Margrete

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6,394
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  15

Om Margrete

 • Rang
  Kjempehekta

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  2 x schæfer
 1. Fikk litt aha-øyeblikk når jeg leste det var en saarloos, det er ikke overraskende på meg at en hund med så sterke instinkter går over i jakt på en unge som kanskje løp og rope med venner. Hundeeiere håper jeg skammer seg skikkelig mye nå, drar til veterinæren, tar ansvar for at han slapp en slik hund løs. Dust!! Han sørget ikke bare for at det ble enklere å forby den rasen, han økte også redselen for schæfere (siden det står at det er en blanding av schæfer og ulv i artikkelen) Håper gutten kommer seg fint og kun får ett arr i foten han kan skryte av til damene om noen år.
 2. Da får jeg dra frem den da .. men har jo ikke nok kluter som passer.
 3. Drar opp denne igjen: Hvordan i all verden skal jeg få gulvet helt rent? Jeg vasker og vasker og som perfeksjonist blir jeg helt matt. Moppen blir aldri helt fri for møkk. Bittelitt møkk må jeg tåle, men kluten blir jo hæren fløtte meg like svart uansett hvor mange ganger jeg vasker over. Nei, jeg vasker ikke hver dag Jeg har hittill brukt eddikvann og fuktet moppen i det, vasket over gulvet, skylt moppen i vann fra springen, dyppet i eddikvann før alt gjentas til jeg blir sur (etter ca 4 ganger på kjøkkengulvet) og da tørker jeg over med tørr klut. Noen som har noen andre råd? Skal jeg gå tilbake til såpe med en dasj eddik? Ja da, og vaske oftere er ofte det beste rådet, men når man er sløv da?
 4. Nei, valpene er ikke levert ennå. Så jeg kan hverken vite det ene eller det andre, og steinen har ikke etter falt ned ennå.
 5. Det var ca det som skjedde her, bare at jeg hadde en valp. Jeg slapp også å finne ut noe mer om det, da steinene ikke hadde falt ned ved 6 ukers alder og han ikke ønsket å kjøpe den med tanke på senere avl.
 6. men hva gjør dere oppdrettere? Tar dere en hvit løgn, eller er dere så tøffe at dere sier at dette blir ikke noe av?
 7. Oi, har du noen linker. Det har ikke jeg hørt noe om.
 8. I FCI?
 9. Men dere, hvordan takler dere valpekjøperen du har skikkelig dårlige vibber rund. Denne fremmer seg svært så positivt og har masse planer og det er i utgangspunktet den perfekte eier, men likevel er det noe som skurrer. Hvordan håndterer dere det?
 10. *lusker ut i verden å møter andre raser og oppdrettere*
 11. *hviske* Her er det bare hannhunder, av totalt 9 stykker var det 6 hannhunder og tre tisper, tispene døde + en hannhunden. Så jeg går for hannhundår Lykke til med Ali! Gratulerer så mye @Michellus
 12. IKKE kjøp deg mellom doodle, de har en tendens til å utagere! Selv jeg med schæfer, snur å går en annen vei når jeg ser de. De store har jeg derimot bare god erfaring med. Selv ville jeg ikke gått for doodle, men en av retriverrasene. De er rolige og stødige som fjell og vil kanskje takle anfall, samt at du vet hva du får. Har slettes ingen gode råd, annet enn å ta kontakt med NAS (http://nafs.no/) Kanskje disse har noen gode tips til hvor du kan henvende deg? Detta greier du! Lykke til!!
 13. Jeg "tok" deg ikke, det var bare ett svar på "lys og lykter" Jeg orket ikke å svare tiliten, så da ble det deg siden jeg føler du er litt på "riktig" side her Han har dog helt rett ellers, lys og lykter blir ofte brukt i andre diskusjoner, han føler seg nok hoppet på og dengt i filler her, men når man hopper inn i ett vepsebol fylt av drapsbier, så får man som man reder. Jeg skammer meg ikke over hverken svarene mine eller det som har skjedd meg.
 14. Brukte hverken lys eller lykt jeg, det var så opp i dagen at det sto med store bokstaver rett foran meg! Så får man lese det nøyaktig som man vil, jeg liker ikke bittesmå menn med bittesmå tisser som prøver å late som de er menn! Jeg gir **** i statistikk, her er jeg fullstendig blottet for objektiv tenkning. Voldtekt er nok langt mer enn statistikkene, det er mye svarte tall fordi man ikke orker kampen ... Går ut på tur og prøver å hente meg inn igjen. Jeg forsvant litt i sinnet mitt. Ha en fortsatt fin fin dag, men tenk litt over det jeg har skrevet. Det kommer fra en som har blitt utsatt for denne type vold. Det er så mange år siden nå, at jeg driter i å si det høyt, men dere skal vite, jeg håpet så inderlig at DE tok livet av meg når det pågikk.
 15. Og det er helt hinsides denne verden!! Voldtekt er greit, men vold er ikke greit. Jeg forstår det bare ikke!