Gå til innhold
Hundesonen.no

Martine_Teddy

Medlemmer
  • Innholdsteller

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Alt skrevet av Martine_Teddy

  1. Noen som har tips til hvem eller hvor jeg kan bestille spesiallaget "agility-bånd"? Med navn på? Ala slik som på bilde?
  2. Wilter og jeg er med
  3. æææh Hjemmeeksamen.. men skal på jaktkurs hos Thomas Stokke i kveld med valpisen. Klarer.. ikke.. konse. Vil.. bare trene. Som resultat hverken skriver jeg eller trener, men bruker tiden på hundesonen. - flott. Dette blir en laaaaang dag
  4. Ikke sant! Ja, det hadde vært gøy å treffes - playdate
  5. Ja, dobbeltmoralsk var vel litt feil å bruke her men poenget ble vel tatt
  6. Vi bor i Oslo! Hihi, det er litt dobbeltmoralsk - Wilter (som i vilter), men forkortelse for Wiltersen (siden kennelnavnet er Ron Weasley, som på norsk er Ron Wiltersen)
  7. Ja, veldig heldig med fargen! Han skal brukes til jakt, ja ? Målet er å konkurrere i jakt og LP. Men vi stikker nok snuten innom agility også! Men han er en jakthund, og skal derfor først og fremst få bruke de instinktene ?
  8. Navn: Ah-Tib's Vilmers Ron Weasley Kallenavn: Wilter Født: 22. august, 2016 Rase: Cocker Spaniel/ Jaktcocker Endelig!!! (Eller, nå har Wilter vært her en liten stund..jeg har bare ikke sumlet meg til å lage en egen tråd om han ) Vi hentet Wilter 21.oktober. Han og jeg fant kjemien med en gang I starten var jeg veldig stresset med alt han burde lære, hvor fort ting burde sitte og alt sammen. Veldig tullete.. Nå tar vi alt veldig med ro. Wilter får lov å være valp, og sammen koser vi oss med artige triks og den store verden. Jeg gleder meg til fortsettelsen Han er en skikkelig kul valp! Liitt bildespam Dagen vi hentet han 3 mnd 3 mnd 3 mnd, hjelper til på jobb! Fy, så god han er!
  9. herreguuuud!! dette går jo ikke.. Vil-ha-Lyn-valp!!
  10. Endelig!! Vi har hentet Wilter For en snill og god valp altså
  11. Veldig! Sverige, kennel ah-tib
  12. Endelig kan jeg skrive her også! Etter 1-2 år med leting og uflaks blir det valp på meg i oktober
  13. Etter at begge tispene som jeg var interessert i var tomme , venter jeg nok en gang på nytt kull. Krysser alt jeg har for at det blir valp fra denne, for fy søren så kule valper hun har gitt før! Dog, blir hun ikke parret før neste løpetid (altså til høsten) - men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!
  14. Dødskult!! Gleder meg skikkelig - tror det blir konge med jaktcocker, jeg. Blir spennende å se ?
  15. Hun som selger er veldig nøye på valpekjøpere - her er det ikke førstemann til mølla. Hanne er valgt, tispe rønket og øyelyst. Så det blir parring når tispe løper, som er nå snart (skulle vœrt slutten av september)! Jeg er kjempe spent! Snakket med oppdretter senest for en uke siden, hun sa vi bare skulle holde kontakten
  16. Er satt opp på valpeliste på jaktcocker, så om oppdretter velger meg som valpekjøper blir det valp januar 2016!!
  17. Har en i gruppe 8 Og vil nok holde meg i den gruppen - med mindre BC'en overtaler meg til noe annet
  18. Kult med svar! Casen er at til sommeren flytter jeg (endelig!) for meg selv, da jeg skal studere i Kristiansand. Familiehunden blir hjemme...Og med en ny/egen kan jeg endelig forme og trene min egen hund til det jeg vil - jakt og LP (agility som en bonus og variasjon i trening)! Familie og venner mener at jeg ikke vil få tid osv, at anskaffelse av ny hund vil være dyremisshandling. Men jeg vet jo med meg selv at jeg vil prioritere hunden/valpen.
  19. Som i tittelen - hva tenker dere om hund i studietiden?
  20. Min kom såååå sent at jeg glemte å gjette og sende bilde (syntes også det var en smuuuule flaut å gjette så sent ) hvertfall, min kom til rette bedre sent enn aldri
  21. Min golden Retriever Teddy er helt klart med på alt! Fra Konkurranselydighet til rolig familiehund. Han er med overalt - Han er med meg på skolen hver dag (da han pent sitter utenfor skolen til jeg er ferdig), han er med i en kald, støyete ishall (der a-laget trener ishokcey), han er med på seiling, osv, osv! Under alle disse stedene er han rolig og fin. Samtidig som han helt syykt PÅ under trening til LP. Han har virkelig den AV og PÅ knappen som vi har jobbet for. Han jobber like bra for leke som med mat (og her er det snakk om en virkelig matglad golden!) Jeg vil si at en Golden har en mer tydelig AV og PÅ knapp enn en labrador (men det må sies at jeg ikke har vært borti såååå mange labbiser heller)
  22. Superfornøyd med hund og egen innsats denne helgen!

×
×
  • Opprett ny...