Margrete

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6,386
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  15

Om Margrete

 • Rang
  Kjempehekta

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  2 x schæfer
 1. *hviske* Her er det bare hannhunder, av totalt 9 stykker var det 6 hannhunder og tre tisper, tispene døde + en hannhunden. Så jeg går for hannhundår Lykke til med Ali! Gratulerer så mye @Michellus
 2. IKKE kjøp deg mellom doodle, de har en tendens til å utagere! Selv jeg med schæfer, snur å går en annen vei når jeg ser de. De store har jeg derimot bare god erfaring med. Selv ville jeg ikke gått for doodle, men en av retriverrasene. De er rolige og stødige som fjell og vil kanskje takle anfall, samt at du vet hva du får. Har slettes ingen gode råd, annet enn å ta kontakt med NAS (http://nafs.no/) Kanskje disse har noen gode tips til hvor du kan henvende deg? Detta greier du! Lykke til!!
 3. Jeg "tok" deg ikke, det var bare ett svar på "lys og lykter" Jeg orket ikke å svare tiliten, så da ble det deg siden jeg føler du er litt på "riktig" side her Han har dog helt rett ellers, lys og lykter blir ofte brukt i andre diskusjoner, han føler seg nok hoppet på og dengt i filler her, men når man hopper inn i ett vepsebol fylt av drapsbier, så får man som man reder. Jeg skammer meg ikke over hverken svarene mine eller det som har skjedd meg.
 4. Brukte hverken lys eller lykt jeg, det var så opp i dagen at det sto med store bokstaver rett foran meg! Så får man lese det nøyaktig som man vil, jeg liker ikke bittesmå menn med bittesmå tisser som prøver å late som de er menn! Jeg gir **** i statistikk, her er jeg fullstendig blottet for objektiv tenkning. Voldtekt er nok langt mer enn statistikkene, det er mye svarte tall fordi man ikke orker kampen ... Går ut på tur og prøver å hente meg inn igjen. Jeg forsvant litt i sinnet mitt. Ha en fortsatt fin fin dag, men tenk litt over det jeg har skrevet. Det kommer fra en som har blitt utsatt for denne type vold. Det er så mange år siden nå, at jeg driter i å si det høyt, men dere skal vite, jeg håpet så inderlig at DE tok livet av meg når det pågikk.
 5. Og det er helt hinsides denne verden!! Voldtekt er greit, men vold er ikke greit. Jeg forstår det bare ikke!
 6. Kjenner jeg blir provosert av sammenligningen mellom voldtekt og vold. Voldtekt: Du får en fyr som viser sin styrke ved å stikke pikken sin inn der en fremmed og uinvitert **** ikke skal være. Den totale ydmykelsen av å få en mann veltende over deg, som -tar- deg og du vet du er totalt forsvarsløs mot denne mannen som tar i fra deg ALT! Når du da attpå vet at det norske rettssystemet er så rævva som det er, så orker du ikke å anmelde det heller. Du går der med en viten om at folk egentlig mener dette er selvforskyldt og om du drister deg til å gå til politiet for å anmelde blir denne lagt i bunken med nabokrangler og er du heldig blir den flyttet til bunken for sedelighet og deretter forkastet pga manglende bevis ... Går den videre, så kan du anke rævva ta deg og til slutt ikke helt vite hva i heite du driver med, før du havner hos lagmannsretten og kjerringene ler av deg og du får beskjed om at du burde jo ikke ha sett på han eller hatt på så trange bukser ... Klart det er ille å oppleve grov og provosert vold, en kan få traumer og **** oldemor av det å. Men du er ikke fratatt noe som helst. Du har brukket en arm, du sitter der med hjernerystelse og 7 brukne ribbein, det er ****** vondt og du er redd, men du har ikke hatt noens fremmeds **** i hulerom den ikke skulle være i, som den totalt ydmykelsen. Du kan gå til