Gå til innhold
Hundesonen.no

Moniq

Medlemmer
  • Innholdsteller

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Finsk Lapphund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Moniq's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

41

Nettsamfunnsomdømme

  1. Akkurat nå ligger både hund å eier slått ut etter helge kurs i nesearbeid.. Mange erfaringer rikere, mye vi må jobbe med. Men motivasjonen er på topp til å trene. ? Konkluderte med at hunden er knallflink, og veldig glad i å bruke nesa som antatt. ? men fører trenger å jobbe mer med seg selv ?
  2. Veldig lyst til å dit i år også. Skal ikke stille, men mulig hun blir med for treningen sin del. ??
  3. Ny sele, nok en gang Landet på ruffwear nå, vi trengte feste foran. Og den satt godt. Eneste bildet av den på ? Fikk seg også ett stort bein og en selvplukket rundt knutebein. ? Pluss noen nye godbiter. ?
  4. Så mange fine valper som vokser seg fint til :-) Taiga er snart 7 mnd, det går både dessverre og heldigvis fort Det går for det meste i full fart, men kan også være kosegris. Akkurat sånn vi liker det Har fortsatt mye å jobbe med men det kommer seg
  5. Høres ut som en herlig valp. :-)
  6. Moniq

    Arkin

    Så skjønn ❤️
  7. 11.mai hentet vi hjem vår Taiga. Har nå hatt henne over 1 måned og rukket å blitt ferdig med valpekurs, vi øver på det som kan øves på samtidig som vi prøver å kose oss med denne valpetiden. Taiga gir oss mange gråe hår og heldigvis endel latter og godhet Litt om oss: Vi er en familie på 4 som bor i trøndelag. Vi har vært uten hund i 4 år. Hovedsaklig jeg som har den største interessen. Taiga blir litt sånn prøve å se hva vi liker å holde på med. Har lyst til å prøve med smeller og spor etterhvert. ? Taiga er en tøff valp, biter hardt og bjeffer høyt. ? Til tider blir det litt mye og jeg tenker om valget var riktig, men så har hun sine stunder der jeg bli uberstolt å tenker at dette blir bra ?
  8. Godt tema å lese på. Føler meg ganske fersk, Så godt å lese at vi gjør mye riktig. ? Hvordan gjør dere det med miljøtrening og sosialisering? Litt hver dag? Eller oppdelt? Redd for at det blir for mye, eller for lite.. ?
  9. Så mange skjønne valper.
  10. Så mange søte valper ❤️ I går hentet vi hjem vår valp. Det meste har gått veldig bra enn så lenge ? Her er Taiga ?
  11. Fra Keiserkrona ☺️
  12. Da blir det valp på oss også, litt uvirkelig enda og fortere enn vi tenkte. Det kommer hjem ei lita Finsk lapphund tispe i mai.. Spennende, vi gleder oss veldig ?
×
×
  • Opprett ny...