Gå til innhold
Hundesonen.no

maysofie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,128
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  8

maysofie last won the day on 13. April

maysofie had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

7,089 Excellent

3 følgere

Om maysofie

 • Rang
  Rægekompani
 • Bursdag 07/14/1995

Contact Methods

 • Website URL
  http://lynwyr.wix.com/lynwyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Larvik
 • Hunderase
  Border Collie x2,5
 • Mine dyr
  RLII Lyn NO34923/13
  Lynwyr Floss NO54841/17
  RLII My Trusted Friend Kane’s Glen NO44004/13

Nylige profilbesøk

8,446 profilvisninger
 1. Unghund, tispe - selges på deleie Lynwyr Bell NO54843/17 Født 01.09.2017 (8,5 mnd) Far: GK VALLH PR Geirr REGV1159/2014 (K. Evans’ Jimmy x T. Hvalrygs Bjørk) - HD: A, CEA og IGS Normal, øyelyst fri, konkurrerer og vinner av svensk IK2/klasse 3 Mor: RLII Lyn (A. Sands Shep og Lotte) - HD: B, AD: 0, rygg uten anmerkning, CEA, TNS, IGS Normal, øyelyst kat. trolig etter skade ellers UA. Godkjent gjeterhundprøve, FM klasse 1. Bell er en korthåret, sort/hvit lita snelle med mye futt i kroppen! Hun kom hit til oppdretter for knapt en uke siden, og har siden da blitt introdusert til sau på tre økter, hun viser gode takter og samarbeidsvilje. Ingen hund man trenger krangle med. Fornuftig type som ikke jager eller biter unødvendig fra første start, sålangt gått i mot i konfrontasjoner. Nivå er altså tent/påbegynt skjerming, video finnes her. Bell er en trivelig tispe, sosial med folk og hunder, tilstedeværende frøken. Hun er grunntrent i litt AG/LP/RL, men søker seg et hjem hos et fornuftig menneske som kan litt om hund, hvor hun får brukt gjeteregenskapene sine aktivt. Oppleves som enkel i hverdagen. Innimellom litt forsiktig i enkelte situasjoner, men frempå og nysgjerrig selv - kan ha en sammenheng med at hun er midt i herligste spøkelsesalderen per tiden. Bell er ikke vandt med barn, samt er oppvokst innendørs. Både mor og kullsøster finnes her også her hjemme i Larvik, Vestfold om man ønsker hilse på 😊 Mer informasjon kan finnes på hjemmesiden, eller ta gjerne kontakt! Del gjerne om du kjenner noen som ønsker et nytt tilskudd i flokken! (Kort om deleie; selges til halv valpepris, delte helseutgifter ol. avlsfremmende, delt avlsrett)
 2. Lynwyr: Lyn x Geirr

  Hun er en lekker lita snelle på knapt 12kg - spent på hvordan hun ser ut som voksen! Litt lettere bygd og lengre i beina enn muttern, det kan jeg godt like, men ellers veldig lik henne. For noen år siden ville en sort/hvit korthår, til og med hvitfaktorisert, vært meget langt fra hva jeg ønsket, men denne har vokst på meg
 3. Lynwyr: Lyn x Geirr

  Gratulerer med dagen hilser Lynwyr Bell! Bell har bodd her i cirka en uke, på leting etter et nytt gjeterhundhjem. Etter å ha introdusert henne for sau, innser jeg at jeg kan ikke la denne hunden gli mellom fingrene mine! Hun bli derfor solgt på deleie når riktige menneske skulle dukke opp
 4. Akkurat nå Mai 2018

  Må man betale eierskifte for å legge til en deleier på en hund du er hovedeier på? 🤔
 5. Fjerne hår i ørene

  På våre fire krølleter har vi nappet med peang uten andre remedier. Én av disse hadde hårvekst som tilsvarte at man egentlig ikke trenger nappe. Min erfaring er at hårene sitter løsere, dermed ikke smertefult å nappe med mindre man tar for store tak av gangen Det er som nevnt hårene inni øret som skal tas, det i flappen burde eventuelt klippes. Peang fås kjøp på apotek av en fornuftig størrelse, bare spør i kassa.
 6. Akkurat nå Mai 2018

  Et par dager etter søstra kom i hus, så ber Floss på 8,5 mnd på sin første løpetid. Det var utimlig, du
 7. Bjeffing når fører er passiv

