Gå til innhold
Hundesonen.no

Yodel

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,189
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  21

Yodel last won the day on 12. April 2015

Yodel had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

4,306 Excellent

6 følgere

Om Yodel

 • Rang
  Just what part of Baroooo don't you understand?
 • Bursdag 04/04/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kingwanas.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Grua/Hadeland
 • Hunderase
  Jodledyr

Nylige profilbesøk

18,254 profilvisninger
 1. Akkurat nå APRIL

  Ha ha, når du sier det! Pleier ikke å vandre så mye om natta og vet ikke om noe jeg har vært i kontakt med som jeg ikke vanligvis er... mystisk. Man burde vite om man har vært det, og ikke det jeg vet Det er helt uforandret nå, flere timer senere. Mamma tenkte rundorm?
 2. Akkurat nå APRIL

  Anyone?
 3. Akkurat nå APRIL

  Jeg håper det er lenge til jeg må arrangere en begravelse. Har aldri stått som nærmeste pårørende før, og vil heller ikke gjøre det. Håper det ordner seg på en fin og verdig måte Raksha <3 ! Jeg begynner å få eldre foreldre. Forhåpentligvis har jeg de her i uendelig mange år til, men oddsen er jo rimelig stor for at jeg en gang må arrangere begravelse. Det er fælt å tenke på. Så lurer jeg litt på. Hvor skal de begraves? Begge er innflyttere til byen, og skilt. Vil de egentlig begraves- eller kremeres? Hvis de vil begraves. Er det da kirkegården som er nærmest stedet de bor på nå? Der har de jo ingen andre relasjoner. Om de vil "spres"- hvor da? Det er vel regler for slikt også... Føler det helt galt å snakke med de om døden. Det er liksom ikke noe man gjør, er det? Samtidig er det jo greit å vite hva de mener om situasjonen før man står der midt oppi det hele og må ta alle avgjørelser selv.
 4. Akkurat nå APRIL

  Kondolerer <3 For en som bare er sporadisk innom- det er din svigermor? Slikt er tøft. Sender et <3 og en klem!
 5. Jeg har erfaring med epilepsi på tidligere hund og Parkinson på mennesker. (Har Parkinson i nær familie). Det du beskriver kan jo minne mye om symptomene Parkinson har på mennesker- og der har mye skjedd på medisinfronten de siste årene. Jeg er dog usikker på om dette også gjelder hunder. Hva sier veterinæren?
 6. Her var det mye lite hyggelig lesing. Ikke at jeg har orket å sette meg inn i alt eller lese hele tråden, men jeg skjønner (om jeg ikke er helt på jordet) at et eller annet har blitt personlig. Etter diverse innlegg på FB har jeg også skjønt at noen på bakgrunn av dette velger å forlate sonen. Det er jo synd, for dette er personer som jeg personlig synes har bidratt positivt til forumet, vært kunnskapsrike, og en del av forumets «drivkraft» av kompetente personer som gjør det interessant for i alle fall meg- å stikke innom her. Samtidig er det forståelig. Om man føler seg tråkket på og ikke trives lenger er det for meg meget logisk at man ikke bruker tid på det en ikke trives med. Når det skal sies vet jeg pent lite om saken, bakgrunnen eller de som de skal føle seg «tråkket på» av, om det er en eller flere saker m.m. For å være ærlig er det heller ikke veldig viktig for meg å vite. Jeg vet bare at en sak alltid har to sider, og at med unntak av enkelte nett-troll (som jeg ikke har noe med disse sakene å gjøre etter det lille jeg vet) skyldes ofte «krangler» av denne typen litt lite gjennomtenkte svar (som kan skje oss alle) og misforståelser. Etter noen år der jeg var veldig aktiv gikk det gradvis nedover med min aktivitet her, men jeg stikker fortsatt innom med ujevne mellomrom. Denne nedgangen skyldes i vesentlig større grad en meget hektisk hverdag som gjør at sonen ikke lenger blir prioritert framfor mistrivsel Jeg håper virkelig ikke at «sporadiske» bidrag gjør meg uønsket som medlem, eller diskvalifiserer meg fra å svare i tråder som dette. Uavhengig av hva andre måtte mene om det vil jeg i alle fall fortsette å stikke innom når jeg har tid og lyst og håper på mange interessante diskusjoner her inne også i framtiden.
 7. Utstilingsvideo fra 1989

  Svigerfar jo! Han var formann i NKK på den tiden, og ble intervjuet. Morsomt å se
 8. Beste billige tørrföret?

