Gå til innhold
Hundesonen.no

Margrete

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6,413
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  15

Margrete last won the day on 13. Mai 2014

Margrete had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

12,524 Excellent

Om Margrete

 • Rang
  Kjempehekta

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Schæfer og Sheltie
 1. Det var @Jankaa og jeg som tullet med hodet ditt @QUEST
 2. Oh, men den var artig! Jeg liker den, men liker den ikke likevel. Er det lov å være litt ambivalent
 3. Det er jeg enig i ... vanskelig dette. Jeg liker ikke liker-knappen, men så har du problemstilling du setter opp da
 4. Jeg har reagert på en ting og det er at NKK oppfordrer til å bruke langline i denne tiden (og nå finner jeg det ikke igjen), noen tror at den er bare til å ha på bikkja og ikke til å holde i ... Jeg har langline på snuppis, men den er festet i mavebelte og jeg har en hånd på hele tiden. MEN uhell kan skje, og bikkja som bet dette rådyret og var i bånd, kan ha vært ett slikt uhell. Vi vet ikke hvilken rase det var, det kan ha vært en diger malamute som dro lille mor på 50 kg for å ete rådyr ... Vi skal ikke bare kaste oss over og være en mobb! Jeg har vært mye i Sørkedalen opp igjennom, både til hest og til fots så har jeg sett mye døde dyr vinterstid, og alle har ikke blitt drept av lausbikkjer.
 5. Nemlig! Se nå., du og jeg har en samtale
 6. Jeg er partybrems og synes kanskje den liker-knappen bare kan være borte.
 7. Å like bilder/annet av omstridte raser

  Jeg er en av de som hopper over liker om jeg ikke støtter avgjørelsen deres, men det er ikke helt det jeg vil si her. Personlig synes jeg denne hunden ser syk ut, den har ett innsøkk i hodet og over øynene, og dårlige muskler generelt, samt svake mellomhender. Ergo ikke så frisk som vi ønsker, men tanken bak avlen på denne hunden er sikkert god. Så om noen her hadde eid denne hunden her på sonen og stolt vist den frem, så hadde den ikke fått liker av meg. Den ser ikke frisk ut! Sånn utover det, ligger jeg unna diskusjonen.
 8. Sykelige schæfere stuper i popularitet

  Nå må jeg flire litt. Er i parken og vi går nå bak to schæfere, passert en og snakket med en ... 5 friske, sunne og greie hunder Så hvor er alle? I Frognerparken vel
 9. Sykelige schæfere stuper i popularitet

  Det ønskelige er å ha schæfere uten dette tullballet, og nei det er slettes ikke -bare- eiers feil siden oppdrettere 1. Avler videre på noe som er vakkert, men fult av stress og utagering 2. Ikke følger opp kjøpere 3. Selger til kreti og pleti 4. Graver hodet ned i sanden og er blind for problemet. Jeg står for det jeg har sagt, og det er at schæferen ikke er for en som kjøper seg hund til å rusle rundt kvartalet med, skal du ha schæfer så bør du også vite at det krever litt mer av deg. Da finner de på alternative oppgaver, vokt uten mot + stress er en slik ting hos showlinjer og da velger de å "skremme". Unntak finnes, men de er dessverre få og de er nok ikke på hundeforum eller grupper på nett for å søke hjelp Nei, du trenger ikke erfaring overhodet, en av gutta mine er hos helt ferske hundeeiere og de har jeg knapt hørt noe fra. Jeg ringer og hører med dem hvordan det går og alt er såre vel. Jeg har "spioner" i området, og de forteller meg at han er vel den fineste schæfervalpen i området og eierene jobber og koser seg med han Fikk jeg forklart meg riktig? Av og til er jeg litt Ole Brumm, jeg har så masse fine tanker i hodet, men å få dem ut er ofte kjempevanskelig!
 10. Sykelige schæfere stuper i popularitet

