Gå til innhold
Hundesonen.no

Piglet

Medlemmer
  • Innholdsteller

    164
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    3

Piglet last won the day on 14. September 2020

Piglet had the most liked content!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Piglet's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recent Badges

147

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har kjøpt hund i Norge fra HD-frie foreldre. Min er fri, men 2 av søsknene har henholdsvis D og E.
  2. Her er det påbudt med munnbind på kollektivtransport og innendørs på offentlige steder der det ikke er mulig å holde god nok avstand (og det er jo vanskelig å garantere at man får til), så jeg bruker munnbind.
  3. Senk skuldrene og nyt valpetiden, kontakttrening legger grunnlaget for det meste, legg opp til at du skal være trygghet og det mest morsomme av alt, og ha en plan for miljøtrening og sosialisering.
  4. Jeg tilsetter ris, grønnsaker eller bær, hvis ikke blir hun steinhard i magen. Bruker mye raspede gulrøtter.
  5. Oi, shit, dette gjør jeg med min. Skummelt. Håper det går bra med henne.
  6. Ja, jeg gjør det. Hunden har jo en overflate, og alt som har overflater kan jo potensielt være en del av smittekjeden, men vil tro risikoen er liten.
  7. Nå har ikke jeg svart det, men kunne godt gjort det. For meg handler det om økonomi, helse og frihet. Jeg har i perioder egentlig for dårlig helse til å gi henne det hun fortjener, og selv om hun er fornøyd og egentlig får det hun trenger, mener jeg at hun fortjener mer enn hun får i dag. Litt mer variasjon, og jeg selv har også lyst til å drive mer aktivt. Og man blir veldig bundet, selv om jeg liker meg godt hjemme og ikke reiser så mye i utgangspunktet, så vil jeg egentlig reise mer enn jeg gjør. Og jeg har ingen som kan passe henne (bortsett fra et familiemedlem i krisesituasjoner, men vedkommende er også syk). Samtidig så gir hun meg så mye, hun får meg opp og ut og holder meg så aktiv jeg har mulighet til. Men hvis helsen min ikke bedrer seg vil jeg nok vente litt.
  8. Får opp reklame for operasjon av tunge øyelokk. Er det hint? ??
  9. Jeg tok med valpen ut for at hun skulle få gjort fra seg, og så fortsatte jeg å sove (eller late som, ikke så lett alltid) til i 7-tiden. Hun fikk være hos meg i senga, men fikk ingen respons på noen ting, ting var kjedelig. Ganske fort (ettersom jeg husker da) skjønte hun tegninga og la seg ned igjen. Etterhvert økte jeg tiden, for jeg hadde ikke tenkt til å ha en hund som maste seg til å stå opp før jeg vil. Nå sover hun så lenge jeg gjør, selv i helgene og av og til gidder hun ikke stå opp når jeg gjør heller, nå er hun blitt voksen da.
  10. Du kan la de lage "pølsetre" (feste pølsebiter eller noe annet på grener i en busk/lite tre), gjemme ball/leke i og la den finne den, klatre over/under ting, balansere på trestammer/stubber eller hva som helst, lære navn på lekene sine, la barna gjemme en godbit under en kopp sammen med noen tomme, lage enkle aktivitetsleker som f.eks. godbiter inni en dorull som er klemt sammen i endene, la de være med å lage sansehage ute (legg ut masse forskjellig rare ting man f.eks. finner i garasjen eller i boden, f.eks. et dekk, en paraply, leker fra barna var små et teppe fra naboens katt, alt som kan stimulere sansene og nysgjerrigheten.
  11. Har også erfaring med at det er veldig få hannhunder som tar hintet. Min er ganske usikker, hun har etterhvert blitt ganske flink på å si i fra fordi jeg har rost henne når hun har gjort det. Men når hannhunden ikke slutter er det ikke akkurat en selvtillitsboost for henne, så jeg setter veldig pris på hannhundeiere som tar ansvar. For som du sier så er det ikke min hund sin jobb å oppdra andres hunder, der må eierne komme inn og ta ansvar for egen hund.
  12. Enig, tispen bør få slippe dette.
×
×
  • Opprett ny...