Tinkie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,264
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  7

2 følgere

Om Tinkie

 • Rang
  ekte nerd
 • Bursdag 09/16/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Drammen
 • Hunderase
  Lykketroll

Nylige profilbesøk

5,422 profilvisninger
 1. Musikeren og jeg skal på Gledelig øl i Drammen i dag Slipp av juleøl! Det blir så koselig! Og etterpå skal vi til mamma og pappa på middag. Fin lørdag.
 2. Vi fikk oss en tilsynelatende ubrukt Bolia 3-seter med sjeselong på Finn. 10.000 kostet den. Men nå har vi hatt den i to år, med hund, og den er akkurat like fin som da vi kjøpte den.
 3. Men det som er fint, er at da kan man bruke pengene fra de gamle skoene på nye sko som man faktisk kan bruke!
 4. Vi var en kjapp runde i skogen,så Kuro skulle få tisse. Jeg tok på hodelykt på vei ut døra og var fornøyd. Neste gang skal han ha på refleksvest, for å si det sånn...
 5. Jeg har vel en liten oppdatering å komme med selv. Mangel på informasjon er vel også en form for informasjon? Vi får jo ikke egentlig vite noenting, men svigermor har fått høre at det går veldig, veldig bra på mødrehjemmet. Så vi har egentlig innfunnet oss med at denne babyen ikke trenger oss. Nå har jeg hatt en reaksjon på det og kommet over det, og er bare glad på familiens vegne. Men ingenting er EGENTLIG avklart ennå. Så vi venter til jul. Hvis vi ikke har hørt noe innen da, så tar vi en ny diskusjon på hvordan vi går frem videre, om vi melder oss til fosterhjemtjenesten som villig fosterhjem til et annet barn.
 6. Ingenting gjør så vondt som det å slå seg når man ikke har klær på...
 7. Jeg føler ikke at jeg har vært så travel i høst, men det har jeg tydeligvis vært, siden jeg ikke har vært innom her på ukesvis Siden sist har jeg knekt to ribbein. Jeg skulle ut i boblebadet til svigers, og istedenfor å tråkke fra terrassen og ned på benken jeg skulle tråkke på, falt jeg istedet ned og landet med brystet på benken... Det er over to uker siden nå, og jeg er helt fra meg av at jeg ikke kan verken klatre eller gå skikkelige turer! Får jo ikke tømt hodet! Ellers kjøpte vi mye godteri til halloween i går, og har igjen halvparten. Namnam.
 8. På lørdag drar jeg på jentetur, og jeg gleeeeder meg! Vi skal til Edinburgh! Noen som har noen supre tips? Det eneste som er spikret, er at vi skal på Camera obscura. Og kanskje innom en brudebutikk, siden to av oss tre skal gifte oss til neste år...
 9. Jeg sa jeg skulle gå tur med Kuro, og så begynte Musikeren å små-mase på at jeg skulle komme meg ut. Spurte Kuro om tur for meg, til og med. Jeg trodde han skulle rydde litt mens jeg var borte, siden det er bursdagen min, men jeg burde ha ant at det kanskje ikke kom til å skje da han satte seg ned med gitaren da jeg dro... Kom tilbake etter en time, og da satt han fortsatt og spilte, og lurte på om jeg hadde glemt noe Nei, kjære, jeg er ferdig med tur, jeg, vi har vært ute en time. Det trodde han nesten ikke på.
 10. Da må vi rydde litt først
 11. Vi har slipt det Vi tror det ikke hadde blitt behandlet siden det ble lagt i '83, så det var ganske slitt her og der, og veldig solbleket i stuen. Vi syntes det var for rødt og blankt før det ble slipt, men nå elsker vi det!
 12. For oss og Det har vært helt grusomt å gå tre måneder uten... Jeg er utslitt!
 13. Vasker man storfe med høyttrykksspyler?!
 14. Husker jeg var på Hundejordet i Frognerparken for en stund siden, det var én annen hund der, ei tispe, som Kuro lekte fint med. Så kommer en hund til, som ikke lar tispa være i fred, og plutselig går han på Kuro. Jeg ble kjempeforvirret, for det hadde ikke vært antydning til sure miner før det plutselig smalt. Så sier han som hadde tispa, at "åh, men de krangler sikkert bare om hvem som skal få parre henne, he he he!" Jeg bare ... tuller du? Neida, hun var HØYLØPSK. Kuro var jo kastrert, så det var greit det, men å slippe hunden sin på et ikke-inngjerdet frislippområde? Den andre hunden som kom, var jo IKKE kastrert. Nei, det er såpass mange idioter i verden at jeg tror det er helt greit at høyløpske tisper ikke får være med i hundeparken.
 15. Slik så altså kjøkkenet vårt ut: Bak disse skapene var det selvfølgelig en helt annen tapet. Sånn her så det ut da det sto på som verst... Etter mye om og men har vi endelig fått det sånn her. Ikke like fine bilder som der oppe, så klart, men kjøkkenet er SÅ mye mer oss! Vi elsker det! Ved siden av stekeovnen på veggen tenker vi å sette opp en hylle hvor vi kan ha ting som vi bruker ofte og som tåler å stå på utstilling. Og så må vi nok legge en eller annen tapet på veggene etter hvert, men nå er kjøkkenet fungerende, og det er det viktigste. Så får finpussen komme etter hvert som vi får hentet oss litt inn igjen.