  Jeg beklager om du føler deg støtt, virkelig. Noen er jo bare slik og da kan man ikke skylde på fører. Jeg leste ikke innlegget ditt og da får jeg slå meg i bakhodet med det. Jeg har forebygget helt fra den spede begynnelse, slik Siri sier. Det er her veldig mange gjør feil. Jeg har ett kull på 5 gutter ute nå og de er snart 5 mnd og på vei inn i go'alderen (), 3 har klart seg bra hittil, de to andre har jeg daglig kontakt med. Fungerer som krisehjelp, da to av dem har skrekkelig mye å snakke om, både ytterst i båndet og bakover. Hvorfor? Jo, fordi de valgte å ikke ta det så alvorlig når de var små og søte, og fordi folk synes de langhåra dottene var så søte og tok ikke hensyn og bare lot sine hunder slippe bort. "De må ordne opp selv", gikk mye igjen. Det er ikke lett å være fersk hundeeier med hannschæfer ytterst i båndet, da får en himla mange "gode" råd fra alt og alle, og så var det dette med å sile da. Jeg er skjeleglad for at jeg har etabelert ett godt forhold til dem, så de alltid føler seg trygge på å ringe meg og be om hjelp, eller avlastning. Er på ingen måte en ekspert på området, men har klart å få 4 gutter igjennom møkkaalder og klart å få flere på kurs slutte med tullet. En ligger så høyt i stress og er helt manisk, mistenker hun er litt som din? Får ikke stoppet det, hun er totalt blokket for godbiter og baller og alt. Hun ville nok tatt sleng og deng, men der er jeg ikke og kommer aldri til å komme dit. Da får de gå ett annet sted, og jeg innser at jeg faktisk ikke kan hjelpe dem. Igjen, jeg er lei meg for at jeg er tankeløs! For ja, det finnes unntak som bekrefter regelen og her traff jeg unntaket. Håper inderlig du får hjelp til henne (?) Jeg skal scrolle tilbake å lese meg opp så du slipper å fortelle igjen Jeg er helt enig med deg. Ikke noe er flottere enn en velstelt hannhund! Tispene er ikke slik, min tispe er søt og vakker og alt det der, men hun er ikke en wow-type! Hannhunder er som hannhunder flest, det å ha flerhundshjem med bare hanner er jo ett prosjekt som må jobbes med. Jeg ville aldri latt to hannhunder uansett hvor hyggelige de var være sammen alene hjemme. Orker ikke å tørke så mye gørr og blod, man har da annet å drive med. Edit: Når det kommer til utageringen, har jeg faktisk inntrykk av at det er vanskeligere å avlære driten hos tisper. Hannhunder har det mest i kjeften og blir slik om ingen gjør noe med det, mens tispene er litt mer tante Sofie oppigjennom, og har meget på hjertet. Gutta er gjerne litt enkle slik de
 11. Sykelige schæfere stuper i popularitet

  Jeg var så utrolig tjukk i hue at jeg postet denne på "Avl og Oppdrett". Jeg har nok litt tungt for det, men jeg tenkte jo at dette var en riktig så klok avgjørelse, det var ikke det Så enkelte oppdrettere klarte å grave seg ennå dypere enn de alt er gravd ned ... Hovedstyret la ut denne i dag:
 12. Sykelige schæfere stuper i popularitet

  Han truet med anmeldelse av noe slag, gadd ikke å lese alt før jeg sa "Takk for deg, dette er bare flaut for schæfer-oppdretter i hele Norge"
 13. Sykelige schæfere stuper i popularitet

  Pass deg!! Eller så anmelder jeg deg for ting du sa der! Aner ikke hva du sa, men skjønte at du hadde sagt noe om øyene til schæferen FY SKAM DEG!! Skjønte at han hadde blitt ekstremt ufin, så valgte å slette og risikere å bli kastet ut av gruppa. Det der var bare pinlig og flaut!
 14. Sykelige schæfere stuper i popularitet

  Jeg turde å lese hele tråden uten å få høy puls Hverdagseiere har slike møkkabikkjer, vi som jobber med dyra våre har kontroll på tullballet. Så innefor miljøet er det litt mer trivelig. Altså, om Nix hadde havnet hos noen som ikke jobbet med henne så ville hun ha blitt en slik som hiver seg frem i båndet og lager kvalm. Nå får hun ikke lov til slikt, og dermed oppfører hun seg. Ingen av mine schæfere har vært slik, rett og slett fordi jeg ikke godtar det. Dessverre så gjemmer vi oss litt så vi får ikke vist de som faktisk oppfører seg, men når vi gjør det så blir folk overrasket over at det går an å stoppe å prate med oss uten tull. Nå skal det være sagt at Nix ikke får lov til å hilse på noen og i hvert fall IKKE valper. Hun er ikke trivelig, men hun kan oppføre seg og er ingen drittbikkje i enden av båndet. Jeg er veldig glad for at rasen synker i popularitet, da vi får ryddet litt i både mentalitet og helse. Schæferen er en brukshund som ikke er for alle. Desverre er det mange oppdrettere som ikke helt tenker igjennom hvem de selger til og det er disse som ødelegger for oss som har greie schæfere.
 15. Sykelige schæfere stuper i popularitet

  For å illustrere en langhåret tispe som er ørlite granne nedrøytet, men fortsatt har duskene i behold Og her er hun på vei opp i pels ...
×