politiet, politiet tar tak i det uansett bevisets stilling, saken blir etterforsket og tatt alvorlig, de som overfalt deg blir straffet i de aller fleste tilfeller, du blir tatt alvorlig! Ikke minst -tatt alvorlig- ! Og jeg kjenner at folk som mener det kan sammenlignes bare ta fart å drite i å kommentere og fortsette å forsvare sin tåpelige påstand og det beviser nok en gang att menn er utrolig korttenkte. For jo, jeg kjenner folk som har vært utsatt for biefing og jeg kjenner folk som har vært utsatt for grov voldtekt, og nei, det er IKKE de samme senskadene det kan jeg love deg. Ofrene for biefing (du har driti deg ut, sett på en annens dame og vips så kommer det 30 stk å banker deg opp) sliter voldsomt i ettertid, men de blir alle sett og tatt vare på av skoler, venner, familie, psykolog og politiet. Voldtektsofre står ofte helt alene uten merker og vitner, og man skal være forbanna tøff for å tråkke innenfor rettssystemet, for vet du hva, disse forbanna nullmenneskene har ofte truet med å gjøre noe med familien din om du sladrer, eller at du blir truet med juling. JEY, dobbelt opp! Klart jeg løper til politiet! Hvorfor tror dere at det blir brukt som ett våpen i kriger, jo fordi voldtekt er den ultimate nedverdigelsen!
 7. Ups, jeg er så lite klar, og min tispe har termin om en uke Har valpekasse og termometer, kommer langt med det *ler* Neida, jeg må shoppe litt til helgen. Si i fra hvor du får kjøpt vetbed, regner med du må ha like store som jeg må ha. Spleise? https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=39280290
 8. Det er mange schæfervalper som ser slik ut, men da tør jeg påstå at de ikke gir den nok trening i skog og mark. For er det noe en løs schæfervalp trenger så er det skogsturer hvor de faktisk må bevege beina og lære seg å bevege dem skikkelig.
 9. Enig og jeg synes det er oppriktig trist at folk ikke klarer å se forbi akkurat HD og utseende. Særlig når HD er det minste problemet pr i dag. En oppfordring fra meg er å følge med i tiden og ikke henge seg opp i gammelt nytt. Dessverre har også brukslinjene kastet seg på trenden med dårlig gemytt og helse, hvilket er nesten ennå tristere enn at showlinjene er så dårlige.
 10. Telle over hvem som faktisk liker hele schæferrasen og da særlig showlinjene ... Jeg kommer til en 1 -en- person, ja bortsett fra meg da. Så henger meg på Tuvane, den eneste som virker såret og vonbråten her faktisk deg.
 11. Så lenge eieren er ok og ikke ugrei, så går det så fint atte! A
 12. Ja, det er jeg enig i ...
 13. Hæ? Selv om den blir rikhåret, er det vel ikke noe problem? Hvordan ser du det? @millas0l Jeg lurer veldig på hvor du skal hente den fra, send meg en pm da vel så kan vi sikkert grave frem litt mer info En ting er sikkert, frøkna er korthåret, men kan finne på å bli rikhåret.
 14. Har du facebook, så kan du kontakt med Arne Birkeland for å høre litt mer. Si at jeg har henvist deg
 15. Jeg har opplevd det samme med OODK, så jeg skygget banen fort. Schæferhundklubben avd Oslo har en fellestreninger på Ekeberg på torsdager fra 1830, bare å stille opp. Vi er åpne for alle raser og alle folk, det eneste vi "krever" er at folk er greie å ha med å gjøre og stiller opp om det trengs, og om man synes vi er ok etter etter par tre ganger og kunne tenke seg å fortsette melder seg inn i klubben Det er stort sett folk der med kompetanse og i morgen har vi tatt inn folk fra en annen klubb for å vise oss hvordan de har ordnet sine fellestreninger. Vi skal også prøve å få satt opp kurs med både eksterne og interne instruktører i løpet av neste år. Om du vil vite mer, så send meg en melding da vel