Jump to content
Hundesonen.no

Margrete

Medlemmer
 • Content Count

  6431
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Margrete last won the day on May 13 2014

Margrete had the most liked content!

Community Reputation

12581 Excellent

About Margrete

 • Rank
  Kjempehekta

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Schæfer og Sheltie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Margrete

  Tips til veganske oppskrifter?

  oh! Søk vegan recipes på nett, og du får opp uendelig med veganske oppskrifter. Personlig liker jeg best mexicanske og søreuropeiske, mens min datter liker nord-afrikansk og asiatisk mat best. Jeg synes det er best å lage alt fra bunn, da vet jeg at hun får i seg godt med vitaminer og mineraler som ikke er bearbeidet. Det krever litt ekstra tid, men så blir det så mye bedre. Som mamma til veganer, er det vanskelig å få i henne b-vitaminer og hun må ta tilskudd, og jeg ville nok tenkt meg om før jeg gikk all in. Kanskje kan være likegreit å bli vegetarianer i starten slik at du slipper å bekymre deg så mye over disse fordømte vitaminene vi mennesker er avhengig av i starten og du blir bedre kjent med livsstilen. Denne uken har vi Dal, spaghetti og wok på menyen. Det meste du spiser nå kan du lage vegansk. Ikke alt selvfølgelig, men mye. http://www.veganmisjonen.com/ Har mye jeg liker De har mange gode retter på matprat.no og godt.no også Lykke til!
 2. Altså, det var ikke offeret i denne tråden som ødela forumet for meg
 3. Ja, man kunne håpe at folk ble mer modne med tiden. Du og jeg er vel sjeldent enige åpent, men å starte med mobbingen du blir utsatt for nå tar jeg helt avstand fra! Vi har det hyggelig på bakrommet da Jeg blir rasende på dine vegne faktisk. Jepp, jeg er en slik som går rett inn i mobbesituasjon midt i byen. Jeg HATER slik oppførsel og om det var lov å røske litt i noen ører, så hadde jeg gjort det. Lik det eller ei, men jeg står på "din" side her og synes enkelte skuffer stort i forhold til hvordan de oppfører seg i denne tråden. Så var det det dere andre da: Dere er klar over att ett -men- hvisker bort setting du sa før? Type: "Det er ikke rettferdig å gi deg all skylden, MEN ..." "Du er ikke den eneste som ..., MEN" Enten så sier du det, setter punktum og fortsetter uten å peke tilbake på noen. Moderatorfritt Ja, det var en kjempelur ide Vi ser jo hvordan det går når de har tatt seg påskeferie. Da blir det barnehage hvor en arme stakkar stikker seg ut og gjør ting "feil" får mental juling. Tommel opp for moderatorfritt forum
 4. Nå får dere skjerpe dere!! Gå å legg dere og slutt å kast dere på en person. Skjerpings!!
 5. *ser på klokken og lurer på om Quest har drukket* Slikt som dette skaper så veldig gode debatter.
 6. Ja, de går rundt husveggene nå vinterstid, ellers i året trekker de tilbake til skogen. Skogen er en ørliten km fra huset mitt, så det er ikke noen overraskelse at de kommer ned til oss og "rydder" litt i hagene.
 7. Jeg skjems over å bo på denne kanten av byen ... 9 av 12 rådyr er drept på "min" side, og det sier dessverre en hel del om arrogansen som flyter over her. I går, på kveldsturen, "krasjet" jeg i fire stykker. De sto i en oppkjørsel og kikket på oss, jeg har mine i bånd fordi jeg VET at den lille flokken kan somle nede hos meg på kveldstid. I det jeg passerer kommer det en fyr med en ung golden, jeg sier i fra om at kan kanskje være greit å ta den i båndt pga rådyrene. Nope, det var ikke båndtvang innenfor ring 3, og det har han jo rett i, men han har da virkelig ikke rett til å la hunden sin jage rådyr jeg nettopp har sett. Samme skjedde to ganger til med jakthunder. Jeg blir så flau! Han med golden trodde nok jeg overdrev, for når jeg møtte han igjen så hadde han bikkja i bånd og sa at de sto veldig nære veien når han kom forbi. Den ene jakthunden jagde nok, for jeg hørte noen rope på hunden sin, håper rådyret overlevde og at bikkja er tatt inn av noen som ringte Falken. @Nimbus Det har stått på forsiden i de fleste aviser, og på forsidene på nett. Så det burde ikke være så vanskelig å få med seg. Tror ikke vi snakker om utvitenhet, vi snakker om god gammeldags arroganse.
 8. Margrete

