Gå til innhold
Hundesonen.no

Bostonfrøken

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Bostonfrøken

  • Bursdag 04/30/1981

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Jessheim
  • Interesser
    Hund hest foto alternative ting
  • Hunderase
    Boston og Terv

Nylige profilbesøk

967 profilvisninger

Bostonfrøken's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja det var voldsomt og populær jeg var... søteste bikkjene:) Koselig da:)
  2. Vel menneske valp er den eneste valpen det blir her på en stund.. og jeg syns det er greit med to fedre, da har jeg noen å plage hele tiden *ler* jeg har egentlig bare kopiert den der for lenge siden på nett og stussa på det teksten selv.. men ikke giddi å skrivd det om... bagateller !
  3. Sånn først.. har dere lov til å ha hund der, og er det flere vegg i vegg naboer som kan forstyrres ?? Da ville jeg hvertfall ha lagt lapp i postkassa dems, at du har valp og trener på å være alene osv, og at du prøver å at hensyn, men at det muligens høres av og til... da har DU hvertfall gitt beskjed til de andre.. før tullingen lager noe stort ut av det..
  4. Jeg skal ha baby i november og 2ne er faren .. .. du ser tryllestaven på ikonet el hehe
  5. Har ikke spist middag idag Men kan bidra med en oppskrift;p Kok pastaskruer eller sånne rør skjær fiskepudding i terninger (pleier å kjøpe den lange ikke runde) stek lett i panna En boks reker, hell av lake, (jeg pleier også å skylle kjapt med vann da jeg ikke liker den laka) kast super kjapt i panna ellers krymper de å blir dvergreker. Lag 2 poser kyllingsaus (krema) og tilsett to til 3 ts med karri (Boks fra keiser o.l butikker) Så sleng pasta i en form, hell over fiskepudding og reker, ta saus over hele, og pynt med delte cherrytomater.. Høres spess ut men er dritt godt , fortsatt ikke opplevd at ingen spiser det (av de som eter reker )
  6. Babytråd jo Skal ha ei jente til i november:)
  7. Det sier seg selv at alt fra gener til behandling har med sånt å gjøre.. men jeg syns fortsatt at i 14 ukers alder er det voldsomt å sette en sprøyte på bikkja.. da skal den være så ***** vrak å det skal jeg se med egne øyne først. Jeg har hatt flere bikkjer som har vært forbanna over det ene og andre i valpealdern og fått kjent tenner osv og de har alle blitt normale med tid... Og noen hunder burde også hatt andre eiere sier ikke at det må være sånn her, men alle passer ikke til sånne hunder.. og ja noen bør slippe men så ung ?? Jeg har ikke hatt tid til å lese alt men hva sier de som avlet denne valpen ?? Søsken ?
  8. Syns rett og slett det høres bra tåpelig ut at man skal avlive en valp... det er en valp liksom.. man kan vel jobbe med det å gi det en sjans før man konkluderer med døden ?? Og igjen.. det er vel ikke mange i tråden som faktisk har sett valpen ??
  9. Sånn ca Tervueren Engelsk Bulldog Boston Terrier Amstaff Whippet staff GD Kineser Borzoi Mastiff (bordaux tingen)
  10. Er absolutt ikke noen prippen dame jeg altså, men jeg tenker en hel del på stakkars familie som sitter å ser på datter eller sønn som har seg på tv , og ikke alltid med den samme engang. Og hun Iselin .. kjenner jeg rødmer hjemme i sofaen min av hennes komentarer, blir flau på hennes vegne, at det går ann å være så stokk dum..! Enda jeg ser ikke på engang.. men jeg ser mest på tv3 så da står jo den på hver kveld og jeg hører ting i bakgrunnen å må ta en kikk.
  11. Det er ikke uvanlig at kinersene er lett skremte, nervøse, og engstelige, og nei de skal i utgangspunktet ikke være sånn, men det er absolutt ikke noe unormalt med det. Og nå har du overtatt en voksen en, og nå som du er fòrvert er den sikkert fra et hjem med en del andre kinesere, og min erfaring med flere av disse oppdretterne er at de får ikke så mye som andre hunder, siden de er litt pysette for vær osv så får de servert noen aviser inne å tisse på. Viktigste er at du tar han med på ting og ikke utsetter han for busette hunder så går det seg ofte til. Og før jeg får skjært over strupen vil jeg si at JODA det finnes flinke oppdrettere av rasen:) Jeg snakker ut ifra min erefaring da jeg jobbet hos oppdretter av rasen og derfor så mange andre i det miljøet;) Lykke til
×
×
  • Opprett ny...