Gå til innhold
Hundesonen.no

Anooni

Medlemmer
 • Innholdsteller

  297
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

514 Excellent

1 følger

Om Anooni

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Collie Langhår

Nylige profilbesøk

756 profilvisninger
 1. Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  Lille valpelurven var på sitt første valpeshow i helgen, og jeg er så himla stolt av henne Vi har av diverse grunner ikke fått trent noe med utstillingsline en eneste gang. Hun har heller aldri vært på en plass med så mye folk og andre hunder i tillegg var dette innendørs. Men valpisen viste seg vakkert, stod pent og hadde en super opplevelse av det hele Vi var 4 collie valper, hvorav 3 var tisper. Neytiri ble beste tispe med HP og BIM
 2. Sunlily's The Sun Of Winter

  Nydelig
 3. Tråden for bioposer

  Oi, 3 mnd var jo raskt! Jeg spurte litt for jeg vet av flere her i området som også kaster de i naturen. Litt sånn hvis de bæsjer på asfalten kan de heller slenge posen i skauen. Jeg har ikke slike poser selv, men har jo tenkt litt tanken. Bruker de mange år på å forsvinne derimot så er jo vitsen litt borte, føler jeg
 4. Tråden for bioposer

  Hadde ikke tenkt å kaste de i naturen. Ble bare nysgjerrig på hvor lang tid de bruker kontra vanlige poser Takk for svar
 5. Tråden for bioposer

  Hvor lang tid tar det før bioposene er brutt ned?
 6. Hvordan "ser" du år, måneder og uker?

  Ikke noe annet enn at uker går treigt og årene skammelig raskt
 7. Hundesonens snaphjørne!

  Jeg trooor dette var ett tema i fjor også, da snappen ble opprettet. Men nå er det jo ett år siden og kanskje har man andre synspunkter enn da Hvordan stiller vi oss ifht båndtvangen? I fjor var vi ikke så strenge, men nå er vi også flere med kanskje andre meninger om hva som er greit og ikke ?
 8. Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  Litt nye bilder Neytiri er blitt 4 mnd og skal entré valperingen allerede neste helg
 9. Det ble kjøpt hos Toyota forhandler
 10. Det er ikke så vanskelig som dere skal ha det til angående disse gråsonene. Befinner man seg der kan man enkelt og greit få advarsel. Ved ingen bedring/man fortsetter å leke seg i gråsonene = ut.
 11. Jeg har Toyota auris og gjorde det enkelt ved å bare kjøpe til slikt gitter mellom bagasje- og baksetene
 12. Helt feil. Jeg ønsker ihverfall strengere regime på diskusjonsetikette for å BEVARE gode diskusjoner. Gode diskusjoner har gjerne temperatur høyt og lavt. Men de innebærer IKKE personangrep, hersketeknikker etc. Det er dette folk ikke gidder. Det er det som ødelegger diskusjonene. Og det er det ihvertfall jeg ønsker å få kvelt bort.
 13. Som jeg har nevnt tidligere. Jeg vet det er mye jobb, jeg vet det er frivillig, og jeg vet at de er manko på folk til å gjøre jobben. Jeg vet også at jeg sikkert virker helt forferdelig negativ og bare halshugger. Det er dog ikke meningen, jeg prøver bare å komme med synspunkter og vri om trådene litt. Jeg hadde ikke orket å engasjere meg hadde jeg ikke ønsket at gruppa skulle komme på riktig kjør igjen. Jeg har aldri sagt dere i teamet gjør en dårlig jobb. Jeg sier bare at kanskje må man tenke i andre baner når ting ikke funker pr nå. Første ting er kanskje å starte med å følge sine egne retningslinjer for nulltoleranse for personangrep osv osv. Så må jeg nevne at jeg blir litt lei den der "halvparten som klager kan jo bare melde seg". Det MÅ være lov å komme med ideer, synspunkter og ikke bare drite rosa skyer og hoste regnbuer selv om man ikke er i teamet.
 14. Jeg kan og vet deres retningslinjer. Problemet er at dere følger de ikke. "Nulltoleranse for personangrep og sjikane" er ett av punktene deres. Nulltoleranse. Fremdeles er medlemmer som har kommet med personangrep, hersketeknikker etc medlemmer her. Er det nulltoleranse?
×