  Utsette løpetida

  Det skal jeg si i fra til henne om
 9. Margrete

  Utsette løpetida

  En venninne av meg utsatte løpetiden i fjor sommer og hun venter ennå på løpetid etter den ...
 10. Margrete

  Schäferhund

  Og vet du, inni seg koste joggeren seg over at bikkja var en schæfer som kunne oppføre seg og dine ikke kunne det Det skjer så altfor ofte, og jeg må vel innrømme at jeg koser meg hver gang det skjer med meg å. Hvilket er daglig faktisk ... Jeg bryr meg ikke om at andre har det kjeften altså, ikke misforstå meg, men det er litt deilig å ha en schæfer som oppfører seg, mens "motparten" slettes ikke klarer å styre seg. Særlig artig er det i parken. Vi blir jo "kjeftet" på hele tiden av hunder i alle fasonger og alle på to bein tenker NÅ dør den! Men nhæ, ble ikke verdiget ett blikk en gang.
 11. Margrete

  Shetland sheepdog

  Jaaa! Hun er søt som alt for søt krem med tuttifruttistrø på <3
 12. Margrete

  Shetland sheepdog

  Jeg har min første, men etter hva folk sier, så er hun langt unna normalt standard. Det første året var hun en lykkepille både ute og inne, nå er hun det bare ute og når det passer henne. Hun er veldig sosial og jeg har prøvd å jobbe det vekk (jeg har hatt 5 schæfere, og klart det med de ...) men hun har outsmartet meg skikkelig. Så, de er smarte og utspekulerte. Inne er hun veldig rolig og minne mest om pelspynt på sofakanten. Tuppa er med med Nix og meg, på lange turer i hverdagen og så er hun med datteren min på shopping i helgene. Helgene kan også kun gi henne en runde rundt kvartalet x 2 og hun takler det kjempefint. Konklusjon fra meg: Få deg en hund fra hennes type linjer, altså som ikke er så himla reservte for folk. De takler sofadager og elsker å jobbe mentalt. NB: de er noen jævler på outsmarting, så schæfer er null stress å trene, men en sheltie er du glad for at ikke er så stor Min er fra Kennel Hotfuzz og det er en til her på sonen som har fra samme slekta. Bakdelen er pelsstellet jeg har med henne. Hun er neppe min siste
 13. Om noen stiller meg til vegg og spør meg hva jeg mener om jakt og forvaltning av dyr, vel da er jeg sikkert en kaffe latte drikkende byjente som mener at det får da virkelig være grenser (selv om jeg er vokst opp med rovdyr luskende rundt hushjørnet, sovet i telt i bjørneland og brukt mye tid på fjellet og jeg hater kaffe latte) Jakt på jerv er en feig jaktmetode og har ingenting med jakt å gjøre. Jakt gjerne klovdyr, fulg og knagere, men ikke bruk det som argument i rovdyr politikken. Bønder som sliter med rovdyr har min delvise forståelse.
 14. Margrete

  Trenger dyktig instruktør

  Kristin Gudem er en veldig dyktig instruktør, som selv har drevet med mye klikkertrening på sine hunder Trivelig dame å.
 15. Margrete

  Innlæring: fremadsending gjennom gruppe (nbf)

  Synes vi kan bare droppe den øvelsen, kryper heller en km
×