Anooni

Medlemmer
 • Innholdsteller

  124
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anooni

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Collie Langhår

Nylige profilbesøk

316 profilvisninger
 1. Bestilt ett par ganger derifra. Fått varene raskt, og svarte samme dag da jeg sendte de spørsmål om ett produkt
 2. Dette blir en farlig tråd om noen uker
 3. @Lene_S Hadde en eller begge hundene mine holdt på slik din gjorde,så hadde jeg hatt de i bånd. Selv om det hadde vært en chihuahua. Du har åpenbart ikke kontroll på hunden når den løper etter og stresser/jager vilter slik som dette..
 4. Samme erfaring med setter eiere her. De møtes på en rasteplass i skogen og slipper hundene. Vi som går flere mil unna møter hundene førerløse og helt ute av både synsvidde og kontroll. De har slutta med det nå da, tror de ble ferska
 5. Hva med annenhver uke med tema og ikke tema? Eller blir det dumt? Slik får jo egentlig alle muligheten til å være med. Plutselig er det jo tema for de som ikke er så gira på tema i utgangspunktet som kanskje passer en :-)
 6. Vi har møtt såpass mye vilt/fugl på stien og rundt om i skogen vi rusler i,som både stikker avgårde og driter i oss, så jeg vet ihvertfall at mine ikke stikker etter i beskrivelsene du skisserer her. Det er like vanlig for oss å møte elg og rådyr som det er at hundene får mat hver dag, ikke satt på spissen engang. Vi bryr oss ikke om de og de bryr seg ikke om oss. Vi lever ganske enkelt her vi går Lengden på kobbelet hadde ikke utgjort noen endringer. Det vi derimot slipper er å gå på rekke og rad med tau imellom oss. Ganske godt det og!
 7. Hunder er smarte dyr , noen raser og individer smartere enn andre igjen. Det er mulig å lære de ting. De kan lære seg å følge stien og ikke gå utenfor like lett som de kan lære seg sitt og gi labb. Mine vet også hvilke jorder de får løpe "tulling" på. Og de vet at de ikke skal løpe etter verken fugler, vilt eller svømme etter og ta fisken når vi bader. De skiller tur og trening. På tur går vi,på trening leker vi og har det mer moro sammen. Der får de jakte leke som jeg drar og holder. Det er null problem å lære de å skille dette, ihvertfall de hundene jeg har hatt. Jeg utviser litt kjønn på dyra, jeg menneskeliggjør de nok også. For jeg er i den "så lenge ingen er drept eller kommer til skade, så er man uskyldig og skal heller ikke straffes". Dette gjelder mennesker, og jeg har valgt å føre den på hundene mine også. De har gjort seg fortjent til å gå løse. De følger reglene jeg har satt til dem, og de viser ikke antydning til å skulle bryte de. Da velger jeg også å la de få den friheten de har gjort seg fortjent til. Jepp, sånn'erre
 8. Klart,men nå var det jo uaktuelt for deg å utsette viltet for fare. Og ved å ferdes i skogen,med eller uten bånd, er å utsette det for fare. Uforutsette ting kan skje, selv med hunden i bånd.
 9. Hvis man skal være så lovpoliti at det er helt uaktuelt å skade viltet, så vandrer man ikke i skogen selv med hunden i bånd i båndtvangsperioden. Selv med ei line på 2 - 3 m kan man gå seg på en fugl etc som kommer utpå stien foran deg i full fart. Vært der, gjort det. Så skal man være så veldig flink pike som mange her, så bruker dere vel ikke skogen i det hele tatt..
 10. Prøvde oss på å hente enda ett lite cert på Ninja, og skal si denne utstillingsgreia er bra bingo Hun fikk jamen gult, igjen pga flekken, men gult har hun da ikke fått før. Jaja, vi liker farger Ellers går dagene i mye tur, lek og litt trening, helt normal hverdag tross for ferietid for vår del
 11. @Raksha nei guri for et mareritt!
 12. Tusen takk for godt svar! Synes farger og tegninger er så spennende,selv har jeg jo collie langhår med en hvit flekk på kroppen Nå har jo ikke farge og tegninger noe med en god hund å gjøre, men jeg er litt svak for de som skiller seg ut,altså
 13. Skjønne små! Hvordan er det med aussien og tegninger? Hvor mye hvitt er egentlig 'tillatt'?
 14. Gratulerer så mye!
 15. Ble mye mental stimuli,ball og lek de dagene for å få ut energien hennes, men det var verdt det,altså Jeg heier på deg, jeg!