Jeas_89

Medlemmer
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

1 følger

Om Jeas_89

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 07/25/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Odal'n
 • Hunderase
  Collie & Labrador/flat-mix

Nylige profilbesøk

688 profilvisninger
 1. Spurte pappa forsiktig om han kanskje kunne skaffe meg noen billige planker etterhvert til å bygge agilityhinder av, ettersom han jobber på sagbruk. Nå har pappa'n min tegna og planlagt og bestilt planker så jeg får hinder som tåler 45 kg labrador i full fart. Han liker ikke å innrømme det, men han synes det er utrolig gøy å være med på hundeting, snille pappa'n min
 2. Synes det ble helt urettferdig og umulig for gutta å skulle sage tre kubber.. To kunne jeg til nød forstått, men tre synes jeg var skikkelig dårlig gjort.. Jeg hadde ikke følt meg som en vinner i en konkurranse med så ulike vilkår heller..
 3. Oppdaga når jeg vaska bilen i kveld at kanalene på bilen min er lakkfrie og fulle av rust.. De samme kanalene som de pussa ned og lakka for 3 måneder siden når jeg kjøpte bilen. Så fort bør da ikke profesjonelt lagt lakk forsvinne.. Tar med meg pappa og drar til forhandleren jeg, for selv om garantien gikk ut for 3 dager siden så skal de #@$€¥&@÷ få fixe dette altså
 4. Jepp.. Ikke kjempekult å høre rett borti skogkanten når man er ute i mørket å lufter bikkjene, men heldigvis er bikkjene mine ganske tydelige når de synes ulven er ubehagelig nærme, og da er de ikke så nøye på å gå så himla lang tur heller, de vil bare inn fortest mulig..
 5. Rareste jeg har hørt, jeg fikk lån i banken til en 15 år gammel bil.. På den nye bilen har jeg lån gjennom forhandleren, under 2 % rente og sparer over 10.000 kr på et lån over 5 år, i forhold til hva banken kunne gi meg..
 6. Hurra for februar og en måned nærmere sommer På en annen side så begynner jeg å bli ganske desperat etter dåpsgave til tantebarnet mitt om 2,5 uke.. Når jeg bestemte meg for hva jeg ville gi trodde jeg ikke det skulle være komplett umulig å få tak i i norge da..
 7. Litt hunderelatert, men samtidig ikke.. Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i en hunde-gyngedyr?? I stoff, ikke tre.. Skal gi i dåpsgave til tantebarnet mitt, men klarer ikke finne det, og nå begynner det å haste.. Pent brukt eller ny spiller ingen rolle, så lenge det er en hund.
 8. Viktig å si forskjellige ting til journalistene, da får man jo mye mer PR. Glad han er ute hvertfall, spennende å se hvem han velger til storbonde...
 9. Hvis du ikke trenger mer enn 2 seter, så er Fiat Doblo å anbefale! Forholdsvis billig i drift, god å kjøre, god plass både foran og bak.
 10. Velkommen hit
 11. Jeg plukker ut dommere som jeg vil stille for. Nå er det sånn at min rase er delt litt i to, dommeren vektlegger forskjellige ting, og selv om min ikke har noen diskvalifiserende feil, så vil nødvendigvis de dommerene som liker den andre typen bedre misslike min hund. Akkurat som de som har den andre typen ikke vil stille for de dommerene jeg vil stille for.. Synes ikke det er uetisk, men heller en smart forvaltning av penger. Selv om jeg forsåvidt bare stiller fordi jeg synes det er gøy, så gidder jeg alikevel ikke betale penger og bruke hele dagen på en dommer jeg vet har et annet syn på rasestandaren.
 12. Takk!! Det hjalp veldig når man vet litt hva man skal se etter
 13. Tv'n min døde helt plutselig, passa himla dårlig ettersom lommeboka ikke akkurat er stappfull etter jul Sitter å ser etter ny tv, men jeg skjønner jo ikke forskjell på uhd, hdr, 3k, 4k, led, oled, smart-tv, Android-tv osv... Ender nok opp med at jeg ser serier på nettbrettet noen måneder i stedet for ny tv kjenner jeg meg selv rett...
 14. Betale rundt 1700 kr inkl konsultasjon for å røntge magen på min for noen år siden. Tok vel enn 4-5 bilder hvis jeg ikke husker helt feil.
 15. Burde sovet for lenge siden, tida for å stå opp igjen nærmer seg faretruende fort Hvis noen har en døgnrytme til overs så tas den imot med takk.