Gå til innhold
Hundesonen.no

Piglet

Medlemmer
 • Innholdsteller

  79
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

83 Excellent

Om Piglet

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Golden retriever

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg er også en av dem som må spise kjøtt for å overleve. Jeg har sinnsykt mange intoleranser, og har et veldig begrenset kosthold. Jeg var veganer tidligere, men måtte begynne å spise animalske produkter da vekta nærma seg et kritisk punkt. Jeg skulle gjerne holdt meg unna kjøtt, men prioriterer min egen overlevelse.
 2. Piglet

  Treningsgodbiter

  Enig, min digger dem (men nå er hun en golden da, så alt går i grisen liksom, men hun har disse som en av sine favoritter), de er semimoiste (er det et ord?) og er greie å dele ved behov. Kommer også i praktiske pakninger så de holder seg godt.
 3. Har tenkt tanken selv, og har kommet fram til at jeg i så fall vil gi bikkja også.
 4. Piglet

  X og Y navn 🐶😊

  Yeehaw? X-ceeds limitations? X-traordinary journey? Dårlig på det her altså...
 5. Piglet

  Aktivitetsnivå før operasjon

  Min hadde bukoperasjon og da kan det være skummelt med krumspring jo. Min brukte body, i vårt tilfelle bekymret jeg meg for at stingene kunne gå opp ,min hadde indre sting som man jo naturlig nok ikke ser som også bruker lenger tid på å gro. Hun skulle heller ikke hoppe opp og ned av sofaen, men bare gå i rolig gange. I litt lenger bånd eller langline vil hun ikke bare gjøre det, tro meg Men en øyeoperasjon er jo noe annet, det vet jeg ikke noe om så der skal jeg ikke si noe (leste ikke at det var øyeoperasjon med en gang).
 6. Piglet

  Aktivitetsnivå før operasjon

  Jeg gjorde ikke noe utenom det vanlige, hun fikk sine vanlige turer løs. Etter operasjonen når hun hadde kommet seg ble det endel hjernetrim i tillegg til økende turer i kort bånd, det gikk greit, men hun fikk en skikkelig raptus når hun endelig kunne løpe løs igjen @JTT det er stor forskjell for min å gå i kort bånd uten å kunne gjøre noen krumspring og gå i 5 meter langt bånd evt. langline.
 7. Veldig enig i dette. I tillegg ville jeg kanskje prøvd med Adaptil en periode, det gjorde flyttingen for min litt usikre hund mye greiere enn jeg tror den ville gjort uten.
 8. Når jeg var sikker på at min ikke måtte ut så tidlig lenger, så begynte jeg bevisst å stå opp bare når hun var rolig og lå og sov/slappet av. Det skjedde ingenting annet enn at jeg snudde meg og sov videre hvis hun bjeffet eller gjorde andre sprell. Da gikk det ganske fort så skjønte hun at det lønte seg å sove til jeg bestemte at vi skulle stå opp.
 9. Piglet

  Favorittbamse?

  Tidligere ble alt maltraktert og gjerne spist, nå finnes det ikke interessant. Hun har andre leker da, men de blir bare bært rundt når vi får gjester.
 10. Piglet

  Valp som angriper sengen sin

  Min var også sånn da hun var valp, hun tok helt av hvis hun fikk lov. Jeg fjerna senga, hun fikk en dyne istedenfor og det gikk mye bedre. Når hun var større (7-8 mnd?) fikk hun seng igjen og da gikk det helt fint.
 11. Piglet

  Stiv/støl valp etter tur

  Vil bare nevne at begge foreldrene til min er HD-fri, min er også det, men to av søsknene har E.
 12. Vi har kun en kort tissetur om morgenen fordi jeg bruker tid på å få kroppen i gang, så 1-1,5 timers tur på formiddagen. Da varierer vi hvor vi går, den firbente synes det er stas å gå gatelangs og i sentrum og lukte og se på alt som skjer, jeg synes ikke det er like stas så vi går også i skogen eller til et vann hvor hun kan gå løs og løpe i litt mer ulendt terreng. På turene gjør vi gjerne litt annet også, som å balansere/hoppe på ting, innkalling, kontakt og ha godbitsøk på en trestamme. Så har vi 15-30 minutter søk i hagen på ettermiddagen, og 20-30 minutters kveldstur. Jeg mener det ikke går an å sette en fasit på hva en hund bør få, men så lenge hunden er fornøyd regner jeg med at aktivitetsnivået er passe. Men jeg synes allikevel at en hund bør få minimum 1 time utenfor hus/hage hver dag.
 13. Piglet

  Lotta - Field spaniel

  Lotta er den fineste fielden jeg noen gang har sett altså, hun er så utrolig vakker
×