Jump to content
Hundesonen.no

HKB

Medlemmer
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 Excellent

1 Follower

About HKB

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Flatcoated retriever mix
 1. HKB

  vannete avføring

  Problemet er ikke at han ikke spiser, han har enkelte dager hvor han bare spiser ett av to måltider. Men jeg aner ikke hvor lenge jeg skal faste han, før han skal få mat igjen, med tanke på at sist han spiste var kl 10 i går, og han fikk grillmat i 17 tiden, ville ikke ha frokost i dag før jeg fant ut at han hadde fått grillmat/dårlig mage i 10 tiden, og når jeg fant ut av det, tok jeg bort maten jeg hadde satt fram fordi man vistnok skal faste når hunden har så elendig avføring som det min har hatt i dag.
 2. Når bikkja satte seg for å gjøre sitt tidligere i dag og det bare kom brunt vann og litt klumper ut så var jeg nesten sikker på at nå var han døden nær. Sett bort i fra at allmentilstanden var på topp. Årsaken, som jeg etter mye om og men fant ut av er marinert flintstek, BBQ saus, chilikrydret kjøtt og annet ymse man putter på grillen. Sånn går det når man ikke følger med på hva andre gir hunden under grillkveld. Han har også fått det benet i midten av flinsteken, men da rått. Han er vant med å få litt råe bein og kjøtt som snacks, så han vet å tygge godt før han svelger med tanke på splintrer og slikt. Nå sitter jeg og er litt usikker. Jeg vet jo altså hvorfor han er dårlig i magen, men hva gjør jeg nå? Kveldsmat i går og frokost i dag ville han ikke ha, så han har allerede fastet siden før han fikk grillmat i går, hvor lenge skal jeg fortsette å faste? Han drikker godt, men tisser fryktelig mye, slappere tissestråle en han pleier og det er helt blankt, pleier å være litt gulskjær i det. Allmentilstanden er på topp. Ligger og sover/slapper av som normalt, men spretter opp med en gang det er utsikter til å skje noe spennende eller det er tur tid. Løp som en oioi (som normalt) med ei venninnes hund tidligere i dag før jeg oppdaget at han var dårlig i magen. Har ikke bæsjet noe som helst siden kl 14. Han maser heller ikke på å få komme ut på do, men jeg har vært ute jevnt annenhver time hvor han tisser som om han skulle ha holdt seg i 12 timer på forhånd. Med tanke på vanntapet har jeg prøvd å få han til å drikke like ofte som han tisser. Noen tips? Skal jeg bare fortsette som jeg gjør? Kan han få vanlig hundemat når vi er ferdige med å faste, eller burde jeg kjøre ris og kylling? Tidligere har vi bare gått rett på normal mat igjen, men han har _aldri_ hatt vannete avføring før. Håper noen har noe tips, råd eller beroligende ord til meg, da blir jeg glad!
 3. HKB

  Hannhund som tisser som ei tispe

  Rico jentetisser når vi går morgen og kveldstur. Da er det bare pur blæretømming før vi snur og går inn igjen. Hender seg også at han jentetisser om han er med andre hunder og ikke har tid til å løfte beinet før han suser videre.
 4. Dustete veterinærer. Som menneske kommer det ikke en lege inn med et skummelt redskap som bråker noe sinnsykt, og uten å presentere seg græbber tak i armen din og begynner å barbere armhulen din, samtidig med at mor/far sitter i et hjørne, ser vettskremte ut og samtidig hvisker tvilende "det går så bra så!"
 5. HKB

  Ressursforsvar? *Bilder av skader*

  Det så virkelig ikke noe godt ut. God bedring til Yang!
 6. HKB

  Forventet levetid på laptop

  Jeg har en skolelaptop (PH probook ettellerannet) som har holdt i snart 4 år. Eller... jeg har måttet bytte batteri, få vifta renset et par ganger, fjerne noen virus og en sånn dings inni har gått fra kobberfarge til lettere svart, men den henger seg aldri opp og tilter ikke som en flymaskin som privatlaptopen til mange penger har gjort. Dette til tross for noen turer i gulvet, fra 30- i skolesekken til full start uten å ha "romtemperert" den først og en hel haug med ukritisk nedlasting av filmer, spill og diverse samt at den aldri er mer avskrudd en hvilemodus med mindre jeg er uten lader og den dør av seg selv.. Så jeg mener at en pc til 10 000 burde holde mye lenger en 2 år.
 7. HKB

  Den typiske utstiller?

