Jump to content
Hundesonen.no

Piglet

Medlemmer
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Piglet last won the day on February 11

Piglet had the most liked content!

Community Reputation

128 Excellent

About Piglet

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Piglet

  Hund plutselig redd

  Negative opplevelser kan dessverre sette seg veldig godt. Simira sitt forslag høres ut som noe som er verdt å prøve, og kanskje dekke til andre steder også (der hun datt ned hvis det er mulig) og samtidig ha med foreldrene dine sin hund også.
 2. Piglet

  Akkurat nå mars

  Det tror jeg også, det ville jo vært helt håpløst å skulle løse opp på de nå, da ville jo alt vært bortkastet. Har ikke vært på butikken på en stund, pleier å få levert varer hjem, men kanskje jeg skulle ta meg en tur bare for underholdningens skyld Jeg er jo "heldigvis" på AAP, så selv om situasjonen min har vært usikker noen år, så er det allikevel ikke så akutt som for veldig mange andre. Blir interessante tider framover, det er sikkert...
 3. Piglet

  Akkurat nå mars

  Jeg må innrømme at jeg liker litt at folk får føle på hvordan det er å være kronisk syk å måtte holde seg inne. For min del er ting heller ikke så annerledes, bortsett fra at det tar veldig lang tid å få levert varer hjem. Går det ikke an å ha på potesokk når dere går tur? For meg er også lyspunktet turene med hunden, det er ofte det jeg får gjort av "store" ting i løpet av dagen, har ikke energi til mer. Så hvis jeg ikke kunne gjort det hadde livet blitt ganske trist. Håper det gror fort og ukomplisert.
 4. Piglet

  Hund plutselig redd

  Enig med @simira, en tur til veterinær for sjekk. Uten sammenligning forøvrig, jeg har kroniske sykdommer og når jeg blir ekstra dårlig får jeg angst også, det er akkurat som kroppen reagerer på at den er så ute av balanse. Kanskje hun føler seg dårligere om kvelden? Og at den følelsen settes i sammenheng med fallet fra trappen som hun ble redd av? Stakkars Gira ❤️
 5. Piglet

  Hvilken raser er de mest omgjengelige?

  Akkurat dette er min erfaring også. Min golden er akkurat sånn, litt sosialt tilbakestående og litt vel entusiastisk, samtidig som hun ikke er så begeistret for andre som er det (selvinnsikt, not so much ).
 6. Piglet

  Hvilken raser er de mest omgjengelige?

  Min retriever er en veldig omgjengelig hund, og vil nok ikke lage bråk i en hundepark, men jeg tror hun hadde synes det hadde blitt altfor voldsomt. Men en som ikke hadde vært så god på hundespråk hadde nok ikke sett problemet tror jeg. Ellers er jeg enig i det @simira skriver ang. raser.
 7. Piglet

  Blod i urin rett før løpetid

  Sorry hvis det er et helt idiotisk spørsmål, men helt sikker på at det ikke bare er blod fra begynnelsen på løpetid som blander seg med urinen?
 8. Piglet

  Akkurat nå mars

  Nei, hvem hadde vel trodd det for bare noen uker siden...
 9. Piglet

  Akkurat nå mars

  Men det er jo fordi folk har hamstret at det ikke er nok, hadde folk handlet det de trengte og ikke hamstret så hadde det jo vært nok til alle. Politikerne trodde vel at vi kunne oppføre oss dumme som de er
 10. Piglet

  Akkurat nå mars

  Skulle kjøpe mat til bikkja i dag, var helt tomt for det jeg skulle ha Korona kan jo gi diaré, så sånn sett forståelig, men hjelpes; det tar jo helt av. Jeg har ikke handlet noe ekstra, satser på at alle har hamstret fra seg denne uka sånn at jeg kan gjøre min vanlige ukeshandel neste uke. Jeg er mer bekymret for medisinmangel, livet mitt blir ganske kjipt hvis det blir tomt for enkelte medisiner. Leste om en som trengte insulin, men det var utsolgt fordi folk hadde hamstra.
 11. Piglet

  Akkurat nå mars

  Min golden er alltid labrador, noe som jo er forståelig hvis man ikke har sånn veldig peiling. Men jeg blir bittelitt irritert hver gang, herregud ser de ikke at hun har lang pels??? Krysser fingre for at du får litt energi i dag @Bettie Har dessverre ingen å sende over, våkna opp med vondt overalt. Hvorfor må hunden min ut med en gang på sånne dager?
 12. Piglet

  Akkurat nå mars

  I tillegg til at det ikke er bra for din, så er det jo ikke bra for den andre heller å få fortsette med denne adferden uten å få beskjed om at det ikke er greit.
 13. Piglet

  Akkurat nå mars

  Herregud, er det mulig??? For en dust Jeg hadde anmeldt, om ikke annet for å ha det registrert på hunden til en evt. senere anledning. Håper det går bra med snuppa At eieren synes dette er grei oppførsel er jo helt bak mål. Vi gikk tidligere tur med en schäfer som hadde lignende oppførsel som også hadde en eier som mente de skulle ordne opp selv. Jeg mener: min blir mobba og most uansett hva den gjør og prøver å komme seg unna, og eieren synes det er helt greit? Fy f... altså... Har kuttet ut å gå tur med dem, det er hverken godt for den hunden eller min at den type adferd får fortsette. Hvis Prima gjemmer seg og tisser på seg av redsel ville jeg absolutt revurdert denne personen som turvenn altså, stakkars jente
 14. Jeg har en golden og møter vi katter, hare eller rådyr jager hun, men hun er som oftest grei å bryte. Har vært et par ganger hvor hun lukket ørene, men løper ikke langt og kommer tilbake etter maks 20 sekunder (ikke at det er greit at hun jager uansett altså). Fugler gidder hun ikke bry seg med. Som @tillien sier, så er radiusen ikke så stor så jeg ser veldig lett på henne om det er vilt i nærheten og kan ta forhåndsregler. Kyr er skumle og hester ikke interessante så det er ikke noe problem. Fikk forresten plutselig testet min forrige golden på saueflokk på 10 meters hold, når jeg sa hun ikke skulle bry seg så var det ikke noe problem.
 15. Piglet

  Misfarget tann

  Hun nevnte noe om en skade på tannen, men røntgen viste ingen tegn til at roten var skadet og tannen var ikke infisert så da trengte vi ikke gjøre noe da, men bare holde den under oppsikt.
×