Mikke

Medlemmer
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Mikke

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Border collie

Nylige profilbesøk

1,147 profilvisninger
 1. Mælson buret er gull! Verdt hver eneste krone synes jeg. Du kan jo evt følge med om noen selger brukt på finn.no
 2. Tusen takk Han er herlig!
 3. Mikke nærmer seg 5 mnd og har vokst masse! Litt tilfeldige bilder av han, må nok snart ta noen nye. Her er han fra ca 3,5-4 mnd gammel
 4. Tusen takk! Lydighet og agility er planen
 5. Litt nyere bilder av Mikke, han har vokst ganske mye allerede! Fortsatt like søt da
 6. Mikke har sin egen instagram bruker Mikke_bc
 7. Takk! Det stemmer ja
 8. Takk! http://bordercollies.no/connie.html & http://bordercollies.no/lad.html
 9. Takk, han er litt av et sjarmtroll
 10. Fikk lyst til å dele noen bilder av denne herlige krabaten. Så langt storfornøyd med han. Har begynt å trene litt med han og ser allerede at han tar ting veldig kjapt! Tøff og livlig gutt
 11. Henter denne lille krabaten om 5 uker
 12. Noen her som har erfaringer å dele med tattoo nation i Kristiansand? (evt. kjenner noen som har hatt gode/dårlige erfaringer)
 13. Jeg skulle egentlig ha 4 eksamener dette semesteret, men har meldt meg av 1 eksamen. Noen som vet hvor mye jeg mister i stipend hvis jeg stryker eller ikke tar den opp igjen? En mister vel ikke hele stipendet vel hvis en bare mangler 7,5studiepoeng? (av 60)
 14. Havregryn er billig og veldig godt syns jeg i hvertfall! Kan brukes til å lage havregrøt, havrepannekaker eller bare spises med melk og evt. syltetøy Ellers synes jeg cottage cheese er både enkelt, sunt og godt, synes det smaker utrolig godt på knekkebrød/brød sammen med blåbærsyltetøy! Det er mettende samtidig som det inneholder endel proteiner! Advokado er jo også veldig sunt, men kanskje ikke spesielt billig.. Nøtter og tørka frukt er gull verdt om en trenger litt rask energi som varer en stund! (Mandler, valnøtter,tørka aprikoser f.eks eller ferdig blanding med usalta nøtter/tørket frukt.) Liker også å lage egen musliblanding med å mikse ferdigkjøpte blandinger og hive oppi litt nøtter, havregryn og rosiner m.m. Spiser det med yoghurt, kesam eller melk Men er det en ting jeg alltid har i kjøleskapet så er det gulrøtter. Billig, sunt og faktisk ganske så mettende! Jeg er også veldig glad i taco og lager det ofte, men prøver å lage en litt sunnere variant med f.eks hakka kyllingfillet eller karbonadekjøttdeig. Bruker heller aldri lefse/skjell til, men lager det om til en slags "tacosalat". Laks er også enkelt å lage til. Kryddrer bare godt og hiver i en form(evt. folie), sammen med grønnsaker. Sånne pakker med frosne grønnsaker er utrolig billig. Eller noe så enkelt som kyllingsalat, kan fungere som både lunsj og middag! Ellers er jeg veldig glad i smoothie. Det er jo superenkelt å lage(ja jeg er lat...) og ikke minst godt Vaniljekesam med eplebiter og kanel er et godt tips for å dempe søtsug..Samme med fruktsalat.
 15. Kanskje ikke helt hva du er ute etter eller? Ballen er ihvertfall sånn squeaker ball fra kong, og den er mindre enn vanlig tennisball. (str s muligens?) Tøyreima er sånn med strikk fra crash test toys Edit: Var ikke meningen at bildet skulle bli så stort.. Har forøvrig ikke særlig stor hånd, så leken er nokså liten! Den er kjøpt på Lagerzoo i Stavanger, men det er vel flere som fører merket crash test toys nå, så den må vel være mulig å få tak i andre steder også?