Gå til innhold
Hundesonen.no

Tinkie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,266
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  7

Tinkie last won the day on 27. Februar 2017

Tinkie had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

6,241 Excellent

2 følgere

Om Tinkie

 • Rang
  ekte nerd
 • Bursdag 09/16/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Drammen
 • Hunderase
  Lykketroll

Nylige profilbesøk

5,547 profilvisninger
 1. Akkurat nå, januar

  Jeg ser at vi er en hel gjeng erketypiske nordmenn "Åh, sol ja, da må jeg vel ut på tur, da... " Jeg la ut bilde på Facebook av utsikten min med snø og sol, og skrev at nå var jeg vel nødt til å gå ski istedenfor å måke, og etter et minutt fikk jeg melding av mamma som lurte på om hun skulle komme og gå ski med meg. Så da måtte jeg riktignok vente halvannen time, men nå har jeg fått ryddet litt, og så satt meg igjen mens jeg venter på at hun skal komme. Robotstøvsugeren James er ferdig nede, når jeg drar skal han få bryne seg på stua for første gang. Jeg er spent på hva han finner som jeg ikke har klart å rydde bort.
 2. Akkurat nå, januar

  Neineinei @Kangerlussuaq Det der MÅ noen ha gjort med vilje
 3. Akkurat nå, januar

  Dette har Musikeren også akkurat hatt! Han kastet ikke opp, men han var kjempekvalm og hadde vondt i kroppen... Kuro og jeg har ENDELIG kommet oss ut på skitur! Det er første tur denne sesongen, og jeg tror det er første tur som ikke har vært på hytta til fjells Kuro var superflink, løp foran med stram line, og prøvde ikke å hilse på en eneste person. Heldigvis ingen hunder i sporet, så jeg slapp å bekymre meg for det Jeg forvillet meg litt offpiste, da, det ble plutselig forferdelig vanskelig... Men alt i alt en fin tur!
 4. Akkurat nå, januar

  Her er det en bil som har fått stå siden snøen begynte å komme. Jeg hadde faktisk GLEMT at det var en bil der til noen hadde børstet borti og fått frem et speil...
 5. Akkurat nå, januar

  Vi har måkt en liten gangvei fra huset vårt og ut til veien, og den har pus endelig oppdaget! Så nå har han gått fra å mase kontinuerlig til å være ute hele tiden istedet. Men fortsatt driver han og bøller og leker med Kuro, da. Det er supergøy for oss å se på, men jeg tror Kuro er litt lei. @*Kat84* Vår varmepumpe står ikke bare 2,5 meter opp på veggen - men også i TRAPPA... utrolig teit
 6. Akkurat nå, januar

  Dette er også en litt teit dag, men gårsdagen var mye verre. Skulle innvie de nye skiene mine i dag Men så fant jeg ikke de gamle skiene, som stavene sitter på. Jeg har lett huset rundt, men de er og blir borte. Og jeg VET at jeg har hatt dem etter at jeg flytta... Mamma og pappa hadde i hvert fall et ekstra sett med staver, så det kan være de har havnet der, men jeg kan ikke skjønne hvordan... Og ski kan ikke bare bli BORTE, liksom? Så da ble det tur på beina istedet, med snø opp til kneet der stiene hadde gått, og opp til hofta hvis jeg tråkka utenfor der det hadde vært sti. Det ble ganske slitsomt ganske fort, kan du si.
 7. Akkurat nå, januar

  Dette har vært en latterlig slitsom dag - det aller beste som har skjedd var at jeg ikke fikk parkeringsbot for å ha glemt å trekke lapp på Gulskogen senter, liksom. Jeg hadde egentlig skikkelig mye på hjertet, men det får bli en annen gang, for nå skal jeg legge meg. @2ne, pudler i snø var helt fantastisk nydelig!
 8. Akkurat nå, januar

  Siden jeg er så ekstremt travel for tiden, så har jeg ikke vært innom siden nyttår @Wilhelmina @Snøfrost Rapporten fra mamma og pappa var at Sileo fungerte såpass bra at Kuro ble oppfattet som en behagelig hund å ha med på besøk, av dem de var på besøk hos. Mamma hadde sittet inne og fôret ham med godbiter når det smalt som verst, men hun og pappa følte også at det hadde gått helt utmerket, så det var veldig, veldig deilig. Musikeren fikk kokebok til jul av mine foreldre, Kokkelære av Tom Victor Gaustal, og i dag har vi testet ut hele tre oppskrifter samtidig. Fy søren, så mye god mat man kan lage hjemme!
 9. Akkurat nå, desember

  Akkurat nå sitter jeg i senga på hotellrommet i Tyrkia. Kuro er hos mamma og pappa, og han har fått første dose Sileo. Han er ikke redd, men blir stressa og nibjeffer på fyrverkeri. Mamma og pappa må ha ham med på selskapet de skal i siden jeg er i utlandet, så jeg håååååper det funker... Noen som har erfaring med det?
 10. Akkurat nå, desember

  Nå har jeg sendt ut Save the date til bryllupet! Og jeg har et problem... Syersken som skulle sy kjolen min, har blitt syk, så hun sa fra seg oppdraget. Jeg vet omtrent hva jeg vil ha, men jeg lurer, Sonenorakel: (det burde vært en hashtag her) Hvor kan jeg finne tea-length brudekjole?! Jeg finner masse jeg liker på internett, men jeg vil gjerne kunne prøve dem på...
 11. Haha, ja, antagelig. Jeg passer Kiyomi, Yari og Kyo tirsdag til onsdag. Det blir livat Du skulle vært hjemme nå, så kunne du fått ha dem i morgen og
 12. Du får bli med på tur her, jeg har plutselig fire hunder på tirsdag kveld...
 13. Den store barne og babytråden 2017

  Herregud, @Absolute Entertainer, nå ble jeg GLAD!! Musikeren og jeg er herved godkjent fosterhjem med kurs. Det går veldig bra med mor og barn, såvidt vi vet, men ting kan jo endre seg. Vi venter til etter jul før vi snakker om hva vi ønsker å gjøre videre, foreløpig står vi kun til disposisjon. Jeg har jo lyst på en miniMusiker også, egentlig, så jeg mistenker at vi kommer til å bli enige om at vi venter til etter bryllupet før vi bestemmer oss for noe...
 14. Akkurat nå november

  Musikeren og jeg skal på Gledelig øl i Drammen i dag Slipp av juleøl! Det blir så koselig! Og etterpå skal vi til mamma og pappa på middag. Fin lørdag.
 15. Akkurat nå november

  Vi fikk oss en tilsynelatende ubrukt Bolia 3-seter med sjeselong på Finn. 10.000 kostet den. Men nå har vi hatt den i to år, med hund, og den er akkurat like fin som da vi kjøpte den.
×