Tinkie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,264
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  7

2 følgere

Om Tinkie

 • Rang
  ekte nerd
 • Bursdag 09/16/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Drammen
 • Hunderase
  Lykketroll

Nylige profilbesøk

5,303 profilvisninger
 1. Jeg sa jeg skulle gå tur med Kuro, og så begynte Musikeren å små-mase på at jeg skulle komme meg ut. Spurte Kuro om tur for meg, til og med. Jeg trodde han skulle rydde litt mens jeg var borte, siden det er bursdagen min, men jeg burde ha ant at det kanskje ikke kom til å skje da han satte seg ned med gitaren da jeg dro... Kom tilbake etter en time, og da satt han fortsatt og spilte, og lurte på om jeg hadde glemt noe Nei, kjære, jeg er ferdig med tur, jeg, vi har vært ute en time. Det trodde han nesten ikke på.
 2. Da må vi rydde litt først
 3. Vi har slipt det Vi tror det ikke hadde blitt behandlet siden det ble lagt i '83, så det var ganske slitt her og der, og veldig solbleket i stuen. Vi syntes det var for rødt og blankt før det ble slipt, men nå elsker vi det!
 4. For oss og Det har vært helt grusomt å gå tre måneder uten... Jeg er utslitt!
 5. Vasker man storfe med høyttrykksspyler?!
 6. Husker jeg var på Hundejordet i Frognerparken for en stund siden, det var én annen hund der, ei tispe, som Kuro lekte fint med. Så kommer en hund til, som ikke lar tispa være i fred, og plutselig går han på Kuro. Jeg ble kjempeforvirret, for det hadde ikke vært antydning til sure miner før det plutselig smalt. Så sier han som hadde tispa, at "åh, men de krangler sikkert bare om hvem som skal få parre henne, he he he!" Jeg bare ... tuller du? Neida, hun var HØYLØPSK. Kuro var jo kastrert, så det var greit det, men å slippe hunden sin på et ikke-inngjerdet frislippområde? Den andre hunden som kom, var jo IKKE kastrert. Nei, det er såpass mange idioter i verden at jeg tror det er helt greit at høyløpske tisper ikke får være med i hundeparken.
 7. Slik så altså kjøkkenet vårt ut: Bak disse skapene var det selvfølgelig en helt annen tapet. Sånn her så det ut da det sto på som verst... Etter mye om og men har vi endelig fått det sånn her. Ikke like fine bilder som der oppe, så klart, men kjøkkenet er SÅ mye mer oss! Vi elsker det! Ved siden av stekeovnen på veggen tenker vi å sette opp en hylle hvor vi kan ha ting som vi bruker ofte og som tåler å stå på utstilling. Og så må vi nok legge en eller annen tapet på veggene etter hvert, men nå er kjøkkenet fungerende, og det er det viktigste. Så får finpussen komme etter hvert som vi får hentet oss litt inn igjen.
 8. IT finnes ikke på norsk Jeg sjekket, fordi jeg var veldig nysgjerrig på hvordan noen ville ha oversatt den. Samboeren min er en sånn som fort synes sosiale situasjoner kan bli litt ubehagelige, så jeg har sagt til ham at han mer enn gjerne kan skylde på meg, jeg. Men han er jo ikke en sånn type som det du skisserer her.
 9. Enig med @Emilie - det er ufyselig. For all del, den som styrer og representerer landet, bør ha helse til å stå i utfordrende situasjoner over tid, men Erna har ingen helseplager som påvirker hennes evne til å være den offentlige personen hun er, og da har i hvert fall ikke kommentarer og insinuasjoner angående kroppen hennes noen plass i media. Hadde hun vært syk - enten det var som følge av overvekt eller andre ting - er det det som hadde vært interessant for folket å vite, ikke vekten og kroppsfasongen i seg selv.
 10. HELG! Og vet dere hva, akkurat nå står OPPVASKMASKINEN OG GÅR Det er helt magisk!
 11. Det er jo det viktigste. Hva er best for deg. Jeg mente bare at du ikke skulle avvise det fordi du ikke vil bo der permanent, hvis det hadde vært OK å bo der så kunne du jo vært der til du fikk en jobb du kunne flytte til.
 12. @Pixie Jeg skjønner at du synes hun er invaderende. Men har du en jobb nå, som binder deg til der du bor nå? Hvis ikke, så kan du jo like gjerne bo hos moren din som hos eksen mens du søker?
 13. Vet du, når du er redd for at kundene skal synes at du er litt ekkel og fæl, så er det faktisk bedre å booke om.
 14. I morgen er kjøkkenet vårt HELT FERDIG! Og det første vi skal gjøre, er å kjøre oppvaskmaskinen kontinuerlig til vi ikke har NOE møkkete servise, for nå er det skikkelig bomba. Bilder om før, underveis og etter kommer i morgen!
 15. Angående skole: Vi har en veldig klar plan for hvordan vi skal unngå at noen får veldig høyt fravær og dropper ut. Var dette systemet svakere før? I så fall så kan jo det i hvert fall forklare noe av det, at de som syntes skolen var ekstra utfordrende, bare ble hjemme? Det er i alle fall en hypotese Kanskje litt på siden av temaet for tråden, men jeg synes dette er et interessant tema å diskutere!