Jump to content
Hundesonen.no

Piglet

Medlemmer
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

108 Excellent

About Piglet

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Piglet

  Medfødt skade på valp

  Er det ikke mulig å få råd fra en advokat engang over hvilken vei som er lur å gå? Ellers hørtes rådet til Milius lurt ut, kanskje det kan få fart på ting å sende klage gjennom forbrukerrådet og evt ta det videre der.
 2. Piglet

  Medfødt skade på valp

  Uff, for en forferdelig situasjon å være i. Hvis man ser helt kynisk på det (for lovverket er jo sånn), så har du jo kjøpt en vare som er defekt, den vil aldri fungere sånn som den var ment. Jeg mener det er helt klart at du bør ha krav på full refusjon og kunne heve kjøpet, du ble jo også lovet fra 8-ukerskontrollen at det var noe han vil vokse av seg og du kjøpte valpen i god tro på at han kunne bli en brukshund. Selv om jeg ikke er en veterinær ser man jo tydelig at det er en alvorlig feil på røntgenbildene. Oppdretter høres jo ut som h*n fraskriver seg alt ansvar og ikke vil/tør innse alvoret i vekstfeilen. En valp skal jo ikke ha det sånn som han har det nå, stakkars lille venn. Jeg som sitter her uten å være knyttet til han tenker at det kanskje er lurt å prøve å få hevet kjøpet, å la han fortsette å leve uten operasjon høres ikke ut som en vei å gå Svømming høres ut som å sette plaster på for å bli bedre av lungebetennelse, det løser ingenting (høres det ut som for meg, jeg er ingen ekspert). Fant dette her ihvertfall: https://osloadvokatene.no/eiendom/husdyr/hevet-kjop-valper/
 3. Piglet

  Hund som trekker

  Vi brukte vanlig Y-sele på tur og trekksele til skiturer, min skilte greit på de. Tror også hun skjønte at ski=trekk uansett sele egentlig. Jeg ville ha gått til innkjøp av trekksele sånn at han kan få dra i den også på tur, og så drive båndtrening med den vanlige selen. Jeg vil heller ikke bruke halsbånd, og min går nå fint uten å dra i båndet med sele.
 4. Piglet

  Hund som trekker

  Vi har alltid brukt vanlig sele ved båndtrening og det har fungert helt fint. Men å gå pent for oss er at hun kan få surre så mye hun vil bare båndet ikke strammer seg (hvis det er greit i forhold til omgivelsene). Jeg ville kanskje fortsatt med den selen du har en stund til, og så bytte hvis du har planer om det etterhvert.
 5. Helt enig. Ikke en lett situasjon
 6. Piglet

  Akkurat nå, november

  Haqihana har en som heter arctic. Jeg er dårlig på farger, men jeg den er hva jeg ville kalt turkis.
 7. Piglet

  Akkurat nå, november

  Fordi man kan kose hele magen til tisper Magekos er nemlig kjempeviktig.
 8. Piglet

  Hvilke kommando ord bruker du?

  Vent - når hun skal stoppe, stå stille og vente på meg. Fungerer som oftest, hender hun begynner å gå sakte videre og må bli bedt om å vente en gang til. Være her - når hun skal holde seg litt mer i nærheten av meg. Fungerer sånn nogenlunde. Hvis hun ikke har en sånn turbo-dag. Gå rundt - når hun skal gå rundt stolper, trær etc. Fungerer helt supert. Slipp - ja, når hun nettopp skal gjøre det. Fungerer så lenge det ikke er noe skikkelig godt. Rolig - når hun skal roe ned bakker e.l. sånn at jeg slipper å henge på slep. Fungerer helt ok. Sånn - når vi er ferdig med noe, kloklipping, trening eller noe annet, eller når jeg tar av båndet og hun kan gjøre som hun vil. Fungerer fint. Skal vi ta på båndet - hun stopper og venter på meg sånn at jeg kan ta på båndet før vi går videre. Fungerer helt fantastisk. Kom her - kom nærmere meg. Fungerer kjempefint. Kom - kom raskt helt inn til meg. Fungerer tilnærmet perfekt. Vær så god - når hun skal få mat. Fungerer helt fint.
 9. Piglet

  Si farvel til min beste venn.

  Dette tror jeg er veldig vanlige følelser etter man har måtte ta en så tung avgjørelse. Det er så vanskelig, men det høres ikke ut som det var for tidlig. Som Bali sier så er det en stor kjærlighetserklæring å la de slippe selv om det gjør så vondt for oss. Hvis du har noen du kan prate med om det kan det være godt. ❤️
 10. Piglet

  Kjæledyr hårfjerner

  Husker ikke akkurat hvilken selger jeg kjøpte den fra, men søk på "pet hair remover roller" så får du opp mange alternativer.
 11. Piglet

  Kjæledyr hårfjerner

  Ja, den funker. Jeg er har ME og sliter med å støvsuge særlig f.eks. sofa, den er mye lettere for meg og fjerner hårene mye bedre enn jeg klarer med støvsugeren. Den røde greia løsna litt i hjørnet ganske fort, men limte den fast med superlim. Kjøpte dog min på ebay til ca 60 kroner.
 12. Piglet

  Akkurat nå oktober

  Haha, samme skjedde meg med forrige hund, det ødela jo sporgåinga vår når hun stoppa og prøvde å snu hver gang det ble drag i lina Min nåværende brukte vi laaaang tid på å få båndtreninga til å funke. Brukte mye å la henne få gå dit hun ville som belønning, lot henne aldri stå med stramt bånd men brukte da kontaktlyd for å få henne til å slakke båndet. Brukte aldri godbit for det var bare distraherende og som flere andre var hun jo da ferdig å være flink Vi brukte samtidig tid på å lære å roe ned på tur, hun ble lett stressa og da fungerte det naturlig nok dårlig å huske på å gå fint.
 13. Piglet

  Kanindachsen Ærke

  Jeg gråt ofte, var frustrert og var helt sikker på at jeg kom til å ødelegge min andre valp (første var vi en hel familie om). Og jeg hørte andre si at de måtte ut å tisse så ofte som hver 2. time, og jeg bare what?? Synes jeg ikke gjorde annet enn å løpe ut med henne. Men det gikk seg til det også. Og jeg kunne ikke gjøre noe annet liksom, spise frokost uten pause tok litt tid før jeg kunne. Hjelp, så sliten jeg var. Det gikk over det også, men fy søren så intenst det var en stund.
 14. Piglet

  Akkurat nå, september

  Jeg har forsikring for opptil 50 000,- men hvis det koster 10 000,- kroner natta som jeg har lest så kommer det jo fort over det Håper jeg slipper å komme i det dilemmaet om jeg har råd til å fortsette behandling eller ikke. Uff, vil ikke tenke på det engang
 15. Piglet

  Akkurat nå, september

  Vi går hovedturen vår på formiddagen, da møter vi av og til andre med hund på hovedstiene, men vi går ofte utenfor disse og møter der veldig sjelden andre. De siste dagen har vi møtt flere der hver dag, sikkert på grunn av sykdommen. Føler det er litt kontraproduktivt hvis alle flytter seg til de samme stedene for å unngå andre
×