Gå til innhold
Hundesonen.no

Mirai

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,408
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  27

Alt skrevet av Mirai

 1. NYE bilder av medlemmene!

  Nå er det lenge siden vi har hatt bildetråd! Har jo kommet en del nye medlemmer som har blitt aktive. Så, post et bilde av deg selv som ikke er alt for gammelt Her er meg og typen i Spania:
 2. Påmelding hundesonens snap

  Kan ta den idag, blir mest jobb også er det dårlig vær og jeg har whippet.. 😁 Men kanskje bedre enn ikke noe.
 3. Student 2017-2018

  Da er det straks på'n igjen!
 4. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Haha, ler av Luna .
 5. Whippet, puddel, andre?

  Puddel har jeg ikke kjennskap til, men jeg har to whippeter og har hatt irsk ulvehund tidligere (som også er i myndefamilien). Anbefaler deg å møte noen, og se om du liker typen hund . Du må kunne leve med at andre kanskje syns hunden din er "kjedelig" fordi den ikke syns at de er sjuuuukt interessante eller at mennesker alltid er det beste i verden. Mine hilser også er det greit og ferdig med det, også ligger de MANGE timer i sofaen hver dag, de tråkker lite rundt i huset og leter etter ting å gjøre hele tiden som f. eks en Boston terrier jeg kjenner. De hører ok, men kan nok ikke sammenlignes med en puddel sånn litt avhengig av hva du legger i lettlært, da. Jeg syns heller ikke at jeg har hår over alt (??), det er ikke sånn at jeg må rulle klærne hver gang jeg går ut av huset eller at det er umulig å støvsuge uten å bruke timer på det. Men ja, klart de røyter og at det er hår her .
 6. Vaske cavebed?

  Houseofdogs har svart med en video, det er et lite hull på den ene siden som man kan ta bøylen ut av . Har uansett ikke stor nok vaskemaskin, den ble jo et beist da jeg gjorde den våt, så må nok fortsette å vaske den for hånd uansett.
 7. Hjelp? har en stor cavebed fra House of dogs, det er glidelås så jeg kan ta ut puten inni men det er jo sånn plastbøyle inni "flappen" der de går inn, og den går jeg ikke ut. = det går ikke i maskinen og er ganske uhåndterbart. Støvsuge den, vrenge og vaske for hånd og håpe den tørker raskt ute i varmen så den ikke lukter verre etterpå?
 8. Vaske cavebed?

  Har ikke klart å finne noe hull hvor den kan komme ut nei, men kan jo dobbelsjekke en gang til for å være sikker, det hadde absolutt vært enklest! MÅ få vasket den, den er godt brukt i tillegg til løpetid og ei som klarte å tisse i trusa si og legge seg i senga uten at jeg så det..
 9. Påmelding hundesonens snap

  Send meg passord så kan jeg ta den idag
 10. Hjelp meg å tenke utafor boksen

  Absolutt greit å møte noen privat og ikke bare på utstilling også, så ser du mer av hverdagshunden. Bare send meg PM så kan vi fikse en dag . Mine to er jo helsøstre som har bodd forskjellig sted til de var ca 2,5 år, så det er også interessant å se at kanskje forskjeller innad i kullet og sosialisering har mye å si.
 11. Kjæresten liker ikke hunder

  Haha, ja, det er jo stor sannsynlighet for at de blir likt heldigvis . Men. Jeg syns det er litt farlig å bare "kjør på, han kommer til å elske det, tving det på han" i alle tilfeller. Noen ganger må man kanskje velge mellom to ting? Nå er jo valget tatt i dette eksempelet da, og jeg håper selvfølgelig på suksess for de involverte !
 12. Hjelp meg å tenke utafor boksen

  @Red Merle om du vil hilse og utelukke whippet (ehh det var jo kanskje ikke så positiv fremstilling av mine egne hunder, men rasen er jo ikke for alle ) så bor jeg rett utenfor Horten og har sommerferie til 13. august, så bare si ifra . Om ikke annet får vi en tur ut og vært litt sosiale!
 13. Kjæresten liker ikke hunder

  Syns ikke det er så rart at flertallet av svarene på et hundeforum er "trumf gjennom og hent valpen" akkurat . Samtidig er jeg litt overrasket over at så mange ikke ser at JO, hund er en livsstil og det er ikke sånn at man kan leve helt fritt fra at partneren har hund når man bor sammen? Man VIL trenge pass, man MÅ planlegge litt mer og hensyn må tas. Spesielt kanskje det første året med hjemme-alene-trening og alle de greiene. Helt naturlig at en som ikke har hundelivsstilen har små bekymringer for det å være sent ute på byen, besøke venner hvor hunden ikke er velkommen og lignende. Helt legit at typen ikke ønsker seg hund og ikke har det samme forholdet til hund som vi har, hvorfor skal det være noe "rart" med det? Jeg har blitt sammen med en som ikke er hundemenneske, han aksepterte mine i starten men gjorde ingenting med dem, så har det gradvis økt til at han kan finne på å lufte på eget initiativ, koser med dem, vil holde det ene båndet på tur, sender bilder til moren sin og sånt. For de aller aller fleste er det å bli kjent med hund/katt/barn noe som gjør at man liker *den* bedre og blir mer glad i. Men jeg skjønner og ser at det å ha hund legger begrensninger allikevel.
 14. Håndarbeidstråd!