  Den typiske utstiller for meg forguder hunden sin, kommenterer dommeren med andre utstillere, klager litt over forsinkelser, skravleravler med andre utstillere, jubler HØYT når hunden gjør det godt og sier pytt, pytt når det ikke går så bra. Men så er det de 'utskuddene' man alltid legger best merke til. De som slenger dritt, oppfører seg dårlig og dermed blir blikkfang og det man legger best merke til og husker best til neste gang.
 8. HKB

  Hunden beit meg

  Jeg har lært min til at når noe skal trilles/kastes så skal det slippes ved føttene mine og hunden skal gå unna og avvente til jeg har plukket opp gjenstanden. På den måten slipper jeg å missforstå om hunden vil fortsette leken eller bare vil være i fred med leken sin. Om det hadde vært meg i en slik situasjon hadde det nok gitt meg en knute i magen og så hadde jeg begynt å se etter hva det var jeg gjorde feil og husket det til neste gang så det ikke skjedde igjen. Jeg hadde nok ikke tatt det så alvorlig første gang, men andre hadde jeg nok reagert sterkere og gjort større tiltak.
 9. Meg + unghunden er en knute vi ikke helt har løst enda, men jobber med (jobb!). Om jeg attpåtil hadde hatt en baby så tror jeg at jeg hadde rakna i sømmene. Nå skal jeg jo også sies at jeg er alt for ung (for min del i hvert fall) til å tenke på å reprodusere meg og babyer er for tiden rare små aliens som skriker halve natta. Om ca 10 år har jeg nok endret mening totalt og kan ikke skjønne at folk mener at hund + barn kan være et problem og at det bare gjelder innstilling og prioritering.
 10. HKB

  Lucid Dreaming - bevisste drømmer

  Har aldri gjort det bevisst, men har "våknet" en gang hvor alt har vært helt sprøtt helt til det gikk opp et lys "aha! jeg drømmer!". For kaker flyter ikke i lufta. Og kjøkkenet mitt er definitivt ikke et hvitt tomrom med masse brownies og ostekake. (jeg kan ha vært sulten?) Drømmen ble utnyttet til å dytte i seg uendelig mye kake bare for å våkne kjempesulten og skuffet over at det ikke var mer kake. Også ble jeg bevisst i drømmen min en gang jeg drømte at jeg var Rudolf som fløy rundt. Og poff så kunne jeg ikke fly lenger. Hadde null kontroll og knota med å få fire ben til å gå. Uansett hvor mye jeg ville bevege meg rundt og fly så var og ble beina mine helt gelé. Det ble ikke noe bedre når en øksemann kom for å lage finnbiff av meg. Så jeg var bevisst, men ingenting fungerte og jeg fikk ikke til å gjøre noe. Jeg har også hatt en del falldrømmer hvor jeg faller og midt i fallet så skjønner jeg at jeg drømmer også bare suser jeg opp igjen i peter pan stil før drømmen skifter til noe annet og jeg-et forsvinner gradvis. Det hender ellers ofte at jeg merker at jeg drømmer og at det ikke er virkelig, men skuffende ofte så våkner jeg av at jeg oppdager det. Ellers vil jeg si at drømmer er noe skrullete galskap. Litt krydder i en ellers normal hverdag.
 11. HKB

  Stil med hund

  Altså. Jeg HAR klær! Jeg føler meg bare malplassert med pynt og mønster og slikt. Så da går det mest i "rene" klær uten mye fjas og en hel del fritidsklær. Til informasjon så har jeg egen drakt til utstilling! Den har skjørt, er uten fjas og jeg kan stå på hodet i den uten at noen ser "rett hjem". Vel... nesten i hvert fall.
 12. HKB

  Stil med hund

  Garderobe? Hva slags garderobe? Finnes det klær til å pynte seg? Neida. Jeg har faktisk en søppelsekk en plass med litt greie klær, et par kjoler og en bukse og en topp som jeg prøver å holde unna sikkel og pels
 13. HKB

  Hvor lenge er hunden alene?

  På fast basis er han hjemme alene 7 timer 2 dager i uka. Kan hende det blir + 2 timer i helgen hvis det klinsjer med planer. Føler vi er ganske heldige som kan ha det slik (at det bare er to dager i uka alle er på jobb og skole samtidig). Jeg ser tydelig forskjell på hunden som har vært hjemme med min stemor hele dagen VS når han har vært alene hjemme. Og det til tross for at det bare er kos og avslapping før jeg kommer hjem. De dagene jeg/stemor er hjemme med han så er han rolig, følger ikke etter oss og ligger egentlig i sofaen med alle fire i været og purker. Når han har vært hjemme alene så fotfølger han meg (som er førstemann hjem) over alt og vil gjerne ligge helt oppå og helt inntil.
 14. HKB

  Letohallen 29-30. mars

  Okei, takk for rettingen! Det er ikke alltid like lett for en relativt grønnskolling å få med seg alt.
 15. HKB

  Letohallen 29-30. mars

  Mamma sin Kipu (tibetansk spaniel) stilte i åpen klasse i dag med excellent og 4 bhk (det er det det heter?). Holdt igjen CK pga ujevne tenner nede foran, men ellers en "lovely dog with a lovely head". Veldig stolt av gjennomføringen da gutten pleier å slake seg gjennom ringen og legge seg på bordet for å ta en lur...
×