  Hvor lang tid tar det fra treningen starter til dere bikker over fra fase 2 til 3?
 8. Akkurat nå Mai 2018

  Kl 05 i dag, en time før endt vakt, tok Bell seg en frivillig ufrivillig leksjon på livets harde skole. Vann er vått, havet et kaldt, brygga ender plutselig. Følg med på beina dine i stede for måken Ikke nok med det, de få sekundene det tok å humre for seg selv og løpe til kanten innså jeg at det var helt stille. Ingen småpanisk plasking i forsøk på å komme seg opp på brygga. Joda, den kan dykke, den! Under brygga som ikke er luft under dykka den. De neste få sekundene hadde jeg brukt på å bestemme meg for å hoppe uti etter henne, halvveis tatt sats utenfor så kom hun opp på andre siden og begynte svømme langs brygga. Takk og lov for å ha fornuftig sele på, bare å huke tak og hive lille kroppen på typ 12kg på brygga igjen. Vell oppe tok det henne ikke en halv sekund engang før hun heiv seg kliss blaut, overlykkelig og uaffisert i fanget mitt og hadde party Det værste er jo å nå tenke over til hadde jeg endt i vannet, så hadde telefonen min som er dyrere enn bikkja selv gått føyken. Lommelykta er også halve prisen av valpen. Jammen meg godt man har prioriteringene sine i orden, og at liv er verdt mer enn verdigjenstander!
 9. Dagens hundetrening!

  Litt annen form av hundetrening på oss Eller trening kan vi vell ikke kalle det! Floss hadde sin tredje økt på sau i dag, hun begynner å våkne godt til nå. Hun er fortsatt litt usikker på disse ulldottene, og trolig ikke den sterkeste typen. Men hun har en naturlig nydelig avstand og jaget ikke overhodet i dag (som sin mor )! I dag begynte poletten for balansepunkt å synke sånn forsiktig ned. Grugleder meg til djevelskapen tenner for fult, selv om hun er veldig førervennlig den sag i dag, trenger ikke det å være tilfeller når alvoret i hunden kicker inn. Nå skal vi ha fokus på å bygge selvtillit og legge grunder for driving, sistnevnte ser jeg ingen vits å vente med, da hun flanker så naturlig som hun gjør. Dette er altså bare hva hun gjør basert på instinkter og egenskaper, ingen kommando eller annen påvirkning enn å stoppe rundering og bruke kroppsspråk/bevegelse for at hun skal vite hvor hun skal balansere.
 10. Sorterer du smågodt?

  Nei, smågodisen min består av sjokolade i ymse varianter, med innslag bananer, røde fisk og sure cola eller lepper innimellom
 11. Akkurat nå Mai 2018

  Ja, hun kom i går. Njæ, det merkes litt ekstra at der er forskjellig energinivå og aktivitetstilpasning. Lyn er jo i tillegg skadet, Keo trenger sitt og jentene er ikke akkurat av den rolige typen som blir fort slitne, men ikke voksne nok til annen belastning enn egne kropper Er spent på hvordan dette går fremover!
 12. Akkurat nå Mai 2018

  Måtte rømme inn fordi det begynte å pissregne plutselig i 12-tiden. Nå har jeg sittet en time og sett på at det er opphold for å være sikker på at man holder seg tørr om man går ut. Joda, når man endelig bestemmer seg for å gå ut igjen, så åpnes slusene igjen... Jaja, jentene får bytte på å ligge i bilen og være med inn og campe sammen med meg. Bell tok det på strak labb å ligge still i vaktbua, flytebryggene var noe merkelige greier, men det gikk seg fort til. Hun er en herlig liten skapning Vet ikke om jeg gleder eller gruer meg til å ha fire border collies i hus frem til Bell finner et nytt hjem??? Action er det iallefall!
 13. Hvordan skal dette løse personangrep, usakeligheter og andre faktorer som ender i mistrivsel hos eksisterende/deltakende brukere? Å bare skjule det fra potensielle brukere løser ingenting.
 14. Jobbe som skriver for første gang...

  Les deg opp på skrivemåter av engelske ord som går igjen - mye rart språk å finne i kritikker
 15. Størrelse som valp vs som voksen, erfaringer

  Keo var størst i valpekassa, han er desidert størst nå som voksen. Mine valper er nå 8mnd, så ikke fullvoksen. Men den største er fortsatt størst og den minste er minst.
×