tror jeg er det viktigste, ikke å kjøpe en utpreget "enmannshund".
 8. Råd om godbiter til hund

  Hvor kjøper man blodpulver? I vanlig matbutikk?
 9. Jeg synes det er veldig hensynsløst å slippe hunden din bort til andre uansett hvor snill og grei din må være. Jeg har en hund som er ganske usikker på andre hunder, vi trener mye på det og da å få en fremmed hund som er over grensen for det min synes hun takler er rett og slett dårlig gjort... Jeg har en som jeg kan ha løs på steder hvor vi ikke møter så innmari mange sånn at jeg til enhver tid har oversikt og kan kalle henne inn. Hun har god innkalling når vi møter folk og andre hunder, hvis hun finner noe hun mener er spiselig blir hun litt Albert Åberg. Vi har litt utfordringer i forhold til katter, de jager hun hvis hun får sjansen. Jeg merker ofte på henne hvis det er dyr i nærheten, så da tar jeg henne i bånd. Men hun har blitt mer interessert i rådyrspor det siste året, så vi får se hvordan det går framover. Kanskje prøve sladretrening?
 10. Akkurat nå, januar

  Det er sikkert fordi de ikke orker annet enn å være trivelige... Min møtte en bulldog da hun var valp, bulldogen var vel omtrent 4 mnd gammel og orka ikke løpe mer enn noen få meter for da ble den så andpusten. Det var skikkelig trist å se/høre. Drittfolk... Finn.no er veldig fin, men det er mye rare mennesker der.
 11. Akkurat nå, januar

  Savner å kunne kle meg i "vanlige" klær av og til, skipper jeg ulltrøya stivner rygg og nakke med en gang. Selv om jeg ikke har det så ille som deg, jeg kan jo bruke hendene mine, så er det kjipt allikevel. Smerter er litt vanskelig å overse når de passerer en viss terskel. Det regner i dag jo! Hvor kom det fra liksom? (Jo, jeg vet hvor det kommer fra da ) Jaja, fram med broddene igjen.
 12. Akkurat nå, januar

  Enig, nå som det er ekstraordinær båndtvang kan vinteren bare bli vår snart. Elsker høsten, det er den beste tiden å ha hund på! Sitter og er litt småkvalm, så da går jeg og legger meg og satser på at jeg sover det av meg.
 13. Pølsa, en berner sennenhund (bildespam)

  Så utrolig fine de er! Og så godt at cellegiften har hatt så god effekt! Har så lyst på en berner, men er litt avskrekka av levealderen dessverre...
 14. Hva er din hunds HD-indeks?

  Min har indeks på 96 med A-hofter, to kullsøsken har E... 6 av 10 røntga. Mor har 91, far 86 (svensk).
 15. Akkurat nå, januar

  Ja, da blir det verre... Mye snø her også, mens det enda var mildvær prøvde jeg meg på jordet, for da hadde det jo sunket sammen endel, men sank ned til rumpa allikevel. Nå har det frosset så jeg kan gå oppå uten å synke mer enn noen cm. Sovet dårlig i natt og formen er generelt litt dårlig for tida, så det blir en sløv dag her. Tur med bikkja snart eller så blir det mye Netflix i dag kjenner jeg.
×