Gå til innhold
Hundesonen.no

Yodel

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,207
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  21

Yodel last won the day on 12. April 2015

Yodel had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

4,312 Excellent

6 følgere

Om Yodel

 • Rang
  Just what part of Baroooo don't you understand?
 • Bursdag 04/04/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kingwanas.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Grua/Hadeland
 • Hunderase
  Jodledyr

Nylige profilbesøk

18,701 profilvisninger
 1. X og Y navn 🐶😊

  Yeehaw!
 2. X og Y navn 🐶😊

  Kanskje- har en som er interessert- men han kan også ta rød-
 3. X og Y navn 🐶😊

  Jo, stemmer- takk for innspill! (Greit å få det rett stavet om man vil bruke et uttrykk) X-Factor, X-Games etc står på lista X-mas tema er seærdeles vanlig på basenji da de alltid fødes/ er valper rundt juletider, men kanskje en liten en får et julete navn?
 4. Har du en hund som har stukket av på nyttårsaften fordi den ble redd, og som kan tenke seg å snakke med en journalist om dette? Det er sak om nyttårsaften og hund. Haster 😊
 5. X og Y navn 🐶😊

  Jeg er vanligvis fan av litt lengre navn, men Siden mor til Y-kullet heter Jippi så kan kanskje Yippi-Ay-Ey være noe? Da har vi (foreløpig på Y) Yabbadabbadoo, Yodeloo, Yahoo og Yippi-Ay-Ey. Mangler bare to navn i samme stilen da 🙃 Egentlig vurderte jeg også navn som Ying-Yang (til en sort/hvit hannhund), Yum Yum og You Can’t Tell’em, men det blir jo isåfall utenfor «tema». Kanskje You’re In Luck, men ikke helt samme stil.
 6. X og Y navn 🐶😊

  Vi har fått to nydelige kull med valper! Mer om kullene kan du se her: www.kingwanas.com I Jubel sitt kull er det 5 valper. 2 røde tisper, en rød hannhund (som skal hete Kingwanas X-man) en tri tispe og en tri hannhund. Disse trenger alle vel-klingende og kule navn på X. I Jippi sitt kull er det 6 valper. 3 sort/hvite hannhunder, 1 Rød/hvit hannhund, 2 rød/hvite tisper. Disse trenger Y/navn 😊 Her vurderes navn som Yabbadabbadoo, Yahoo og Yodeloo 😂🙃 Har en del på liste av navn, men trenger flere gode forslag, og dere pleier å være så flinke til slikt! Det skal være stamtavlenavn, helst engelske. (Vi har forøvrig ledige valper ❤️🙃)
 7. Ønsker jeg basenji?

  Www.kingwanas.com 😊
 8. Ønsker jeg basenji?

  Hei @julnil ! Jeg har svart deg på det du skrev på klubbens side på FB, men du er velkommen til å stille spørsmål privat. Vi har forøvrig også ledige valper nå
 9. Etter tur på høyfjellet i sommer ser vi behovet for potesokker, og vil ha dette klart til nest langtur. Synes det er så vanskelig å finne noen som sitter bra. Anbefalinger?
 10. Ønsker tips til mellomstor rase som hund nr 2

  Whippet (ikke alltid like enkle å ha løs, men passer de andre kriteriene) eller Sheltie (noe pels-stell, men kommer langt med en god gjennombørsting en gang i uka. Noe mer lyd.). Bichon Havanais kan også passe , men igjen - en del pels-stell. Event. korthårs Collie? Boxer? De blir jo litt større igjen, en passer kriteriene ellers. DSG og Puddel er også fine forslag.
 11. Importere valp

  1. Den kan sendes som Cargo, noen land (f.eks. England) krever faktisk det, men det er definitivt både best og billigst å fly og hente den selv. 2. Sjekk regler på www.mattilsynet.no - reglene endres fra tid til annen.
 12. Importere hund fra England?

  Nå er det som sagt lenge siden jeg fløy ut av England med hund, men minnes å huske at hun fløy i kabinen. Mulig hukommelsen spiller meg noen puss. OM Cargo er eneste løsning vil jeg anbefale å spørre oppdretter om de kan kjøre til CDG (Paris) eller Brussel og møte deg der- DER er det enkelt å fly fra Det er det vi gjør de gangene vi har solgt valper til England. Vi flyr de til Paris, og eierne møter og henter der
 13. Importere hund fra England?

  Fly ut av England er vel ikke problematisk - det er INN de må ha cargo?
 14. Importere hund fra England?

  Jeg importerte valp derfra, men det er så lenge siden (15 år) at det neppe teller i dagens regelverk. Den gang var det enkelt. Slapp rabies, tok hun på flyet og fløy sammen hjem når hun var ca 10 uker. Tidligere kunne du søke om å få innføre uvaksinerte hundevalper og kattunger (yngre enn 3 måneder) fra enkelte land. Fra og med 1. mars 2014 opphørte denne muligheten. Disse reglene stå på mattilsynets sider nå: Alle dyr fra EU/EØS skal ha pass, dyr fra andre andre land skal følges av offentlig helsesertifikat. Alle dyr skal ha gyldig rabiesvaksinasjon. Alle dyr skal ha identitetsmerking. OBS! Dersom vaksinering mot rabies vises i listen over, må du huske at ID-merking skal utføres før rabiesvaksinen.
 15. Basenjien er ingen hund for hundegård, uansett om den har en varmeovn. Den vil være inne, få masse kos, slikke solstråler og varmeovner om vinteren, og kose seg på et varmt fang mange ganger i et døgn <3 Som oppdretter ville ikke jeg solgt en basenji-valp på de vilkårene du lister opp i alle fall. Støtter forøvrig forslag om flere hunder, med pels til å kunne stå ute - i tillegg til at de krever mosjon, oppmerksomhet og kjærlighet selvsagt
×