Jeas_89

Medlemmer
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Jeas_89

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 07/25/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Odal'n
 • Hunderase
  Collie & Labrador/flat-mix

Nylige profilbesøk

658 profilvisninger
 1. Hvis du ikke trenger mer enn 2 seter, så er Fiat Doblo å anbefale! Forholdsvis billig i drift, god å kjøre, god plass både foran og bak.
 2. Velkommen hit
 3. Jeg plukker ut dommere som jeg vil stille for. Nå er det sånn at min rase er delt litt i to, dommeren vektlegger forskjellige ting, og selv om min ikke har noen diskvalifiserende feil, så vil nødvendigvis de dommerene som liker den andre typen bedre misslike min hund. Akkurat som de som har den andre typen ikke vil stille for de dommerene jeg vil stille for.. Synes ikke det er uetisk, men heller en smart forvaltning av penger. Selv om jeg forsåvidt bare stiller fordi jeg synes det er gøy, så gidder jeg alikevel ikke betale penger og bruke hele dagen på en dommer jeg vet har et annet syn på rasestandaren.
 4. Takk!! Det hjalp veldig når man vet litt hva man skal se etter
 5. Tv'n min døde helt plutselig, passa himla dårlig ettersom lommeboka ikke akkurat er stappfull etter jul Sitter å ser etter ny tv, men jeg skjønner jo ikke forskjell på uhd, hdr, 3k, 4k, led, oled, smart-tv, Android-tv osv... Ender nok opp med at jeg ser serier på nettbrettet noen måneder i stedet for ny tv kjenner jeg meg selv rett...
 6. Betale rundt 1700 kr inkl konsultasjon for å røntge magen på min for noen år siden. Tok vel enn 4-5 bilder hvis jeg ikke husker helt feil.
 7. Burde sovet for lenge siden, tida for å stå opp igjen nærmer seg faretruende fort Hvis noen har en døgnrytme til overs så tas den imot med takk.
 8. Jeg har disse fra Ikea, og er ganske fornøyd. Stabla de oppå hverandre og skrevet bikkjas navn på lokket.
 9. Nå snør det som bare det ute her. Står på jobb å ser bilen seile sidelengs forbi så er tydeligvis glatt ute også.. Synes igrunn det er fryktelig unødvendig nå som det var så tørt og fint og bart overalt..
 10. Lothepus
 11. Det er jo helt genialt, de får nok mange nye kunder nå ja
 12. Man betaler ingenting i frakt når man henter Baltofôr på Maura ikke sant?? Høres veldig interessant ut, spesielt hvis de kommer med ett fullfôr også..
 13. Godt nyttår alle sammen Kvelden gikk over all forventning. Gamlefar ga F i rakettene som vanlig, mens Kip var myyyye roligere i år enn i fjor, stressa litt til å begynne med, men roa seg kjapt og fant ut at okseøre var mye mer interessant enn det som smalt og lyste ute. Flinke "valpen" min
 14. Litt usikker på hva som skjedde med siteringa over her, får ikke til å redigere heller.. Tusen takk alle som tok seg tid til å oversette!! Kritikken var ikke så gal bare jeg skjønte hva det sto.. Bikkja mangler stopp, har litt trange hjørnetenner og har røyta som ett uvær de siste dagene, men når man er forholdsvis ny i gamet så vet man ikke helt hva de forskjellige dommerene ser etter, så da ga vi bare full gass og hadde det kjempegøy i ringen vi Denne dommeren var nok ganske streng på enkelte ting, men i min rase var det ingen hannhund som fikk bedre enn blå, så da var det hvertfall rettferdig.. Vi er allerede meldt på ny utstilling, så vi gir ikke opp
 15. Tusen takk!! Hun så ikke akkurat så positiv ut når vi sto der heller, så regna ikke med det var superbra Virka litt i overkant streng ja, men det var strengt på de fleste jeg så, så da var det nok rettferdig hvertfall.. Takk! Prøvde å spørre om det, men fikk bare beskjed om at sånt var det ikke tid til.. Fikk først en kritikk som uleselig fordi det var gjennomslag fra flere kritikker, men det løste seg heldigvis kjapt, og jeg fikk tilsendt bilde av originalen Det høres ganske riktig ut ja..