Piglet

Medlemmer
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Piglet

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Golden retriever
 1. Stakkars lille gutt. Men godt du fant ut av det sånn at han kan få behandling! God bedring, håper han blir bedre fort.
 2. Både vakker og flink! Og akkurat passe golden på det siste bildet.
 3. Jeg delte av stua når min var valp. Da fikk hun ikke tilgang til ting som kunne være fristende å spise på og steder vi hadde mye ledninger o.l. Det gjorde at jeg slapp å gjete henne og det ble ikke like mye mas for å hindre henne i "ulovlige" ting. Av samme grunn fikk hun ikke tilgang til gangen der det var sko. Når hun ble stor nok fikk hun tilgang til hele huset. Og jeg er også enig med Kaja; jeg synes en hund bør skjermes hvis den ikke sier i fra. Det er rett og slett dårlig gjort å se en hund plages av en annen uten å gripe inn og gjøre noe med situasjonen.
 4. Fordelen med å bo alene er at jeg kan gjøre akkurat som jeg vil! Men etter mye diskusjon med meg selv har jeg blitt enig om finsk lapphund jeg også. Lyden i finsk lapphund er vel det som er negativt med rasen synes jeg, men det går jo an å trene noe. Har en som er nervøs jeg også, men hun gjør ikke utfall lenger og har blitt myye bedre. Hun ble kastrert for ca 7 uker siden og det generelle stresset hun hadde er borte. Så hvis hun får litt tid på seg og ting bedrer seg enda mer så kanskje det blir en liten lappis. Har uansett tenkt å vente til hun er 4-5 år (hun er 3 nå). (Forutsetningen er at formen min bedres, er kronisk syk.)
 5. Måtte inn å snoke jeg også. Har lyst på en whippet, men så har jeg egentlig slått fra meg rasen jeg også. Ihvertfall når jeg leste dette: Men jeg liker så godt de jeg har møtt. Har såå lyst på en valp, men så sier fornuften meg at det har jeg ikke kapasitet til pr. nå. Teite fornuft.
 6. Det hender stadig vekk at jeg må stole på hunden... Har gått bra hittil.
 7. Gratulerer og lykke til!
 8. Du er ikke alene, nei...
 9. Jeg bruker sekk hvis jeg skal ha med meg mer enn det som får plass i lommene. 16,5 grader inne når jeg stod opp, det er litt kaldt altså. Heldigvis har jeg ikke så stort hus, så peisen får fort opp varmen.
 10. Blir så sint og lei meg av sånt... Vi mennesker er så sinnsykt dumme.
 11. Å, takk, sånt elsker jeg! Gaupe i skogen der vi pleier å gå tur, men det visste jeg jo. (Edit: og ulv og bjørn er observert også. Gøy!)
 12. Fant tips på nett om å bruke tang og knipe sammen glidelåstingen, det funka det! Så får jeg se hvor lenge det varer. Alt godteri-snakket deres har gjort at jeg har veldig lyst på godteri. Tåler det egentlig ikke, men det er jo så godt... Det hørtes både veldig vondt og veldig komisk ut. God bedring, det er jo skrekken å ikke kunne gå turer!
 13. La turen innom en av favorittstedene til Nova i dag: gapahuken til barneskolen. Der er det så utrolig masse spennende å utforske, særlig når en klasse nettopp har vært der, for da hender det de har lagt igjen noen godbiter. Nå ligger hun nydusjet og nyfrisert i sofaen ved siden av meg. Må få ordna ny glidelås i hundejakka mi før det blir noe særlig kaldere ellers er jeg redd jeg ikke overlever vinteren.
 14. November jo. Snart jul!
 15. Er sulten, men har en sovende hund på fanget så da må jeg jo bare sitte her da.