  Hva slags forkortelser er i oppskriften din da? Det beste er å google frem og skrive ned akkurat de du trenger, som i starten med strikking . Sikkert mye av de samme som går igjen? Hvilken oppskrift er det? Denne var kanskje litt i overkant: https://www.free-crochet.com/pages/crochet_glossary.html
 15. Student 2017-2018

  Ferdig med eksamen i både ppu og engelsk, det vil si at jeg er nå lærer med godkjent utdanning. Fem år på samme høgskole, nå skal jeg sannsynligvis ikke gå der mer. Veldig rart, har ikke gått opp for meg enda. Skal "bare" jobbe på ungdomsskolen der jeg jobber frem til sommerferien nå, og så skal vel voksenlivet begynne på ordentlig. Jæææælp.
 16. Håndarbeidstråd!

  Mål bredden på det og se om det stemmer med det du bestilte, så får du kanskje et utgangspunkt på hva supertynt vil si i mm og hvor mye du bør opp?
 17. Staffene Aïda & Twiggy

  Fineste Twiggybarna! Heftig debut da, snakk om å legge lista ! Gratulerer med fine resultater .
 18. Nå er ikke jeg heller moderator lengre, men jeg syns det virker naivt å tro at "Kanger ble utestengt i XXX tid for å lage feil tittel på en tråd". Tipper det er mer som ligger bak enn akkurat det. Skjønner ikke at moderatorene gidder mer, og i tillegg er ledelsen veldig usynlig oppi alt det her. Når det gjelder trådens tema, jeg så svært få rapporter i min tid som moderator som gikk på uenighet i en diskusjon. Og hvis det kom noe sånt, så ble det ikke moderert kun fordi noen var uenige med hverandre. Man kan ikke bruke moderatorene for å sensurere andres meninger, annet enn om det er brudd på retningslinjene (og da får man i grunn være ansvarlig selv). Det er jo ikke modereringsplikt selv om det kommer en rapport.
 19. Kennel Fastback's første kull

  Fine, nå skal de vel bare gro sakte og sikkert inn i kropp og hode !
 20. Bulldog drepte mor og sønn

  Hvem har lyst på en hund som beit en unge i hodet så den døde? For et ansvar!
 21. Bulldog drepte mor og sønn

  Hvorfor skal den reddes.....?
 22. Håndarbeidstråd!

  @Teserere ble jo perfekt!
 23. @Symra&Pippin: jeg er helt enig, men problemet er at mange av de tilfellene er for diffuse til at det er "lett" å moderere dem uten at det blir urettferdig i den ene eller andre retningen. Case 1: Flere brukere er i strupen på hverandre i alle tråder. De bruker ufine debatteknikker, men bryter ikke nødvendigvis reglene fordi det ikke er direkte personangrep eller lignende. Det kommer inn rapporter til moderatorene, men det er ikke noe å "ta" dem på. Hvordan løser man dette problemet? Case 2: En bruker har mye kunnskap og erfaring, og skriver ofte gode innlegg andre kan ta lærdom av. Samtidig poster samme bruker en del innlegg med nedlatende tone, overdreven sarkasme eller spydigheter. Ingenting er klare brudd på reglene. Hvordan forholder man seg til en slik bruker?
 24. Men kanskje tonen på forumet også er en konsekvens av endret kultur for diskusjon på nett, som noen andre nevner er det omtrent poengløst å diskutere noe i kommentarfelt på avisartikler f. eks. "Kommentarfelt" er jo ikke akkurat et kvalitetsstempel sånn sett lengre... det er et godt poeng fra @mushi at det er sammensatt, vi kan ikke skylde på kun mangel på "bra nok" regler eller at det var fire stykker som ødela for alle andre. Edit: det er jo masse eksempler bare i denne tråden på å snakke forbi hverandre, flisespikke, hakke opp innlegg, dra inn gamle ting, "nei, jeg mente sånn og sånn med det ordet, også svarte du dette, da svarte jeg SÅNN og mente noe heeelt annet enn det du svarte på" og så poff, ble det fjorten bekker istedet for en elv.
 25. Og det er relevant fordi? Kan vel være god i jobben sin uavhengig av oppførsel på internett. Edit: syns ikke det bør dras inn... like lite som å dra inn kommentarer fra andre gamle diskusjoner i nye tråder.
×