Gå til innhold
Hundesonen.no

simira

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,683
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  12

simira last won the day on 2. November

simira had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

6,270 Excellent

4 følgere

Om simira

 • Rang
  Fastgrodd

Contact Methods

 • Website URL
  http://voffel.err.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Dansk/svensk gårdshund og ridgeback

Nylige profilbesøk

17,170 profilvisninger
 1. Rallytråden!

  Supervanskelig det der, med en ung hund med nese. Jeg ville prøvd å bryte av treningen. Nesen i bakken = rett i bilen/buret. Så ut, enkel øvelse, heftig belønning, litt jobbing videre, belønning osv. Kan anbefale rallytrening hos Side ved side i vinter. På Rommen, mandager fra 18-19. Det er "egentrening med instruktør", litt opplegg i starten og deretter egentrening med mulighet for innspill. Vi hjelper hverandre, men Merete lager opplegg. Jeg skal være med annenhver gang (man kan velge om man vil på alle eller halvparten). Ser det ikke ligger ute på nettsidene, men send henne en e-post så er det mulig å bli med. I stedet for stopp-kommando ville jeg også lært inn en heftig kontaktkommando. Det funker omsider på Kovu...
 2. Er du en prepper?

  Da er vi vel oppe i 3-5 dager da? For kjøle/frysevare vel å merke. Så har vi en del der som så lenge det holdes lufttett holder seg lengre, som strengt tatt ikke trenger å være i fryseren men like gjerne kunne vært hermetisert. Det blir mye kjøtt i starten og mye syltetøy og hermetikk etterhvert, men vi overlever nok en stund.
 3. Er du en prepper?

  Nei, det var kanskje litt uutfyllende av meg, men alt i kjølerommet holder nok ganske lenge uten kjøling, ikke minst litervis med øl og brus (som er bedre enn ingenting å drikke om krisen skulle være et faktum). Det aller meste i fryseren holder nok også en ukes tid, kanskje to, fra fryseren stopper. I en virkelig krise spiser man helt sikkert harsk mat etter en tre-fire uker også.
 4. Er du en prepper?

  Vi har hus med kjølerom, matbod og to frysere, så vi dauer nok ikke om noe skjer. Men vi bor også såppas sentralt i Oslo at jeg nok ikke kommer til å anstrenge meg så mye for mer beredskap enn det vi har. Hadde vi bodd på Landet eller områder utsatt for flom, ras osv. så hadde jeg kanskje vurdert det litt mer.
 5. Nå var det ikke jeg som startet med å kalle det hvis-dersom, og den henvisningen var til min egen "ville gjerne, men kan ikke/har ikke mulighet". Ikke anser jeg det som noen ugyldig grunn å ikke ha mulighet heller, så den tolkningen får være opp til deg.
 6. Hvor ser du at jeg skriver det? Jeg sier ikke at DU skal ta til deg hunden, men at jeg ikke ser noen grunn til å avlive den framfor å gi den en sjanse hos noen som har tid og mulighet til å ha den.
 7. Nok en hvis-dersom, men jeg kunne fint tatt til meg en hund som dette hvis jeg ikke hadde to fra før. Jeg er på jobb 3-5 timer i uken og ellers hjemme. Det er ganske mange her på forumet bare som er uføre... svigermor kunne nok også funnet på å ta til seg denne hunden. Det er alltid vanskelig å finne gode hjem til omplasseringshunder som ikke er unge og lovende konkurransehunder eller familehunder uten diller, men jeg tenker at så fremt denne hunden er frisk fortjener den en sjanse.
 8. Ja i all verden! Nå kan det være mange årsaker til at ingen i familien kan ta hunden, det er jo ikke sikkert det er så mye familie i det hele tatt i utgangspunktet. Nå er Odin bare 13, men det er ingen grunn til at han ikke kan ha mange gode år igjen, og disse småhundene kan leve godt ganske lenge. Jeg håper virkelig at noen tar ham hvis noe skulle skje med meg, og ikke bare tenker at han er så gammel at han bare kan få slippe. Selvfølgelig er det ikke ideelt, men må man så må man.
 9. Hjelp til valg av hunderase!

  De fleste hunder lærer fint å være alene en arbeidsdag med riktig og gradvis tilvenning. Noen raser ser ut til å ha problemer med separasjonsangst, men sheltie er såvidt jeg vet ikke en av dem.
 10. Hva er dette? Svart utvekst

  Ligner på noe hunden min har. Så lenge den er i huden (at du kan bevege litt på den) og den ikke endrer seg så ville jeg sett det an. Dersom den vokser eller flytter på seg så bør den sjekkes. Hvor gammel er hunden? Ikke uvanlig at godt voksne hunder får utvekster.
 11. Brettspillkveld i Oslo

  Jeg har tidligere lovet å poste her når jeg får somlet meg til å ha brettspillkvelder. Det går litt for lenge mellom hver gang, men neste fredag holder vi på fra ca 1730 og noen timer her på Disen. Si fra om du vil være med for nærmere direksjoner.
 12. Jeg må innrømme at jeg ikke har sett så nøye etter, av mangel på egeninteresse.
 13. Og så må man ha egne skopar til varmesålene som er minst to størrelser større for at det ikke skal bli trangt... (men hvis man først skal gå for det så går man såler med batteripakker som festes til skoen så man ikke risikerer å lade ut).
 14. Ullsåle med aliminium er et must for min del ihvertfall. Og som oftest har jeg først tynne ullsokker med strikkesokker utenpå, altså kun ull.Og så er det jo viktig at de ikke er for trange da.
 15. Pga sykdommen min fryser jeg veldig lett på beina (jeg kan ligge under dyna på soverommet som har 22 grader og være kald på beina), og hadde en runde med dette i fjor. Jeg kjøpte de absolutt varmeste vinterstøvlene på XXL, med dette nye, fancy isolasjonsmaterialet som skal være så bra. Jeg frøs på beina med disse i en ridehall rundt null grader (det kjennes jo gjerne kaldere, men det er likevel for dårlig). Jeg fikk tips fra en hundelufter jeg bruker som også har ME, om Timberland Mukluk (høye med snøring). Jeg kjøpte en annen modell på outlet enn de har på XXL og andre steder nå, men tipper de gjør samme nytten. Jeg har plass til et par ullsåler med aliminiumsbunn og ullsokker uten at det blir trangt, og det er faktisk bra nok til -25 grader for meg. De er gode å gå i, og jeg har brukt dem både på relativt stillestående trening og rolig tur i kaldt vær.
×