Gå til innhold
Hundesonen.no

simira

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,401
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  8

simira last won the day on 26. November 2015

simira had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

6,004 Excellent

4 følgere

Om simira

 • Rang
  Fastgrodd

Contact Methods

 • Website URL
  http://voffel.err.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Dansk/svensk gårdshund og ridgeback

Nylige profilbesøk

16,685 profilvisninger
 1. Hundepelsstell

  Langhårede hunder er vel typisk børsting. Belger, collie, golden og toller retriever, osv.
 2. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Jeg tror nok dere har en god sak her om dere går videre med dette. Om oppdretter driver profesjonelt så kan kanskje forbrukerrådet hjelpe?
 3. Sverige-tur og ormekur

  Minimum 24 timer, maks 28 dager. Men neste tablett må da tas før du skal inn igjen i Norge (evt før du reiser), og så må hunden ha en til når dere kommer tilbake.
 4. Uling ved hjemkomst eller dørklokke

  Og det ble de født med, eller? Generell rotrening/betinging av dørklokka ville jeg jobbet med her. @Malamuten er inne på gode tips når dere kommer hjem. Ellers kan dere jobbe med å ringe på dørklokka (gjerne med fjernkontroll om mulig) og lære hunden å legge seg på plassen sin når det ringer på (eller døra går opp). Det er en del jobb og krever at man er konsekvent, og at man tar tiden til å få hunden til å legge seg der hver gang (heng lapp på døra om at det kan ta tid å åpne!). Men det funker. Og så må man opprettholde det litt av og til, så det ikke glir helt ut igjen, slik det har gjort her.
 5. Alt om hund: https://eileenanddogs.com/
 6. Kjæresten liker ikke hunder

  Dette høres litt "skummelt" ut i mine ører. Jeg tror ikke det er sjalusi, så mye som frykten for de restriksjonene hundehold har med seg, og de er jo reelle. Hvis han ikke kan akseptere at du må tidlig hjem fra byen pga hund, eller at hunden er med på besøk så ser jeg det som problematisk i et forhold. Det kan være jeg tar helt feil nå, jeg kjenner jo overhodet ikke denne fyren, men kanskje han tenker at hvis han greier å få deg til å utsette nå så kan dere ta den kampen igjen senere, og at han fortsatt håper å overtale deg til å ikke ha hund?
 7. Du har ikke mulighet til å ha ham med på jobb, eventuelt få noen til å stikke innom i løpet av dagen? Odin har også blitt en del mer klengete og misliker mer å være alene - men jeg er så "heldig" at jeg er ufør og bare jobber 20%, så han er jo nesten ikke alene heller. Har du fått en skikkelig sjekk hos vet, og gir du noe tilskudd for kroppen?
 8. Det var ikke så mye info der enda så jeg tipper det er Work in Progress.
 9. Av en eller annen grunn så jeg bare filmen, og ikke infosiden. Men er hjertet faktisk større problem en syringomyelia?
 10. Blir spennende å se mer av dette - og reaksjonene. Mon tro om jeg skal sende denne til min kusine som ønsker seg "en slik pug, for de er så søte".
 11. Jeg tror at hvis man tar med en haug hunder og selger i Norge så blir det fort kommersiell import. Men sannsynligvis vanskelig å påvise, dessverre. Systemet er fortsatt ikke ideelt, fordi det vil koste alt for mye ressurser. Men et steg på veien er det ihvertfall.
 12. Det betyr jo "bare" at man må bo i utlandet et halvt års tid. Og hva betyr "eie og kontroll"? Kan jeg adoptere meg en gatehund og få kusina mi i Barcelona til å passe den et halvår tro? Jeg tviler ikke på at det er mulig å få det til, men absolutt en langt høyere terskel!
 13. Kjæresten liker ikke hunder

  Oi, har ikke fått med meg at Tinka er borte. Fikk såvidt med meg at hun var dårlig (jeg leser ikke Akkurat nå). Så trist å høre, selv om hun ble en fin gammel dame. En av de få hundene Odin faktisk kunne leke med. Jeg synes du skal skaffe deg hund. Jeg vet akkurat hva du føler når du sier det du gjør rundt å være uten hund. Vil det bli lettere å få seg hund når dere har bodd sammen en stund tror du? Har du vært helt tydelig på at det ikke er noe spørsmål om hvorvidt du skal ha hund eller ikke? Mannen min var mindre motvillig enn kjæresten din - men slett ikke overbevist om at dette var en god idé. Jeg gjorde det klart at det ikke var et valg, og nå har vi to. Men om kjæresten din virkelig ikke vil ha hund, hvordan vil det da bli lettere å skaffe hund etter at dere har bodd sammen en stund, og han har gjort leiligheten til sin også? Selv om hunden vil bli 100% ditt ansvar så må han jo leve med den, som et minimum, og enten man vil det eller ikke så påvirker jo hundehold en hel del ting i hverdagen, og ikke minst rundt ferier og sånt. Jeg er selvfølgelig inhabil fordi jeg elsker dyr, men jeg ville nok skaffet meg hund, og latt forholdet utvikle seg med den forutsetningen. Gi ham den tiden og la ham bli vant til at du kommer med hund på kjøpet.
 14. Kontakt og jakt/lure coursing

  De typiske LC-rasene er vel uansett rimelig vanskelig å få god innkalling på når det gjelder vilt?
 15. Test av bilbur og -seler

  Variocage var med: https://www.naf.no/forbrukertester/test-av-utstyr/test-av-hundebur-for-bil/kleinmetall-variocage-hundebur/
×