  Jeg vil bare nok en gang anvbefale at dere IKKE bruker Acana/Orijen. Meget høyt proteininnhold, lav PH er bare noen av grunnene til at en stor andel basenjier som har gått på dette föret har utviklet urinstein. Vi driver og kartlegger, og av 20 hunder med påvist urinstein gikk 16 på Acana eller Orijen. Det er en stor prosentandel, det! Særlig med tanke på at de kun har en brkdel av markedet. De er forøvrig også saksøkt grunnet for høye konsentrasjoner av et giftstoff i föret. http://truthaboutpetfood.com/lawsuit-filed-against-champion-pet-food-acana-and-orijen/ Forøvrig bruker vi kun Royal Canin. Nydelig pels, og aldri hatt noen allergiske reaksjoner eller sykdommer forbundet med det föret. Er vel kanskje ikke det rimeligste, men jeg har den tanken om at et rimelig för er det mye inn og mye ut, samt dårligere pels på kjøpet. Det er dog klart at ingen hunder er like, og det som funker supert på en hund ikke nødvendigvis er like bra for en annen.
 9. Skulle aller helst vært litt tidligere, men det kan være et alternativ om ikke noe litt før kommer opp
 10. Så snille dere er <3 Om det ikke dukker opp noen nærmere er det mulig vi tar dere på ordet
 11. Litt langt unna ? Kanskje som reserve-løsning i sommer? Men er særdeles usikker på hvordan de takler katter- og de kan ikke slippes i nærheten av kaninene
 12. Vi skal til Paris for å levere to valper, og Siden vi først må dra begge to (må være en følger til hver valp) kan vi like gjerne ta med barna og gjøre en ferietur ut av det. Vi trenger da pass til våre to jenter! Jippi og Jubel er to überkosete og mennesekjære basenjier. Det finnes ikke matforsvar eller andre rariteter, men de kan forsvare kosen sin mot andre hunder (Kos trumfer mat!) De vi får på besøk (også totalt fremmede) humrer ofte over at de sjelden har vært borti SÅ tillitsfulle og kosegærne jenter! De har dog noen uhm... særheter. De synes bord, sofaer og stoler er naturlige oppholdssteder. Om sola skinner igjennom vindet er stedet solstrålen lander deres oppholdssted, uansett hvor det så måtte være (oppå bordet, TV benken, whatever) De stjeler mat. De er ikke blyge for å stjele selv om de blir sett. Dette inkluderer frukt fra fruktfat (epler, druer, kiwi, you name it) og nøtter (selv ikke de med skall får stå i fred). Gjem unna alt etandes! (skuffer er ikke nødvendigvis trygge heller, da de har funnet en egnet skuffe-åpne teknikk) Oppvaskemaskinen må «klikkes» på plass om det finnes tallerkner som de synes ikke er vasket godt nok og trenger ekstra rengjøring. De åpner selv maskinen og er selv-startende i arbeidet. Yterligere opplysninger; De kan fint være alene hjemme en arbeidsdag. De kan ikke bo sammen med fremmede tisper eller katter. Hjemmet bør helst være på Hadeland, Oslo, Gardermoen området. De eeeelsker barn- så barn kan de gjerne bo sammen med særdeles lite røyting, ingen hundelukt og ingen bjeffing. Forøvrig trenger de også pass 20. juli-3. august om noen (andre eller samme) ser de har mulighet til det. Legger ved noen bilder av vakringene.
 13. Vurderer en kort tur (3 dager) i Paris med mann og barn i mars. Tenkte minst en dag i Disneyland + en i Paris, Eiffeltårnet m.m. Dere som har vært både her og der: 1 dag Paris + to dager Disneyland eller 2 dager Paris og 1 dag disneyland? Hotell i sentrum eller nær parken?
 14. Hjelp til hunderase

  En basenji passer kriteriene du gir. Ta gjerne kontakt med meg for ytterligere informasjon, eller se på www.kingwanas.com
×