Gå til innhold
Hundesonen.no

Mirai

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,397
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  27

Alt skrevet av Mirai

 1. Kennel Fastback's første kull

  Fine, nå skal de vel bare gro sakte og sikkert inn i kropp og hode !
 2. Student 2017-2018

  Da er det straks på'n igjen!
 3. Bulldog drepte mor og sønn

  Hvem har lyst på en hund som beit en unge i hodet så den døde? For et ansvar!
 4. Bulldog drepte mor og sønn

  Hvorfor skal den reddes.....?
 5. Håndarbeidstråd!

  @Teserere ble jo perfekt!
 6. NYE bilder av medlemmene!

  Nå er det lenge siden vi har hatt bildetråd! Har jo kommet en del nye medlemmer som har blitt aktive. Så, post et bilde av deg selv som ikke er alt for gammelt Her er meg og typen i Spania:
 7. @Symra&Pippin: jeg er helt enig, men problemet er at mange av de tilfellene er for diffuse til at det er "lett" å moderere dem uten at det blir urettferdig i den ene eller andre retningen. Case 1: Flere brukere er i strupen på hverandre i alle tråder. De bruker ufine debatteknikker, men bryter ikke nødvendigvis reglene fordi det ikke er direkte personangrep eller lignende. Det kommer inn rapporter til moderatorene, men det er ikke noe å "ta" dem på. Hvordan løser man dette problemet? Case 2: En bruker har mye kunnskap og erfaring, og skriver ofte gode innlegg andre kan ta lærdom av. Samtidig poster samme bruker en del innlegg med nedlatende tone, overdreven sarkasme eller spydigheter. Ingenting er klare brudd på reglene. Hvordan forholder man seg til en slik bruker?
 8. Men kanskje tonen på forumet også er en konsekvens av endret kultur for diskusjon på nett, som noen andre nevner er det omtrent poengløst å diskutere noe i kommentarfelt på avisartikler f. eks. "Kommentarfelt" er jo ikke akkurat et kvalitetsstempel sånn sett lengre... det er et godt poeng fra @mushi at det er sammensatt, vi kan ikke skylde på kun mangel på "bra nok" regler eller at det var fire stykker som ødela for alle andre. Edit: det er jo masse eksempler bare i denne tråden på å snakke forbi hverandre, flisespikke, hakke opp innlegg, dra inn gamle ting, "nei, jeg mente sånn og sånn med det ordet, også svarte du dette, da svarte jeg SÅNN og mente noe heeelt annet enn det du svarte på" og så poff, ble det fjorten bekker istedet for en elv.
 9. Og det er relevant fordi? Kan vel være god i jobben sin uavhengig av oppførsel på internett. Edit: syns ikke det bør dras inn... like lite som å dra inn kommentarer fra andre gamle diskusjoner i nye tråder.
 10. Jeg har ingen intensjon om å trekke frem enkeltpersoner og jeg husker ikke engang hvem som brukte det ordet du reagerer på at jeg nevnte @Raksha, men det var bare det som poppet frem da jeg skrev innlegget. Har heller ikke sagt at den diskusjonen der handler kun om Kanger eller at "de" sitter og bare skriver om en person, men det kom en del ytringer der som jeg tviler på man ville sagt offentlig eller rett til de det gjelder, da. Det syns jeg er unødvendig når de først har valgt å ikke være her lengre, å flytte diskusjonen og diskutere på den måten bak de som fremdeles er igjen. Tar forsåvidt ikke noen side her, syns det er svin på skogen over alt. Mange hadde såklart relevante innlegg der også .
 11. Jeg er ikke medlem i den gruppa, men vet den eksisterer og har sett skjermbilder.
 12. Det var ikke ment til enkeltperson. Men mer at det hjelper ikke å holde på sånn på "hemmelig" sted hvis det er ukultur som er problemet. Dra til en venninne og luft det der, ikke skriv det på nettet hvor det blir stående og alle får tilgang!
 13. Og by the way - sitte og slenge dritt og kalle folk stygge navn i en stengt gruppe på Facebook på grunn av ET HUNDEFORUM, hallo, ta dere påskeferie sjæl a. Edit: ikke nødvendigvis rettet til noen som har skrevet i tråden altså, men jeg vet det blir lest, så.
 14. Det har vært krangel og drama mellom enkelte brukere i flere år, kanskje det kom til et naturlig punkt hvor "noen" måtte gå eller kaste inn håndkleet, når de/dere ikke klarte å ignorere hverandre godt nok. Kanskje det ville kommet hit uansett hva moderatorer hadde gjort eller ikke gjort, kastet ut eller latt bli. Det må da vel ikke være nødvendig med en teknisk funksjon for å klare å blåse i hva en annen skriver på internett?? Og som noen andre nevnte i den andre tråden - de var ikke bare engler som skrev fine innlegg alle de som er borte heller. Det har gått i alle retninger det her, LENGE. Kjenner det er helt greit å ikke ha noe ansvar for moderering lengre, det er innmari kjipt å være dritten i midten i moderering mellom en haug med (ofte detaljfokuserte og noen ganger flisespikkende) damer som hakker på hverandre i flere år. Håper moderatorene finner en løsning de orker å leve med, hvis ikke skjønner jeg godt om det plutselig ikke er moderatorer lengre.
 15. Håndarbeidstråd!

  Kan det være "knit to marker" eller noe sånt, hvis det er en markør i nærheten? Vill gjetting da.
 16. Håndarbeidstråd!

  Kjipt du ikke kjenner noen som har gjort det før da..
 17. Tar selen hvis det er sånn Torshammarens eller hva det heter , fra Sverige?
 18. Kom i form 2018

  Er i gang med trening igjen jeg også, det føles bra. Det er fotballtrening mandag+onsdag, også tar jeg styrketrening og løping samtidig de andre dagene der det passer mtp jobbtider og skolearbeid . Er oppe i 60kg på markløft igjen og det går fint. Klarer å holde vekta også etter juleferien hvor jeg gikk ned ..
 19. Siden jeg tegner mer og mer for tiden føler jeg for å ha et sted å samle alt sammen. Kanskje vi kan dele tips om tegning også? Jeg tegner på et tegnebrett så alt blir gjort digitalt. Prøver å bli bedre til å tegne mennesker, men foreløpig blir det bare øving på proposjoner, øyne, ører osv. Kan tegne sånne øyne på ca 4-5 min nå.
 20. Student 2017-2018

  Skal søke jobb på egen arbeidsplass, der jeg har vikariat nå. Syns det er litt skummelt, og rart fordi de kjenner meg jo så jeg må skrive en søknad som passer med hva de har sett også. Må bare få ut fingeren, er frist 18. og jeg er i praksis hele uken, sliter med å prioritere tid til alt mulig om dagen.
 21. Håndarbeidstråd!

  @Teserere blir fint! Kommer til å bli smooooth med blokking .
 22. Håndarbeidstråd!

  Fint å ikke opplyse om det da !
 23. Bra påminnelse om å ha skikkelige kontrakter/skriftlige avtaler, og ikke stole på sjefer man ikke kjenner :/ . Dritt!
 24. Hundesonens snaphjørne!

  Sorry, vært litt hektisk så fikk ikke med meg mention! Bare prøv igjen senere .
 25. Hundesonens snaphjørne!

  Jeg kan være litt vikar hvis hun har glemt det eller ombestemt seg! Bare pusler med jobb. Edit: nå begynner tiden å renne ut, da..
×