Kokospaniel

Medlemmer
 • Innholdsteller

  223
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kokospaniel

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  Cocker spaniel

Nylige profilbesøk

2,447 profilvisninger
 1. Her i huset har vi bare et alternativ, men jeg synes snaut fem mnd gamle valper skal la være med sånt. Han har fått magemedisin (Prokolin) og så får han ikke kvelds (stakkars ørene våre. Han er nemlig ikke så dårlig at han ikke er suuuuulten)
 2. De tar 20% i tillegg for spesialsøm tror jeg. Men utgangsprisen er ikke så gal
 3. Jeg vurderer spesialbestilling fra Isbjørn på sovepose. Da kan jeg få kort og litt breiere. Trenger ikke pose for tynn mann på 1,90... Kanskje de da kan legge inn litt antiskli i bunnen? De syr jo tross alt på mål. Å plukke seg selv opp fra enden av liggeunderlaget om natta er ikke favorittsyslen ;-)
 4. Det er jo bra at de finner ut hva det er, selv om en ikke vil ha syke foreldre.
 5. Valpen jobber med å bli dobbelt-Dracula. Han får nye hjørnetenner nede, mens melketennene ikke viser det minste tegn til å løsne. Daglig rugging har til nå ikke vist seg å hjelpe, heller ikke intensiv utdeling av tyggeting. Gode tips til å få melketenner til å løsne når de skal mottas med stor takk! (Ser dyrlegeregninga komme)
 6. @Ingvild SF er de liggeunderlaga glatte? Eller klarer en å holde seg oppå selv om en ikke ligger helt rett? Hadde en gang et billig selvoppblåsende liggeunderlag som funka best som sklie i kombo med sovepose...
 7. jeg har midlertidig slitt ut valpen, det varer sikkert bare et par minutter... Omvendt lokking, håndtarget og dekk uten lyd var vist slitsomt.
 8. Noen som har forslag til et bra liggeunderlag? Bredt nok til at damerumper har god plass og tjukt nok til at sover godt på sida selv om en har hofter og lår...
 9. Jeg kan sette den foran webkameraet og ringe deg på skype?? Evt legge valpen foran. Valpecam...
 10. Jeg synes jeg hører Dronning Maud fromasjen rope på meg fra kjøleskapet og ned på kontoret i kjelleren. Det samme gjør kaffimaskina. Prøver magen å fortelle at det nærmer seg lunsj tro? Er fromasje ok som lunsjdessert :-P
 11. Jeg liker klikkere som ikke er for harde og som jeg kan henge rundt halsen. Da vet jeg hvor de er. Har godbitveske fra langt tilbake. Sånn pose som kan henges på buksa, ikke med snor rundt livet. Ruffwear tror jeg. Den han nå rukket å bli ca 8 år.
 12. Da er de ca like gamle. Hvilken kant av byen bor du på?
 13. @Malinka Lykke til!!
 14. @LinL Toyota urban cruiser? Jeg har aldri niglana i bagasjerommet på den, men den går jo ganske rett opp bak... Suzuki sx4? Fant bare en annonse som viser bagasjerommet, men uten hattehylla så det ikke så galt ut.
 15. Alle mulige vaksiner og myggnett som@enna sier. Jeg tror blant annet Gouda har langtidsvarende reiseforsikring. hør med Kilroy, de har jo erfaring med å sende folk ut på uvanlige steder. Medlemskap i Norsk luftambulanse er kanskje ikke så dumt heller