Jump to content
Hundesonen.no

Iggy

Medlemmer
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Excellent

About Iggy

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Jaktlabrador

Recent Profile Visitors

1713 profile views
 1. Iggy

  Turvenner i Bærum?

  Jeg og Milla blir gjerne med😊
 2. Iggy

  Akkurat nå februar

  Kanskje litt dumt spørsmål, men men. Jeg har aldri hatt mer enn èn hund av gangen, så derfor lurer jeg på om dere som har mer enn èn føler at dere mistet litt kontakt med den første da nr 2 kom i hus? Jeg har et veldig tett forhold til Milla, og vil jo ikke miste det, samtidig som tiden føles rett for hund nr 2. Hva er deres erfaringer?
 3. Iggy

  Akkurat nå, januar 2017

  ....og livet går videre. Har det faktisk ikke så verst i det hele tatt. Har kommet dit jeg drømte om da det stod på som verst - å nyte mitt eget selskap. Ufattelig deilig! Er forbanka sinna på den idioten av en eksmann at han har gjort datter så ulykkelig at hun synker ned i en depresjon her, men super mama skal hjelpe henne ut av det. Og hva hjelper mer enn en kosete hund som legger seg i fanget og bare vil koooose? Utrolig hva disse skapningene forstår. Tror vofs har skjønt alt. Hun ligger mer eller mindre oppå 15-åringen hele tiden.
 4. Iggy

  Oslofolk unite!

  Noen som har lyst å ture og/eller trene med meg og Milla (verdens mykeste, godeste Jaktlabb på 2.5 år) i Oslo? Vi både elsker skosgturer og trener lp/rally/retrieverjakt og blir egentlig med på det meste. Vi driver stort sett alene, hadde vært artig og stas å henge med likesinnede crazy-dog-folk
 5. Iggy

  Akkurat nå, januar 2017

  AN ønsker jeg meg at sonisene forteller meg at singel er bra. At å sørge over slem mann bare er dumt.
 6. Iggy

  Akkurat nå, januar 2017

  Dro som i for godt, ja. For 2 mnd siden. Fortalte en ettermiddag til meg at det "ikke funker mer, det er for sent", fortalte det til barna 30 min senere og flyttet så ut. Hans bonusbarn, min datter på 15 som han har vært bonuspappa for i 11 år, har han ikke kontaktet overhodet. Hun er helt knust og rasende. Han henter sine egne barn (som han skal ha 50 %), mens hun sitter igjen, knust. Jula har vært et sant mareritt. Jeg vil jo bare videre! Jeg vil ikke savne og ha det sånn. Dritt, ass. Han ville ta med seg hunden også, men gudskjelov er hun registrert i mitt navn. Håper inderlig 2017 byr på gode ting...
 7. Iggy

  Akkurat nå, januar 2017

  AN lurer jeg på når smerten etter at mannen brått dro skal gå over og at jeg skal være fornøyd og glad igjen...
 8. Iggy

  Hva heter hunden din?

  Hunden min heter Milla. Stamtavlenavnet er Dilemma (hun var oppdretters dilemma; skulle hun beholde henne eller ikke). Hun var liksom bare Milla.
 9. Iggy

  Tråden for retrieverjakt

  Var veldig fornøyd med kurset hos Apportering till vardag och fest. Liker boka kjempegodt, og de har hauger av videoer liggende ute på youtuben. Vi jobber videre med stoppsignal og linjetak. Går veldig bra, men sliter litt med at dyret kommer innover mot meg når jeg blåser signal. Får vel gå litt tilbake i treningen. Er temmelig imponert over disse retrieverene når de jobber i sitt rette element. Alt går liksom av seg selv. Noe helt annet å trene enn LP (selv om vi elsker det også!). Har også begynt på nærsøksignal, men lurer faktisk på om jeg skal gå rett over på let etter dummy på den enn søk etter godbiter (som jeg ser de fleste anbefaler). Har en labbis som ikke er så begeistret for mat og godbiter(!), men dummyen - da snakker vi! I dag skal hun introduseres for kanindummy. Haha, regner med at det blir full fest og fres. Spørs om det blir å komme rett hjem til mamsen med funnet da, gitt... Senere i høst skal vi gå kurs for Ann Cathrin, det ser jeg veldig fram til. Noen som har tatt kvalifiseringsprøven som kan komme noen erfaringer?
 10. Iggy

  Tråden for retrieverjakt

  Er det flere her som driver med retrieverjakt og er på veien mot prøver? Jeg og Milla (Fak’s/Lærekreden’s) er på veien mot BK, og det hadde vært topp å kunne utveksle erfaringer og diskutere retrieverjakttrening med andre som driver med det samme, og som kanskje også er mer erfarne enn oss. Vi har trent for Åse Tøfte og Heidi Kvan (Meneo hundesenter), og skal gå kurs for Ann Cathrin i høst. Vi har også gått onlinekurs hos jentene fra Apportering till vardag och fest og gått retrieverkurs hos Canis. Planen er å starte BK i høst. Å se retrieveren i sitt rette element er fantastisk, og det har virkelig lært meg mye om å la hunden jobbe med det den er ment for. Milla har en helt annen iver og glød i jakttreninga enn hun har når vi trener LP. Hun smiler over hele fjeset (jada, hunden min smiler), og lille frøken hopplador danser av glede når mamsen åpner dummyskuffen. Pr nå jobber vi med å få et solid stoppsignal, men vår største utfordring er å få Milla vant med å jobbe like godt på kurs og prøver som hun gjør når det bare er oss. Hun faller litt sammen, og er noe miljøberørt. Visstnok ikke helt uvanlig hos Jaktlabbiser, men vi jobber med saken! Er det flere soniser enn oss som har blitt hekta på retrieverjakt?
 11. Iggy

  Trekksele

  Troll sin nomesele er kjempegod. De har kampanje akkurat nå også. 379,- om jeg husker rett.
 12. Iggy

  Hvor sover hunden om natten?

  Der hun vil. Og det ender som oftes med å ligge i vår seng,i fotenden. I det siste har hun ofte sovet sammen med datter på 13 som sliter med mareritt. Så mye trøst i en varm og alltid kosete hundekropp?
 13. Iggy

  Navn til Terv (tispe)?

  Åh nåmmin helledussen Tervevalper, altså...Liker i grunn alle foreslåtte navn, jeg, veldig oppi gata mi alle sammen.
 14. Iggy

  Navn til havanais-valp

  Charlie er fint
×