Kokospaniel

Medlemmer
 • Innholdsteller

  307
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Om Kokospaniel

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  Cocker spaniel

Nylige profilbesøk

3,233 profilvisninger
 1. I julegave fra Kokospaniel til Kokospaniel -nytt ullundertøy fra Kari Traa. Sportypluss har klart å få produsert i mer romslige størrelser, slik at det skal passe til de litt mer solid bygde også. Det meste av ulla mi er litt hullete og blir ikke ren i vaskemaskina lenger. Og så er det etter vestlandsk målestokk kaldt ute. Jeg heier veldig på initiativet til å få tak i bedre fritids- og treningstøy i størrelser over 42!!
 2. Mens vi på han klumpen vi har nå for lengst har hatt god nytte av den. Vi kan jo håpe at neste år gir mindre krøll enn det første året gjorde. Satser på det ja.
 3. Jeg ser de selger joggesko med cocker på, det kan bli litt mye...
 4. Det er noe så helt fantastisk glassert speilglatt ute. Av det slaget brodder ikke biter på.
 5. Nei, men det hender at en setter den ut til "ulvene" (les kollegaene) I serien med julegaver til seg selv, var hos frisøren i sted, det er bare å lukke øynene og betale...
 6. Å jøyje, ser at jeg faktisk har et av de siste innlegga i et av underforuma.
 7. Ingen snø i varslet til Yr nå. Om du ikke kommer deg hjem, kan du kanskje "krasje" på noens sofa til i morra? Det er jo ikke akkurat scooterføre nå om dagene.
 8. Jeg viste det når det er fordi en blir forsinka av ymse grunner som er flyselskapet sin feil, da skal en forøvrig også ha mat og litt peng for tort og svie hvis det er lenge nok.
 9. @snoffe jeg freste ned på Øyro og kjøpte Hurrta, må prøve på dyret litt seinere. @2ne sjekk hvilket tilbud ditt lokale revmatikerlag har, ikke alle krever medlemskap for å delta på treninger.
 10. Man hiver snøballmonstre i dusjen[emoji4] Tenkte meg ned å se etter langbeint dekken til dyret etterpå, han har vokst ut av gamle tispa sitt
 11. Jeg har noen ganger over Mortavika-Arsvågen fått spørsmål om jeg er helt sikker på om jeg virkelig vil stå oppe på dekk med bilen og ikke nede i kjelleren. Men søren da, kan jo ikke holde bikkja med selskap der nede, og når det først er dritvær så sjøer det jo mye mer oppe i salongen.
 12. Jeg liker ikke værmeldinga for de neste dagene
 13. Sy ørehette i vanntett stoff?
 14. Det er kjempeforskjell mellom en amerikaner og en springer fx i hva som kreves av pelsstell for å holde utstillingspels, og så er det forskjell innad i rasen også. Som @enna foreslår, les på sidene til Spanielklubben. Møt gjerne opp på spanielaktiviteter og snakk med folk. Men hvilken størrelse hund kan du tenke deg? Forskjellen er jo ganske stor mellom ei lita amerikanertispe og en stor clumberhann... De ulike rasene har jo også andre ulikheter enn hvor mye pels de har. Tenk nøye gjennom hva du vil leve med i hverdagen. Spaniel er i utgangspunktet en fuglehund som kan brukes til mye forskjellig. De bør få bruke hodet sitt og ikke bare gå en times tur hver dag.
 15. Nommen!